Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Fritt Land
Medlem sedan: 2021-08-02
Senaste uppdatering: 2021-12-04 21:41:24
 Har 30 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 0 inlägg i forumet
 Fritt Lands forumprofil
 Galleri (30)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Därför hammnar alla bra trådar i pappers  Musik-samling
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)      525 besökare       Kommentarer      Anmäl detta album

https://www.flashback.org/t3369948

Därför att dom blir anfallna av trollen alltså trollen och moddsen hör till samma gäng.

Trollen och moddsen hör till landets säkerhets tjänst som regelrar vad man får diskutera.

Och diskuterar man något som landets säkerhets tjänst ogillar så blir tråden anfallen av säkerhets tjänstens nät troll och sedan flyttad till papperskprgen av moddsen.

Alltså nät trollen och moddsen hör till samma gäng. Alltså diskusionen blir osaklig när den…

  Läs hela
Produkter i albumet:
Bilder i detta album Växla till minatyrbilder
https://papperskorgen-5.webnode.fi
https://papperskorgen-5.webnode.fi (2021-11-04 11:29:20) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


Moddsen har väl många profiler både privat profiler och moderat profiler. (2021-11-04 11:29:52) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


(2021-11-15 11:54:47) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

En skarp iagtagelse men inte är han bättre själv heller.
Hasse säger att ni delar på tablet burken vilket är en mycket revolutionerande och skarp iagtagelse men inte är han bättre själv heller fast han bara dricker alkohol han dricker mycket och i smyg.

Jag är den enda som har varit längre perjoder utan droger och alkohol också fast jag har haft hälsosamma återfall :)

Dom andra dricker åtminståne alkohol och dom kunde ibland prova mina skor och t.e.x. vara en längre perjod utan t.e.x. alkohol :)

Laglig är inge lika med hälsosam olaglig är inte lika med ohälsosam det är tvärt om också fast det bara är dom lagliga som förnekar detta :(

Alla olagliga droger är inte tynga droger som är skadliga det finns också många olagliga lätta droger som är mindre skadliga än t.e.x. alkohol :(

På katko är dom som är i sämst skick dom som har använt alkohol dom som pissar och skiter på sej och har haft hjärn blödning.

Och dom som använt droger är i bättre sick och många tränar i motions salen. (2021-11-17 14:40:50) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


(2021-11-29 11:47:22) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


De förföljelsesmetoder som Stas använder i DDR i Tyskland används i EU

Text: Teemu Vehkala

Stasi, DDR:s säkerhetspolis, använde en gång i tiden en kampanj för förföljelse av politiska dissidenter kallad Zersetsung.

Syftet med förföljelseoperationerna var att psykiskt besegra målet, vilket inkluderade att förstöra hela livet.

Den första fasen av Zersezung fokuserade på utvärderingen av all data som innehas av målstaten, såsom hälsojournaler, skolrapporter, polisregister, underrättelserapporter och information som erhållits genom hemsökningar.

Då hade Stasi redan börjat tillämpa åtgärder som syftade till att få målet att kollapsa, t.ex. utomäktenskapliga förhållanden eller alkoholism som fick offret att isolera sig från en annan social grupp.

Nästa steg var då att starta hemlig övervakning och öppen övervakning av platsen, i syfte att förse platsen med bl.a. känslor av otrygghet och paranoia.

Denna taktik omfattade t.ex. det faktum att polisbilen kunde köra förbi målet och stanna precis vid honom.

Dessutom stördes målets telefontrafik för att ha en avskräckande effekt (detta används fortfarande i EU-länder).

Det inkluderade också spridningen av ärekränkande rykten om själva ämnet, och detta sker nu ganska bra under EU-eran, när vi har haft tillgång till Internet och den onlinekommunikation som det har möjliggjort sedan 1990-talet.

På samma sätt infiltrerar även den israeliska underrättelsetjänsten Mossad siffrorna om det fortfarande är en person som är benägen att hata Israel osv.

Råd är dyra för alla offer för gängförföljelse

I nuvarande EU har denna förföljelsemodell kopierad från DDR i Tyskland använts, men används här i ett lite annat namn, och på engelska kallas det targeted individuals, alltså individer som anses äventyra den nationella säkerheten.

