Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Audio Code 3
Medlem sedan: 2004-01-01
Senaste uppdatering: 2014-01-07 10:45:18
 Har 60 bilder i galleriet     303 filmer i filmsamlingen    skrivit 12559 inlägg i forumet
 Audio Code 3s forumprofil
 Galleri (60)  Filmsamling (303)  Annonser (0)  Gästbok (12)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (242)
 Telenor Mobilt Bredband 100 GB   3 år sedan
Haft mobilt bredband i snart 2 år. Som Xbox Live användare sätter man press på svarvstiden som inte alltid är optimalt när man spelar multiplayer och ganskat ofta får man meddelandet " High Latency" vilket inte alls är optimalt. Men, innan jag band mig för det här abonnemanget fick jag faktiskt prova ifall den nu fungerade med Online Spel, och jo till min förvåning gick det ovanligt bra då man var mycket skeptisk mot trådlöst bredband över 4G och Xbox Live. Nu nästan 2 år efteråt tackar jag Telenor för ett leveranssäkert bredband som hittills saknar motstycke. Alltså bredbandet varit mycket leverans säkert då kan minnas endast en gång på 21 månader som internet gått ned under ett halvt dygn och det är hur bra som helst i jämförelse med vilken leverantör som helst, dessutom har routern inte en enda gång hängt sig motsvarande period. Provade bredbandskollen förra året och dagens siffror mer eller mindre matchar. 30 Juni 2014: Ned 58Mbit / Upp 8 Mbit, svarstid 35ms. Eftersom jag har även mobilen via Telenor kan jag ha kvar routern då det går att flytta simkortet från mobilen till routern och ha den som back-up utifall min "kommande leverantör" kraschar vilket jag kallt nog räknar med efter allt jag hittills läst här på prisjakt. Routern kan ju dessutom tas med när man reser ut i landet så där har man en till anledning. Varför byta nu om man är så nöjd är att jag vill lyfta upp hastigheten och samtidigt om möjligt sänka svarstiden för att optimera spel upplevelsen än mer.
 World War Z - Extended Action Cut (UK)   4 år sedan
Kort och koncis: Riktigt underhållande film. Suveränt ljud över 7.1 kanaler. Bilden håller HD klass. Det som drar ned betyget är det lilla extra materialet, kunde ha varit mer. Men som ren filmrecension ger jag den full pott då den är så bra att jag kan tänka mig se den om igen omedelbart för det är sällan Zombie filmer håller så här bra klass, bortsett från Shaun of the Dead som är riktigt bra också.
 Pioneer CLD-1750   5 år sedan
En mycket bra produkt av Pioneer som faktiskt även var min allra första cd spelare. Hade gärna fyllt i expanderat information under egenskaper men där är det stängt. Skriver detta över 19 år efter köpet och det är den mest pålitliga elektroniska apparat/produkt som jag nånsin ägt. Minns inte vad jag betalade. 7k-9k?
 Space Battleship Yamato (AU)   5 år sedan
Filmen är mycket underhållande även om den är på japanska och det är inte ofta jag ser på dessa filmer med engelsk text. Välgjorda special effekter och bibehållen skärpa på foto. Ljud mixen är fenomenal, gillar att de har surround ljud även i mindre utrymmen (såna här filmer brukar ha mest ljud i center kanalen) och det är ovanligt vilket gjorde upplevelsen än bättre. Extra materialet saknar intervjuer med skådisarna och film besättningen. *Men material som visar special effekter före och efter det gjordes. *Foto i skala, man får se skeppet i skala i existerande miljö. *360 graders galleri på olika skepp och fordon *Trailers på ungefär 3 min. Förutom trailers ligger tiden för extra materialet på 41 min.
 Jamo LCR One   6 år sedan
Haft dessa platta högtalare mycket länge, använt både väggmontage såväl stativ. De ser faktiskt läckra ut vid väggmontering, de sticker inte ut långt då de har så platt design men de levererar desto mer. Överbelastnings skyddade med en peak på 112dB / 1m. Grillen är avtagbar och undersidan ser häftig ut. Framtidssäkrade för Dolby Digital och DTS garanterar användning för en lång tid framåt.
