Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

* Officiell tråd - Olympus E-510 *

252 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara
Olympus E-510 (Systemkameror) 28 9,88 (8) Inga priser
Olympus E-510 + 14-42/3,5-5,6 (Systemkameror) 0 8 (1) Inga priser
Olympus E-510 + 14-42/3,5-5,6 + 40-150/4,0-5,6 (Systemkameror) 4 9,2 (5) Inga priser
Olympus FL-36 (Blixtar) 4 9 (1) Inga priser
Olympus FL-36R (Blixtar) 0 10 (2) Inga priser
Olympus Zuiko Digital 35/3,5 Macro (Objektiv) 8 9,5 (2) 2 496:-
1 relaterade trådar

#251

Postad 25 mars 2009 - 21:57

Joakim
  • Joakim
  • Mästare

  • 3 956 inlägg
  • 0
Jag har inte testat det ännu, det sitter på en gammal Olympus OM-1 analogt kamerahus. Jag får se om jag behåller det, jag har ju ingen Olympuskamera själv utan tanken var att ha det till min Canon men nu har jag ju ett Canon 50/1,4. Olympusen ska dock prestera bra enligt vad jag har läst.

Räkna med att du får träna på att fokusera manuellt för att resultaten ska bli bra, men optiken som sådan öppnar upp för många fina foton med sin stora bländare. En finfin porträtt-glugg.

#252

Postad 28 mars 2009 - 22:59

Unregisteredfd2e4d83
  • Unregisteredfd2e4d83
  • Användare

  • 187 inlägg
  • 0
Jag igen...
Känns som om jag är den ende som håller tråden uppe nuförtiden med mer eller mindre intelligenta frågor :)
Men jag är tacksam för de svar jag får av Er

Har någon av Er testar telekonvertern EC-14 och speciellt tillsammans med 70-300?
Man tappar ju ett steg i ljus, men jag har läst någonstans att just 70-300 sköter sig väldigt bra i just f8

Ha ett!

#253

Postad 13 april 2009 - 06:49

Unregisteredfd2e4d83
  • Unregisteredfd2e4d83
  • Användare

  • 187 inlägg
  • 0
Problem...
Sedan denna helgen verkar inte autofokusen funka på min kamera. Den klarar av att fokusera nån gång då och då, men oftast står bara objektivet och arbetar fram och tillbaka utan att hitta fokus. I vissa fall så sker ingenting, speciellt när jag går från kort till lång fokus (eller tvärtom). Problemet gäller även i fullt dagsljus.
Jag har tittat på spegeln utan att tafsa, men allt verkar rent...
Det är samma problem med alla mina objektiv (14-42 / 45-150 / 70-300).
Jag har gått igenom mina inställningar och hittar inget fel, kameran är uppdaterad med senaste firmware.

Blir det att skicka in den på service?
kameran är ca 17mån, men jag läste någonstans att Olympus har 24mån garanti?



1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar

Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.