Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Samsung BD-D6900/BD-D8200/BD-D8900N/BD-D8500N

269 svar i tråden
Samsung BD-D6900N (Blu-ray-spelare) 17 7,33 (3) Inga priser
Samsung BD-D8200N 250GB (Blu-ray-spelare) 1 5 (5) Inga priser
Samsung BD-D8500N 500GB (Blu-ray-spelare) 2 7 (2) Inga priser
Samsung BD-D8900N 1TB (Blu-ray-spelare) 2 5 (2) Inga priser
2 relaterade trådar

#201

Skickat 31 januari 2012 - 07:42

Som sagt:I DVB-C står C för Cabel och inte för ComHem, som en del tycks tro. Att vissa då har Comhem som kabel-opareratör är oväsentligt i sammahanget. ;)

#202

Skickat 09 februari 2012 - 13:52

Tips: TV4 Play premium kan registreras och köras gratis på Samsungs app i en månad om man är ny kund och registrerar sig på tv4play.se!
Registreringen sker alltså på tv4s hemsida och man får då en kampanjkod via mail som man anger i nästa steg. Det failade en del men det går sedan att logga in med appen ändå, så även om det ser ut som om det inte gick igenom på hemsidan så funkar det.
Abonnemanget bryts automatiskt efter en månad.

#203

Skickat 09 februari 2012 - 16:29

Visa inläggagpath 09 februari 2012 - 13:52 skrev:

Tips: TV4 Play premium kan registreras och köras gratis på Samsungs app i en månad om man är ny kund och registrerar sig på tv4play.se!
Registreringen sker alltså på tv4s hemsida och man får då en kampanjkod via mail som man anger i nästa steg. Det failade en del men det går sedan att logga in med appen ändå, så även om det ser ut som om det inte gick igenom på hemsidan så funkar det.
Abonnemanget bryts automatiskt efter en månad.

För mig fungerade det felfritt, har redan utnyttjat en månad.

#204

Skickat 09 februari 2012 - 16:32

Visa inläggGamePat 09 februari 2012 - 16:29 skrev:

För mig fungerade det felfritt, har redan utnyttjat en månad.
Det var något tillfälligt tekniskt fel på webben som gav felmeddelande, men tydligen så gick registreringen igenom ändå.

#205

Skickat 19 februari 2012 - 11:31

  • Jaymz
  • Användare

  • 180 inlägg

Visa inläggDugga 08 december 2011 - 11:33 skrev:

Sen vill jag bara nämna att mitt intryck av Samsung svenska support inte är så bra hittils. Känns som att flera av dom man pratar med knappt har sett en Samsung TV eller bluray-spelare. Dom saknar ofta grundläggande kunskaper om funktioner och inställningar.
Det är en underdrift som heter duga - har aldrig vart med om en mer imkompentent support. Jag har tex problem med Allshare på min PC - den delar ut som den ska - men AllShare programmet säger bara "no folders" etc - så i själva programmet kan jag inte se det som deltas ut. Iaf i senaste versionen finns det nån "wizard" o den klagar på nåt problem med firewallen. Klickar man vidare till hjälpen så står det

"If the firewall is enabled, you must disable it temporarily".
"Disabling your firewall may cause a security problem, so it is recommended that you re-enable the firewall when you are not using the AllShare service."

Grattis till alla som följer det rådet...

Frågade supporten om vad AllShare kräver - dvs vad ska jag öppna upp i firewallen (tror inte ens min firewall blockar nåt med AllShare men men...). Då uppfattar de det som att jag frågar hur min firewall fungerar?!?!? O avslutar med:

"Dock brukar det fungera om du stänger av brandväggen under tiden du använder allshare, du kommunicerar ju bara internt i hemmet under den tiden och sedan aktiverar du brandväggen igen när du är klar med din allsharesession."

Smidigt...

Visst i det här fallet så följer väl supporten endast Samsungs idiotiska intsruktioner. Men som sagt, förvänta er inte att de kan svara på saker som inte redan står i manualen....

Om nån vet var man kontaktar riktigt "teknisk support" så tar jag gärna emot information om det.

#206

Skickat 19 februari 2012 - 13:09

Men om du har din AllShare på en intern ip-adress, t ex 192.168.1.101, så talar du då bara om för ditt Internet Security att den adressen behöver den inte bevaka, och problemet är löst.

