Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos DeusEXMachina
Medlem sedan: 2009-12-06
Senaste uppdatering: 2021-03-09 11:27:44
 Har 0 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 31 inlägg i forumet
 DeusEXMachinas forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (0)  Annonser (1)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (22)
 Devialet Gemini   1 mån sedan
Edit: Vill redigera mitt omdöme från Jan 2021. De problemen som fanns med Gemini har nu åtgärdats av Devialet med mjukvara. Setupen va nu barnsligt enkel och allt fungerar smärtfritt. Det fina ljudet är fortfarande lika bra. Det enda uppoffringen jag märkt är en försämrad batteritid. Nu räcker de ca 4 tim med ANC på. Det är i kortaste laget för att ge full pott. De fungerar även lite risigt att springa med då man får ett störande ljud när man sätter i foten. Men bortsett dett är Gemini klart mina favoriter ljudmässigt och bland de skönaste lurarna att bära. Kul att de fått ordning på produkten för när den släpptes tidigare i år kändes det som en produkt som fortfarande befann sig i beta-stadiet. Mitt ursprungliga omdöme nedan: Tudelad över dessa. Å ena sidan spelar de otroligt bra! Helt klart bästa TW jag hört ljudmässigt (Airpods, Sennheiser Momentum m.fl är inte i samma klass som dessa). Ljudmässigt de en 5a! ANC är bra med 3 olika settings (men inte bäst). Finns även neutralt- och transparent läge (2 olika nivåer). Gemini har även en teknik för tryckutjämna hörselgången, vilket fungerar förvånansvärt bra. De är mycket bekväma även för mig som normalt har lite svårt för in-ears. 3 olika silikonpluggar följer med plus case (laddas trådlöst) och usb-c laddkabel. Batteritiden är också mycket bra. 6 Tim (7 Tim i neutralt läge) eller 24 Tim med case. Appen är snygg och lättnavigerad. Touchkontrollerna funkar bra om än något känsliga. Perfekta? Tyvärr inte. Det här är utan konkurrens den värsta inställningen jag vart med om med någon elektronisk produkt sen jag började köpa teknik på 90-talet. Det är en ren mardröm faktiskt. Jag orkar inte beskriva processen i detalj men krävdes många långa försök att både para dem och uppdatera dem med ny firmware (har du otur så kommer du bricka dem i uppdateringen och får byta ut dem). När allt var klart så hade jag en rejäl obalans mellan L och R och fick plocka bort parningen och göra om. Det är fullständig oacceptabelt för en produkt som kostar drygt 3000 kr. Efter ett par dagar har jag fått dem att fungera som jag vill och kan njuta av ljudet (tills nästa firmware iaf). Ljud: 5 Komfort: 5 ANC: 4 Inställning: 0 Edit: Mina lurar slutade fungera. Trots fabrikåterställning och support från devialet. De har nu stoppat all försäljning av dessa. I framtiden kanske detta blir en bra produkt men i dagsläget kan jag bara avråda folk från att försöka köpa dessa. Trist
 Beyerdynamic MMX 300 II   1 mån sedan
Haft 10-15 headsets senaste åren, inte vart nöjd med något (Astro, Steelseries, Audeze, HyperX, Logitech mfl). Detta är första headsetet jag verkligen kan rekommendera. Ljudet är fantastiskt! Tillsammans med Audezes och HyperX Orbit det enda headset jag också kan använda till musik. Byggkvaliten är superb. Micen är riktigt bra för att att sitta på ett headset. Ljudet är 5/5 för den här typen av produkt. Clamping force är något hög men trots det kan jag sitta i många timmar utan ömma punkter eller varma öron. Headsetet har några nackdelar som jag ser det. Dels att padsen inte är lätta att byta ut. Dekoni har riktigt schyssta replacement pads. De går att lösa men vore nice om de varit magnetiska eller liknande. Det andra är sladdarna som medföljer. De är inte de mest följsamma och snoddar ihop sig lätt. Dessutom hr de 5-polig kontakt vilket gör att man inte enkelt kan hitta ersättare. Mute/volym knapp på sladden är heller inte optimalt. Dels för att det är svårt att se om man he mute på, och dels för att det hindrar en från att skaffa andra kablar om man vill ha mute/volymkontroll. Men trots dessa nackdelar finns inget headset jag kan rekommendera mer :)
 SteelSeries Arctis 7 2019 Edition   1 mån sedan
Om trådlöst är ett krav så fungerar dessa helt okej. Hyfsat bekväma, bra batteritid, OK mic osv. Ljudet är dåligt, den som påstår annat var inte haft ett par dugliga lurar. Får varma öron efter ett par timmar. Byggkvaliten är plastig men inga problem med att det skulle påverka konstruktionens hållbarhet. Det är hårresande att man kan göra ett plastigt headset som låter skit och ha ett rekpris på +1500 SEK + Vikten + Batteritiden + Trådlöst - Ljudet - Komfort över tid - Plastig byggkvalitet - Micen är bara OK - Priset
 Lindemann Limetree Bridge   8 mån sedan
Bästa streamer jag hört under 10k. Klart bättre än Bluesound Node 2i om ljudet är prioritet. Lindemanns App är inte lika bra som BluOS dock, men kör du Roon är det här en no-brainer.
