Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos ALE77
Medlem sedan: 2015-07-07
Senaste uppdatering: 2019-10-19 17:22:15
 Har 37 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 255 inlägg i forumet
 ALE77s forumprofil
 Galleri (37)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (19)
 Canton GLE 416.2 Pro   1 år sedan
Busenkla att montera i taket. Skruva upp bygeln med 2-3 skruvar, gänga dit högtalaren med medföljande specialskruv och på med högtalarkablarna, klart! Använder dessa för Atmos, DTS X. Passar perfekt ihop med övriga högtalare i mitt system av modell Canton Chrono. Med dessa monterade i taket får man en större och härligare ljudbubbla vid filmtittande. Har provat några Atmos demos och det låter asgrymt med helikoptrar och flygplan som åker över soffan genom rummet. Jag har de vita så själva högtalaren smälter in bra i det vita taket men med högtalarnätet på så syns de mer iom att det är svart. Men det är inget vi här hemma bryr oss om iaf. Jag kan starkt rekommendera dessa om du vill köra Atmos/DTS X men inte vill/kan fälla in i taket. Tummen upp för dessa.
 Onkyo TX-RZ900   1 år sedan
Strömstark
 Hembiobutiken   3 år sedan
Bra
 HiMedia Q5 Pro   3 år sedan
En bra och behändig mediaspelare som spelar upp alla format. Kan spela upp från den inbyggda spelaren eller Kodi. Kodi var lite knepig att få igång, men det löste sig med lite tips och hjälp från entusiaster på ett välkänt forum på nätet. Menyerna är lättförståeliga, bilden är superb och den är framförallt snabb. Väldigt snabb respons när man trycker på fjärren. Rekommenderas starkt.
 XTZ SUB 10.17   4 år sedan
Har bara pluggat ena porten och ställt eq på Ref för att få ut den lägsta/djupaste basen till film och detta uppfyller mina behov med råge. Spelar verkligen djupt och starkt. Filmerna har fått nytt liv iom denna härliga sub. Har inte laborerat med inställningarna för att passa musik (inte mitt syfte med denna). Finishen är helt outstanding(matt vit). En riktig toppen sub som jag starkt rekommenderar. Klar 10-poängare.
 Canton Chrono 501.2   4 år sedan
För sin storlek riktigt bra ljud. Väldigt detaljrika. Används till surround back i en 7-kanals anläggning och det jobbet gör de galant.
 Canton Chrono 505.2 Center   4 år sedan
Snygg och välljudande men de allra djupaste rösterna är inte riktigt ok. Edit; tror den behövde många inspelningstimmar, för den har blivit bättre och bättre med tiden. Spelar djupare nu. Höjer betyget men ger inte full pott då jag skulle vilja ha lite mer pondus.
 XTZ Blue Line 1RCA - 1RCA 1m   4 år sedan
Andas kvalitet
 Fyndbörsen   4 år sedan
Otroligt snabb leverans.
 Sonic Design Dämpkuddar för Subwoofer 12-28kg 4-pack   4 år sedan
Dags att testa dessa omtalade dämpkuddar istället för spikes.
 Canton Chrono 509.2 DC   4 år sedan
Väldigt snygg högtalare med härligt ljud. Spelar klart och fint. Inte riktigt inspelade än så jag längtar till allt släpper ordentligt. Edit; efter x antal "inspelningstimmar" så kan jag bara säga att det är en underbar högtalare. Klart och mycket detaljerat ljud. Absolut inte vasst eller s-igt som vissa säger. Och basarna spelar på ordentligt, kontrollerat och djupt. Var skeptisk i början då vissa klagat på klen bas, men vilket tryck det är i de. Driver de med en Onkyo TX-RZ900. Klar 10-poängare.
 Sony BDP-S7200   5 år sedan
Bästa spelaren jag haft! Har provat några olika modeller och märken bl.a. Phillips, Pioneer, Yamaha mm. men denna slår alla mina tidigare spelare. Än så länge är jag kvar på Full-HD nivån (ej 4K) och på denna nivå gör den ett utomordentligt jobb. Knivskarp bild. Bilden känns naturtrogen, ingen färg som sticker ut så att säga. Det viktigaste (som Jag anser) är att den är snabb. Laddar skivor och filer otroligt snabbt. Den har spelat upp alla typer av filer jag matat den med hittills. Snabb respons i fjärren och inte lika riktningskänslig som vissa märken är. Har provat 3D demo och nån enstaka 3D-film och detta sköter den också bra. Inte direkt avgrundsdjup i bilden men det kan nog säkert bero på materialet jag matade den med.. + Snabb laddning av film och filer + Snabb respons i fjärren + Lätta menyer + Bra bildkvalitet - Ingenting än så länge
 Canton GLE 496   5 år sedan
Snygg och välljudande. Spelar bra i både film och musik. Ända anledningen till att de inte kan vara kvar här hemma är att någon i huset föredrar vita högtalare.
 Pioneer BDP-450   5 år sedan
Bra ljud och bild, men den hänger sig hela tiden. Måste dra ur sladden för att få kontakt med den igen. Händer typ varannan gång man använder den. Fjärrkontrollen är väldigt riktningskänslig, måste verkligen peka mot spelaren. Edit: Efter uppdatering av mjukvaran så fungerar den mycket bättre. Har inte hängt sig än iaf efter flertalet filmer på både skiva och USB. Höjer betyget nu när det funkar.
 Eltax Experience SW 8   5 år sedan
Min första sub som endast köptes för att se hur mycket det gör för ljudet. Visst, den fyller ut i nedre registret, men vid riktigt häftiga ljud så hänger den inte riktigt med.
 Canton Chrono 502.2   5 år sedan
Riktigt riktigt bra ljud för att vara stativare. Spelar högt och luftigt som passar när man spelar mycket musik i "all channel". Klar 10-poängare.
 Pioneer VSX-LX55   5 år sedan
Bra ljud och bild genom denna.
 Sony Bravia KDL-47W807A   5 år sedan
Bra bild.
 Yamaha CD-S300   5 år sedan
Klockren CD-spelare. Får 9/10 bara för att det kanske finns bättre.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.