 Halo: Reach   7 år sedan
Har spelat klart campaign och sköt 971 st Covenants på ett makabert och trevligt sätt, kört Xbox Live online på diverse banor, campaign, arena, competetive, firefight, custom, ja det finns många varianter av banor i respektive val man gör, som ta flaggan samla på skallar, headshots osv, det är hur roligt som helst och sammanfattningsvis kan man säga att Reach fuländar Halo serien med en rejäl bra tekniskt bild och ljudmässigt milstolpe i spel branschen, att den satte rekord under spelets första 24 speltimmar när den passerade Halo 3 är ingen överraskning. Online favoriten så här långt är Forge World där man går en match i Big Team Battle med två stora lag mot varandra. Jetpack är en mycket trevlig att köra, man kan komma rätt högt upp i luften och kan lätt komma upp på tak och broar utan problem. Ett måste köp för Halo diggare. Och för bara 299kr så får man inte ett bättre spel rekommenderas till alla som gillar FPS och missar ni den här får ni faktiskt skylla er själva!! :-) All statistik om antal minuter som vapen användning och annat kul kills/deaths ratio m.m. finner man genom att söka på sin gamertag hos: WWW.Bungie.net
 The Informant!   7 år sedan
Vad ska man säga om filmen? En av Damon's sämsta uatan tvekan, känns som han var tvungen att ta den här rollen efter så många action filmer, rollen hade nog passat en anna bättre. Nä, det här var ingen bra hit, hyr filmen köp ej är min rek!
 Star Trek (2009)   8 år sedan
Nästan en 10 poängare. Såg filmen Star Trek the Motion picture på sergel teatern 1979 på premiären, nu 30 år senare kommer en den här filmen vars händelser utspelar sig tidsmässigt innan original serien, men om man inte tar hänsyn till tidsordningen och andra händelser så är filmen faktiskt #11 av Star Trek filmerna. Ok, själva filmen då, kort fattat mycket bra. Den saknar det extra lilla trycket i bilden som referens titeln The Dark Knight har men är ändå riktigt bra filmad och CGI effekter ser bra ut och True HD ljudet ger liv åt de underbara effekterna som spelas upp. Rekommenderas varmt för Sci Fi och Action älskare.
 Onkyo TX-SR876   8 år sedan
Ville ha en silver men vad gör man när det bara finns ett enda ex kvar i butiken. Den här receivern överträffar mina förväntningar, bara att tv'n tappar signalen ifall man byter till projektorn och tillbaka till tv'n, och då måste man stänga av receivern och detta drar ned betyget till en 9. Det är bekvämt med riktigt bra ljud, trodde ett tag att man skaffat nya högtalare fast de är från 96-97.
 Hitachi 42PD9700   8 år sedan
Har uppgraderat min äldre Hitachi som hade en H3 panel till en med H6 teknologi och detta med 1080 linjer.
 Saving Private Ryan   8 år sedan
När filmen kom ut var den oöverträffad film ljud på dvd , en självklar referens.
 Slaget Om England - Special Edition   8 år sedan
Bra film och extra material.
 Pearl Harbor - Director´s Cut   8 år sedan
Underbart ljud och bild när det begav sig.
 Halo 3: ODST   8 år sedan
Fulländar Halo Serien.
 Watchmen - 2-Disc Special Edition   8 år sedan
Önskar jag hade hyrt filmen istället.
 Sukiyaki Western Django   8 år sedan
 Seraphim Falls   8 år sedan
Gillar västerns, ganska bra sådan.
 The Red Baron   8 år sedan
Gillar flygfilmer, det här var en bra sådan.
 Original Gangsters   8 år sedan
Härlig film med oväntade vändningar, bra underhållning.
 Mutant Chronicles   8 år sedan
Suck, en av de sämsta HD titlarna som gjorts, inget fel på bild o ljud men filmen är inte värd att vara på HD.
 The Last Starfighter (US)   8 år sedan
 Anamorph   8 år sedan
Varför släpps såna här filmer på bd, det är mitt intryck.
