Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Degpojken
Medlem sedan: 2008-02-10
Senaste uppdatering: 2021-10-23 07:31:48
 Har 106 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 572 inlägg i forumet
 Degpojkens forumprofil
 Galleri (106)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (158)
 MaxGaming   24 dagar sedan
Galen snabb leverans, trevlig live chatt, inga klagomål från min sida.
 Philips Hue LightStrip Plus Base (2m)   24 dagar sedan
Prisvärd? kvaliteten är iaf hög
 Samsung QLED QE82Q60R   7 mån sedan
Bra wow-faktor! För mkt goda egenskaper för att lista så tar bara det negativa: Rätt dålig nyans i det svarta, saknar Dolby Vision.
 Dynavoice Magic MW12   7 mån sedan
Snygg och relativt välkonstruerad. Som vanligt med Dynavoice så får man väldigt mkt för pengarna men den saknar det där sista i snabbhet, nyans och djup vilket är mindre hörbart i film men väldigt uppenbart i musik. Men vad kan man begära för 1500 kr?
 Hembiobutiken   7 mån sedan
Leverans direkt till dörr och J*vlar va fort paketet kom! Trevlig, kunnig och mycket förstående personal. HBB får mina varmaste rekommendationer.
 Sony UBP-X700   7 mån sedan
Oslagbar prestanda i ett plastigt format! Lyfte även ljudet och 4k uppskalningen är klokkers.
 SVS SB-3000   7 mån sedan
Riktigt bra bas med goda inställningsmöjligheter, ja to.m för många sådana, jag hade önskat lite mer "plug & play" Skillnaden mellan denna och min Dynavoice MW12 för 1500:- är dock inte så stor som jag hade önskat, visst går den lite djupare och lite mjukare återgivning men inte så mkt att priset är försvarbart. I USA säljer dessa för 1000usd och finns på Amazon för 850usd vilket gör att det svenska priset på 15k gör så att man inte riktigt känner att man får full "bang 4 buck"
 Analoga stereoider (Kniff)   7 mån sedan
 Bio Campanaro - Project Corona (emifog)   7 mån sedan
 Komplett.se   1 år sedan
Beställde en TV som redan efter 2 dagar var 3000:- billigare på Elgiganten men Komplett har ingen prisgaranti längre utan de matchar bara innan köp och förväntar sig att man ska samla information och e-posta dem med en prismatchning och vänta upp till 24h på att få en ev rabattkod för "privilegiet?" att få handla på just deras sida istället för att bara beställa från den billigare sidan. Riktigt dålig, kommer inte handla på komplett igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller. Och visst kunde man skicka tillbaka tv`n man knappt fick upp i lägenheten (82") men kartongen är designad så att den går i 2 bitar och storleken på kartongen gör den omöjlig att spara om man inte har ett garage.
 XTZ Divine 100.33 LCR   1 år sedan
En recension är egentligen helt meningslös, vad kan man säga... WoW!? Jag köpte dem ohörda baserad på kärlek vid första ögonkastet och jösses vad de levererar, vid första tonen så förstår du att du klivit upp både 1 och 4 prisklasser. Har en liten loudness knapp på min ifi Zen dac och den ger högtalarna sån skjuts ner i frekvens att man kan svära på att man har aktiva subbar igång. Utplaceringarna är väldigt tydlig och du har en fantomcenter mitt mellan högtalarna som ger en rätt begränsad men fantastisk sweetspot. Svärtan och tyngden i basen jag har nu har jag aldrig upplevt förut, inte ens på mässor och att jag fått till sånt här ljud i hemma miljö känns smått overkligt. Stort tack till den trevliga och flexibla personalen på Fyndbörsen där kunden alltid har rätt.
 iFi Audio Zen DAC   1 år sedan
Vansinnigt nöjd med denna skönhet. Truebass knappen är det bästa som hänt mig, den får mina XTZ Divine Delta att låta som aktiva 12" basar, svärtan och tyngden i basen är otrolig. Använder den som rent försteg så hörlursfunktionen kan jag inte uttala mig om än. Jag drar av en stjärna för att det kan börja spraka i högtalarna om man byter källa och hoppar runt för mkt, vilket löser sig om man drar in och ur sladden samt avsaknaden av en fysisk fjärrkontroll.
 XTZ EDGE A2-300   1 år sedan
Full pott för denna guldklimp, jag får inte riktigt till samma tysthet och mörker som övriga recensenter men det låter endå såååå bra! Basen är något i hästväg och kontrollen är total. OBS at de 300w är uppmätta med 1% THD och den faktiska effekten är mindre en så men det är så mkt mer som spelar in såsom dämpfaktor et.c tveka ej löp å köp.
