Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Flyingrat
Medlem sedan: 2007-07-19
Senaste uppdatering: 2010-09-22 14:42:28
 Har 0 bilder i galleriet     1 film i filmsamlingen    skrivit 105 inlägg i forumet
 Flyingrats forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (1)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (6)
 Sennheiser CX 150BT   1 år sedan
Varning: köp inte till iPhone. Bra ljud med värdelös volymkontroll. Minsta ljudnivån är väldigt hög och en röst skriker "min-levet" när man försöker sänka ljudet. Det finns ingen app som kan reglera detta problem.
 Länna Sport   5 år sedan
Länna Sport har valt att använda Klarna som bara har faktura som förvald betalningsmetod. Dessutom blev jag mycket förvånad och j-lig förbannad när det visade sig att Klarna kunde ta fram alla mina personuppgifter bara genom min mail-address! :-( Jag har alltid köpt mina saker direkt i butiken på Länna Sport men tänkte vara lite lat idag och beställa tillbehör som goggles, linser och vallatillbehör online för ca 3.500 kr. Men: Länna Sport, ni har tappat mitt förtroende och jag kommer aldrig att köpa något hos er igen! Jag kommer fortfarande att komma in till butiken och prova saker men kommer köpa prylarna på annat ställ från och med nu...
 ZTE Blade   10 år sedan
Igår köpte vi två st ZTE Blade med Android till barnen från Telia-butiken i Kista. Med tanke på priset (obunden 1695 kr) som är ca en femtdel av vad en iPhone kostar får man otroligt mycket för pengarna... Jag och min fru har varsin iPhone att jämföra med och ZTE Blade med Android kanske inte är lika "finslipad" (ännu) i kanten som som en iPhone/IOS men lirar helt klart i samma klass. Mycket imponerande! Vi synkade upp kontakterna från barnens gamla telefoner till google mail och sen fungerade allt automatisk i och med Androids färdiga integration med gmail. Telefonen kom med färdigladdade batterier så ungarna kunde sätta igång att leka på en gång, dvs som började direkt ladda ner spel, facebook, etc från "Android Market" (motsvarande iPhone Appstore) Snacka om Internet-generationen ;-) ;-)
 Serenity (UK)   11 år sedan
Bästa sci-fi någonsin...
 Alina   12 år sedan
Rekommenderas! Mycket lättanvänd och väl designad webb-shop samt bra och flexibel kundtjänst. Extra plus för att det finns hämtbutiker om man vill hålla ner fraktpriset.
 Huawei E220   14 år sedan
Köpte ett Huawei E220 som ersätter det PC-kort (Globaltrotter) jag tidigare fick med från ett Telia Connect abonnemang. Köpet motiveras av att nya bärbara PC (speciellt små) och Mac'ar inte har plats för PC-kort och därför bara kan använda USB för extern datakom. Enheten är mycket liten och fungerar bra för alla större operativsystem dvs Windows, Mac OS X samt Linux men det följer bara med drivrutiner för Windows (som installeras automatiskt från enheten). Inställningar för Mac OS X och Linux måste hämtas på nätet. Ett av det bästa köpen jag har gjort på länge som jag använder både på jobbet och privat. -- Lars H
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.