 KEF LSX   9 mån sedan
Fantastiska högtalare. Behåller signaturen från storebror LS50, om än i ett mindre format. Har min LSX som skrivbordshögtalare och de funkar utmärkt. Med LS50 hamnar ljudet bakom huvudet. Stereobilden är särskilt imponerande med LSX. Spelar otroligt bra oavsett om man kör med optisk eller streamar wi-fi.
 Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router   9 mån sedan
Kan en router va snygg? Tveksamt, men denna är lite mer estetiskt tilltalande än de flesta. Bra hastighet (dock ej Wi-Fi 6). Väldigt tillförlitlig, inte haft några problem alls. Spelar en del och streamar högupplöst musik, Netflix osv. Allt funkar klockrent. Ett litet minus för att bara ha 4 LAN-portar och att vikten är så pass låg att den knappast vill stå rakt om man pluggar den full med styva cat-8 kablar. Men på det hela taget en mycket bra router som tål att stå framme
 Bluesound Node 2   9 mån sedan
Marknadens mest prisvärda streamer? Ofta hör man att produkter spelar över din viktklass och lika ofta får man ta det med en nypa salt, men Node 2i gör verkligen det. A/B-testat den med min förra dubbelt så dyra streamer också med inbyggd DAC (som även den anses extremt prisvärd) och Node vinner på flera områden. Jag skulle nog inte koppla in den till en bättre stereoförstärkare och golvhögtalare utan extern DAC. Men optiskt ut till ett par KEF LSX så är den magiskt bra! Ett stort plus för UI som är den bästa ”gratis” mjukvaran jag använt. Roon är bättre men kostar också därefter.
 Audeze LCD-2 Classic   10 mån sedan
Prisvärda lurar. Basen är fantastiskt bra. Mår bra av att matas med mycket kraft men låter förvånansvärt bra med en rörförstärkare också trots att jag normalt inte brukar gilla kombon planmagnetiska element och rör. Tunga men sitter trots detta bra. Det enda minuset jag kan komma på är att huvudbandet lätt tänjs lite vilket gör att man nuddar aluminumdelen med huvudet. Går dock att uppgradera till Audezes mer påkostade huvudband om detta blir ett problem.
 Audeze Penrose   10 mån sedan
Fantastiskt ljud, det överlägset bästa jag hört i ett trådlöst headset. Tyvärr lider det av en mängd buggar som förstör upplevelsen. En del kan säkert lösas med firmware-uppdateringar framöver men i dagsläget är det svårt att rekommendera.
 Logitech G Pro X Gaming Headset   1 år sedan
2019 års bästa headset? I sin prisklass finns inget som kommer nära när man adderar komforten, byggkvalitén, tillbehören och mikrofonen. Köp!
 Epson Expression Home XP-452   2 år sedan
Dålig utskriftskvalité. Håller inte pappret rakt när den skriver ut och tappar minnet vilken dator man använt via wi-fi när man ska scanna. Den sämsta skrivaren jag använt. Köp ej!
 ViewSonic XG240R   2 år sedan
Renodlad spelskärm. Exceptionellt bra på att hantera oskärpa vid rörelse. Få skärmar i denna prisklassen har sånt lågt input lag i både 144hz och 60hz vilket gör den utmärkt som monitor för oss som spelar på PS4. Det är inte den sexigaste skärmen utseendemässigt. Betraktningsvinkeln är usel. Färger och kontrast etc är vad man kan förvänta sig sv en TN-panel. För single-player spel finns det betydligt roligare skärmar. Men för multiplayer, competitive osv till ps4 är den ultimat!
 Hembioconsult   2 år sedan
Jättebra utbud men det som sticker ut är den goda servicen, kunniga personalen och trevliga bemötandet. Man stannar oftast längre än man tänkt sig när man besöker och det är väl bästa betyget!?
 Hama Appleline DVI-D Dual Link - DisplayPort Mini F-M Adapter   8 år sedan
Står att den stöder dual-link DVI vilket inte alls stämmer!
 LG 60PK950N   10 år sedan
Mycket bra och prisvärd TV. Även innan kalibrering är bilden riktigt fin med bra svärta.
 Hembiobutiken   10 år sedan
Fantastisk service och leveranstiden är den snabbaste jag upplevt. 40 min tog det från köp till leverans, och då ingick bärhjälp.
 Dune HD Max   10 år sedan
Klart bästa mediaspelaren jag haft. Förutom att den har reg-fri blu-ray, slot för HD, så spelar den i princip upp alla bild och ljudformat, externa subs etc etc
 DALI Concept CT   10 år sedan
Bra och prisvärd center
 DALI Concept 1   10 år sedan
Fungerar mycket tillfredsställande som surroundhögtalare i hemmabion.
 NetOnNet   10 år sedan
Hyfsade priser, inte värst mycket till service. Ok!
 NAD C 325BEE   10 år sedan
Otroligt välljudande prisvärd förstärkare. Mycket ljud för pengarna
 Onkyo TX-SR608   10 år sedan
Prisvärd receiver. Fungerar bra till hemmabio även om ljudkvalitén är markant sämre än min tidigare NAD 325 förstärkare. Klarar inte riktigt av att spela musik på ett tillfredsställande sätt, men till film är den utmärkt och billig.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.