Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Ciirree
Medlem sedan: 2010-08-01
Senaste uppdatering: 2019-06-21 09:42:45
 Har 33 bilder i galleriet     32 filmer i filmsamlingen    skrivit 741 inlägg i forumet
 Ciirrees forumprofil
 Galleri (33)  Filmsamling (32)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (118)
 Xiaomi Mi A2 Lite 32GB   2 år sedan
Självklart märker man på vissa delar att det är en billig telefon. Men man kan inte få allt för det här priset. Det är fortfarande mycket telefon för pengarna. + Android One. Ren android utan massa bloatware. Xiaomi skickar med 3 st egna appar (om jag sett korrekt) och de är faktiskt användbara. + Skärmen. Stor, ljus skärm och hög pixeltäthet. Premium-känsla. + Fingeravtrycksläsaren. Fungerar kanon. Jag föredrar att den sitter på baksidan. + Batteritiden. 8h användning igår plus nästan 18 timmars standby, då började den varna för låg batterinivå (fortf 15% kvar). + 3,5mm uttag. -/+ Kameran. Fina bilder i bra ljus. Väldigt dålig i sämre ljus. Jag väljer att sätta -/+ pga priset. Här märker man att kvaliteten brister. Återigen. Jag tycker att man måste ta med priset när man sätter betyg. Och för 2195 kr som jag betalade, så förväntade jag mig precis det här. Alltså inga klara minus. Rekommenderas.
 Suunto Spartan Trainer Wrist HR   3 år sedan
När man läser om produkten på nätet och förbereder köp så får man ändå känslan av att det är en premiumprodukt. Tyvärr är det inte samma känsla vid uppackning. - Den största besvikelsen är skärmen. Den är oerhört svag och "tråkig". Inte i närheten av samma svärta och fina färger som på produktbilderna.
 Motorola Moto G6 Plus (4GB RAM) 64GB   3 år sedan
Väldigt nöjd med telefonen hittills. Gick från en iPhone X till denna. + Byggkvaliteten/Känsla; känns inte som en telefon från mellansegmentet för ynka 2999kr. Den är i perfekt storlek, men mycket lättare än exempelvis iPhone X/Samsung S9. + Kameran; tar fina bilder + Nästan helt ren Android; några få appar medföljer och är lätta att inaktivera eller avinstallera. Liknar Nexus i mjukvaran vilket är ett stort plus. + Högtalaren/Dolby Audio-appen; mycket fint ljud när jag lyssnar via Spotify. +/- Personligen hade jag hellre haft fingeravtrycksläsaren på baksidan. Men den funkar bra så det är inget stort problem. - Kunde åtminstone varit vattentålig - Kameran sticker ut en del, vilket jag tycker är ganska snyggt, men svårt att skydda mot stötar och repor. Summering: Väldigt nöjd.
 Apple AirPods   3 år sedan
Finns inte mycket att klaga på. Enormt smidiga lurar som både sitter och låter bra. Det ända jag kan komma på är att de i bullrig miljö släpper in mycket ljud och man får ha hög volym för att ”dränka” det.
 Apple TV 4K 32GB   3 år sedan
Har inte haft den jättelänge än men som "prelatur" va inne på. Att ATVn automatiskt inte ändrar från HDR -> SDR när man ser SDR är ett stort minus. Färgerna är inte korrekta och bilden blir klart sämre om det inte är HDR material man tittar på. Bara det gör att jag inte vet om jag ska ha kvar den än, det är liksom inte smidigt att hela tiden gå in och ändra i inställningar manuellt eftersom jag växlar väldigt mycket mellan Sport, serier och nu 4K filmer via iTunes då.
 Mario Kart 8 Deluxe (Switch)   3 år sedan
Riktigt kul för alla åldrar. Blev första spelet till våran Switch och vi alla älskar det. Köpte till rattar till joy-con'sen och det fungerar väldigt bra. Full pott.