#207

Skickat 19 februari 2012 - 15:18

  • Jaymz
  • Användare

  • 180 inlägg

Visa inlägglassehin 19 februari 2012 - 13:09 skrev:

Men om du har din AllShare på en intern ip-adress, t ex 192.168.1.101, så talar du då bara om för ditt Internet Security att den adressen behöver den inte bevaka, och problemet är löst.
Ok, jag är ganska säker på att jag inte har problem med min firewall, iom att DLNA funkar i övrigt mellan mina klienter på nätverket o servern. Men ska testa senare att dra ur nätverkssladden från mitt modem o sen slå av firewallen för o se om det blir nån skillnad. Kanske wizarden kolllar att en firewall är igång - o sen klagar - skulle inte förvåna mig...

Sen körs min firewall o AllShare på min PC - dvs den kör inte på en dedikerad server eller liknande.

Edit:
Nu verkar jag löst det. Det verkar som att min firewall blockade inkommande multicast trafik som kom från mig själv. Dvs det verkar som att Samsung AllShare klienten på PCn även den kör DLNA mot servern eller nåt. Så jag la bara till en ny regel att tillåta trafik från mitt lokala nätverk till port 1900 på PCn så verkar det funka.

Det här inlägget har ändrats av Jaymz 21 februari 2012 - 01:10


#208

Skickat 19 februari 2012 - 22:38

Hej
Jag har nyligen köpt mig en D6900n och undrar lite över Tuner delen.
Min Tv situation ser ut som följande, vi har Fiber från ITUX framdraget till huset.Men vi har även en utsänd digital spegling ut skickat på ena fibern, det är den som sedan är kopplad till mitt Coax nät i huset. Det var här jag tänkte använda 6900 som en tv-mottagare. Så när jag ansluter min antenn kabel och gör en sökning så hittar 6900 inga kanaler,, vad är felet och kan jag använda denna maskin till detta ändamål? Sedan då en följdfråga - kan jag ansluta iptv kopplingen / Rj45 / till 6900 och på sådan sätt hitta de marksända kanalerna ?
Hoppas på svar snart :)
Tack på förhand

#209

Skickat 20 februari 2012 - 06:41

Visa inläggtwoamigos 19 februari 2012 - 22:38 skrev:

vi har Fiber från ITUX framdraget till huset.Men vi har även en utsänd digital spegling ut skickat på ena fibern, det är den som sedan är kopplad till mitt Coax nät i huset. Det var här jag tänkte använda 6900 som en tv-mottagare. Så när jag ansluter min antenn kabel och gör en sökning så hittar 6900 inga kanaler,, vad är felet och kan jag använda denna maskin till detta ändamål?

Alltså; IP-Tv är en helt annan sak än den Tv man tar emot i en standard Koaxialkabel, dvs från ett Antennuttag.
Sådan Tv (från Antennuttag) sänds med (oftast) DVB-C [Cable/Kabel], och ibland med DVB-T [Terrestrial/Mark] signaler.

Jag förstår inte riktigt vad du menar med att din IP-Tv är kopplad till ditt Coax-nät? Har du alltså skickat vidare signalerna du får från en IP-Tv box, till en egen Koaxialkabel, eller vad då?

6900 klarar av både DVB-C (t ex Comhem & Tele2 kabel-tv) och DVB-T / T2 (Marksänt; Fria + Boxers betalkanaler), men inte IP-Tv.
För IP-Tv fungerar ENBART IP-Tv leverantörens egna boxar.

Men du kan ju säkert använda en egen antenn, inomhus- eller utomhus, och sen söka in de Fria marksända kanalerna, det brukar fungera på de flesta ställen i Sverige med en förstärkt inomhusantenn.
Skaffar du sen en CA-Modul och ett abonnemang hos Boxer, så kan du se även de kodade kanalerna, som du SER finns när du söker, men inte kan titta på om du inte har en CA-Modul & Programkort.

Ska du söka efter Marksända kanaler använder du alternativet 'Egen Antenn' i 6900 meny.



Citat

Sedan då en följdfråga - kan jag ansluta iptv kopplingen / Rj45 / till 6900 och på sådan sätt hitta de marksända kanalerna ?