 Cool Hand Luke   8 år sedan
 Enter the Dragon   8 år sedan
Härlig film, bra bild o ljud, underbar extra material där änkan till 'Lee' berättar om bakom kulisserna om inspelningen, många trailers och dessutom en dokumentär film på drygt 84 minuter som är intressant -en måste äga titel :-)
 Cerwin vegaaaaa! (Cerwin vega Al-1000)   8 år sedan
 Quantum of Solace   8 år sedan
Vet inte var man ska börja. Ledmotivet är bondhistoriens sämsta låt, filmen likaså -som är en av de kortaste bondfilmer som finns om den inte är just kortast. Dessutom varför måste man genom lida på tvingad reklam innan filmen som drar ner på stämningen, kunde de inte följt "Dark Knight's" exempel ta lärdom över en perfekt början på en film, men men, ingen bond musik överhuvudtaget genom filmen tills eftertexterna börjar... tar man bort 'M' och 007 finns ingeting som påminner om bond karaktären, kort saget en oehört besvikelse, usch, gillade inte heller "indy 4" men den är nästan ett mästerverk i jämförelse. Endast kvalieten på bild och ljud håller uppe betyget på denna flopp film!
 Mamma Mu & Kråkan   8 år sedan
Det här är inget skämt, ger filmen en nia för den var en grym hit hos mina ungar, de satt som hypnotiserade framför tv'n. Den höll hög kvalitet också.
 Batman Begins   8 år sedan
Grymt bra film, härligt extra material, dock inget via internet.
 Babylon A.D.   8 år sedan
Gillade filmen och kvaliteten
 Superhero Movie   8 år sedan
Ingen höjdar film men bra kvalitet.
 Tomb Raider 2 - the cradle of life   8 år sedan
 The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford (UK)   8 år sedan
Bra kvalitet, extra material fullständigt obefintlig.
 Alvin Och Gänget   8 år sedan
Hög kvaliet, härliga musikaliska nummer, en jättebra barnfilm för familjen.
 Liftarens Guide Till Galaxen   8 år sedan
 Måndag Hela Veckan   8 år sedan
Betraktar filmen som en ny sådan, den är 90-tal men kvaliteten på materialet håller låg standard.
 Mamma Mia!   8 år sedan
Med BD-Live skulle filmen varit en 10:a
 xXx: The Next Level (UK)   8 år sedan
Uppföljare som fungerar
 Arkiv X: I Want to Believe   8 år sedan
Ingen bra film kort och koncis, min sämsta tiltel så här långt.
 Hannibal Rising   8 år sedan
En härlig thriller, längtar efter uppföljare nu när serien börjat på nytt.
 Footsoldier: En Gangsters Historia   8 år sedan
Intressant story
 Bangkok Dangerous (2008)   8 år sedan
En hyr titel man råkade köpa, storyn räddar dock betygwet från att falla till en sexa.
 Apocalypto   8 år sedan
En måste äga titel, Gibson gör det igen!
 Hellboy 2: The Golden Army   8 år sedan
Bra uppföljare
 Hancock - Extended Cut   8 år sedan
Ibland undrar man varför man egenligen köper filmer istället för att hyra dem, den här är en typisk hyr titel...
 The Incredible Hulk   8 år sedan
Den första filmen var bättre, och varför byte av skådespelarna?
 Indiana Jones Och Kristalldödskallens Rike   8 år sedan
Ovärdig uppföljare, roll besättningen räddar ett lägre betyg
 Revolver   8 år sedan
 Rogue Assassin (2007)   8 år sedan
 Righteous Kill   8 år sedan
Gillade denna härliga deckare
 Tropic Thunder   8 år sedan
Ingen höjdar film trots allt
 Ultraviolet (UK)   9 år sedan
 Walk the Line   9 år sedan
Så nära en 10 man kan komma utan att riktigt nå fram. Anledningen är avsaknaden av PiP bd-live, annars en höjdar pressning.
 No Country for Old Men   9 år sedan
Bra drama på HD
 Reign of Fire (UK)   9 år sedan
Ok ingen titel att rekommendera att placera i hyllan direkt, men den var billig, godkänd ljud och bild.
 Street Kings   9 år sedan
Bra underhållning, helt ok ljud och bild.
 Batman: The Dark Knight   9 år sedan
HD referens standard, värd sin vikt i guld med komprimerings standard VC-1 aka Microsoft :-) Filmen startar direkt, inga texter eller menyer så imponerande, tack Warner! Åh måste se den igen....
 Top Gun   9 år sedan
Eventuell extra material skulle skickat upp denna i skyarna, så det blir en 9:a
 Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby   9 år sedan
Var inte så katasrofal somman hade väntat sig, kanske drogs betyget upp pga detta, hyfsat extra material.
 Iron Man - 2-Disc Ultimate Edition (US)   9 år sedan
Äntligen en BD referens!
