Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Ageve
Medlem sedan: 2005-01-09
Senaste uppdatering: 2019-09-02 14:09:13
 Har 268 bilder i galleriet     37 filmer i filmsamlingen    skrivit 10348 inlägg i forumet
 Ageves forumprofil
 Galleri (268)  Filmsamling (37)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (166)
 Red Dead Redemption 2 (PS4)   1 år sedan
Tyvärr är det tekniskt ganska dåligt på PS4 Pro. Sega kontroller, och samma knapp har ibland två funktioner vilket leder till många skratt. Det är inte ovanligt att man skjuter eller slår ner någon av misstag. Dessutom är bilden suddig och frameraten bitvis usel, vilket i kombination med de sega kontrollerna gör att det känns som slowmotion. Buggar finns det också, som i alla openworld-spel. För det mesta är det kul, men inte när det fick hela konsollen att låsa sig, ironiskt nog med texten ”Dead” på skärmen. AIn är oftast bra, men bitvis korkad med, framförallt poliserna. De står och tittar på när någon attackerar dig med kniv helt oprovocerat, men om du ger ett knytnävsslag tillbaks, då vill alla poliser i stan skjuta ihjäl dig. Med bättre/skarpare grafik, mer responsiva kontroller och stabil framerate hade det blivit 10/10. Precis som i GTA 5 är den öppna världen ofta roligare än storyn, och de har verkligen fått till ljuddesignen, t ex när man krockar eller ramlar av hästen.
 Far Cry 5 (PC)   1 år sedan
Bäst spelmekanik hittills i Far Cry, och utmärkt soundtrack. Grafiken är riktigt bra med, men storyn kunde varit längre. De som dissar storyn är ofta de som även skippar cutscenes. För mig går det inte ihop. Ta en titt på serier som Doomsday Preppers och liknande, och lär er lite om hur en del amerikanska eh... hrm... grupper fungerar, så inser ni att det är rätt genomtänkt. Kul twist på slutet med...
 Assassin's Creed: Origins (PC)   2 år sedan
Det bästa Assassin's Creed hittills. Intressant och detaljerad miljö, rolig combat (bortsett från en del bullshit med bossar som kasar runtom en osv) och mycket bra grafik. Till TateM: Det är ett RPG. Hade du förväntat dig ett 20-minuters spel så valde du fel.
 Horizon: Zero Dawn (PS4)   3 år sedan
Ett av de bästa spelen på flera år. Grafiken på PS4 Pro är mycket bra. Det ser ofta ut som en animerad film på en 1080p-display eftersom bilden är fri från "jaggies" osv. Fast även om grafiken är så bra så glömmer man bort det efter ett tag, eftersom story och gameplay är minst lika bra. Klockrent helt enkelt, och mycket roligare än vad det såg ut i trailers osv.
 Mad Max (PS4)   3 år sedan
Trots dålig framerate är spelet underhållande, men jag ångrar att jag inte köpte PC-versionen istället.
 Rotel RB-1590   3 år sedan
Hyfsat rejält steg ;)
 Uncharted 4: A Thief's End (PS4)   4 år sedan
Gissar på att det får en hel del GOTY-utmärkelser. Mycket snygg grafik med grym ljussättning och detaljerade miljöer, bra story, förbättrade kontroller/spelkänsla och bra ljud dessutom. Ska man leta efter fel så påminner medhjälparnas AI om TLOU, dvs de springer framför fiender utan att upptäckas, men det händer mindre ofta här. En annan nackdel är såklart 30fps. Det är rätt hackigt vid snabba panoreringar...
 Rise of the Tomb Raider (PC)   4 år sedan
Nixxes har gjort PC-versionen. De är aktiva på Steam-forumet och tar med förslag från användarna i patcher bara några dagar senare. Tänk om alla spelutvecklare gjorde så... Spelet är mycket bra redan på Xbone, men 60fps och bättre kontrollrespons (kör med Xbox Elite-kontrollern) gör det till en klart bättre spelupplevelse.