 Cinema Brickstedt XTZ Cinema (Brickstedt)   2 år sedan
 Diy "Stacked" 12 tums SB Acoustics Baslå (oscarehrler)   2 år sedan
 Inet   2 år sedan
Grymt snabb leverans och mkt trevlig och flexibel kundtjänst! Lade 2 separata ordrar och båda dök upp dagen efter, den ena saknade en detalj då kartongen varit öppnad men fick en mkt fin kompensation. Rekommenderar Inet starkt!
 NetOnNet   2 år sedan
Snabb frakt men där slutade denna fina köpupplevelsen, köpte ett Logitech G560 datorsystem som på deras hemsida var specad med 10" bas i både produkt texten och den tekniska specifikationen men produkten visade sig ha en 6.5" bas. Även effekten var fel då Netonet skriver 240wRMS men det är bara 120w. Kontaktade kundtjänst med en detaljerad beskrivning av felet på hemsidan men fick ett väldigt kort och rakt svar, ingen som helst ursäkt eller tack för uppmärksamheten utan ett passar det inte så går det bra att skicka tillbaka produkten, vilket är väldigt omständigt.
 Bio Nukleus (mange_b)   3 år sedan
 Hemma 2018 (sn3jk)   3 år sedan
 Cinema HQ Byggbilder (Thomas_S)   3 år sedan
 Logitech Z623   3 år sedan
Köpte till kontoret och kör Spotify via en mac mini och ett externt Asus Xonar U3 usb ljudkort och ja vad ska man säga... Så djupt imponerad av Logitechs basar! denna lilla 6.5" gör åttor runt ett par stora golvhögtalare med dubbla 12" i. Basen är otroligt fet och go och spelar bra med sateliterna. Sjukt nöjd!
 Logitech Z120   3 år sedan
Positivt överraskad av ljudet, alltid gillat Logitech! Köpte demma till kontoret och de smälter in bra och låter riktigt trevligt på normala volymer, röster framträder naturligt och stereoperspektivet är riktigt bra. Sjukt nöjd för 200:-
 Dynavoice Magic FX-4 EX   3 år sedan
Hade verkligen 0 förhoppningar på dessa utan full av fördomar så kopplade jag in dessa och möttes av en väldigt fin återgivning, sång och röster framkommer på ett väldigt bra sätt och den lilla basen som finns är faktiskt riktigt trevlig! hade säkert spelat riktigt bra bas ifall lådorna var portade, vilket är lite skumt då övriga serien är basreflex!? Positivt: Priset! Byggkvalitet! Snyggt ljud! Bra med vinklad baffel! Negativt: För detta priset, skojar du?
 Yamaha MusicCast WXC-50   3 år sedan
Kanon nöjd med detta försteget! inbyggda dacen är mkt bra, själva inställningarna får man göra i mobilen och appen är lite seg men det kan jag leva med! Nu stöder den även Tidal men det tar typ 5sek att byta låt vilket är rätt störande. Otroligt flexibel maskin som klarat allt jag kastat på den galant! Kör just nu med ett Crown XLI-1500 PA steg och Dynavoice dynamite 12" det sparkar en del allvarlig stjärt!
 Dynavoice Dynamite 12 v.2   4 år sedan
WOW... jag saknar inte alls mina 100tkr högtalare när dessa levererar som de gör för kaffepengar. Så sjukt imponerad av dessa burkar, trots att jag kör med en trådlös för förstärkare och ett Crown PA steg. Stereoseparationen och utplaceringen är i toppklass, jag flyttade ut högtalarna när jag monterade SD fötter och trots att högtalarna stod helt udda och pekade åt olika håll så satt rösterna som en "fantomcenter" mitt emellan högtalarna! Basen är faktiskt det svaga kortet i mitt rum, de får betongen i lägenheten att sjunga med så jag fick plugga portarna bak och nu är de nästan perfekta! Skulle utan tvekan sätta dessa burkar i 25tkr klassen vid ett blindtest, så bra är dom.
 Sony MDR-1A   4 år sedan
Hittade mitt par för 799:- så slog till direkt då de verkade ha precis det jag letade efter dvs over ear, hög komfort och en ngt svulstig bas (lyssnar mkt på EDM bounce & dubstep). Komforten är verkligen toppklass! de känns knappt på huvudet och är precis lagom runt öronen. Att sitta på kontoret och låtsas jobba djupt insjunken i Tidal Masters är en fröjd. Jag har en fiio a3 hörlursförstärkare med bassboost och då får jag en sjukt fin basåtergivning, men då den saknar DAC så köpte jag även ett Asus Xonar u3 externt ljudkort som lyfte lurarna ytterligare men med lite mindre bas.
