Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Måste logga in 2 ggr

21 svar i tråden

#1

Skickat 16 februari 2012 - 06:46

Hej,

varje gång jag skall till minhembio.com måste jag logga in 2 ggr. Den köper inte första inloggningen.

Lika i dator, mobil å på surfplattan.

Varför?

#2

Skickat 16 februari 2012 - 07:17

Jag lider intermittent av precis samma problem som dig.

Men som sagt så kommer det och går konstigt nog.

Gäller både surfplatta och dator med Safari/Chrome.

#3

Skickat 16 februari 2012 - 09:26

Så även här. Både W7/Osx.
Google Chrome.

#4

Skickat 16 februari 2012 - 11:51

Samma här

Första sidan (http://www.minhembio.com/forum) funkar inte att logga in på för mig så jag brukar få gå till -> Blu-ray -> Rapportera.... och då brukar inloggningen funka

Win 7/Win XP
FireFox 10.0.1 (hade problem med tidigare versioner med)

Samt på dessa surfplattor/mobiler (med org. webbläsaren):
Samsung Galaxy Tab 10.1
Asus Transformers Prime
Sony Ericsson X10
Motorola Razr
Samsung Galaxy S2

Har tömt cookies för att se om det var dem som ställde till det, men nix pix

Det här inlägget har ändrats av USiT2009 16 februari 2012 - 11:54


#5

Skickat 16 februari 2012 - 15:58

Vi känner till problemet, tyvärr lyckas vi aldrig replikera orsaken.
Jag har råkat ut för det själv vid ett tillfälle men missade att kolla omständigheterna innan det löste sig.

Det är med största sannolikhet ett cookie-relaterat problem, gissningvis hamnar det på något sätt i konflikt med sessionsinformationen som är sparad i databasen.

Om ni testar att göra en utloggning efter att ni loggat in:
alltså
1. logga in <inget händer>
2. logga in igen <funkar>
3. logga ut
4. logga in -> funkar det nu som det ska?

Jag gissar att det här inträffar när kakorna löper ut, under vissa omständigheter. Därav kan det sen lösa sig och komma tillbaka.

USiT2009: är ditt problem exakt det samma? Dvs, om du försöker logga in på startsidan och det itne funkar, funkar det nästa gång? Annars är möjligt att det är ett annat problem.
Samt, när du testat alla de olika apparaterna, har du gjort det från samma IP?

#6

Skickat 04 mars 2012 - 20:51

Jag har fått för mig följande, om det stämmer vet jag dock inte :)

Innan forumet uppdaterades så kunde jag vara inloggad på flera ställen samtidigt. Jag loggade t.ex. aldrig ut på datorn eller mobilen och var inloggad när jag gick in på mhb igen. Nu efter uppdateringen så kan jag bara vara inloggad på en enhet i taget. Om jag är inloggad på datorn --> stänger av och loggar in på mobilen, så är jag utloggad på datorn när jag startar den igen. Jag tolkar det som följande: Första inloggningsförsöket loggar ut dig från den tidigare enheten och inloggningsförsök 2 loggar in dig på den nya :)

Lägger in en brasklapp om att detta kanske är helt fel :P

#7

Skickat 05 mars 2012 - 16:18

Hej!

Förutom detta problem så får jag inte upp listan över senaste forumaktiviteteten förrän jag laddar om hemsidan. Känns som ett snarlikt problem?

Sitter på Ipad 2 med Safari.

#8

Skickat 05 mars 2012 - 16:22

Visa inläggRangwald 04 mars 2012 - 20:51 skrev:

Jag har fått för mig följande, om det stämmer vet jag dock inte :)

Innan forumet uppdaterades så kunde jag vara inloggad på flera ställen samtidigt. Jag loggade t.ex. aldrig ut på datorn eller mobilen och var inloggad när jag gick in på mhb igen. Nu efter uppdateringen så kan jag bara vara inloggad på en enhet i taget. Om jag är inloggad på datorn --> stänger av och loggar in på mobilen, så är jag utloggad på datorn när jag startar den igen. Jag tolkar det som följande: Första inloggningsförsöket loggar ut dig från den tidigare enheten och inloggningsförsök 2 loggar in dig på den nya :)

Lägger in en brasklapp om att detta kanske är helt fel :P
Detta är irriterande, varför i h********* ska man loggas ut på datorn om man loggar in med mobil
Det har lett till att jag skiter i att logga in med mobilen

#9

Skickat 07 mars 2012 - 17:17

Visa inläggBenkke 05 mars 2012 - 16:22 skrev:

Detta är irriterande, varför i h********* ska man loggas ut på datorn om man loggar in med mobil
Det har lett till att jag skiter i att logga in med mobilen
Forumet har IP med i sessionsinfon, så det har väl med det att göra skulle jag tro. Jag tror tyvärr inte att det är något vi kan ändra enkelt.

Visa inläggErikhu 05 mars 2012 - 16:18 skrev:

Förutom detta problem så får jag inte upp listan över senaste forumaktiviteteten förrän jag laddar om hemsidan. Känns som ett snarlikt problem?
Sitter på Ipad 2 med Safari.
Vad menar du - den på startsidan som visas senaste posterna?

