Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Sammanfattnignav IFA-mässan 2015

Skriven av: LeContre  |  Datum: 2015-09-21

Prisjakt har i samarbete med Nordichardware rapporterat från IFA-mässan i Berlin på bloggen Pryl. Vana Pryl-läsare har så klart tagit del av bevakningen redan men här följer en sammanfattning med det som kan intressera Minhembios läsare.

Dynamic Range Pro och HDR
Sony satsar på en HDR-lösning med LCD till skillnad från konkurrenternas OLED-skärmar. Om det är rätt väg är ännu inte klarlagt men alternativ förnöjer och driver utvecklingen framåt i detta fortfarande nya segment.



Prisjakt Pryl-artikel

Ultra-HD Bluray
Först ut är Samsungs ultra-HD bluray-spelare som har stöd för 4K och HDR. Uppskalning utlovas för material med lägre upplösning. Än så länge är utbudet begränsat gälllande 4K och HDR är så gott som obefintligt.


Prisjakt Pryl-artikel

Portabel Hi-fi
Ett annat axplock är hörlurarna JBL everest elite 700 som kopplas via bluetooth 4.1. Batteritiden är 15 timmar trots att lurarna ska leverera ljud av mycket hög klass. Smakar det så kostar det dock - ca 2 800 kr.



Prisjakt Pryl-artikel

4K och THX från Panasonic
Panasonics senaste 65-tummare är en OLED-skärm med 4K som THX-certifierats. Enheten har stöd för HDR vilket borgar för väldigt skarpa kontraster. Vansinnigt dyr dock: 100 000 kr.



Prisjakt Pryl-artikel

Större nätverk
Vill du köra trådlös men ändå ha gott om bandbredd är det AC som är standarden du bör sikta på. Nu börjar AC 1900 bli vanligare och TP-link visar här upp de senaste repeatrarna med stöd för tekniken.



Prisjakt-Prylartikel

Philips senaste Ambilux bjuder på show
På mässan visades även Phlips Ambilux HD som istället för lampor använde sig av miniprojektorer för att bättra på Ambilighttekniken. Således är det samma bild på skärmen som visas i en något diffus version på väggen. Det går att reglera men kanske lite mycket party i hemmabion.



Tack till Nordichardware!


Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.