Nej, ingen annan än din IP-Tv leveratörs egna boxar kan ta emot IP-Tv.

Det här inlägget har ändrats av lassehin 20 februari 2012 - 07:00


#210

Skickat 20 februari 2012 - 10:58

Hej
Tack för ditt svar :)
Jag menar att vi har både en digital spegling i vårt marknät från CanalDigital och även möjligheter till IP tv från ITUX som tjänsteleverantör. Men gällande då mitt Coax uttag på fibermodulen så borde jag kunna koppla in denna till 6900 och välja Antenn och starta en autosökning - men det är här 6900 inte hittar några kanaler. Kan det vara så att sändingen som jag får inte är digital? ... fasen jag som trodde detta skulle vara lösningen på mitt problem.. :(

#211

Skickat 20 februari 2012 - 11:40

Visa inläggtwoamigos 20 februari 2012 - 10:58 skrev:

Hej
Tack för ditt svar :)
Jag menar att vi har både en digital spegling i vårt marknät från CanalDigital och även möjligheter till IP tv från ITUX som tjänsteleverantör. Men gällande då mitt Coax uttag på fibermodulen så borde jag kunna koppla in denna till 6900 och välja Antenn och starta en autosökning - men det är här 6900 inte hittar några kanaler. Kan det vara så att sändingen som jag får inte är digital? ... fasen jag som trodde detta skulle vara lösningen på mitt problem.. :(
Då ska du välja kabel och inte antenn.

#212

Skickat 20 februari 2012 - 12:01

Visa inläggtwoamigos 20 februari 2012 - 10:58 skrev:

Men gällande då mitt Coax uttag på fibermodulen så borde jag kunna koppla in denna till 6900 och välja Antenn och starta en autosökning - men det är här 6900 inte hittar några kanaler. Kan det vara så att sändingen som jag får inte är digital? ... fasen jag som trodde detta skulle vara lösningen på mitt problem.. :(

Visa inläggagpath 20 februari 2012 - 11:40 skrev:

Då ska du välja kabel och inte antenn.

Just det, för 'Egen Antenn' är det ju inte du har - det är ju bara för marksänt / det man tar emot via luften - utan du har 'Kabel-Tv', så välj det i 6900 meny, så funkar det nog sen.

Lite beroende på hur de valt att koda, så kanske du sen inte kan SE alla kanaler den hittar, men då får du isåfall skaffa en CA-Modul och Programkort till din 6900, se till så det blir en CA-Modul med rätt sorts kodning då, för det finns olika!

#213

Skickat 20 februari 2012 - 12:48

  • Jaymz
  • Användare

  • 180 inlägg

Visa inläggalfista 30 januari 2012 - 15:55 skrev:

Har man en server igång och kör Serviio kan man däremot via olika plugin kolla SVT och TV4 Play på Samsungen. Tyvärr går det inte att spola eller hoppa i programmen.
Coolt - synd att man inte kan browsa bland alla program dock...
Serviio 0.6.2 var ju i övrigt ett väldigt lyft för denna samsung gentemot 0.6.1 - nu klarar den ju subtitles o mkv etc.

#214

Skickat 20 februari 2012 - 12:53

Visa inläggJaymz 20 februari 2012 - 12:48 skrev:

Coolt - synd att man inte kan browsa bland alla program dock...
Serviio 0.6.2 var ju i övrigt ett väldigt lyft för denna samsung gentemot 0.6.1 - nu klarar den ju subtitles o mkv etc.
Fel. SVT Play har ingen app till Samsung TV, Däremot TV4 Play.

#215

Skickat 20 februari 2012 - 13:20

Visa inläggagpath 20 februari 2012 - 12:53 skrev:

Fel. SVT Play har ingen app till Samsung TV, Däremot TV4 Play.
Sant, men om man kör Serviio som det var frågan om kan man mha ett "plugin" till servern komma åt lite av varje från nätet, bl a SVT Play.
För övrigt känner jag inte till att det skulle varit några problem med mkv eller subtitles i Serviio 0.6.1, funkade fint för mig, till skillnad från övriga DLNA-servrar jag testat, inkl Samsung AllShare.