 Samsung UE55KU6405   3 år sedan
Har bara haft TVn i ett dygn lite drygt så omdömmet kan komma att justeras när jag testat alla funktioner. Jag går från en Sony Bravia 40" från 2006 så skillnaden är såklart enorm. + Superfin bild. Testat lite Netflix och Viaplay som ändå är ganska hårt komprimerande. Körde några 4K videos från youtube. Magiskt! + Fint yttre. Designen är lyckad. Även om jag alltid föredragit en platt större fot. Kan upplevas lite vinglig med "kryssfoten". + Behöver inte längre Chromecasten. Alla appar jag kör finns iom Smart funktionen. Flyter på bra i menyerna. + Alla ingångar sitter på sidan fast lite längre in mot mitten. På detta sätt ser man alla ingångar lätt men kablarna sticker inte ut från TVn när man kollar framifrån. Tummen upp. + Avskalade fjärrkontrollen. Samsung skickar med en Smart Remote. Liten, bara de nödvändigaste knapparna och extremt snygg. + Svärtan. Väldigt fina färger i övrigt. + Apparna flyter på bra i menyerna och fungerar kanon. - 3 HDMI ingångar 2017 får ses som ett litet (pyttelitet) minus iallafall. Man har så mycket kopplat till TVn idag så minst 5 hade varit det optimala. Och fel av mig tidigare. Det är ingen Smart Remote. Det är bara en väldigt avskalad "vanlig" fjärr. Fungerar riktigt bra dock, och snygg dessutom. Edit 2017-08-02 Nu har jag haft TVn ett tag och visst finns det nackdelar. Eller kanske ska skriva nackdel, och det är synd att felet inte ens är Samsungs. - Apparna, som flöt på så bra i början, börjar krångla mer och mer. De är väldigt dåligt uppdaterade och jag får ofta starta om TVn för att det ska fungera. Ibland måste jag slå någon "kod" med pilarna på fjärrkontrollen som gör att jag kommer in på en meny där man kan "nollställa" appen. I och med att detta är en Smart TV så är apparna onekligen viktiga. Därför kommer jag dra av 2 stjärnor. Med facit i hand så hade jag valt en TV utan smartfunktion och istället köpt med en Chromecast/Apple TV.
 Roxcore Halo   3 år sedan
Köpte denna högtalare till barnens rum så de på ett enkelt sätt kunde lyssna på musik på annat än mobilhögtalaren. För priset så är det en välbyggd och snygg högtalare som låter bra.
 Plexgear L99s   4 år sedan
Köpte denna för 99:90 kr på Kjell & Company. Fantastisk mus för det priset. + Ergonomisk. + Helsvart clean finish. - Som tidigare nämnt går ej att ändra hastighet på skrollhjulet. Men det var inte avgörande för köp.
 Corsair Carbide 200R (Svart)   4 år sedan
+ Snygg, stilren + Många fläktplatser + Prisvärt
 Deltaco MS-768/769   5 år sedan
Helt okej kvalitétskänsla med tanke på priset. Fungerar kanon.
 Arctic F12 PWM 120mm   5 år sedan
+ Billiga + Flyttar mycket luft + PWM - Låter jättemycket.
 Asus DRW-24F1MT   5 år sedan
Fungerar bra och är billig, men låter fruktansvärt vid läsning.
 BitFenix Comrade (Svart)   5 år sedan
+ Billigt + Stilrent + Många HDD platser Men tyvärr finns allt för många minus för detta chassi. - Tunn plåt. Buktar när jag skruvar i fläktarna. - På mitt exemplar saknades plåt bak vid expansionsplatserna. - Det ska vara två 120 mm fläktar fram. Detta är omöjligt då fronten ej går att montera om det sitter fläktar där. Pga ett skydd de har satt i fronten som skyddar elektroniken i sidan (power, USB etc.). - Skruvar till moderkort ej med.
 Philips SHB5500   5 år sedan
För priset är lurarna riktigt bra. Fungerar riktigt bra med min telefon (Nexus 6P). + Lätt att parkoppla. + Godkänt ljud. - Läcker ut ganska mycket vid hög volym. - Känns aningen plastiga. Men, som sagt. För under 500-lappen så får man helt klart ett par acceptabla hörlurar.
