Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos DPC
Medlem sedan: 2012-02-19
Senaste uppdatering: 2021-12-05 11:41:39
 Har 0 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 310 inlägg i forumet
 DPCs forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (0)  Annonser (1)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (20)
 SVS SB16-Ultra   2 år sedan
Helt enastående sub! Kunde jag ge elva stjärnor så hade jag gjort det! Subben är också relativt liten för sin prestanda. Dock tung. Den spelar med stor auktoritet, den är både snabb och går mycket djupt. Trycket är helt enormt och den spelar väldigt korrekt. Responsen är mycket imponerande, när det kommer en transient så levererar den omedelbart och stannar sen direkt. Det ger en bas som inte är boomy och levererar det ljud som det var tänkt. Jag hade en del funderingar kring portat och slutet då jag alltid haft portat. Med en SB16U kan jag lova att man inte behöver fundera! Den levererar! Sen som vanligt är det gynnsamt att köra en dubbel uppsättning, men det gäller oberoende av vilken sub ni väljer. Och har ni ett stort rum så skulle jag tittat mer på pb16u.
 Canton Vento 816   2 år sedan
Används som surround i en 5.2.4 uppsättning. Mycket fint ljud som är oväntat kraftfullt trots högtalarens små mått. Bra också med enkel upphängning på vägg med en skruv. Lirar fint ihop med reference i front med bra, tydlig och korrekt surroundeffekt. Också prisvärd i slutet av produktcykeln med ett pris på ca 6500 kr för ett nytt par. Vacker att se på med pianofinishen.
 Onkyo TX-RZ1100   2 år sedan
Kom från Onkyo 818 och detta är något annat! Dels trevligt med nya features spm Spotify connect men främst nya objektbaserade ljudformaten och betydligt mer högupplöst ljud. Kraftfull och driver lätt en 5.2.4 uppsättning. En nackdel mot ex 818 är att Onkyo dumpat Audyssey. Egna kalibreringen låter mycket sämre i basen. Fick skaffa extern dsp, sen är jag mycket nöjd!
 Panasonic DP-UB820   2 år sedan
Bild och ljudmässigt mycket vass produkt. Prisvärd. I mitt fall ryker två stjärnor pga hdmi handskakningsproblem med övrig utrustning. Tidigare blu-rayspelare från panasonic fungerade klockrent i kedjan. Har provat med alla möjliga inställningar utan bättre resultat.
 Emotiva XPA-5 Gen3   2 år sedan
Jag valde att addera detta slutsteg till en Onkyo RZ1100 som jag redan tyckte lät bra. Skillnaden efter är oväntat stor. Jag är helt blown away hur pass mycket bättre det låter. Ljudet är rent, detaljerat och mycket kraftfullt. Fungerar utmärkt tillsammans med Cantons högtalare och Onkyo som försteg. Vill ni ta er bio till nästa nivå så tveka inte att investera i ett Emotiva slutsteg!
 Sony VPL-HW40ES   2 år sedan
En bra allroundprojektor! Riktigt bra skärpa, naturliga färger och fantastisk rörelsehantering. Den är även rätt så ljusstark och funkar bra i ett ljust rum. Kontrasten är bra men i ljuskontrollerat rum så finns det absolut bättre produkter med bländare, vilket denna saknar. Tyst är den också. För pengarna svårslagen. Första lampan gav sig vid drygt 2000 timmar men projektorn i säg funkar riktigt bra även med 3000+ timmar.
 Canton Ergo 655 CM   2 år sedan
Jag kom tidigare från CM52 och detta är ett tydligt lyft! Mycket renare och mer detaljerat ljud. Ingen burkighet går att uppleva och diskanten är väl avvägd och inte skrikig. Passar utmärkt tillsammans med Ergo 695 DC som front i bio.
 Canton Reference 50 K   2 år sedan
En riktig best till centerhögtalare! Röster har aldrig låtit så korrekta och den klarar av att återge alla frekvenser, även djup bas. Fin dynamik och allt låter korrekt och stort. Saknar nu inget i fronten till min bio!