 Digital Video Essentials HD   9 år sedan
Suverän bild och ljud inställnings referenser. Den här är en avsevärd förbättring mot DVD versionen som i sin tur var bättre än Laser Disc versionen.
 Harry Potter Och Fången Från Azkaban   9 år sedan
 In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (UK)   9 år sedan
 The Recruit (UK)   9 år sedan
 Reign Over Me (UK)   9 år sedan
 Pathfinder   9 år sedan
 Harry Potter Och Den Flammande Bägaren   9 år sedan
 The Searchers   9 år sedan
Fantastisk bra bild då denna är från 50-talet mao 60 år gammal.
 Seabiscuit (US)   9 år sedan
Wow,. härliga bilder och ljud i denna verklighets baserade filmen, bra extra material.
 xXx (UK)   9 år sedan
 Min Hembio !! (jonasprivate)   9 år sedan
 Der Schwarze Falke   9 år sedan
Warner nar naglat fast den här pressningen på väggen, fantastiska fäger med en underbar återgivning lyfter dom fram den här klassikern.
 Red Dragon   9 år sedan
 American Gangster   9 år sedan
En fantastisk pressning, en av de sista hurra för hd dvd.
 28 Veckor Senare   9 år sedan
 Good Luck Chuck   9 år sedan
 Mordet på Jesse James av Ynkryggen Robert Ford   9 år sedan
 Happy Feet   9 år sedan
 Basic Instinct (UK)   9 år sedan
Har special versionen på laserdisc, men se sköna Sharons exponerade partier högupplöst är alldeles för häftigt, så trots bristen på extra materialen får denna pressning en 9.
 Der Exorzsimus Von Emily Rose (DE)   9 år sedan
Spännande underhållning, inget annat.
 Sunshine (2007)   9 år sedan
Min första Fox titel och blev inte så särskilt imponerad, ljudet lät instängt medan bilden var så där.
 1408   9 år sedan
 The Wedding Date (US)   9 år sedan
Bra underhållning romatisk drama
 Out of Sight (UK)   9 år sedan
 King of California (US)   9 år sedan
Lite udda film, inga effekter alls men ok drama
 Harry Potter Och Hemligheternas Kammare   9 år sedan
 Harry Potter Och De Vises Sten   9 år sedan
 Home of the Brave (US)   9 år sedan
 Ghost Rider - Extended Cut (US)   9 år sedan
Min tyska pressning höll hög klass både ljud och bild
 Beowulf   9 år sedan
Bra film, fullspäckad med extra material
 Hidalgo   9 år sedan
Extra materialet är intressant, hyfsad bild och ljud
 La Cité Interdite   9 år sedan
Bra bild och grymt bra ljud.
 Pat Metheny Group: The Way Up - live (UK)   9 år sedan
Ingen stor jazz diggare men avkopplande musik med bra kvalitet rakt igenom.
 The Cowboys   9 år sedan
Överraskande bra film, extra materialet var trevligt.
 Band of Brothers - Tin   9 år sedan
En fantastisk bra mini serie baserad på sanna händelser undet det andra världskriget.
 Elizabeth: The Golden Age   9 år sedan
 The River   9 år sedan
 Pulse - Unrated (US)   9 år sedan
 Oceans Twelve   9 år sedan
 Oceans Eleven   9 år sedan
 Signs   9 år sedan
 Under Siege   9 år sedan
 Under Siege 2   9 år sedan
 We Were Soldiers (US)   9 år sedan
 Music and Lyrics (UK)   9 år sedan
 House of Wax   9 år sedan
 The Game   9 år sedan
 Dragonheart (UK)   9 år sedan
Bra film, hyfsad making of.
 Dreamgirls - 2-Disc Showstopper Edition (US)   9 år sedan
 Brothers Grimm   9 år sedan
 Silent Hill   9 år sedan
 Queen: Rock Montreal & Live Aid   9 år sedan
Fantastiskt bra ljud och det är från 1982! Extra materialet är referens i just extra material, grymt bra.
 Balls of Fury   9 år sedan
 3:10 to Yuma (US)   9 år sedan
 30 Days of Night   9 år sedan
 Panasonic DMP-BD50   9 år sedan
Har haft den nu i över 3 veckor nu, är imponerad över prestandan som har fungerat utan problem och den tyst som en mus, det enda som återstår att kolla är BD-live. Funktionerna känns logiska liksom fjärren och det är mycket bra när man t.ex har 8 fjärrkontroller att hålla reda på, det enda just fjärren saknar är belysta knappar, lite overkill då kanske, dock helhets intryck för denna underbara blu-ray splelare blir en 10:a i betyg den har överträffat mina förväntningar, tack Panasonic!
