Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Pioneer visar upp nya hemmabioförstärkare

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-03-03

Pioneer har i USA presenterat två nya hemmabioförstärkare i instegsklassen, Pioneer VSX-520 och Pioneer VSX-820, $229 respektive $299 är prislapparna på.

Trots att det handlar om billigare hemmabioförstärkare så får man stöd för Bluetooth så man kan skicka över musik från t ex mobiltelefonen direkt till hemmabioförstärkare trådlöst. Båda förstärkarna har också stöd för hdmi 1.4 och stöd för Blu-ray 3D. Det är dock inget inbyggt bluetooth-stöd utan man måste köpa till Pioneers AS-BT100 bluetoot-adapter för en hundralapp för att kunna utnyttja funktionen.

Pioneer VSX-820 har även stöd för iPhone (”works for iPhone”) så man kan spela upp musik och film eller titta på video från t ex YouTube via en inkopplad/dockad iPhone.

Båda förstärkarna har även fått stöd för Dolby ProLogic IIz-avkodning vilket kan vara användbart om man redan hoppat på tåget med ”höjd-högtalare” i hemmabion för att få ytterligare djup i ljudet.

Bilden nedan visar skillnaderna mellan de två, det känns som det är värt att hoppa på VSX-820 direkt i alla fall om man översätter priserna i dollar till SEK och svenska förhållanden (moms, högre kostnader mm) genom att lägga på x10, 2300 respektive 3000 kronor skulle vi hamna på då.

Båda modellerna kommer att lanseras i USA under mars månad så vi kan nog räkna med att liknande modeller även dyker upp i Europa under våren.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.