 Canton Reference 5 K   2 år sedan
Enastående högtalare! Stor ljudbild, detaljer jag aldrig hört tidigare, dynamik, respons och riktigt rapp och djup bas. Kan inte bli annat än full pott! Funkar riktigt fint till musik som till bio. Kommer på mig själv att nästan stampa takten till musik! Rekommenderas!
 Välkomna! (Phonophilos)   5 år sedan
 Electrolux EHH6540FOK (Svart)   6 år sedan
Vår gamla electrolux induktionshäll gav upp efter 8 år pga elektronikfel och eftersom jag ville ha samma fabrikat samt mått som befintlig så fanns det inte så mycket att välja på. Denna recension görs med gamla hällen som referens. Det positiva med den nya är att det går att välja "rätt" effektläge direkt men sen är det slut på förbättringar. Jämfört med den gamla hällen så låter den nya alldeles för mycket. Gamla hällen lät endast i powerläget medan denna låter i de tre högsta effektlägena. Sen ändrar ljudet karaktär och volym i samma effektläge efter en stund vilket är riktigt irriterande. Först tyst i 30 sekunder och sen plötsligt världens oljud. Jag har provat med all möjliga kastruller och resultatet är snarlikt. Sen är hällen långsam att reagera när man bytet effektläge, känns som den ska tänka i två sekunder efter att kocken bett om ändrad temperatur. Nej, den gamla hällen krossar den nya som faktiskt är lite av en besvikelse (givetvis har nya hällen hög effekt och typiskt induktionsegenskaper).
 XTZ Cinema SUB 1X12   6 år sedan
Jag bytte från en Canton AS2 som har ganska många år på nacken men har gjort jobbet på ett ganska bra vis. Måste dock säga att 1x12 övertygar fullständigt efter en tids spelning. Basen är riktigt djup och har en attack som jag inte känt tidigare. Den tillför ett fundament vid filmtittande som jag inte upplevt med min gamla sub. I relation till priset så kan jag omöjligen sätta annat än högsta betyg. Rekommenderas!
 STIHL FS 130   6 år sedan
En utmärkt röjsåg vars främsta egenskaper är att den är lätt, har en mycket lättstartad och lågvarvstark motor som dessutom är ganska bränslesnål. Bra tillbehör medföljer och för mig funkar selen helt ok. Motorn har aldrig tjuvstannat och sågen är allmänt lätt att använda. Två stjärnor ryker pga tendens till känning i fingrarna efter mer än 1,5 timmars oavbruten körning.
 Electrolux EDH3674PW3 (Vit)   7 år sedan
En enkel och bra torktumlare som gör jobbet som förväntat. Relativt tystgående, låg förbrukning och bra torkresultat. Hade inte skadat med en glaslucka men det finns ju på dyrare maskiner som får lov att bli valet om det är jätteviktigt. Samma sak med trumbelysning som saknas.
 Electrolux EWF1687HDW (Vit)   7 år sedan
Bra tvättmaskin som gör jobbet utmärkt! Den är riktigt tyst vid tvätt (otrolig skillnad mot vår gamla maskin), centrifugerar bra, har massor med olika program och har en stor lucka samt trumma. Designmässigt klassisk tvättmaskin men med moderniteter som en bra och tydlig display.