 Asus Xonar U3   4 år sedan
En fantastisk produkt! jag chansade och köpte denna för 377:- fast jag har MAC men det funkade väldigt tillfredställande med plug and play utan drivers och eq, det blev ett otroligt lyft från det inbyggda i MacMinin på jobbet. Driver lätt ett par Sony MD-a1
 Fiio A3   4 år sedan
Riktigt prisvärd hörlursförstärkare som ger ett rejält lyft! För pengarna så blir det full pott, saknar egentligen bara en inbyggd DAC. Bassboosten är mkt bra, den luddar inte till den övriga ljudbilden, utan ger bara ett precis lagom lyft i basen
 Klipsch Synergy F-2   4 år sedan
Sjukt imponerad över ljudbilden dessa relativt små golvare! ljudet är stort och detaljerat med mkt detaljer och otrolig klarhet och lyster i toppen! basen är även den mkt kompetent, rent ut sagt galet bra för att vara 5.25" ingen subb behövs till musik Designen är en ju en smaksak men skulle kunnat dra av en stjärna där då plast detaljerna och den billiga faneren drar ner helhetsintrycket en smula, men det blir full pott från mig tack vare det fina ljudet.
 mobileZtore.se   4 år sedan
La min order, vid 5tiden en torsdagskväll och hämtade ut min produkt 11.30 dagen efter helt galet bra! kan inte yttra mig om service och support men full pott för upplevelsen hittils
 Klipsch Synergy KSW-12   4 år sedan
Bra tryck i denna pjäs
 Audio Pro Avanto 5.0   4 år sedan
Full pott!
 Biorummet (NippeNyberg)   4 år sedan
 Pioneer S-1EX   4 år sedan
Inspelning pågår! världsklass!
 Rotel RB-1552   4 år sedan
Jag har alltid haft bra bas hemma oberoende på vad jag har för högtalare, ibland blir det lite väl luddigt och gosigt, och detta steget var en frisk fläkt i anläggningen!, väldigt nykter återgivning med bra kraftreseurser. All bumlighet i basen är som borttrollad, och jag kunde inte varit nöjdare. + Dynamik + Transparens + Helt ofärgat i mina öron + Kraftfullt - Tappar en stjärna på finishen, då mitt och flera andras exemplar för små blåsor/bubblor i lacken på topplåten
 Sony HT-CT180   4 år sedan
Man får lite vad man betalar för, behövde ngt trådlöst till min arbetsstation på jobbet och den poppar juh betydligt mer och bättre än ngn bärbar variant för samma peng, kollade på en JBL charge först. Rätt klart ljud med helt ok men lite burkig bas pga den tunna spånskivan i baslådan gör sig bäst till techno och dyl Kanske är lite tidig i mitt utlåtande då jag precis fått den idag och subben säkert behöver lite inspelning
 Behringer Reference A500   4 år sedan
Världens klipp för pengarna, otroligt mkt välljud! saknar inte mina 20tkr monoblock ett dugg! Ingen blå diod på mitt steg Inga brus eller brum någon stans
 DIY CSS Criton.2T MLTL högtalare (MattiasBGD)   5 år sedan
 Heco Direkt   5 år sedan
Sjukt spelglada högtalare! Gillar du musik så gillar du HECO direct
 SVS PB-2000   5 år sedan
Tar lite plats men spelar väldigt bra!
 Dynaudio Focus 160   5 år sedan
Dessa skapelser levererar en komplett och fantastisk ljudupplevelse redan från väldigt låga ljudnivåer, det är inga db monster men i gengäld ger de verkligen allt på den volym man normalt lyssnar på och lite till, otroligt baskapabla för storleken! många golvhögtalare får se sig slagna av denna lilla krabat, detta är din perfekta lägenhetsvän.
 Vincent SA-93 Plus   5 år sedan
Bk´lir nog bra det här
 Vincent SP-998   5 år sedan
Spitzenklasse! Headroom für alles. Mäktiga block som levererar ett oansträngt ljud och 2-3 grader varmare lägenhet.
 Vincent SP-996   5 år sedan
Trevliga block med överaskande mkt pulver
 Dynavoice silverstar cable   5 år sedan
Fet & go kabel
 Canton Chrono 509 DC   5 år sedan
Otroligt prisvärda, saknar ingenting faktiskt. Behövde ett par så länge högtalare och då Canton rummet på high end mässan i sthlm imponerade på mig så chansade jag på dessa då de även tilltalade mig estetiskt. De har en väldigt fin klang, man kan faktiskt höra att det är metallmembran om man lyssnar noga, detta påverkar inte musiken men ger ett extra lyster till rock, metal och gitarr i allmänt Kan inte påminna mig om att jag hört bättre högtalare under 20k passa på innan de tar slut!