#10

Skickat 07 mars 2012 - 18:15

Visa inläggfehrlund 07 mars 2012 - 17:17 skrev:


Vad menar du - den på startsidan som visas senaste posterna?

Förlåt att jag krånglade till det för dig. Jag menar den på startsidan med rubriken "Diskussionsforum - Byt erfarenheter!".

#11

Skickat 09 mars 2012 - 11:30

Visa inläggErikhu 07 mars 2012 - 18:15 skrev:

Förlåt att jag krånglade till det för dig. Jag menar den på startsidan med rubriken "Diskussionsforum - Byt erfarenheter!".
De har inget med inloggningen att göra, och är du säker på att du måste ladda om eller räcker det att vänta en liten stund? Det finns ingen som helst teknisk anledning till att en omladdning skulle göra någon skillnad...

#12

Skickat 09 mars 2012 - 12:02

Visa inläggfehrlund 09 mars 2012 - 11:30 skrev:


De har inget med inloggningen att göra, och är du säker på att du måste ladda om eller räcker det att vänta en liten stund? Det finns ingen som helst teknisk anledning till att en omladdning skulle göra någon skillnad...

Jag kan vänta hur länge som helst. Listan dyker inte upp förrän jag laddar om. För övrigt så inträffar det här problemet om jag kommer från någon annan hemsida. Går jag t.ex. från galleriet till startsidan så kommer den upp som den ska.

#13

Skickat 12 mars 2012 - 16:02

Visa inläggErikhu 09 mars 2012 - 12:02 skrev:

Jag kan vänta hur länge som helst. Listan dyker inte upp förrän jag laddar om. För övrigt så inträffar det här problemet om jag kommer från någon annan hemsida. Går jag t.ex. från galleriet till startsidan så kommer den upp som den ska.
Testat med en Ipad 2 (iOS 5.1):
* Från annan sida => minhembio.com när jag är utloggad: trådarna laddas som de ska
* Från annan sida => minhembio.com när jag är inloggad: trådarna laddas som de ska
* Från intern sida (forum) => minhembio.com: trådarna laddas som de ska

Det är möjligt att det anropet får timeout om du sitter på dålig anslutning (mobil)

#14

Skickat 13 april 2012 - 14:13

Det är ju inte en stor sak egentligen men det spelar ingen roll om jag kör IE, Chrome, är borta eller hemma, jag får ALLTID logga in två gånger. Känner mig trollad varje gång...

#15

Skickat 23 april 2012 - 15:58

Samma här ( skulle just skriva exakt denna rubrik men den fanns redan)

Firefox och Win7

#16

Skickat 23 april 2012 - 16:00

har också stött på detta dom senaste ggrna jag ska logga in. inte jättefarligt, men bra om det fixas iallafall ;)

#17

Skickat 30 april 2012 - 11:15

Mm, jag vet att detta kan inträffa. Tyvärr kan jag inte återskapa felet vilket gör det väldigt svårt att försöka hitta en lösning.
Om ni har möjlighet får ni gärna, när ni hamnet i ett trasigt läge (ni har loggat in men blev inte inloggade) direkt besöka den här sidan: (borttagen)

Som kommer att ta fram lite information om hur det ser ut just i det läget så att vi kan kolla närmare på det.

#18

Skickat 30 april 2012 - 15:13

Samma här... om inte jag går in på forumsbiten direkt och loggar in, då behöver jag bara göra det en gång.

#19

Skickat 06 maj 2012 - 19:54

Visa inläggErikhu 09 mars 2012 - 12:02 skrev:

Jag kan vänta hur länge som helst. Listan dyker inte upp förrän jag laddar om. För övrigt så inträffar det här problemet om jag kommer från någon annan hemsida. Går jag t.ex. från galleriet till startsidan så kommer den upp som den ska.

Problemen är nu helt försvunna! Sedan någon dag tillbaka har allt fungerat prima! Tack så otroligt mycket den som nu har åtgärdat detta.

Det här inlägget har ändrats av Avregistrerad1108 06 maj 2012 - 20:07


#20

Skickat 06 maj 2012 - 19:59

nstämmer med föregående talare, funkat perfekt sedan natten till Onsdag under veckan som var, funkade säkert tidigare med men först då jag märkte det iaf :)

#21

Skickat 08 maj 2012 - 12:13

Peppar, peppar.

Det verkar funka här också!

#22

Skickat 08 maj 2012 - 17:30

Nu funkar det...!
EDIT
Föresten hur gjorde du? En automatisk uppdatering av sidan?

Det här inlägget har ändrats av pillarn 08 maj 2012 - 17:55





1 användare läser den här tråden

Medlemmar: 0 - Gäster: 1 - Anonyma användare: 0

Detta forum sponsras av
  • Raspberry pi Ambilight
    CusmaR
    2014-11-21 22:19:02
  • gröten
    2014-11-21 22:13:48
  • Fronten äntligen klar.
    cyanid
    2014-11-21 20:46:44
  • My Darling Clementine (1946), La Dolce Vita (1960), The Vanishing (1988), F For Fake (1975)
    sajbot
    2014-11-21 12:49:39
  • The Complete Jacques Tati (1949-1974)
    sajbot
    2014-11-21 12:46:20
  • Fler  |  Vilka bilder visas här?
Prisjakt © 2000 - 2014 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.