 Mackie CR4   4 år sedan
Köpte de som datorhögtalare till hemkontoret, och de duger till det, men inte mer. Fördelar: Billiga Aktiva Nackdelar: Tröttsamt ljud med bullig midbas och lågupplöst diskant Det är lite ironiskt att de kallas för studiomonitorer, för ljudet är så långt ifrån korrekt och ofärgat man kan komma...
 DALI Zensor 1   4 år sedan
Prislapp som Dynavoice, men skillnaden är att de låter ok för pengarna. Det finns brister, främst i mellanregistret som låter som Dali brukar göra, dvs lite ihåligt. Hursomhelst klart bättre / mindre färgade i återgivningen än Concept-serien, och inte lika vassa i diskanten som Ikon. Bra bas för storleken, men av förklarlig anledning inget under 50 Hz.
 Just Cause 3 (PC)   4 år sedan
Fungerar väldigt bra utan krascher, och fpsen är ofta på 60 eller lite under. Det som drar ner betyget är upprepande uppdrag där man ska skydda en bil, helikopter osv, samt att AI för flygplan verkar ha programmerats efter stort intag av alkohol ;)
 Grand Theft Auto V (PS4)   5 år sedan
Bra remaster av ett bra spel helt enkelt. Även om det syns på en del ställen att det är ett polerat lastgen-spel, så är det stor skillnad på grafiken, och first person läget är genomarbetat, med detaljerade interiörer i alla fordon. Nackdelen är såklart att det hackar en hel del när man kör inne i stan. Ibland är det nere på 20 fps (enligt Eurogamer) och det märks.
 The Last of Us - Remastered Edition (PS4)   5 år sedan
Ett av de bästa spelen som har gjorts helt enkelt.
 Velodyne DD-18   6 år sedan
Låter mycket bra, troligtvis till stor del pga den utmärkta kalibreringen med medföljande mic. Det är enkelt att integrera den med frontarna och få någorlunda rak frekvensgång även i ett "svårt" rum.
 Apple iPad Air 32GB (1st Generation)   6 år sedan
Som en uppgradering från iPad 2 är den klockren. Snabb processor, mycket bra skärm med korrekt färgåtergivning osv. Vikten är mycket lägre. iPad 2 känns som en tegelsten i jämförelse. Testade Epic Citadel, och det är helt klart imponerande grafik för att vara på en surfplatta.
 LG 55LM620T   7 år sedan
Bra, prisvärd TV. + 24p hanteras korrekt. Det går att få i stort sett felfri färgåtergivning efter kalibrering. Jämn svärta, ingen clouding på mitt exemplar. Låg input lag i PC-läge (ingången ska namnges till PC, med röd knapp vid ingångsval). Bra, logiskt menysystem, och en Smartfunktion som iaf är lite användbar. 3D-bilden är tack vara ljusstyrkan mycket bättre än t ex Panasonics plasmor. _ Dålig bild ur kartong, med alla effekter påslagna. Blank yta som reflekterar mycket. Svärtan är bra, men inte som en plasma. Ljudet ur de inbyggda högtalarna låter som en mobiltelefon
 Underground Theatre (StoCal)   7 år sedan
 Bio Betong (Bushmyra)   7 år sedan
 Nuvarande Anläggning (Vobbe)   7 år sedan
 Epson EH-TW5900   7 år sedan
Svärtan är klart bättre än jag hade trott efter diverse snack på forum (i theatreläget en klar förbättring jämfört med tw700 som jag hade förut). Det samma gäller påstått lagg i spel, som helt enkelt inte existerar, varken i 2d eller 3d (kör från PC, med gtx 580ti).