 Paradigm Sub2 Klon (basiqfuxx)   5 år sedan
 Dynavoice Silverstar 2Banana - 2Spade (par) 2,5m   5 år sedan
Relativt prisvärd, riktigt fet men samtidigt mjuk och följsam, bananerna sitter lite löst i min utrustning dock, men lätt fixat med de medföljande spadarna
 Nuvarande setup (steffkga)   5 år sedan
 Proson Stratego Top 10 SAH v2   5 år sedan
Är djupt imponerad över dessa skapelser, har ägt och lyssnat på en hel del högtalare runt 20-30tkr och dessa kommer inte långt efter i mina öron! det de kanske saknar i instrument placering och upplösning tar de igen med råge i spelglädje och dynamik!. Hög känslighet och bra tryck i basen, men samtidigt väl sammanhållet ljud utan tendenser till burkighet eller essighet som man skulle kunna tro. Byggkvaliten är mkt bra stora tunga stabila högtalare, förstår inte hur de kan hålla priset så lågt, Proson har oförtjänt dåligt rykte
 Audioquest Rocket 44 2Banana - 4Banana (par) 3m   5 år sedan
Fick mina till ett mkt fördelaktigt pris, och jämfört med mina budget snokar från twisted accurate så blev det ett klart hörbart lyft i hela registret, speciellt pukor kom fram på ett otroligt levande sätt! Passformen och kvalitetskänslan är på topp, mina tidigare kablar har jag fått säkra med tape runt terminalerna men dessa sitter ruggigt bra.
 Sunfire Cinema Grand   5 år sedan
Hade inga större förväntningar på detta steg, men jösses vad positivt överraskad jag blev! gick från 200watts rörhybrider till detta, och jag tycker mig ha mer av allt nu! Current utgången ger verkligen ett härligt varmt ljud med stor pondus. Hade turen att få ett exemplar helt utan nätbrumm eller bakgrundssus i högtalarna vilket kan vara förekommande i denna modell. Detta kan vara mitt bästa hifiklipp hittills Hittar du ett begagnat så tveka inte! Bi-wire funktionen verkar väldigt spännande och så fort jag skaffar golvhögtalare igen så ska det bli roligt att se vad 800wRMS kan göra
 Vincent SP-T100   5 år sedan
Oj oj oj Äntligen hittat rätt i hifi djungeln! kör även jag med tillhörande försteg SA-T1 och det är en magisk combo, härlig följsam bas med bra punch, mellanregistret är sammetslent och musiken flyter ut i rummet med perfekt separation och perspektiv, rösterna sitter som gjutna i centerhögtalaren och man kan nästan svära på att den är igång! plockar fram mkt detaljer jag aldrig hört innan som t.ex darr i rösterna. Diskanten fick ett otroligt lyft och en helt annan lyster. Stegen känns väldigt robusta och jag har aldrig saknat kraft trots de blygsamma specifikationerna.
 Vincent SA-T1   5 år sedan
Mitt första rena förtsteg!, nu har jag inte använt loudness knappen eller tonkontrollerna men sjukt trevligt att ha dem där iaf, det låter helt sanslöst magiskt bra här hemma nu. Har även de små rörhybriderna ta-100 och det är en magisk combo, var lite rädd att ljudet skulle bli lite väl sömnigt men ack så fel jag hade, mellanregistret blev silkes lent och man hamnar mitt i inspelningen, rösterna sitter som en smäck rakt framifrån Basen blev otroligt följsam och med bra punch, även diskanten fick ett otroligt lyft och ett helt annat lyster och skimmer än innan
 Vincent SP-991 Plus   5 år sedan
Spitzen klasse!
 Nuvarande setup. (vinballe)   5 år sedan
 Hifi rummet. (robert293)   5 år sedan
 Harman Kardon HK 990   5 år sedan
Köpte mig en sån här på Blocket då jag suktat efter en sen de kom, det lät sådär tyckte jag som integrerad förstärkare, det blev lite väl mycekt av det goda, dock ska tilläggas att jag spelade med mobilen och utan kalibrering, men som rent slutsteg så levererar den en helt otroligt jämn och fin ljudåtergivning, riktigt trevligt mellanregister som aldrig tycks bli essigt hur mkt man än höjer, basen är riklig men saknar lite krispighet, inte sådär härligt krut torr som jag gillar, och diskanten bara finns där utan att sticka ut precis som det ska vara, Byggkvaliten är oklanderlig förutom den plastiga volymratten, byggd som en stridsvagn och otroligt tuff med kylflänsarna som kikar fram på ovansidan Kan inte annat än ge denna maskin full pott, känns som det kommer bli mkt dyrt att få en ljudmässig uppgradering från den här
 Hemmabio (basiqfuxx)   5 år sedan
 XTZ 99.26 MKII Piano   5 år sedan
Har dem just nu sida vid sida med Divine 100.33 och skillnaden är faktiskt inte så stor som man skulle kunna tro, de är riktigt baskapabla!, fick stoppa tillbaka pluggarna. Diskanten har en riktigt fin lyster och krispighet Mellanregistret bara finns där utan att sticka ut, det smälter in fantastiskt bra i ljudbilden och skapar en väldigt homogen och fullvuxen ljudbild, ett riktigt klipp om du kommer över ett par begagnade.
