Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Hej! Backkamera via A/V-in port. Hjälp!!

2 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 10 augusti 2020 - 09:36

Colton11
  • Colton11
  • Rookie

  • 1 inlägg
  • 0

I am doing a "home construction" where I try to play a reversing camera in the car's original screen via the A / V-in port.

 

 

The only problem is that it does not work with a standard A / V cable.

The picture becomes very flickering and all you see are waves.

For some strange reason, however, it works to get a color image with the red cord on an RGB cable via a DVD player. It also works via the rear view camera, but in black / white.

 

What do you think I'm doing wrong?

How can an RGB cable work when it should be the A / V cable that should work?

 

Thanks so much for the help / suggestions !!

https://9apps.ooo/


Redigerat av Colton11, 11 augusti 2020 - 04:06.


#2

Postad 10 augusti 2020 - 14:55

norton
  • norton
  • Veteran

  • 1 715 inlägg
  • 0

Finns det någon inställning där du kan välja inmatning?

 

Låter som det är ett PAL-NTSC problem

 

https://sv.wikipedia...lternating_Line

 

 

oftast måste man göra ett aktivt val. Speciellt om det rör sig om Kinaprylar....

 

 

alternativt att jordningen till kameran är dålig. 

https://camera-sourc...ats-not-working


Redigerat av norton, 10 augusti 2020 - 14:58.


#3

Postad 25 september 2020 - 10:37

roundcubenine
  • roundcubenine
  • Rookie

  • 1 inlägg
  • 0
I installed a backup camera on my 2002 Chevy Express Conversion Van. I had to run this under my dash, pulled through the driver's side wall, down the back, and over to the middle under the rear of the van. Cable had plenty of length and everything worked well! Good quality cable. Of course, I learned when running the first one that came with my camera that you should keep these away from parts that get hot....should be obvious....nevertheless I shorted that first one out because I tried to run it through the engine compartment. Got a little close to the exhaust system... shareit app vidmate




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.