 Komplett.se   5 år sedan
Update: Vilken j*vla service. Snabbt gick det. Häng med: Chattade med Komplett i eftermiddag. Informationen jag hade fått imorse var helt fel. Ordern är stor och tung men det är aldrig ett problem. Problemet var att vissa varor inte hade nått packningsdelen av lagret. Från runt lunchtid så la dem i högsta växeln och handplockade de varor som hamnat efter och dessutom så hann ordern med sista bilen idag. De ringde också upp mig för att stämma av allting. Service på väldigt hög nivå. Höjer från en 1 till 10. ............................................................................................ Beställde 14 November en hel pall med mycket grejer. Efter mycket om och men så hade hela ordern plockats i torsdags. Jag ringde kundservice och han sa att den är klar men kommer skickas söndag eftermiddag. Fair enough, tänkte jag, eftersom de inte skickar på fredagar. Idag står den fortfarande som plockad. Ringde upp kundservice igen. Här är deras svar på varför den inte är skickad: "Ordern är plockad och färdig. Ser inget fel. Men du har beställt mycket och den är stor, så den är svår att få ut". Min första tanke: Va!? Jag har alltså beställt "för mycket". Hur kan det bli så? Hur kan ett företag som hanterar pall ha svårt att skicka ut en.. en pall?
 Lenovo B50-30 80ES-2WG MCA2WMS   5 år sedan
Använder denna som extradator. + Fungerar bra till de lätta uppgifterna såsom Office, vanlig surf och Spotify. Kolla Netflix går bra också. - Tangentbordet kan upplevas väldigt segt. Jag får trycka samma tangent flera gånger ibland. Jag kör med Linux och en bytt hårddisk. Nya är en 120 GB SSD från Kingston.
 Google Nexus 6P 32GB   5 år sedan
Första tankar efter ett par dagars användande: + Underbar skärm. Svärtan är fenomenalt bra. Man ser inte var displayen slutar när man har mörk bild på skärmen [inga synliga linjer]. Underbart. + Ljudet. Både samtal och högtalare. + Fingeravtrycksläsaren. Så snabb som alla säger att den är. Supersmidigt. + Kameran. Otroligt bra bilder. - KameraAPPEN. Få möjligheter. Väldigt svag app jämfört med vad själva kameran är värd. Gör en uppdatering av recensionen efter ett tag, men just nu är den helt underbar.
 Sony KLV-S40A10   5 år sedan
Lite kul endå att jag köper denna NU. Recensionen jag gör baseras alltså på ett ex som är inköpt 2007. Vi behövde en extraTV och hittade denna inom gångavstånd till ett bra pris. + Bilden är 3 gånger bättre än på min Samsung Plasma från 2012 (TiVO box via HDMI). + Ljudet är bättre än på de flesta nya mer platta Tv apparater. - Tjock och svintung. Fotfästet är lika stort som ett bildäck typ (något jag förstås var beredd på) Som extraTV fungerar den fortfarande utmärkt.
 Sony Xperia Z3+ E6553   5 år sedan
Överlag så var jag mer nöjd med Z2:an än denna. Föregångaren kändes mer rejäl. + Gillar konstruktionen med gummikanter, en smaksak antar jag. - Helt värdelöst av Sony att ej skicka med ett headset. Det är väl standard sedan typ 5 år tillbaka? Det sänker betyget rejält.
 Elite Screens Manual Black Case MaxWhite 16:9 120" (265,7x149,4)   5 år sedan
Satte upp min igår. Har inte hunnit sett den "in action" ännu, så en första recension gäller uppackningen. Känns väldigt stabil med en enkel, men solid upphängning. Lite böjd i kanterna men hoppas på att den slätar ut sig efter ett tag, luktar litegrann när man drar ut den första gången. Uppdaterar när jag använt den till både TV box och BD spelaren.
 Renovering/bygge av biorum (gribber)   5 år sedan
 Bergesalen - Vårt dedikerade biorum (Bergekungen)   5 år sedan
 Subbarna Gere & Freke (Degpojken)   6 år sedan
 Musik- och biorum (d00m)   6 år sedan
 Dream Theatre (komoriman)   6 år sedan
 Nya TAK-hängda DIY Absorbenter (SKIBBE)   6 år sedan
 Sony BDP-S6200   6 år sedan
Fick min idag från CDON. Första intrycken är att den är bra byggd och snabb. Inställningarna var busenkla att komma igång med. Fjärren som medföljer har bra respons, inga sega knappar. Älskar att menysystemet är densamma som på PS3 - lätt att navigera med. Om jag hittar något negativt så får jag uppdatera, men just nu är den toppen. Extra plus för både 4K och 3D.
