Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Master j3n5
Medlem sedan: 2006-05-31
Senaste uppdatering: 2018-01-31 22:22:44
 Har 11 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 97 inlägg i forumet
 Master j3n5s forumprofil
 Galleri (11)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Lurar & jox..  Övrigt
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)      1229 besökare       Kommentarer      Anmäl detta album
(Beskrivning saknas)
Produkter i albumet:
Bilder i detta album Växla till minatyrbilder
HiFiMan HE-400i
Har haft dessa lurar i ca: 8 månader och gillar dom rätt skarpt. Stor och öppen ljudbild, särskilt för pengarna, men det gäller nästan allt med denna lur. Fin klang och separation. Nykter bas, snabb men nästan åt det lite strama hållet. Jag tycker att de går att lyssna på med en iPhone, i alla fall på låg volym. Med en iPad Air 2 låter de betydligt bättre. Men de låter så klart märkbart bättre med en hörlursförstärkare. Jag har testat några och gillar då matchning mot något varmare förstärkare. Då låter lurarna verkligen fantastiskt. Jag tycker de blir lite själlöst analytiska med ljus förstärkning. De har liksom inte mycket till karaktär. (2017-08-26 11:53:29) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  HiFiMAN HE-400i

RHA T20i
Behövde ett par IEM med mic då jag talar en hel del mobil i jobbet. Efter lite googlande fastnade jag för RHAs teknik och prisbild. Jag hade hyfsade förväntningar, lyssnar annars på HiFiMan HE560 & Audeze Sine och har haft en del andra referenser i den klassen. Redan ur lådan direkt i iPhonen lät de OK, möjligen lite problem med trumvirvlar, cymbaler och liknande, saknade detaljer där. Något vass diskant kring ljusa röster fanns också. Basen var rätt fin detaljmässigt men kanske inte så punschig och samtidigt distinkt som jag gillar. Annars riktigt bra, från bas till diskant. Fin separation. Inspelade en 15h så blev alla dessa problem märkbart mindre. Lurarna låter helt enkelt riktigt bra ur min iPhone 6S plus. Men just nu sitter jag vid datorn och kör Tidal Master ur en HiFiMe med Sabre-chip och tappar hakan. dessa lurar kan ha grym kontroll över i princip alla register. Basen är lite varm men också detaljerad och snabb. Mellanregistret hittar hela tiden fram trots hög diskant och punschig bas och det med detalj. Diskanten är en smula mjukare och helt klart mer detaljerad. Det enda som saknas mot öppna fina lurar är den extra rumskänsla som infinner sig, alltså den är riktigt bra men inte som bra öppna. Däremot erbjuder de riktigt bra isolation, särskilt med memoryfoam-plupparna. Jag tycker de låter bäst med baspluggarna direkt ur iPhonen. Det ger den där extra lilla skjutsen som kan behövas när man är på språng. Inkopplat till en DAC så föredrar jag de neutrala pluggarna. Jag är verkligen så nöjd! (2018-01-31 15:09:56) Bilden är högupplöst. Klicka i bilden för att zooma.    
Produkter på bilden:  RHA T20i


 
Viktat medelbetyg:  (0.00) (baserat på 0 st)  Visa lista
Ge betyg
Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg.
 Kommentarer (0 st)
Du måste vara inloggad för att kunna ge kommentarer.
Vilka bilder visas här?
 Fler
Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.