 Oppo BDP-93   7 år sedan
Snabb, tyst, gedigen, bra fjärr, spelar FLAC, DVD-Audio osv osv
 Asus O!Play BDS-700   7 år sedan
Jag vet inte om mitt exemplar var ovanligt dåligt, men bilden hackade till med ett par minuters mellanrum på vanlig BD-film. 3D-filmer stannade halvvägs genom filmen, och hackade sedan i en stund innan resten av filmen fungerade utan problem. Har sett att andra har haft liknande problem. Det kunde ha blivit en bra spelare, om de hade testat den ordentligt innan de släppte den. Är besviken på Asus som annars gör bra grejer.
 Apacer USB Handy Steno AH325 8GB   8 år sedan
Billigt, och prestanda därefter. Läsning duger, men skrivning går lååångsamt.
 MyTrendyPhone   8 år sedan
Ser att jag inte är ensam om mina åsikter om detta företaget. Beställde ett batteri för över ett år sedan, men har inte sett röken av det. När jag mailade supporten påstod de att de inte fått betalt, trots att pengarna hade dragits från mitt konto. Efter några mail orkade jag ine bry mig, eftersom det bara handlade om runt 100kr. Jag kommer dock självklart aldrig att "köpa" något där igen.
 Humax BXR-HD   8 år sedan
Snabb, stabil och bra bild. Inspelning till extern hårddisk fungerar bra, men det verkar inte gå att spela in till USB-minne, iaf inte de jag har testat med.
 Sagemcom DT90 HD   8 år sedan
När den fungerar är bilden helt ok, och mottagningen är bra. Dessvärre är den seg, hänger sig ibland och dessutom känns både box och fjärr väldigt billiga/plastiga.
 Biobygget.se (Biobygget)   8 år sedan
 Mcintosh Labs, A Tradition of Excellence (waxman)   8 år sedan
 Kingpin Screens Fixed Frame Velvet Matt White 16:9 90" (200x112,5)   8 år sedan
Helt jämn bildyta och inget "glitter" eller andra bildproblem. Ramen absorberar allt ljus runtom. Mycket bra för priset, och inte jämförbar med Kingpins vanliga kassettdukar.
 Bio i källaren Med Dolby Atmos (PERSSA)   8 år sedan
 Denon + B&W =) (bittorent ak47)   9 år sedan
 Min Biograf (jaysan)   9 år sedan
 Asus Xonar Essence ST   9 år sedan
Bra drivrutiner, hög kvalitet på alla komponenter, helt fritt från brus och andra störningar. Riktigt bra D/A från Burr Brown. RCA ut.
 Auzentech X-Raider 7.1   9 år sedan
Kortet fungerar inte i Windows 7. Det är ett känt problem med C-media chippet och det finns inga fungerande drivrutiner. Man kan glömma både SPDIF in och ut i Win7. Har man tur blir det dåligt analogt stereoljud. Har man otur blir det inget ljud alls.
 Enkelheten hemma hos nolfie (nolfie)   9 år sedan
 Gamla lgh 2010 (Robs)   9 år sedan
 Salong 1 (StureKöttkniv)   9 år sedan
 Musik- och biorum (d00m)   9 år sedan
 Cerwin Vega HFA-18SX   9 år sedan
Den klarar inte av djupbas. Elementet bottnar, och det finns ingen HP-filtrering eller liknande i steget som förhindrar det. Det låter riktigt illa, och därmed är den direkt olämplig till film, och musik med djupbas. Att den inte får en etta beror på att den trots allt är skapligt "rapp" för att vara en CV. Men man måste ju undvika djupbas...
 Nordic Season Richmond   9 år sedan
Den är billig, men där slutar fördelarna. Passformen är så dålig att locket och gallret knappt går att få på. Färgen till spjället brinner upp vid första grillningen, och dessutom är den allmänt skranglig.