 Circus Cinema - Ylva och Linda (Circus Cinema)   6 år sedan
 Bowers hemmabio. (Bowers)   6 år sedan
 Bio grå (northernblues)   6 år sedan
 Studentlägenhet (Hjort)   6 år sedan
 Garage bio (Enigma75)   6 år sedan
 Biosalong (BudSpencer)   6 år sedan
 Pappas leksaker (Kylesvaio)   6 år sedan
 XTZ Floorstand 99   6 år sedan
Riktigt nöjd med dessa. Men som med nästan alla stativ så tycker jag översta plattan är något liten, det gillar jag inte alls. De är annars stabila och riktigt snygga, kör på matta till mina 93.22:or. Sitter jättebra. Ett litet minus får de för sitt extremt lilla hål som man, enligt XTZ, ska fylla i sand i om stativen ska bli stabilare. Ja, i så fall ett sandkorn i taget.
 vardagsrummet (GothiaTekSwe)   6 år sedan
 2014 (Partyskelett)   6 år sedan
 HP 15-G082no   6 år sedan
Har haft datorn i en vecka. Funkar riktigt bra än sålänge. Det man kunde ha önskat sig vore väl bakgrundsbelysning på tangenterna, trodde det var standard i de här priserna. Annars hittar jag inget negativt.
 Arbetet Slutfört! (Syltkrukan)   6 år sedan
 Drömhus klart.. (dannetjoho)   6 år sedan
 XTZ 93.22   6 år sedan
Har spelat endast några timmar än så länge men jag är riktigt nöjd hittills. I mitt rum passar det bäst med 0 db på tweeter och urdragen plugg. Når djupt i basen och har fin diskant. J*vligt snygga dessutom! Kör dessa med en Pioneer VSX 423
 Mein Hauptkino (Z3M-johan)   6 år sedan
 Bio Blåtira (jokkohama)   6 år sedan
 Cinema LurkTech (Lurkblom)   6 år sedan
 Ingenjörens Studentbostad (svartadimman)   6 år sedan
 Fyndbörsen   6 år sedan
Har gjort två beställningar härifrån. Båda har varit snabb leverans och man har bra priser. Skulle blivit klar 10a om ni kunde packa varorna i en kartong till och inte bara originalförpackning. DHL och Posten är aldrig jätteförsiktiga när de levererar.
 Hemma hos SKIBBE (SKIBBE)   6 år sedan
 Pioneer VSX-423   6 år sedan
Riktigt snygg förstärkare och ganska enkel att lära sig, . + Snygg +/-Enkel + Billig + Gör sitt jobb - Ingen AUX. Vilket borde vara original när årsmodellen är en 2013.
 Samsung PS43E455   6 år sedan
Köpte min för 1 år sedan då för priset 2999:- Den gör sig bra när man kollar på sport, snyggt utséende. Funkar bra till både TV-spel och Blu-ray. För priset (då jag köpte den!) får man en riktigt bra TV, men jag ångrar mig något i efterhand att jag inte tog Full-HD, det hade varit värt pengarna - och jag skulle aldrig behållt den om jag hade betalat 3990:- som den nu kostar.
 Naim NDX + Ovator S-400 m.m. (sirius227)   7 år sedan
 Salongen (Work in progress) (FilmNerden)   7 år sedan
 Cybervagabond´s Project (Cybervagabond)   7 år sedan
 Hemmabio (weiman)   7 år sedan
 Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 12GB   7 år sedan
Använder som Blu-ray spelare. Otroligt tyst, mycket tystare än första slim och original.
 Webhallen   7 år sedan
9/10 för att jag fick ett öppnat paket PS4. MEN. Hörde av mig i fredagskväll och berättade att jag va besviken. Fich svar i måndags-morgon och nytt paket skickades igår kl 06, fick det idag (returen av mitt nuvarande skickades idag EFTER att jag fått det nya!) Så jag fick snabbt svar, bra service samt att det nya paketet kom jättefort! Dålig service hade förmodligen landat på runt 5/10 men ICKE!
 Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB   7 år sedan
Har bara haft konsolen i en dag. Men av första intrycket är jag imponerad. Mycket snabbare än sin föregångare, PS3:an, dock låter den ganska mycket. Är det bara min kanske(?) Får se om några veckor när jag testat lite andra funktioner och så.
 James Bond bilssamling i skala 1:43! (vinncent)   7 år sedan
 Vardagsrummet med bio-varning (Parasound)   7 år sedan
 LINN Anläggning *SÅLD* (andyswed)   7 år sedan
 Nya lägenheten (WIP) (CyberVillain)   7 år sedan
 Bio Beta (AngelA1)   7 år sedan
 Mediarummet med ELAC FS 507 VX-JET MKII (epinephrine)   7 år sedan
 Mina bilder 2011 (Oscar94)   7 år sedan
 Nya huset..:) (Wide)   7 år sedan
 Huset & dess elektronik (Daniellofgren)   7 år sedan
 Blandade prylar (majls)   7 år sedan
 Vårt nya hem.. (JoJoJohan)   7 år sedan
 Bio på övervåningen (GothiaTekSwe)   7 år sedan
 Första biobygget.. (TLA)   7 år sedan
 Transporter 2   7 år sedan
 Vardagsrummet / HemBio / Stereo (Gamla l (endorf)   7 år sedan
 Black and White (thegunner)   7 år sedan
 Nya lägenheten (thegunner)   7 år sedan
 Lägenhet 1.0 (KimSalsbring)   7 år sedan
 Yamaha HTR-3066   7 år sedan
Gör sitt jobb. Snygg. Kunde dock ha haft upplysta knappar på fjärren då man oftast ser film med kolsvart rum.
 Andersson HIS 1.1 Large 5.0   7 år sedan
Man får inte känslan "wow" - men positivt överraskad med tanke på pris och märke. Perfekt förstapaket
 NetOnNet   7 år sedan
Alltid bra service. Älskar hela konceptet med "direkt från lagerhyllan".
 Transporter   7 år sedan
 Gamla Stereon (Bjorkkis)   7 år sedan
 Focal Aria 906 (fristil)   7 år sedan
 Biorummet - 250 kg underhållning (Frux)   7 år sedan
 Gamla hemmabion (MikeVKR)   7 år sedan
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   7 år sedan
 Min filmdatabas (21Andreas)   7 år sedan
 Bio Royal II (Bio Royal)   7 år sedan
 Biorummet (dildoe)   7 år sedan
 Vardagsrummet (magnusson_85)   7 år sedan
 Gangster Squad   7 år sedan
Bra rulle, skön atmosfär
 Batman: The Dark Knight Rises   7 år sedan
Bane av Tom Hardy är rysfaktor! Överlag älskar jag Batman
 Nyckeln till Frihet - Special Edition   7 år sedan
En av mina klara favoriter
 Arkimedia - Biorum (färdigt) (jenslundberg)   7 år sedan
 Bion på andra våningen -vägen dit. (klaptechkustoms)   7 år sedan
 Hemma hos mig (Bjorken2k)   7 år sedan
 Biobygget.se (Biobygget)   7 år sedan
 Bio- och musikrum (A Haddock)   7 år sedan
 The Purple Theater (akto)   7 år sedan
 Hemmabio (kacklon)   7 år sedan
 Nu är det klart, ca 6 mån försenat! (Blueice)   7 år sedan
 Min lilla koja (Fricken)   7 år sedan
 Vardagsrum med Filmtema Atmos 5.2.4 (MikaelJ)   7 år sedan
 Microsoft Wireless Desktop 800 (Nordisk)   7 år sedan
Praktiskt, billigt. Räckvidden är kanon och jag har inte bytt batterier ännu (används varje dag, köpt sommaren 2013).
 LG BH6420PN   7 år sedan
Fick hem detta paket idag och första intrycket var väldigt bra! Det är riktigt snyggt, cleant och gränssnittet är väl gjort. För mig är det ett extra + att man kan spela Viaplay. Hade önskat Wifi men jag klarar mig. Återkommer efter några veckors användning. EDIT: Nu har den hunnit användas på de flesta punkter. Får en stjärna till. + Ljudet, favoriten är film med DTS Master Audio - då känns det i soffan. Viaplay (och övriga internettjänster) flyter på bra utan lagg. Kör internet via elkretsen med en Powerline. - Kunde haft WiFi, men inget stort minus då internet via elkretsen va bra.