#216

Skickat 20 februari 2012 - 15:22

Visa inläggalfista 20 februari 2012 - 13:20 skrev:

Sant, men om man kör Serviio som det var frågan om kan man mha ett "plugin" till servern komma åt lite av varje från nätet, bl a SVT Play.
För övrigt känner jag inte till att det skulle varit några problem med mkv eller subtitles i Serviio 0.6.1, funkade fint för mig, till skillnad från övriga DLNA-servrar jag testat, inkl Samsung AllShare.
0.6.2 finns visst nu. Hade aldrig hört talas om det förut, men kan man streama svt play genom den så låter det intressant. Är det ett plugin till datorn eller måste något extra till på Samsungen?

Edit: hittade plugin på serviios hemsida. :)

Det här inlägget har ändrats av agpath 20 februari 2012 - 15:25


#217

Skickat 20 februari 2012 - 17:45

Hej igen
Fick nyss reda på att att det inte var en digital sändning från Canal digital vi har.
Då dog hela grejen eller?
Jag vill inte skaffa ett digitalt grund abonnemang för 140kr/m, när jag redan att det analoga grund abonnemanget till resten av huset.
Fasen vad hela grejen med Digital-Tv känns bakåtsträvande...

Ringde CD och fick reda på att jag enbart skulle betala 35 kr / månad för att få det digitalt, och på detta sätt skulle jag då kunna köpa en conax modul av märket strong och att serienr skulle börja på 032 eller 039. Detta innebär äntligen att jag kan nu då får bild :)

Glad och på benen igen ...
bara att övertala the Wifey igen..

Det här inlägget har ändrats av twoamigos 20 februari 2012 - 18:08


#218

Skickat 20 februari 2012 - 19:12

  • Jaymz
  • Användare

  • 180 inlägg

Visa inläggalfista 20 februari 2012 - 13:20 skrev:

För övrigt känner jag inte till att det skulle varit några problem med mkv eller subtitles i Serviio 0.6.1, funkade fint för mig, till skillnad från övriga DLNA-servrar jag testat, inkl Samsung AllShare.
Ok, jag fick inte subtitles o mkv att funka innan uppgradering iaf, funkade dock med allshare. Nu valde jag dock nån Samsung profil i Serviio för spelaren, kanske var det som gjorde susen o inte 0.6.2. Vet inte om det va möjligt i föregående version.

#219

Skickat 21 februari 2012 - 00:31

Visa inläggJaymz 20 februari 2012 - 19:12 skrev:

Nu valde jag dock nån Samsung profil i Serviio för spelaren, kanske var det som gjorde susen o inte 0.6.2. Vet inte om det va möjligt i föregående version.
Åtminstone vad gäller textning så är det garanterat förklaringen. Profilen fanns även i förra versionen.

#220

Skickat 21 februari 2012 - 07:30

Visa inläggJaymz 20 februari 2012 - 19:12 skrev:

Ok, jag fick inte subtitles o mkv att funka innan uppgradering iaf, funkade dock med allshare. Nu valde jag dock nån Samsung profil i Serviio för spelaren, kanske var det som gjorde susen o inte 0.6.2. Vet inte om det va möjligt i föregående version.
Det står i release notes att 0.6.2 fixar subtitles för Samsung. :)

Visa inläggtwoamigos 20 februari 2012 - 17:45 skrev:

Hej igen
Fick nyss reda på att att det inte var en digital sändning från Canal digital vi har.
Då dog hela grejen eller?
Jag vill inte skaffa ett digitalt grund abonnemang för 140kr/m, när jag redan att det analoga grund abonnemanget till resten av huset.
Fasen vad hela grejen med Digital-Tv känns bakåtsträvande...

Ringde CD och fick reda på att jag enbart skulle betala 35 kr / månad för att få det digitalt, och på detta sätt skulle jag då kunna köpa en conax modul av märket strong och att serienr skulle börja på 032 eller 039. Detta innebär äntligen att jag kan nu då får bild :)

Glad och på benen igen ...
bara att övertala the Wifey igen..
Har inte CD liksom Com Hem ett antal gratis digitala kanaler i kabelnätet?