 Rotel RB-1080   9 år sedan
Neutralt ljud och massor med kraft. Återger ljudet utan att skapa en egen karaktär. Det gör att alla musiktyper låter som de ska, oavsett om det är klassiskt eller hårdrock. Går att spela duktigt högt utan att ljudet tappar kontrollen. Faktum är att den låter bättre ju högre man spelar ;)
 Samsung DVD-1080P9   10 år sedan
Spelaren är billig, och fungerar därefter. Den hänger sig ibland, hackar och/eller ger pixlig bild på skivor som är brända i mer än 4x hastighet, deinterlacingen är ett skämt och den är väldigt plastig.
 Min anläggning! (Booster_)   10 år sedan
 LG 47LH3000   10 år sedan
Kanonbild via HDMI från dator och Bluray-spelare osv, många användbara bildinställningar för att vara en så pass billig modell. Befriad från clouding osv, men svärtan är lite grå i mörkt rum.
 Kingpin Screens Manual Screen MS200 16:9 88" (194x109,1)   10 år sedan
Bra för priset
 Epson EMP-TW700   10 år sedan
Mycket bra bild i theatreläget, och rejäl ljusstyrka i livingroom. Tänk på att sänka tint och saturation lite bara, de är lite överdrivna ur kartong.
 Biorummet v2.0 (zchnigel)   10 år sedan
 Äldre system (Vobbe)   11 år sedan
 Min Hembio !! (jonasprivate)   11 år sedan
 Bio Black (THXcht)   11 år sedan
 Denon AVR-4306   11 år sedan
Audyssey Multi EQ XT, flerkanals PCM från Bluray, USB, internetradio, och bra ljud.
 Toshiba HD-E1   11 år sedan
Mycket bra HD-bild, och uppskalningen på DVD är i klass med bra DVD-spelare.
 Kan man höra skillnader på CD-spelare? (mr-välljud)   11 år sedan
 MrV.....Högtalartest (mr-välljud)   11 år sedan
 SilverStone Lascala LC16-MR (Svart)   11 år sedan
Snyggt, bra passform, LED-display, fjarrkontroll, bra kylning. Den enda nackdelen är att fläktarna som följer med låter en del.
 Samsung SH-S182D   11 år sedan
Mycket bra på att läsa CD-skivor. Skivor som många stationära spelare inte ens kan spela upp rippar denna bitkorrekt, och snabbt dessutom.
 D-Link DKT-110   11 år sedan
Den kopplar upp och ner, ibland flera gånger i minuten. När den väl funkar är den hyfsat snabb via trådbundet, men vad spelar det för roll när skiten inte funkgerar.
 B&W DM604 S3   11 år sedan
FIn tonbalans och bra röståtergivning. Djup men en aning "trög" bas som kommer bäst till sin rätt när man spelar högt. Det man annars kan klaga på jämfört med efterföljaren är att de missar en del av inspelningens "atmosfär" och diskanten kan bli påfrestande på vissa inspelningar.
 Hembio [B&W, Rotel, Velodyne, Panasonic] (New Player)   12 år sedan
 Alko-mjölk 25cl   12 år sedan
Det har aldrig varit så kul att äta frukostflingor med mjölk som det är nu.
 Dannes Hembio Ver.2 (danielsundmark)   12 år sedan
 B&W HTM61   12 år sedan
Mjukt, rent ljud med bra botten på röster osv. En mycket bra matchning till 683 (kanske inte helt oväntat).
 Sharp BD-HP20S   12 år sedan
Lite egen design, men bilden är klockren, fjärren är bra osv.
 Nytt Boende! 2.0 (assman)   12 år sedan
 Min hembio (totte81)   12 år sedan
 Hemmabion (Lundin)   12 år sedan
 Canon PowerShot A720 IS   12 år sedan
Snabb och tar bra bilder. Autoläget ger bra bilder, med bra färger och vitbalans, bra skärpa osv, men den har en tendens att välja onödigt högt ISO ibland. Program-läget löser det "problemet".