 AKG K518 LE   7 år sedan
Ljudet är fenomenalt bra och dem stänger ute allt ljud omkring. Dock, har man lite större huvud som jag så klämmer dem åt ordentligt, får riktigt ont i öronen.
 Logitech Z313   7 år sedan
Duger jättebra till Spotify och allmän datoranvändning. Inställning för basvolym skulle gett en till stjärna.
 TP-Link TL-PA2010PKIT   7 år sedan
Funkar utmärkt. Enkel installation.
 Bond 50 - Celebrating Five Decades of Bond   7 år sedan
Snygg box. Ett måste för Bond fantasten.
 AOC E2450SWDA   7 år sedan
Full pott. Inte mycket att säga egentligen. +Glasklar bild +Snabb +Snygg -Inga skruvar i stativet (klickfunktion) Men detta drar inte ner mitt slutbetyg.
 Scarface (UK)   7 år sedan
 Sommaren Med Göran   7 år sedan
 Rocky (1976)   7 år sedan
 Friends - The Complete Season 1-10 (UK)   7 år sedan
 Philips BDP2100   7 år sedan
Startar upp relativt fort. Duger om man bara är ute efter att kolla film utan alla extrafinesser som finns i de lite dyrare. Spelar MKV. via USB vilket är riktigt kul! Lite tråkigt gränssnitt. Men för priset, 444:- som var tills idag - det var den värd.
 Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB   7 år sedan
Haft både Nokia Lumia 920 och Galaxy Note 2 innan denna så jag var van vid stora skärmar och tunga telefoner. Smidigheten i S3 är jättebra jämfört med de andra två men på övriga punkter så är denna mycket sämre. Samtidigt ganska seg i uppladdning, vid SMS, samtal etc. etc. Jag byter mobiler ganska ofta och behöver nu under en kort period denna "lilla" telefon. Kommer byta upp mig till nästkommande Note till nästa sommar helt klart!
 Samsung Galaxy Note II GT-N7100 16GB   7 år sedan
Om man säger såhär. Håller med om alla som har gett toppbetyg! Mina personliga plus: + Batteritiden (trots uppspelande av Spotify och diverse webbsurfande så höll det en hel dag utan problem) + Stora skärmen (jag har stora händer och det är därför BARA plus med sån stor telefon, den är underbar! + Kameran
 Nokia Lumia 920   7 år sedan
Telefonen i sig är helt underbar. Mycket funktioner, stilrent och kameran är en klass för sig. MEN, tröttnade riktigt mycket på att uppdateringar till exempelvis Facebook tog en evighet att få fram. Samma med Instagram, fick leva med Instance ett tag innan. Det är inte så mycket det att hela jorden går under - utan det att dem lovade och lovade men inget hände.
 AOC E2450SWDAK   7 år sedan
Köpte denna för att jag ville se Viaplay på datorn i bra upplösning och storlek. +Skärmen har bra kontrast, ljus och färger. +Riktigt snygg +Priset, verkligen värd pengarna -Kan kännas något ostabil (bara klickfästen i foten, inga skruvar) Inget man tänker på för mkt, slå inte till skrivbordet för hårt bara.
 HTC Desire HD   9 år sedan
Jag gillar denna telefonen skarpt! Älskar den stora skärmen och hur bra kvalitéten är. Innan denna hade jag iPhone 4 och jag var mycket mer nöjd med HTC'n faktiskt. Hörlurarna som medföljer har alldeles för mycket diskant i min smak och efter ett tag gör det ont i öronen, de sitter oskönt. Efter ett byte till mina Phillips In-ear så är ljudet i klart toppklass! Kameran tycker jag är riktigt bra i ljusa förhållanden och för macro-bilder, i övrigt är jag inte sådär jätte "impad" av den. Plus + Stora skärmen/kvalitén på den + Ljudet (med andra hörlurar) + Extremt snygg! Minus - Riktigt dålig batteritid - Dålig täckning (och då är den värdelös!)
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.