#221

Skickat 21 februari 2012 - 08:10

Visa inläggtwoamigos 20 februari 2012 - 17:45 skrev:

Ringde CD och fick reda på att jag enbart skulle betala 35 kr / månad för att få det digitalt, och på detta sätt skulle jag då kunna köpa en conax modul av märket strong och att serienr skulle börja på 032 eller 039. Detta innebär äntligen att jag kan nu då får bild :)

Finns det digitala sändningar så kan du redan nu söka in dem genom att använda alternativet "Kabel-Tv" i 6900 meny, och då hittar din 6900 alla kanaler som finns, men du kan bara SE de som är okodade så länge du inte har en CA-Modul och ett Programkort.

Sannolikt kan du se Svt1 & Svt2 (kanske + HD), Tv4, Tv6, Barn/24, Kunskaps och kanske nån mer, ev. en Lokalkanal också.

När du sen skaffat en CA-Modul och Programkort, så sätt då in Programkortet på rätt ledd, och se också till att CA-Modulen SNÄPPER IN sista halv-cm, det ska alltså KÄNNAS att den går in!

Ty alldeles för många äro de som icke trycken in sin modul å det korrekta sättet, och sen öppnar klagomur här... ^_^

Det här inlägget har ändrats av lassehin 21 februari 2012 - 08:17


#222

Skickat 21 februari 2012 - 17:02

Hej
Det är analoga sändningar som kablas ut, ( kallas kanske digital spegling ) skitsamma.
Nu snart får jag min CA-modul och när du säger " på rätt ledd " fattar jag inte ?? Trycka in fattar jag :)
Hör gärna av dig

#223

Skickat 21 februari 2012 - 18:11

Visa inläggtwoamigos 21 februari 2012 - 17:02 skrev:

Nu snart får jag min CA-modul och när du säger " på rätt ledd " fattar jag inte ?? Trycka in fattar jag :)


Bifogad fil  smartcartcavejledning.jpg   58,38K   2 Antal nedladdningar


Bifogad fil  canaldigitalcam_large9.JPG   92,25K   1 Antal nedladdningar


Sen ska ju då själva CA-Modulen också in på rätt ledd i din 6900, LÄS Bruxen! ;)

Det här inlägget har ändrats av lassehin 22 februari 2012 - 10:54


#224

Skickat 22 februari 2012 - 10:35

Tackar

#225

Skickat 22 februari 2012 - 14:40

Går det att spela in från analoga kanaler på spelaren? Jag har City Net Luleå endast analoga kanaler, alltså ingen digitalbox alls.

#226

Skickat 22 februari 2012 - 15:13

Visa inläggZajkisen 22 februari 2012 - 14:40 skrev:

Går det att spela in från analoga kanaler på spelaren? Jag har City Net Luleå endast analoga kanaler, alltså ingen digitalbox alls.
Nej, de går bara rakt igenom boxen till antenn-ut som kan kopplas vidare till TVn.

#227

Skickat 24 mars 2012 - 21:42

  • Jaymz
  • Användare

  • 180 inlägg
Vet inte om det är efter senaste uppgraderingen - men nästan varje gång som jag slår på boxen efter standby o stoppar i en skiva så bootar den så fort den ska börja spela skivan.

Nåt som känns igen?

#228

Skickat 26 mars 2012 - 06:52

Visa inläggJaymz 24 mars 2012 - 21:42 skrev:

Vet inte om det är efter senaste uppgraderingen - men nästan varje gång som jag slår på boxen efter standby o stoppar i en skiva så bootar den så fort den ska börja spela skivan.

Nåt som känns igen?
Inte när jag stoppar i en skiva, men ibland när jag sätter på den för att se på tv så bootar den om. Det kanske bara är slumpen?

#229

Skickat 27 mars 2012 - 20:58

Visa inläggagpath 26 mars 2012 - 06:52 skrev:

Inte när jag stoppar i en skiva, men ibland när jag sätter på den för att se på tv så bootar den om. Det kanske bara är slumpen?

Gör min med. Men jag tror att jag lokaliserat felet. Har nog att göra med uppkopplingen till internet via nätverket. Om det är problem att få kommunikation med nätverket, så bootar den om. Jag ville kontrollera om den är ansluten och den provade, gick inte. Provade igen samma sak och tredje gången så kontrollerade den men bootade om. Sedan var allting ok.