 XTZ 99.26   5 år sedan
Jösses vilket begagnat klipp om du hittar ett par! väldigt mogen stativare med fullgod basåtergivning, och riktigt fin lyster i diskanten! finns egentligen ingenting som skvallrar om att du lyssnar på en stativare, tillockmed killen som sålde dem till mig tappade hakan över hur mkt de blommade ut med slutsteg.
 XTZ Star Quad NLP 2,5mm 2Banana - 2Banana (par) 3m   5 år sedan
Blev kär i dessa redan vid lanseringen, är inte kabeltroende men dessa är så grymt snygga att jag slog till när 390:- erbjudandet kom, snabb och mkt välpaketerad leverans från Fyndbörsen! Hela boxen andas kvalitet och även fast jag inte kopplat in dem än så är jag grymt nöjd med köpet!, det första lilla steget mot drömanläggningen med Divine 100:33. Edit: Tror ja fått ett måndags ex, usel passform och glapp mellan kontakt och strumpa Edit: Får en ny kabel hemskickad, föredömligt från Fyndbörsen Edit: får dra av några stjärnor till, passformen på kontakterna och byggkvaliten är väldigt undermålig
 Bio i källaren (walle83)   5 år sedan
 Cambridge Audio DacMagic 100   5 år sedan
Var osäker på om en extern DAC verkligen var nödvändig då min receiver har en inbyggd från Burrbrown, så Daniel på Hifi-Klubben Örebro var gullig nog att låna ut en DacMagic till mig, och jag avsatte en hel dag till att utvärdera och testa. Det tog mig ungefär 90sec att komma fram till att det blev ett rejält lyft! och att den skulle få stanna, den gör verkligen åttor runt det inbyggda ljudkortet i datorn och/eller den interna i min receiver När jag på skoj påpekade att mitt ex numera var ett demo ex så drog han av 500:- Rent spontant så tappade jag lite bas, men den blev så pass mkt bättre istället, och både mellanregister och diskant fick sig ett rejält lyft, innan kunde jag uppleva att mellanregistret slog över lite och det skar till lite i öronen men det fenomenet är helt bortblåst nu Har ingenting att jämföra med men vågar påstå att den är väl värd sina pengar och en provlyssning
 Rotel RB-1590   5 år sedan
Gjorde misstaget att låna hem ett steg... nu måste jag köpa ett, försökte snåla och köpte 3st Emotiva monoblock men de går inte ens att jämföra med varann ljudmässigt även om Emotiva låter bra och kostar en bråkdel. Roteln är inte helt ofärgad i mina öron dock, men ljudet tilltalar mig, väldigt lätt och luftigt med bra botten, det känns väldigt fel att kalla ett steg för 27.000:- prisvärt men så är det!
 Emotiva UPA-1   5 år sedan
Kör med 3st i LCR uppsättning, finns pulver i överflöd för nästan inga pengar alls, helt utan brus eller nätbrum. Väldigt ofärgade steg på gott och ont, jämförde med ett Rotel RB-1590 som förvisso är dubbelt så kraftfullt, men i direkt jämförelse så låter upa-1 rätt kliniskt och kallt i mina öron, jag gillar varmt och mulligt ljud, och det var precis vad jag trodde ja skulle få med dessa amerikanska steg men icke. Andra fina egenskaper är: Design Balanserade ingångar Bra byggkvalitè värt att nämna är att jag kör med en yamaha reciver som försteg, en rejäl flaskhals i systemet Summa summarum full pott!