 Star Trek - The Original Series: Season One   9 år sedan
(köpte denna för över 8 månader sedan och omdömet hamnade av misstag under dvd filmen...men här är HD DVD'n) Herregud, hade inte väntat mig så bra ljud som det nu är, ok att den är restaurerad men den kunde lika gärna ha varit inspelad i år. Bilden är skarp när dom har haft korrekt focus på kameran. Uppgraderade effekter är 'top of the line' och en extra njutning för hela upplevelsen. Ångrar inte en sekund över att man har originalet på dvd och denna special utgåva på HD DVD -är ju en Trekkie, ska man ha nån version så blir det alla gånger de uppgraderade versionerna! Längtar redan efter del 2 i serien som får bli en Blu-ray, blir intressant att se på hyllan hur det kommer se ut med alla dessa färger :-)
 Gamla TV rummet (bananplanta)   9 år sedan
 Eight Below   9 år sedan
Min första Bluray film. Mycket ljusa miljöer, mer natur film än 'familj' kanske så ljudet är mediokert men pressningen ser bra ut, extra materialet är obefintlig, skäms disney! Ger den dock en generös 8. Kan justera ned den allt eftersom. Resten av bd filmerna i framtiden kommer att utgå från denna, så en framtida 8 på en annan titel kan vara starkare än denna, men det får vi ta då.
 The Skeleton Key   9 år sedan
 Tali Ihantala 1944   9 år sedan
 Digicom   9 år sedan
Snabba affärer, beställde på en tisdag och fick hämta ut varan på torsdag, fick kolli nummer oc det var lätt att följa paketet över landet.
 Flags of Our Fathers (US)   9 år sedan
 Total Recall   9 år sedan
 Lethal Weapon   9 år sedan
 Into the Wild (UK)   9 år sedan
Trots DD+ vilket inte är dåligt för filmen är ingen ljud effekt film, så låter den alldeles underbart. Bilden häpnadsväckande bra mpeg 4. Extra materialet tillfredställde mina frågor om filmen. Filmen i sammanfattning är underbar och den gav mig en känsla av harmoni.
 Disturbia   9 år sedan
 The Brave One (UK)   9 år sedan
 Atonement (UK)   9 år sedan
 Erin Brockovich (US)   9 år sedan
 The Good Shepherd   9 år sedan
 The Getaway (UK)   9 år sedan
 The Heartbreak Kid   9 år sedan
 Oceans Thirteen   9 år sedan
 The Pianist   9 år sedan
 Becoming Jane (UK)   9 år sedan
BBC produktion, riktigt lyckad överföring, bra extra material.
 Failure to Launch (US)   9 år sedan
 District B13 (US)   9 år sedan
 Training Day (US)   9 år sedan
 Waist Deep (US)   9 år sedan
 Transformers (2007)   9 år sedan
En av de bästa släppen på HD DVD, ingen underdrift.
 Three Days of the Condor   9 år sedan
 Talk to Me (US)   9 år sedan
Synd om lite extra material
 Superman II - The Richard Donner Cut   9 år sedan
 Superman (1978)   9 år sedan
 Rumor Has It... (UK)   9 år sedan
 The Prestige   9 år sedan
Bra överföring
 Pitch Black   9 år sedan
Bra film i alla läger.
 Old School - Unrated (US)   9 år sedan
Suck en av de sämre tyvärr, hyfsad kvalitet men...
 Matrix Revolutions   9 år sedan
Motsvarar förväntningarna överlag. Näst intill Referens.
 Mad Max 2   9 år sedan
Behövs mer extra material, ganska bra överföring.
 The Fog (UK)   9 år sedan
Vad kan man säga, vilket extra material? Finns inget, hyfsad kvalitet annars på en 27 år gamma film.
 Letters from Iwo Jima   9 år sedan
En absolut fullträff. Referens klass, en måste ha titel i en samling, den toppar 'flags' på ett värdigt sett.
 Jarhead   9 år sedan
 Hustle & Flow (US)   9 år sedan
Såg inte direkt nåt negativt med rullen, men något av det lilla extra saknades.
 The Holiday   9 år sedan
Underhållande bra drama som håller inom ramarna för en bra överföring inom denna klass.