#230

Skickat 28 mars 2012 - 14:20

Nu har jag annat fel/bugg på min spelare BD-D8200N

När jag försöker spela en DVD (har ej testat med andra) så får jag avflätningsfel. Bilden darrar till då och då vid panoreringar. Lösningen är att inställning för progressivt läge skall vara auto och inte video. Men trots att den är på auto fungerar det inte. Jag måste först stoppa DVD:n gå in till inställningar och välja video. spela DVD:n och stoppa efter en sekund, gå på nytt till inställningar och byta åter till auto. Först då vill den spela upp som auto.

Konstigt, men jag skickar meddelande till Samsung kring detta, kanske de löser det i framtida firmware uppdatering.

#231

Skickat 07 april 2012 - 08:01

Någon som känner igen detta problem med BD-D8200 (eller kanske D8500)?

Inspelningar till hårdisken får rätt program-titel (från EPG /guide) men dom får inte rätt program-info! Program-info från EPG/guiden visas ju då man har markerat en inspelning i listan av inspelningar och trycker på info-knappen. På mina inspelningar (Inspelad TV) visas program-info från programmet som visades på samma kanal före det program som jag har spelat in. Dvs från fel program. Mycket irriterande! Jag kör Comhem kabel-TV. Oftast inspelat från Canal+ film-kanaler. Blir samma fel varje gång. Samsung hävdar att Comhem gör nåt fel. Jag ser inget fel i EPG/guide-info då jag kolla i guide i min bluray eller extern box. Jag tror det är nåt fel i bluray-mjukvaran. Nån som kan kolla om ni har samma fel eller inte med Comhem digital-TV?

#232

Skickat 10 april 2012 - 06:56

Visa inläggDugga 07 april 2012 - 08:01 skrev:

Någon som känner igen detta problem med BD-D8200 (eller kanske D8500)?

Inspelningar till hårdisken får rätt program-titel (från EPG /guide) men dom får inte rätt program-info! Program-info från EPG/guiden visas ju då man har markerat en inspelning i listan av inspelningar och trycker på info-knappen. På mina inspelningar (Inspelad TV) visas program-info från programmet som visades på samma kanal före det program som jag har spelat in. Dvs från fel program. Mycket irriterande! Jag kör Comhem kabel-TV. Oftast inspelat från Canal+ film-kanaler. Blir samma fel varje gång. Samsung hävdar att Comhem gör nåt fel. Jag ser inget fel i EPG/guide-info då jag kolla i guide i min bluray eller extern box. Jag tror det är nåt fel i bluray-mjukvaran. Nån som kan kolla om ni har samma fel eller inte med Comhem digital-TV?
Jag har problem med att programtiteln på programmet innan sparas med det inspelade programmet (Boxer). Verkar ha att göra med att inspelningen startar en minut innan programmet och då sparar fel titel. Verkar dock mest gälla SVT, TV4 brukar visa rätt titel.

Det här inlägget har ändrats av agpath 10 april 2012 - 07:35


#233

Skickat 12 april 2012 - 19:48

OK. Kör du senaste firmware? 1009 från 2012-02-07 tror jag det är.

#234

Skickat 13 april 2012 - 06:38

Visa inläggDugga 12 april 2012 - 19:48 skrev:

OK. Kör du senaste firmware? 1009 från 2012-02-07 tror jag det är.
Ja, kollade det igår. Inspelningarna som felar med titeln är från SVT i mars. I princip är det korrekt. När man spelar upp programmet så ändras titeln i "Info" till korrekt, precis som om man tittade live. Problemet är att titeln för det sparade programmet sätts direkt när inspelningen startar.

Det här inlägget har ändrats av agpath 13 april 2012 - 06:39


#235

Skickat 23 april 2012 - 10:52

Någon som har koll på om 8200N är regionsfri och kan spela importerade NTSC-dvd? Hur är det med Blu Ray, funkar det att spela importerade skivor?
(Orkar inte vänta på att Chuck Season 5 släpps i Sverige ;))

#236

Skickat 24 april 2012 - 18:50

Visa inläggagpath 23 april 2012 - 10:52 skrev:

Någon som har koll på om 8200N är regionsfri och kan spela importerade NTSC-dvd? Hur är det med Blu Ray, funkar det att spela importerade skivor?
(Orkar inte vänta på att Chuck Season 5 släpps i Sverige ;))

Jag har 8200N och kan säga att den inte är regionsfri spelar endast region 2 (DVD) och B (Blu-ray). Men fler och fler blu-ray skivor är regionsfria, men det finns naturligtvis undantag . Bra att jag sparade min gamla Sony DVD spelare, för jag har ett par TV-serier i region 1.