 XTZ Divine 100.33 (st)   5 år sedan
Ljud 10/10 Utseende 10/10 Prisvärdhet 10/10
 Audio Pro Sub Ace-Bass 3   5 år sedan
Klippte en på blocket för 2300:- och det är nog ett av mina bästa hifi klipp! den är egentligen helt oduglig över 40hz och hanterar inte dunk och snärt särskilt bra, men herre jösses vad den levererar djup bas, den kliver in helt sömlöst och levererar det allra sista i basregistret helt utan missljud eller konstigheter, den kopplar ett järngrepp på mina 29m2 och ruskar om rejält, skulle vilja påstå att man kan dela in baslådor i 2 kategorier: bas och sub detta är definitivt en sub! de dyker inte ofta upp på begagnat marknaden men hittar du en så tveka inte
 Samsung Galaxy J5 SM-J500F   5 år sedan
Fick denna av min flickvän, väldigt nöjd änsålänge stor och skarp skärm och samtidigt tunn och skön känsla i både form och funktion
 Bio i källaren Med Dolby Atmos (PERSSA)   5 år sedan
 Välkomna! (Phonophilos)   5 år sedan
 Mitt hemmabiorum (likatare)   5 år sedan
 Proson InPhase IPC-6   5 år sedan
Trevlig och stor center med bred ljudbild och bra tryck! spelade in den med en HK-980 och den levererade som en fullstor golvare. Den är dock inte bra klangmatchad med mina fronthögtalare som inte är Proson men det är juh inte dens fel :-)
 Proson inPhase IPS-6   5 år sedan
Jag tycker de presterar bra, märks rätt tydligt att det är andrasortering dock då finishen är rätt dålig med limrester och högtalarskruvarna sticker ut i skyddsnätet, för 999:- hade de fått en stjärna till för de levererar trots allt bra ljudmässigt, jag kör för närvarande med dessa som bak kanaler samt ip-c centern
 Mina bilder (harman)   5 år sedan
 Nytt Projekt (rottman)   5 år sedan
 Yamaha RX-A830   5 år sedan
Min grundtanke var att köpa en riktigt fläskig reciver i 20tkr klassen men insåg rätt fort att de fortfarande är förhållandevis klena och blir frånåkta av valfri 2 kanalare i 5tkr klassen så då föll valet på den här maskinen som var den billigaste jag kunde hitta med de funktionerna jag behövde då främst pre out för samtliga kanaler då jag tänkte köpa slutsteg till, men denna stärkare spelar på bra!, Yamaha trivs verkligen med lagom tröga 8ohm högtalare, såhär 1.5 år senare så har jag fortfarande inte köpt mig ett slutsteg.Alltid gillat yamaha och denna gör nog ingen besviken, särskilt med priset i åtanke Full pott!
 Vardagsrum-rigg (Zaxennn)   5 år sedan
 Gymgrossisten   5 år sedan
Lång leveranstid, helt ok utbud, samma tråkiga proteinkampanj och pris som för 15år sen
 Proteinbolaget   5 år sedan
Det här omdömet är under utredning
 the t.amp TA1050   6 år sedan
Fläktmoddade mitt för ca 300kr och det är helt knäpptyst och blir aldrig ljummet ens efter en hel film. Driver förnärvarande mina Dayton 15" subbar men har kört det på mina frontar också och det finns inget som skvallrar om att det är ett PA steg man lyssnar på! jag är otroligt nöjd
 Biorummet - Peppes Bodega - Nya bilder. (edtjope)   6 år sedan
 Hifiresan (bulmash)   6 år sedan
 Guldörat (marcus_ec)   6 år sedan
 Net2World   6 år sedan
Bästa priset på produkten jag sökte efter på Prisjakt , inget krångel,snabbt och smidigt! rekommenderas.
 Planering + byggbilder av hemmabio rum (AAsplund)   6 år sedan
 Nya huset (KEF) 2012 (octaviars)   6 år sedan
 Gamla anläggningen (stef86)   6 år sedan
 Nya lyan (linusgrip)   6 år sedan
  DIY Subwoofer   6 år sedan
Headroom!
 Cinema (Mikaelnester)   6 år sedan
 Biorummet växer fram... (kongo_fw)   6 år sedan
 Bio grå (northernblues)   6 år sedan
 Bowers hemmabio. (Bowers)   6 år sedan
 SVS Ultra Tower   6 år sedan
Kompromisslöst! Har nu ägt dem ca en månad och de har gått varma. Otroligt vackra i verkligheten med en makalös finish Har inget att jämföra med i denna prisklassen, valde mellan dessa och Klipsch-rf82 och tog SVS för att jag hade svs subbar redan, andra tunga argument var designen och sen ville jag vara lite unik och inte ha ngt som alla andra har. Drev dem först med en Pioneer vsx-520 som kostade 1999:- ny det lät faktiskt helt ok men klippte en HK-980 på blocket av nyfikenhet och nu börjar det hända grejjer! fast det saknas fortfarande en del pulver det märks. Hur låter de då? SVS är kända för bas och de gör verkligen inte bort sig i området, väldigt rapp och nyansrik bas med fint djup!, lådformen och de sidomonterade basarna gör verkligen under för spridningen och basen är väldigt jämn och fin i rummet. De briljerar verkligen till film!, kör som sagt 2.2 just nu med dubbla SVS SB12-NSD och kollade på Pacific Rim en kväll och det började bli sent framåt slutet av filmen när det är som mest Pew Pew och jag gick upp för att stänga av subbarna och upptäckte att de inte ens var på. De har ett sanslöst underhållningsvärde och trivs allra bäst med elektronisk och akustisk musik, gitarrerna är otroligt levande och jag fick både gåshud och en klump i halsen när de spelade Rise Against`s Hero of War första gången. Till det negativa då, inte för att jag använder frontskydden men magnetiska diton vore mkt trevligare, sen har mellanregistret just nu en tendens att gröta ihop tunga/distade gitarrer i hårdrock och death metal, det kan stundals nästan låta lite spräckt men jag tror det har med signalkällan att göra vilket är analogt Spotify Premium. Summa summarum Mkt nöjd och längtar efter att få para ihop dem med ett slutsteg modell tyngre och den matchande centern ///Degis