 In the Shadow of the Moon (UK)   9 år sedan
Ett måste ha i en samling när man äger Aopllo 13. Vilka underbara scener som man aldrig tidigare har sett, högupplösta raket uppskjutningar och omlopp kring jorden från ovan samt från själva månen.
 Hollywoodland (US)   9 år sedan
Lite dåligt med extra materialet, drar ned till en sjua.
 Brotherhood of the Wolf   9 år sedan
Wow, en minnesvärd film utan motstycke inom fransk film, häftiga ljud effekter när det gäller.
 Blade Runner: Final Cut   9 år sedan
Nära en tia, en superb film i samlingen. Härligt extra material.
 Battlestar Galactica: Season One (UK)   9 år sedan
Alltså några scener i den här serien är katasrofalt dåligt överförda, men överlag är det topp bra och med extra materilet ger ett positivt avstamp,
 Apollo 13 (UK)   9 år sedan
Motsvarar mina förväntningar
 Rambo: First Blood Part II (UK)   9 år sedan
 Rambo: First Blood   9 år sedan
Min är en UK version, filmen gjordes 1985 och pressades 2007, stundtals är det en grå hinna på bilden, minns inte denna på min laserdisk pressning, men HD DVD versionen är rätt ändå skarp. Ljudet DTS HD MASTER skickar ld versionen till den lågupplösta butiken över historiska media produkter, behåller dock ld versionen tills vidare.
 MP Butiken   9 år sedan
Fick hemleverans av TNT via Norge. Fick en kod där man kunde söka produkten längs leveransvägen.
 I Now Pronounce You Chuck & Larry (US)   10 år sedan
Överträffade föväntningen med häst längder, så perfekt underhållande komedi att den är bäst i denna kategori med underbar extar funtioner som U- Control :-)
 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - Unrated (US)   10 år sedan
 Children of Men (US)   10 år sedan
 The Kingdom (US)   10 år sedan
Kvaliten är hög, skulle gärna ge en nia men min "objektivitet" tillåter inte bättre än vad Blades Of Glory presterade så, bara därför en åtta, annars en nia alltså!
 The Bourne Ultimatum   10 år sedan
Den här naglar in en tia, härlig WEB HDi material.
 Fantastic Four - Rise of the Silver Surfer   10 år sedan
Tysk import, VC-1 kodat och har inga negativa tankar om detta, lite slapp Sci-fi men duger i mängden.
 Blades of Glory (US)   10 år sedan
Har spanat in konståkning i 30 år och den filmen är bland de bästa komedier jag nånsin sett, det går inte att komma närmare en tia än det här, dock en nia, men grymt härlig rulle och det är ett måste äga ex, så bland mina 70 titlar är detta en topp 10!
 Beerfest - Unrated (US)   10 år sedan
 Evan: Den Allsmäktige   10 år sedan
Fick den i julklapp. Bild och ljud är helt i sin ordning, PiP WEB material och U Control gör detta filmpaket till en bra sådan.
 Field of Dreams (US)   10 år sedan
Det sas att denna pressning är bland det sämsta som HD DVD har gjort 2006, men jag fann inte så dåliga bild egenskaper som det kritiserades för. Extra materialet överträffar mina förväntningar, ångrar inte en enda sekund av detta köp. Wow.
 Full Metal Jacket - Deluxe Edition (US)   10 år sedan
Wow, motsvarade mina förväntningar, en härlig film både bild och ljud.
 Harry Potter Och Fenixorden   10 år sedan
Allt lägre än en 10 är en förllämpning, referens klass.
 Jet Li's Fearless   10 år sedan
En bra film och intressanta extra material
 The Reaping (US)   10 år sedan
Bild och ljud är ok, men själva filmen var inte riktigt i min smak.
 The Fountain   10 år sedan
 The Host (2006) - Collector's Edition (US)   10 år sedan
Den här överträffar mina förväntningar och därför får den en 9. "this Korean creature-feature is unpredictable to the very end. Sstriking transfer and strong audio packages"
 The Last Samurai (2003)   10 år sedan
En härlig referens
 We Are Marshall (US)   10 år sedan
Den har precis allt jag hade hoppats på.
 Shaun of the Dead (US)   10 år sedan
Hög klass på lägre budget är en härlig upplevelse som accelererar mot uppgörelsen under slutet, suverän.