 Weber Genesis EP-330   7 år sedan
Är ägare av en Genesis silver B sedan 2007 som jag varit nöjd med. I takt med att den blivit lite till åren och saknaden av rejäl värme vid bryning (som exempelvis en kolgrill klarar) blivit större så började jag fundera på ett nyinköp av gasolgrill. Jag fick snabbt upp ögonen för Genesis E330 som har en attraktiv spec. Väl på plats på ett varuhus som säljer grillar så bekräftades dels att E330 är en fin uppgradering samtidigt som det råkade stå en Summit E420 bredvid. En skillnad mellan nämnda grillar är gallret. E330 har ett emaljerat gjutjärnsgaller medan Summit har ett i rostfritt stål. Skillnaden i känsla, utseende och framförallt lättheten att göra rent det rostfria gallret fick mig nästan att gå all in för en Summit (i så fall E470). Men då sprang jag på EP330 som visade sig ha rostfritt galler, rostfria flavorizer bars samt en annan färg vilket ger en bra "budget"-kompromiss mellan E330 och Summit E470. Bestämde mig för en EP330 Smoke som beställdes och levererades inom tre dagar. Efter snart tre veckor med en EP330 så kan jag inte annat än att vara nöjd. Det rostfria grillgallret är super. Det lagrar värme, ger fina ränder och är superlätt att rengöra. Det tar en liten stund att få grillen genomvarm, men väl varm så håller den värmen riktigt bra. Sear station är en bomb. Den ger värme i klass med en kolgrill och bryner på ett bra vis. Det enda som drar ned betyget en stjärna är monteringen av grillen som är omfattande. Var beredda på att spendera en 2-3 timmar innan det är dags att grilla men det är bara en parantes i sammanhanget. Kanongrill!
 Panasonic Viera TX-P50VT60Y   7 år sedan
Efter att ha bestämt mig för att byta tv började processen att välja. Efter mycket efterforskande föll valet på Panasonics topp LED (wt60). Efter ha haft den i ett par dagar lämnade jag tillbaka den pga rörelsehanteringen. Till min förvåning klarade den inte snabba rörelser utan att för ofta skapa störningar i bilden. Jag förstod att det bara fanns en sak att göra, att snabbt skaffa en av de sista plasmorna. Nu har jag haft tv:n i en dryg vecka och jag är riktigt nöjd. Bilden är helt outstandning och det säger en kräsen person! Är det bästa möjliga bild som önskas så är detta svaret. Smartfunktionerna är ok och designen smakfull. Det enda som drar ned intrycket är att fläktarna hörs. Får se om det blir ett dämpkit som tydligen finns att montera.
 Panasonic DMP-BDT500   7 år sedan
Har funderat och velat ett bra tag om vilken Blu-ray jag ska köpa. Till sist slog jag till på denna och kan bara bli irriterad på mig själv att jag velat så länge.. Vilken maskin att prestera! Bilden är fantastiskt fin, ljudet är bra, den är snabb på att ladda, ganska liten till formatet och har fin design. Letar ni efter en bra Blu-ray till vettig peng så kan ni sluta leta.
 Panasonic Viera TX-L55WT60Y   7 år sedan
Det var dags för mig att byta tv och efter mycket efterforskning föll valet på denna modell. Jag har höga krav och har idag en ett par år gammal plasma som presterar bra. Hur som helst lockar ny teknik och en större modell. Väl hemma, efter montering inleddes tittandet på olika material. Bilden är riktigt bra statiskt, ingen clouding, ingen corner bleedning men tv:n är känslig på vad den matas med och har tyvärr en del problem med hastiga rörelser. Efter ett par dagars tittande tog jag beslut att lämna tillbaka tv:n. Anledningen är att den inte riktigt klarar av snabba ändringar i bilden. Det bildas auror över objekten som rör sig och i andra fall blir bilden lokalt randig/flimmrig/hackig. Fenomenet förstärks om sändningen har lägre upplösning än full hd. Förstå mig rätt, detta är en riktigt bra Led-tv som slår de flesa konkurrenterna men är man som jag känslig för störningar i bilden så finns det bara ett alternativ. Som tur var hann jag få tag i en av de sista plasmorna från Panasonic och den presterar som förväntat.
 Canton Ergo 695 DC   9 år sedan
Jag har nu ägt mina 695:or i ett par veckor och är mer än nöjd. Jämfört med mina gamla 91 DC så adderas djupbas, precision i mellanregister och mindre skrikighet i diskant. Om man gillar ett stort och ärligt ljud så kan jag varmt rekommendera Ergo 695 DC.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.