 Biobygget.se (Biobygget)   6 år sedan
 Nuvarande setupen! (exity)   6 år sedan
 Harman Kardon HK 980   6 år sedan
13kg lät inte så mkt men direkt jag fick den i näven så wow!, förväntningarna sköt i höjden och infriades till viss del, tycker fjärren är helt ok förstår inte klagomålen. Förstärkaren känns väldigt anonym tills man höjer basen till max då blommar den ut riktigt ordentligt och får mina SVS Ultratower att svepa fint ned mot 20hz men pressar man volymen så spricker det upp ngt. Jag gav 1800 för den och till det priset borde det vara en klockren tia, men för mig som verkligen verkligen ville ha en optisk ingång så tappar den en stjärna, det hade de kunnat bjuda på då både deras DAB och CD spelare har optisk utgång, som det är nu behöver jag en DAC och jag hade gärna sätt att den hade separerbart för och slutsteg
 Fortress Of Solitude (jourhighness)   6 år sedan
 Vardagsrum (Basselusk)   6 år sedan
 Vardagsrum (Spatula)   6 år sedan
 Dream Theatre (komoriman)   7 år sedan
 Gamla Anläggningen B&W/NAD/Arcam (degen013)   7 år sedan
 Proson C88   7 år sedan
Riktigt påkostade för att vara Proson, smala stabila kabinett med dubbla frontbafflar och förskjutna element. En fullregister högtalare i sann bemärkelse, ok de kanske inte går så mkt under 40hz men det är det man har subbarna till iaf, hittar inget att klaga på förutom de vita basarna, och då har jag verkligen ansträngt mig för att hitta fel
 Sanyo PLV-Z800   7 år sedan
Sjukt imponerad för prislappen galen skärpa otroligt levande färger, svärtan är inte så djup dock men det kan jag leva med för denna pengen, mer Bang 4 Buck finns inte idag
 SVS SB12-NSD   7 år sedan
Är så sjukt nöjd med dessa, ångrar inte en sekund att jag bytte ut min XTZ tolvor! De går riktigt djupt och är grymt musikaliska!, rappa och nyansrika, hanterar blastbeats och dubbeltramp med bravur och det är inte längre bara en ljudmatta av det hela! Grund tonen är mkt mörk, mjuk och med rejäl stuns. Dub Step är helt plötsligt lika underhållande som en film Det enda jag ångrar med köpet är att jag bara köpte 2 stycken...
 Nya vardagsrummet (Fellow88)   7 år sedan
 Mina bilder (UveN)   7 år sedan
 Nytt album (zinnibus)   7 år sedan
 DIY 2st Eminence Lab 12 Subwoofers! (MattiasBGD)   7 år sedan
 Hemma hos Linderoth (maglin_78)   7 år sedan
 hemmabio sex år senare (andbor)   7 år sedan
 Projekt biorum i källaren (Freit)   7 år sedan
 Linn upgraded (David999)   7 år sedan
 Teknikmagasinet   7 år sedan
Såååå mkt skojjigt
 Okänd Ufolampa   7 år sedan
Riktigt fräck, påminde mig om Hypocrisy därav köpet
 Asus ROG G74SX-TZ236V   7 år sedan
Porrmaskinen!
 Källarbio (grude)   7 år sedan
 Le Théâtre Audio De Werdenskrieg Vol. II (AndreWerdenskrieg)   7 år sedan
 Nad 218 THX (Glen Benton)   7 år sedan
 Biobygge (calymene)   7 år sedan
 Kingpin Screens Fixed Frame Velvet Matt White 16:9 90" (200x112,5)   7 år sedan
Är mkt nöjd med denna!, läcker sammetsram som äter allt ljus. Såhär i efterhand hade jag nog valt en med mindre gain då den reflekterar mkt ljus nästan så man blir bländad i ljusa film scener, och som någon sade så syns strukturen på duken om man sitter hyffsat nära
 Mitt bio rum! (adehd)   7 år sedan
 Vardagsrummet (swelord)   7 år sedan
 XTZ 93.23 + 99 W12.16S   7 år sedan
En orgie i blanksvart med grym potential vid rätta förhållanden som tex ett lite större rum/dedikerad hemmabio utan betongväggar. Ingenting för den otåliga amatören dock, kräver många timmars justering och inspelning och när du tillslut blir nöjd med musiken så låter det inte bra till film istället. Nästan ett måste med room optimizer men jag lägger hellre samma pengar på en matchande centerhögtalare, ville börja grina några ggr och skickade nästan tillbaka dem innan jag fick till det men nu låter det fantastiskt! dock inte så fruktansvärt overkill som man skulle kunna tro utan rätt neutralt till musik tills man höjer förstås, och de är helt klockrena till hemmabio, för 9000:- så får du leta länge och väl efter ngt mer prisvärt, även väldigt lättmöblerade, även om placeringen blir ngt begränsad om man har topparna uppepå, hade gärna sett portarna på framsidan 12" bas med 500Wrms behöver sällan hjälp av bakväggen
 Fyndbörsen   7 år sedan
Snabb frakt helt ok priser
 RobNB BioRum (RobNB)   7 år sedan
 Stereo och surround kombo. (erikf)   7 år sedan
 Min enkla bio hörna (Ingemar100)   7 år sedan
 vardagsrummet (mansa)   7 år sedan
 Biorum V 2.7 (mattzzon)   7 år sedan
 10m2 Bio (Neomius)   7 år sedan
 Biorummet (AngryDonutGuy)   7 år sedan
 XTZ 93.23   7 år sedan
Riktigt prisvärda med ett fantastiskt ljud, speciellt akustiskt och pop! typ Amy Mcdonald Raka och ärliga men ger sig ibland på uppgifter de ej klarar av i lågbasen med vissa missljud till följd de vill så gärna men bottnar ur istället. Update, de är nu ordentligt inspelade och har lyft sig rejält även i basen, de bottnar inte längre ur så det var nog en fråga om för styv upphängning i början, jag har även 2st xtz 12" subbar men de använder ja bara till film numer då dessa småttingar beter sig väldigt vuxet +Pris +Finish +Kvalitè +Inställnings möjligheter -Designen?