 Star Trek TOS - S.1 Remastered   10 år sedan
Herregud, hade inte väntat mig så bra ljud som det nu är, ok att den är restaurerad men den kunde lika gärna ha varit inspelad i år. Bilden är skarp när dom har haft korrekt focus på kameran. Uppgraderade effekter är 'top of the line' och en extra njutning för hela upplevelsen. Längtar redan efter del 2 i serien.
 TMNT (US)   10 år sedan
Ganska nöjd med denna, ljud och bild ok, saknade dock lite mera extra material.
 The Polar Express (US)   10 år sedan
Wow, vilken härlig pressning, mycket extra material.
 Flyboys   10 år sedan
MPEG2 pressning.Bild under dag tid är bra, under natten något sämre. Texter för läsning under extra material är på holländska (drygt 3 sidor) annars godkänt. Men jag gillar flyg filmer och är klart nöjd med denna.
 Min HD DVD & BD samling (henke007)   10 år sedan
 Sahara (2005) (US)   10 år sedan
 Next (US)   10 år sedan
 Shooter (2007) (US)   10 år sedan
Den här filmen var en överraskning
 Hot Fuzz (US)   10 år sedan
 Feast - Unrated (US)   10 år sedan
 Breach (US)   10 år sedan
En katt och råtta lek baserad på verklighet med PiP kommentarer av den verklige agenten under pågående film -wow, jag gillar starkt denna combo pressning, kan se den på en vanlig dvd spelare :-)
 Eagles: Farewell 1 Tour - Live from Melbourne   10 år sedan
Wow vilket bra ljud och bild. Nackhåren reste sig under 'Hotel California' det var mäktigt. Än mer exra material skulle ha gett en 10. Dock toppar den min Chicago & EWF.
 Harsh Times (US)   10 år sedan
 Transformers (2007) (US)   10 år sedan
Min senaste referens, det här är Hi-Def.
 Chicago / Earth, Wind & Fire: Live at the Greek Theatre   10 år sedan
Växte upp med Chicago och EWF och den här rullen rockar huset fett mycket, nästan 3 timmar härlig show med en underbar bild och ljudet är klart godkänt. Har faktiskt sett den 2 gånger på bara 3 dagar. Med än mer extra material skulle det bli en 10.
 The Dukes of Hazzard (2005)   10 år sedan
Den här filmen var en fin överraskning, extra materialet var intressant, bra kvalitet ljud och bild.
 Mystery Men (US)   10 år sedan
 Cinema THX (Jamothx)   10 år sedan
 Toshiba HD-E1   10 år sedan
Haft den i snart 2 månader, den överträffar mina förväntningar och har aldrig svikit mig.
 Wyatt Earp   10 år sedan
Min äldsta 90-tals film och för närvarande den tredje äldsta i samlingen (29 titlar) jämför man med inspelningen från svt är det en märkbar skillnad på bilden, dock en sjua då hade väntat mig mer extramaterial än det som fanns -vill ha mer, bra film annars.
 Unleashed (US)   10 år sedan
 The Hurricane (US)   10 år sedan
Det var ungefär som väntat, bra bild och ljud och så där lagom extamaterial.
 Alexander Revisited - The Final Cut (US)   10 år sedan
Njutning för ögonen, önskar dock lite mera extra material.
 Battle of the Bulge (US)   10 år sedan
Riktigt så lågt som en 6:a förtjänar den inte, men miami vice fick en 7:a (vars dag scener förtjänar en 10:a.) Filmen är från mitten av 60-talet och överföringen är av medioker kvalitet, gillade dock filmen ändå.
 Blood Diamond (US)   10 år sedan
Riktigt bra filmat, dock bristen på extra material (funktioner) hindrar den att få en 10.
 Streets of Fire   10 år sedan
Bra film, dock enstaka kamera vinklar under kvällstid är gryniga och håller låg kvalitet, dåligt negativ material? Skulle fått en 8 annars.
 300   10 år sedan
Extra materialet på denna HD DVD slår alternativa "300" utgåvor. PiP + Bluescreen är HD DVD exklusiv material. Man kan välja favoritscener och spara dessa. En fantasisk Hi-Def film som alla måste se. Den är faktiskt värd en elva!
 Miami Vice (2006)   10 år sedan
Michael Mann's filmer brukar vara lite instabila, så med hänsyn till detta en 7 annars en sexa, för bättre natt scener har jag sett filmat av honom tidigare.
