Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Pioneer visa upp nya hemmabioförstärkare del 2

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2010-03-08

Vi skrev i förra veckan om två nya instegsmodeller från Pioneer och det visade sig att Pioneer har ytterligare tre modeller på gång.

Pioneer VSX-920, VSX-1020 och VSX-1120 är alltså modellerna ovanför VSX-520 och VSX-820. VSX-920 och VSX-2010 har båda fått Anchor Bay videokretsar och har blivit utrustade med Pioneers ”Precision Quartz Locking System” (PLQS) som sägs reducera jitter i den digitala ljudsignalen från en ansluten Pioneer-spelare dock enbart vid tvåkanalslyssning.  Gemensamt är också effekten som ligger på 7 x 110 Watt.

Den största av de fem, Pioneer VSX-1120 har samma effekt men betydligt fler finesser. Bland annat har den stöd för PLQS även vid multikanalslyssning. Pioneer har valt att använda sig av videokretsar från Marvell och förstärkaren ska gå att styra både via PC eller via RS-232 för mer anpassade installationer.

VSX-1020 och VSX-1120 har några intressanta funktioner gemensamt. Genom att ladda hem applikationen AVR iControl till en iPhone/iPod så kan du styra förstärkaren via mobilen, höja/sänka volymen, välja källa, hantera ljudkalibrering och mycket annat. Ser helt klart väldigt intressant ut och förmodligen något som vi kommer vara en av årets gemensamma nyheter från de stora tillverkarna.

Än så länge finns inga svenska priser och lanseringsdatum men bilden nedan visa listpriserna i USA och tar man x 10 så får man nog en riktning på vad det hamnar här i Sverige.



Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.