 Mina bilder (mongo)   7 år sedan
 Renovering av provisoriskt biorum (davvekulneff)   7 år sedan
 Pioneer VSX-520   7 år sedan
Riktigt prisvärd men mkt krångel med ljudinställningarna innan jag fick till det
 ITsale   9 år sedan
La min order på ons kl 21 fick mailsvar kl 22 om att skalet var slut men att ja kunde få ett mkt snyggare och lite bättre skal för 80:- slog till på det! på fredag kl 11.00 hämtade jag glatt ut min Gamer burk! Otroligt prisvärd och inga krångel alls bara stoppa i nätkabeln å lira! 2av mina vänner beställde samma burk samma dag jag fick min! Rekomenderar Varmt ITsale! Summering: Fri Frakt! Snabb Leverans, grymt prisvärt, inget strul
 ITsale Gamer Quad - 3,6GHz QC 8GB 1,5TB DVD±RW   9 år sedan
Måste vara sveriges mest prisvärda gamerdator! jag fick min på 2dar och första mailsvaret fick jag 1 timme efter jag lagt beställningen (kl 21) så riktigt bra mailkontakt trevlig var han med! Otroligt nöjd och kommer defenitivt återkomma med mina framtida datorköp! Min burk hade ATI HD radeon 7550.
 Koss Spark Plug   9 år sedan
Blev lite besviken på dessa jämfört med de 2 föregående modellerna, de slår hårt men duger igentligen bara till tung elektronisk musik typ DubStep, passformen e annars kanon! tappar en stjärna på att de är vita. men vi får juh inte glömma bort att de kostar -200pix det är otroligt mkt *bang4Buck*
 VM Acoustics VM-S1   9 år sedan
Snyggast!?
 Proson Stadium 10 v.2   10 år sedan
Inte så bra bas som man skulle kunna tro, snygga lådor men plastiga element
 Asus ROG G73JH-TZ054Z   10 år sedan
Bra skit
 Audio Pro Blue Diamond V.2   11 år sedan
Kalas på långsam musik mindre bra på techno och hårdrock, klockrena till hemmabio
 LG M2762D   11 år sedan
lagom ^^
 Audio Pro Black Vector V.2   11 år sedan
Satan vad stor, brast ut i spontant skratt när jag jämförde med min gamla proson center
 Proson Reality 33 SA v.2   11 år sedan
bara stått å sett snygga ut har dom som bakhögtalare men gillar inte riktigt 5.1 ja kör riktigt fett 2.0 =)
 Samsung PS50A486   11 år sedan
Kalas på blu ray
 Ljudfokus   11 år sedan
Otroligt smidigt fri frakt haft 2 mindre missöden ett mail å ja har fått gratis element rekomenderas verkligen snabb och gratis frakt
 Yamaha RX-V1900   11 år sedan
17Kilo kärlek
 Samsung BD-P1500   12 år sedan
Galet nöjd
 Proson Reality Center 32 SA   12 år sedan
Otroligt prisvärd!, sköter sitt jobb galant och man tänker aldrig att den finns där.
 Asus G2S-7R155G   12 år sedan
mkt nöjd
 Asus G2K-7   13 år sedan
Fetaste speldatorn
 Hyundai Vvuon Q400   13 år sedan
 Mitt system V5.0 (Toffe_f)   13 år sedan
 Gamla lägenheten, saknar dess kvm ibland (Evil Homer)   13 år sedan
 Asus F3JC-AP093M   13 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.