I EU fortsätter vimlet genom Tyskland, men landets underrättelsetjänst samarbetar med Europol som också har en hemlig databas över EU-oliktänkande.

Det kanske viktigaste rådet jag kan ge till alla som känner att de har blivit måltavla av samma massmarknadsföringsprogram är att de aldrig ska lämnas ensamma. För om du ger efter för denna DDR-liknande förföljelse, så har du redan blivit mentalt besegrad och kommer så småningom bara att befästa ditt hem och du kanske inte ens vågar gå till mataffären efter det utan rädsla för att någon ska följa efter dig.

Hela det här stadiet kan vara många deltidsstadier av den typen av psykisk uppvaknandeprocess, men alla som har överlevt dessa mönster mentalt torra vet att det bästa botemedlet mot denna massaker är att upprätthålla det sociala skyddsnätet.

Men återigen, den finska polisstyrelsen vägrar att utreda några fall som rör denna EU-erans förföljelse. För den finska polisen är också inblandad i dessa operationer genom att de ibland måste övervaka dessa mål utöver sina dagliga polisuppgifter.

Men även privata säkerhetsrörelser, av vilka den mest kända kanske är det internationella företaget GS4, är inblandade i dessa operationer.

Säkerhetspolisen (SUPO) fokuserar å andra sidan mer på kontraspionage mot dessa mål. skicka sina egna mullvadar till grupper av medborgaraktivister som verkar i Finland. motsvarigheter till pumpdata.

Polisen har redan gripits i denna förföljelse

Den finska polisen greps redan i den sk byxor på kennlarna från denna samma förföljelseoperation som den var inblandad i, när ett olagligt personregister fört av polisen för några år sedan läckte ut till allmänheten, dit över 53 000 finländare hamnade.

Men vid det laget blev det uppståndelse när det stod klart att till och med Rysslands president Vladimir Putin hade hamnat i samma hemliga polisregister.

Detta följdes av täckning och rengöring av spår med KRP. Men om du har märkt hur det har gått framåt här i Finland, nu bryter dessa skurkar igenom underrättelselagen, som ger dessa samma brottslingar ännu mer makt att utföra denna politiska förföljelse av finska medborgare och till och med utföra illegala husrannsakningar på absolut triviala skäl.

Massmobbning är tänkt att besegra målet mentalt och förstöra livet för målet med alla medel

Men den här gängförföljelsen är ett extremt effektivt sätt att besegra mål så ekonomiskt som att trampa på deras självkänsla när de börjar sprida ärekränkande rykten på internet.

De får jobbet av vem som helst och allt du behöver göra är att ringa din chef eller chef från SUPO eller någon annan mer inflytelserik plats och säga, "Du har en person i dynen där ute som, såvitt vi vet, är lite politiskt farligt. Det skulle vara din sak." det är bättre för dig att vara i god tro om du säger upp hans anställning. Annars kommer vi att sätta problem i din verksamhet. "

Det har förekommit flera sådana fall i Finland.

Men det är också oerhört smärtsamt för detta föremål för massförföljelse att hans grannar i allmänhet inte alls förstår vilken omfattning detta står på spel. Men man hänvisar helst personen till närmaste vårdcentral där personen kanske börjar anmäla fenomenet till jourhavande läkare på vårdcentralen och sedan blir det nästan automatisk transitering på m1-remissen till närmaste mentalsjukhus.

Det har också förekommit fall där den förföljde själv har marscherat för att polisanmäla förföljelsen av polisen. Sådant var t.ex. en Markku Laitinen från Helsingfors, som lyckligtvis bara släpptes från tvångsbehandling i Aurora efter 2 veckors tvätt, när ordet började spridas på nätet.

Så även om denna massaker är ett verkligt fenomen, behöver du fortfarande inte börja bevittna det för dessa vita dräkter (läkare) eller blå jackor (polisen) i vårt land, för då är du nästan i samma position som Galileo Galilei, som ville bevisa för prästerskapet för många hundra år sedan som kan ses längre bort. Men ingen av prästerskapet gick med på att ens titta dit på teleskopet med sina ögon.

Så på samma sätt tvingas förstås inte dessa finska läkare att tro att ett sådant fenomen är verkligt, eftersom de redan har den där oerhörda kraften där de kan skriva vem som helst galen med bara en blick och förlita sig på vilken diagnos som helst.