 Sound of Thunder   12 år sedan
Skrattretande dålig story, usla animationer, kasst skådespeleri. Så dålig att den är rolig. Trampa på en fjäril och få dinosaurier med aphuvud, som sover i taket.
 Hemmabio Progressed! (Damocles)   12 år sedan
 Denon DVD-1930   12 år sedan
Kanonbild via HDMI (extended) och snygg frontpanel i aluminium.
 V 2.0 (Mille2000)   12 år sedan
 Vardagsrummet (zchnigel)   12 år sedan
 Biorummet!! v1.0 (zchnigel)   12 år sedan
 Dedicerad Hembio - Hifi & Musik i Fokus (euphonic)   12 år sedan
 Denon DVD-1730   12 år sedan
Mycket bra bild för priset (via HDMI), och bitkorrekt på SPDIF-utgången, dvs funkar bra som CD-transport.
 Två kanalare... (Tony Montana)   12 år sedan
 Wenge Dream - B&W 683 (Alexander_222)   12 år sedan
 Stereo / Bio v1.0 (DePalma)   12 år sedan
 vardagsrummet (miper)   12 år sedan
 B&W 683   12 år sedan
 Mina bilder (Gilgamesh)   13 år sedan
 Sanningens ögonblick (HIFI) (calle_jr)   13 år sedan
 Gamla Lägenheten (TomSavini)   13 år sedan
 Min Gamla Anläggning (inspiron2200)   13 år sedan
 Mina bilder (LillDräk)   13 år sedan
 Denon AVC-A10SE   13 år sedan
Stödjer DTS-ES, Dolby Digital EX, tar emot 96kHz via spdif, är HD-klar på component in/utgångarna och har bra försteg för analog koppling (ingen A/D signalomvandling via ext in).
 Mein Hauptkino (Z3M-johan)   13 år sedan
 Mina bilder (Bosco)   13 år sedan
 Cerwin vegaaaaa! (Cerwin vega Al-1000)   13 år sedan
 Min musik och TV-hörna (mrjohn)   13 år sedan
 Elgiganten   13 år sedan
 Dilog DT-355   13 år sedan
Bra bild och någorlunda snabb, men buggar lite ibland vid kanalbyte (fyrkanter i bilden). Kan bero på att jag inte har perfekt mottagning men den glitchar inte annars iaf. Kanalsöknigen är ovanligt snabb, under en minut.
 LG 32LC3R   13 år sedan
 Pioneer DV-656A   13 år sedan
Väldigt prisvärd. Bra ljud och bild. Saknar dock progressive scan i PAL.
 Sagemcom ITD-5510   13 år sedan
 NAD C 320BEE   13 år sedan
Mycket bra för priset.
 Philips 42PF5421   13 år sedan
Bra, naturlig färgåtergivning, bra kontrast, snabb uppdatering (med brusreducering avstängd).