 The Chronicles of Riddick   10 år sedan
Hade den haft mera extra funtioner skulle det ha blivit en 10, men filmen är jätte bra, bra ljud men vilka bilder sen då.
 The Departed   10 år sedan
 V for Vendetta (US)   10 år sedan
Nja, skulle ha fått en 7 om det inte vore för Natalie Portman.
 The Fast and the Furious   10 år sedan
 The Fast and the Furious: Tokyo Drift   10 år sedan
Bästa exklusiva HD material filmen av Higdefdigest. U-control funktion; man ser PiP Storyboards GPS Produktionsbilder utan att lämna filmen, det är möjligt att hoppa fram och tillbaka mellan dessa funktioner. En absolut HD vinnare.
 2 Fast 2 Furious   10 år sedan
 Friday Night Lights   10 år sedan
 Hulk   10 år sedan
 Smokin' Aces   10 år sedan
Underhållande action i min smak
 Mitt vardagsrum med hemmabio (Hotsaki)   10 år sedan
 Troja   10 år sedan
Koncis: En bra pressning
 Battlestations: Midway   10 år sedan
Jag är mycket intresserad av andra världskriget och njöt av detta i stora drag, även Xbox live är trevligt.
 Webhallen   10 år sedan
Bra service, trevlig personal, hjälpsamma och skötsamma. Kommer att besöka dem åter.
 Projekt - Hemmabio 2005-2006-2007-2008 (Jokkmokk)   10 år sedan
 Mikaels hemmabio (mikaels)   10 år sedan
 Allt ungefär genom åren.. (troxz)   10 år sedan
 PHILIPS 32PF5321 (Krebbis)   11 år sedan
 bilder från min förra bostad (demi)   11 år sedan
 Tidigare (THXcht)   11 år sedan
 Supra HDMI - DVI-D Single Link 1m   12 år sedan
 Jamo THX One   12 år sedan
THX Ultra, 250W short term, magnetiskt avskärmad, överbelastnings skydd för diskanterna, smidig platt att hänga på väggen perfekt matchning för all diplay utrustning,två olika ingångsterminaler: 1= Free Field, när stativ används. 2= Wall, när vägg monterad. Enorma höga krav som THX garanterar en sällan skådad ljud återgivning hemma som det vore på den bästa bion på stan.
 Sunfire True Subwoofer   12 år sedan
Subwoofer världen fick en ny norm i och med denna. Ingen sub hade presterat så mycket för att vara så litet. SLF i Bromma var de första som sålde den i sverige Active 36dB/ octave low-pass filter continuously variable from 35Hz-100Hz. Passive 6dB/octave high-pass filter fixed at 70Hz. Specified frequency Response: 18Hz-80Hz, +0/-3dB.
 Acoustic Research Status S40   12 år sedan
Att de går så djuptner i basen är smickrande, en sub är överflödig med dessa. Äntligen äger man ett prestige märke. Ångrar att det tog så lång tid innan man slog till.
 Denon DVD-2910   12 år sedan
Här finns inga brister på klang och matchning. Den klarar av att återge hela registret av ljud/bild på ett sätt jag varken hört eller sett tidigare. Med denna upptäcker man brister i systemet -om man har det vill säga ;-) och då får man komplettera eller byta ut andra produkter tills det resultatet man får blir så perfekt att man tror det inte är sant, en helt underbar standard, en fulländad sådan och det går inte att uppleva bättre i denna pris klass!
 Jamo THX ONE SURROUND   12 år sedan
3 vägs dipolärt utsrålningsmönster, ljudet är svårt att lokalisera- vilket är meningen, ljud effekterna som uppnås är exceptionella.
 Hitachi 32PD5200   12 år sedan
 Marantz SR8500   12 år sedan
Den är bra1
 Sony VPL-HS50   12 år sedan
Den är bra!
 The Abyss - Special Edition (US)   14 år sedan
Värledns första THX pressning för hemmabruk!
 The Perfect Storm   14 år sedan
"fåglar drunknade medan de flög, vindmätaren på kust fregatten blåstes bort, en boj registrerade en 30 meters våg....det var den perfekta stormen"
 Pearl Harbor - Director´s Cut (US)   14 år sedan
Är en av många referens filmer med ljudeffekter som går runt i samtliga kanaler
Prisjakt © 2000 - 2018 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.