Men ännu galnare igen är hur dessa felaktiga diagnoser orsakar åtskilliga dödsfall varje år, t.ex. självmord, som drivs av t.ex. överutbud av psykiatriska läkemedel för dessa patienter.

Det psykiatriska behandlingsprogrammet i Finland fungerar fortfarande på en så galen nivå som om alkoholmissbrukare erbjöds sprit med FPA:s betalningsåtaganden tills levern säger POKS.

Att droga den mentala nivån med antidepressiva medel eliminerar inte det problemet, om det ens är ett genuint psykiskt problem. Men det problemet hittas även med hjälp av psykoterapi. Men det finns inga miljarder i miljarder i psykoterapi som i denna globala BIG PHARMA humördrogverksamhet.

Ändå finns det något sådant med den här psykiatriska industrin och fenomenet gängförföljelse att dessa antidepressiva ofta bidrar till en mängd olika rädsla tillstånd hos patienter. Så då blir en sådan person mer livrädd om han får reda på att han är en del av denna internationella förföljelseoperation, som drivs av dessa internationella parter i samarbete med den finska polisen och säkerhetsrörelserna (inklusive GS4).

I Iltalehti fanns en hel historia 2010 om hur denna GS4 bedriver hemlig övervakning av privatpersoner enbart i Helsingfors på uppdrag av USA:s ambassad.

Detta återspeglar paranoian under alla dessa år på den ambassaden.

Men istället skickas en sådan förbränningsmotordriven drönare upp i luften från den ambassaden varje vardag, som laddar ner smartphonedata från Wifi-nätverk för spionage, och även om SUPO känner till det har den ingen makt att göra något åt ​​det. under mattan.

Var finns de tyska länkarna till massmarknadsföringsprogrammet?

Många kunde omedelbart ifrågasätta ursprunget till de tyska kopplingarna till detta massmarknadsprogram inom EU.

Tja, för det första har detta EU bara varit ett projekt som Tyskland från början inrättat, och det hänvisas redan till av denna gemensamma EU-armé och ett gemensamt federalt projekt som drivs av Tyskland.

Så då har framför allt Tyskland det största intresset av att besegra dem som försvarar andra EU-länders nationella identiteter på något sätt. Så av denna anledning anammade de dessa metoder, som redan har använts framgångsrikt i DDR i Tyskland, och som har tillämpats hela vägen till Finland i flera år.

Men det är ändå så att bara de starkaste kan lyckas med dessa mönster, och om hjälmen inte håller så kommer många att få ge upp och ödmjuka sig för dessa globalister och hamnar då ofta t.ex. som regelbundna klienter till psykvården, där de börjar bli berusade av doser av antidepressiva medel som håller i åratal, vars effekt är t.ex. permanent hjärnskada.

Tyskland är faktiskt den stat som vill organisera sitt eget fjärde kungarike och organisera ett stort krig mot Ryssland, som skulle utkämpas med EU:s gemensamma armé som de byggde.

Det är verkligen inte säkert för Finland att gå ombord på dessa krigsgalningar inom en snar framtid, men nackdelen är att allt detta militära EU-projekt redan har beslutats i förväg, och om en BREXIT-liknande försening och trötthet organiseras, taktik. För att få press att rösta igen. För endast i den fascistiska Europeiska unionen har denna omröstningstaktik tillämpats, om dessa röster inte går enligt dessa globalisters visselpipa. (2021-11-29 12:01:03) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:

JBL LIVE460NC
Ni är bara 3 gånger i året till stockholm det är bara 30 gånger på 10 år det är bara det att jag själv inte på hela mitt liv har varit till stockholm ni har en liten pension som ni måste klara er med det är bara det att jag själv har en ännu mindre pension som jag måste klara mej med ni har varit till södern men eftersom jag själv inte har varit en endaste gång i hela mitt liv till södern så angår det inte mej huvudsaken är den att ni själv får åka till södern ja ni har det nog så bedrövligt mycket värre än någon annan därför så behöver ni inte hjälpa någon som gnatar också fast han tror att ni gör det i alla fall bara han gnatar :) 100 100 100 (2021-12-03 12:31:24) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:


 
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)  Visa lista
Ge betyg
Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg.
Vilka bilder visas här?
 Fler
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.