 Titanic (UK)   13 år sedan
 Cannonball Run   13 år sedan
 Ursäkta, Vad är Klockan?   13 år sedan
 Jumanji - Collector's Series (US)   13 år sedan
 Superman III   13 år sedan
 Hot Shots: Höjdarna   13 år sedan
 Hot Shots! 2   13 år sedan
 Världarnas Krig (2005)   13 år sedan
 Eagles: Farewell 1 Tour - Live from Melbourne   13 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans Förbannelse   13 år sedan
 Dante´s Peak   13 år sedan
 Det Femte Elementet   13 år sedan
 Armageddon - Special Edition   13 år sedan
 Hulk - Special Edition   13 år sedan
 Deep Impact   13 år sedan
 Gone in 60 Seconds (2000) - Director's Cut   13 år sedan
 Hells Angels on Wheels   13 år sedan
 Tillbaka Till Framtiden   13 år sedan
 Jurassic Park III   13 år sedan
 The Perfect Storm   13 år sedan
 Tomorrow Never Dies - Special Edition   13 år sedan
 Levande Måltavla   13 år sedan
 Octopussy - Special Edition (UK)   13 år sedan
 Ur Dödlig Synvinkel - Special Edition   13 år sedan
 Moonraker - Special Edition   13 år sedan
 Älskade Spion   13 år sedan
 Star Wars - Episod I: Det Mörka Hotet   13 år sedan
 Star Wars - Episod II: Klonerna Anfaller   13 år sedan
 The Adventures of Indiana Jones   13 år sedan
 En Himla Många Program   13 år sedan
 Tillbaka Till Framtiden - Trilogin   13 år sedan
 Day After Tomorrow   13 år sedan
 Die Another Day - Special Edition   13 år sedan
 GoldenEye - Special Edition (UK)   13 år sedan
 Hembio / Vardagsrum - Uppdaterat Nov 08 (Johan-A)   13 år sedan
 Tidigare anläggning (MCACC)   13 år sedan
 Bio Royal I (Bio Royal)   13 år sedan
 Folkes Bio - Byggbilder (Sir John)   13 år sedan
 Hemmakino (mildton)   13 år sedan
 Hemmabion (-Anton-)   13 år sedan
 Gamla Hemmabion (hallström)   14 år sedan
 2 Kanals Anläggning (zlay3r)   14 år sedan
 Evosex´s gamla Hemmabio (evosex)   14 år sedan
 Shania Twain: Up   14 år sedan
 Studentlägenhet ([hejo])   14 år sedan
 Hörlursanläggning (szoze)   14 år sedan
 Eagles: Hell Freezes Over   14 år sedan
Bra konsert med grym ljudkvalitet.
 Rotel RDV-1050   14 år sedan
Ljudkvaliteten i denna spelare är minst sagt imponerande, både på CD och DVD-Audio.
 Mina bilder (_Bagarn_)   14 år sedan
 Mina bilder (ryst)   14 år sedan
 Hemmabion på Nedanvåningen (Cerwin vega Al-1000)   14 år sedan
 Biorummet (jonzy)   14 år sedan
 Tester på produkter, och bilder inuti på (Cerwin vega Al-1000)   14 år sedan
 Technics SL-PS740A   14 år sedan
Den verkar hålla bra, och spelar repiga skivor utan problem. MASH-tekniken ger dock tyvärr en fruktansvärt vass diskant, rena tortyren för öronen med "fel" musik. Mellanregistret låter dessutom som ett tomrum (hur det nu låter). Någonting fattas iaf.
 Galleri 2 (äldre bilder) (Tiger_osse)   14 år sedan
 John Curl, en av världen främsta.... (softman3)   14 år sedan
 Vårt Vardagsrum (Mr Muskel)   14 år sedan
 Gammalt kök blir biorum (torensi)   14 år sedan
 Mina bilder (Ozols)   14 år sedan
 Hembio/musikanläggning (Nmc)   14 år sedan
 Mina bilder (Agazzie)   14 år sedan
 Tidigare anläggning (radiuz)   14 år sedan
 Mina bilder (Lacariuz)   14 år sedan
 Mina bilder (Icewind)   14 år sedan
 Pioneer DEH-4700MP   14 år sedan
En stilren spelare med bra ljud, svårslagen i den prisklassen.
 B&W DM604 S2   14 år sedan
Kräver en bra förstärkare, men när man väl har det låter de mycket fint. Förvånandsvärt djup bas dessutom.
 Epson EMP-TW10H   14 år sedan
Bra zoom, bra ljusstyrka, ger stor bild på kort avstånd, har 16:9 upplösning. Nackdelen är att deinterlacingen inte är världens bästa. Funkar bäst med en DVD som har progressive scan (eller kopplad till datorn).
 Pioneer DEH-P6700MP   15 år sedan
Bra ljud, snygg design, belysningen kan ställas till ett antal olika färger, både på knappar och display.
 HiFi Klubben   15 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.