Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Denon AVR-X2400H HDCP

1 svar till detta ämne AVR-X2400H HDCP Denon
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 23 februari 2021 - 11:16

7109b0a02d4d70f6d71ae979f59bd5db
  • 7109b0a02d4d70f6d71ae979f59bd5db
  • Rookie

  • 2 inlägg
  • 0

Hej,

Jag har en receiver Denon AVR-X2400H. Denna låter jag bla min TV-box (Boxer Humax) gå in på HDMI-anslutningen CAB/SAT. Denna HDMI-ingång är även konfigurerad som pass-trough så jag behöver inte starta receivern om jag ska se på tv.

Detta har fungerat i flera år. Förra veckan renoverade jag mitt vardagsrum så då kopplade jag loss tv från vägg mm. När jag nu kopplar in det precis som det var innan så får jag ett meddelande på TV:n något i stil med att "innehållet inte kan visas pga HDCP och att min tv ev inte stöder detta....".

Har provat att starta receivern också och välja ingång CAB/SAT men fortfarande samma fel.

 

Jag har provat att koppla in tv-boxen direkt till TV:n och då fungerar det och gjort så med båda HDMI-kablarna som jag använder normalt (mellan box-rec & rec-TV)och det fungerar fint med båda. 

Så jag känner att det borde ligga i receivern och inte i TV:n.

Men vad har hänt och vad kan jag göra, är recievern sönder? 


Redigerat av 7109b0a02d4d70f6d71ae979f59bd5db, 23 februari 2021 - 11:21.


#2

Postad 02 mars 2021 - 11:20

7109b0a02d4d70f6d71ae979f59bd5db
  • 7109b0a02d4d70f6d71ae979f59bd5db
  • Rookie

  • 2 inlägg
  • 0
Jag testade att koppla in tv-boxen till ingång "Blu-ray" o konfigurerade även denna ingång som pass-trough så jag slipper slå på receivern när jag ska se på tv. Det fungerade o även när jag aktiverar receiver o den ingången.
Så då tänkte jag att "CBL/SAT" måste vara sönder.
Har kört så några dagar nu med Blu-ray utan problem men idag så beter den sig likadant igen även med denna ingång.
Kan ju inte vara att båda dessa ingångarna har gått sönder nu, känns ju helt osannolikt.
 
Ingen annan som upplever detta?
 
Mvh
Ubbe





Även taggad med AVR-X2400H, HDCP, Denon

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.