#237

Skickat 29 april 2012 - 22:42

Någon som vet hur man använder timerinspelning när kanalen kräver pin, obs har ställt in dtv på vuxen.

#238

Skickat 23 maj 2012 - 21:35

  • psa
  • Rookie

  • 4 inlägg
Tips på hur jag får BD-D8200N att fungera med Comhem's HD-betalkanaler? (TV3 HD, Viasat Film HD osv..) Jag har en CI+ modul. Någon som fått det att fungera?

#239

Skickat 29 maj 2012 - 13:26

Visa inläggpsa 23 maj 2012 - 21:35 skrev:

Tips på hur jag får BD-D8200N att fungera med Comhem's HD-betalkanaler? (TV3 HD, Viasat Film HD osv..) Jag har en CI+ modul. Någon som fått det att fungera?

Jag har fått HD kanaler att fungera, men har CanalDigital. När du väljer parametrar för automatisk kanalsökning välj Kabel-TV och därefter kan du välja under Kabel något som heter SMATV. Vad den gör är att den söker i "blindo" och kombinerar i princip alla tänkbara kombinationer mellan frekvens, symbolhastighet, nätverks-id, mm. Tar du enbart Kabel och inte SMATV så kommer det inte synas något på HD kanalerna, pga någon felaktig parameter, så var det i alla fall för mig.

#240

Skickat 29 maj 2012 - 15:27

  • psa
  • Rookie

  • 4 inlägg

Visa inläggGamePat 29 maj 2012 - 13:26 skrev:

Jag har fått HD kanaler att fungera, men har CanalDigital. När du väljer parametrar för automatisk kanalsökning välj Kabel-TV och därefter kan du välja under Kabel något som heter SMATV. Vad den gör är att den söker i "blindo" och kombinerar i princip alla tänkbara kombinationer mellan frekvens, symbolhastighet, nätverks-id, mm. Tar du enbart Kabel och inte SMATV så kommer det inte synas något på HD kanalerna, pga någon felaktig parameter, så var det i alla fall för mig.

Får bild på mina HD-kanaler, men den försvinner efter några sekunder och då står det "Tjänsten kan bara visas med CI+ tv (129)"

#241

Skickat 01 juni 2012 - 18:16

Visa inläggpsa 29 maj 2012 - 15:27 skrev:

Får bild på mina HD-kanaler, men den försvinner efter några sekunder och då står det "Tjänsten kan bara visas med CI+ tv (129)"

Kollade runt och här finns ett svar. Gäller just din CA Modul med samma fel i inbyggd box i TV:http://www.minhembio...dpost&p=3206510

#242

Skickat 09 juni 2012 - 13:28

  • psa
  • Rookie

  • 4 inlägg

Visa inläggGamePat 01 juni 2012 - 18:16 skrev:

Kollade runt och här finns ett svar. Gäller just din CA Modul med samma fel i inbyggd box i TV:http://www.minhembio...dpost&p=3206510

Hjälper tyvärr inte.

#243

Skickat 10 juni 2012 - 15:03

Visa inläggpsa 29 maj 2012 - 15:27 skrev:

Får bild på mina HD-kanaler, men den försvinner efter några sekunder och då står det "Tjänsten kan bara visas med CI+ tv (129)"
Jag har kört D8200 med comhem och en del HD-kanaler, t.ex. SVT1/2 HD och Canal+ First HD. Funkar bra.
Är din CI+ -modul ordentligt "paired" /registrerad hos Comhem? Verkar inte alltid funka automatiskt. Jag fick ringa till Comhem support för
att det skulle börja funka.

#244

Skickat 11 juni 2012 - 18:07

  • psa
  • Rookie

  • 4 inlägg

Visa inläggDugga 10 juni 2012 - 15:03 skrev:

Jag har kört D8200 med comhem och en del HD-kanaler, t.ex. SVT1/2 HD och Canal+ First HD. Funkar bra.
Är din CI+ -modul ordentligt "paired" /registrerad hos Comhem? Verkar inte alltid funka automatiskt. Jag fick ringa till Comhem support för
att det skulle börja funka.
SVT1/2 HD fungerar för mig också, men inte övriga HD-kanaler (TV3HD, Viasat Sport HD, Viasat Film HD osv..) "Pairing" med comhem är gjord. Ibland hänger sig boxen när jag bläddrar förbi en HD-kanal.. Rätt störande.

#245

Skickat 30 augusti 2012 - 20:03

Har ej följt hela tråden men är det så att man ej kan kopiera inspelat TV-program ut till ett USB-minne eller USB-hårddisk??
Vilket format får inspelat format på hårdisken ?

#246

Skickat 31 augusti 2012 - 07:01

Visa inläggHDmax 30 augusti 2012 - 20:03 skrev:

Har ej följt hela tråden men är det så att man ej kan kopiera inspelat TV-program ut till ett USB-minne eller USB-hårddisk??
Vilket format får inspelat format på hårdisken ?
Nej, det går inte att plocka ut det som du har spelat in. Den spelar in live-strömmen som sänds, dvs inte något komprimerat format alls.

#247

Skickat 09 oktober 2012 - 20:08

Visa inläggmoj39 08 september 2011 - 19:36 skrev:

Hittade denna tråd http://www.minhembio.com/forum/index.php?s...1117&st=300 som löste problemet.
Man får markera alla kanaler och sedan ta bort markeringen på de som man abonnerar på och radera övriga så fungerar det.
Bifogad fil IMG_2005.JPG
Tricket med att radera de kanaler man inte gör att preview-bilden i EPG:n funkar med Canal Digital samt att EPG:n inte är lika seg :-)

#248

Skickat 17 december 2012 - 12:05

Konstigt fel jag fick idag på BD-D8200N kanske någon kan förklara.

Alla kabel-TV kanaler slocknade och blev kodade, men de fungerar med min TVs inbyggda digital-box.

När jag försöker ställa in kanalerna igen på BD-D8200N så hittar den kanaler men kategoriserar ej dem som TV eller Radio (skulle väl ändå inte göra) för den delen utan ser dem alla som Data/annat. Mycket märkligt. Har Canal Digital som Kabel-TV och aldrig haft detta.

Den hittar: TV: 0, Radio: 0, Data/annat: 158. Borde vara TV: 158, Radio: 0, Data/annat: 0

#249

Skickat 17 december 2012 - 12:44

Visa inläggGamePat 17 december 2012 - 12:05 skrev:

Konstigt fel jag fick idag på BD-D8200N kanske någon kan förklara.

Alla kabel-TV kanaler slocknade och blev kodade, men de fungerar med min TVs inbyggda digital-box.

När jag försöker ställa in kanalerna igen på BD-D8200N så hittar den kanaler men kategoriserar ej dem som TV eller Radio (skulle väl ändå inte göra) för den delen utan ser dem alla som Data/annat. Mycket märkligt. Har Canal Digital som Kabel-TV och aldrig haft detta.

Den hittar: TV: 0, Radio: 0, Data/annat: 158. Borde vara TV: 158, Radio: 0, Data/annat: 0
Märkligt. Själv använder jag bara markmottagaren och där är det inte dessa problem. Det måste ha hänt med uppdateringen som kom i förra veckan.

#250

Skickat 17 december 2012 - 12:49

Visa inläggagpath 17 december 2012 - 12:44 skrev:

Märkligt. Själv använder jag bara markmottagaren och där är det inte dessa problem. Det måste ha hänt med uppdateringen som kom i förra veckan.

Nej jag har inte installerat någon uppdatering. Har fortfarande version 1007 på mjukvaran.




1 användare läser den här tråden

Medlemmar: 0 - Gäster: 1 - Anonyma användare: 0

Detta forum sponsras av
  • Dave R
    2014-12-22 09:58:15
  • Februari 2014. En ny Primare I32 utan Media-kort införskaffades.
    Hifi_Perrra
    2014-12-22 05:08:04
  • Dynaudio Excite X14.
    Hifi_Perrra
    2014-12-22 04:34:49
  • Ja, så här blev det :)
    Hifi_Perrra
    2014-12-22 04:33:18
  • Spännande.
    Hifi_Perrra
    2014-12-22 04:32:18
  • Fler  |  Vilka bilder visas här?
Prisjakt © 2000 - 2014 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.