Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Horrabin
Medlem sedan: 2001-10-10
Senaste uppdatering: 2021-05-09 16:08:15
 Har 7 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 402 inlägg i forumet
 Horrabins forumprofil
 Galleri (7)  Filmsamling (0)  Annonser (3)  Gästbok (1)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (47)
 Hembiobutiken   1 år sedan
Mycket bra service när jag hade frågor. Levererade min tv riktigt snabbt - beställde på söndag kväll och fick den levererad på torsdag morgon. Hjälpte till att få fram en vit HD350 också utan problem.
 Logitech Harmony Hub   4 år sedan
Fungerar utmärkt att styra alla mina komponenter, trots att dom är instängda i en garderob.
 Intel NUC DN2820FYKH (Silver/Svart)   5 år sedan
Används enbart som mediaspelare då jag installerat Kodi på den och kopplat till receiver. Fungerar mycket bra, är helt tyst och har inte haft några problem med hårdvaran. Inkluderar ir-öga så den fungerar med min Harmony Remote utan problem.
 Panasonic SC-ALL3   5 år sedan
Fungerar bra att spela upp musik från. Enkel att koppla ihop med min andra spelare (SH-ALL1C) så bägge spelar upp samma musik samtidigt i olika rum. Fungerar även fint att spela olika musikkällor i de olika spelarna. Har lite tunn bas och omfång för att helt övertyga, men som exempelvis musikspelare i köket eller sovrummet så fungerar den utmärkt.
 Panasonic SH-ALL1C   5 år sedan
Liten, enkel sak som kan kopplas till en receiver via analoga eller (som i mitt fall) optisk kabel. Fungerar fint med någon AllPlay-app (jag kör Android), t.ex. Panasonics egna. Enkel att installera och enkel att köra Spotify via den. Fungerar att spela upp musik från nätverket också, men det använder jag inte så ofta så jag kan inte uttala mig om hur bra det fungerar.
 Anthem MRX 310   5 år sedan
Bra ljud! Vilket väl är det som är det absolut viktigaste när det gäller en receiver. Helt ok gränssnitt, rätt så enkel att sätta upp och konfigurera. Automatiska ljudkonfigureringen ARC verkar leverera som den ska, jag tycker ljudet blir mycket bättre efter jag kört detta. Saknar egentligen bara Spotify Connect, men det har jag löst på annat sätt.
 Denon DVD-3910   8 år sedan
Bästa dvd-spelaren när den kom. Levererar fortfarande grymt bra bild.
 Philips TSU9400 Pronto   9 år sedan
Superflexibel multifjärr där du kan få den att göra i stort sett vad du vill med dina prylar - förutsatt att du vill konfigurera den förstås.
 Panasonic Lumix DMC-LX3   11 år sedan
Mycket bra kamera i det lite mer kompakta formatet. Grym optik, många inställningsmöjligheter och utmärkt sensor gör att denna kamera kan leverera väldigt bra bilder oavsett om du är erfaren fotograf eller hyfsat nybörjare.
 JVC DLA-HD350   12 år sedan
Fenomenalt bra projektor med bra tryck, grym kontrast, bra inställningsmöjligheter, skön filmkänsla, tyst och snygg. Hade tidigare en JVC HD1 men har bytt upp mig och är inte det minsta missnöjd. Vissa klagar på att färgerna är lite väl over the top men det är inget jag tänker på. Kanske man skulle se något om man hade en direktjämförelse mellan denna och en annan sida vid sida, men som det är nu så är det inget problem.
 JVC DLA-HD1   12 år sedan
Grym bild med det bästa från LCD- & DLP-teknikerna, men utan några nackdelar från dessa.
 Hemmabiocenter   13 år sedan
Alltid hjälpsamma, alltid med väldigt stor kunskap att förmedla. Om man går hit så behöver man inte vara orolig att man kommer hem med en dålig produkt i alla fall.
 Screen Research Solidpix 1 Supreme 16:9 90"   13 år sedan
Mycket bra duk! Tab-tensionspänd motoriserad duk på 103". SR anger egentligen denna modell som 90", men det beror på att dom mäter bildbredden, inte diagonalen som är brukligt. Så 90" enligt SR motsvarar 103" diagonalt jämfört med andra dukar. Mycket slät duk med utmärkt bildåtergivning, särskilt om man ser på HD-material. Ingen hot-spotting alls, utan istället mycket fin färgåtergivning och svärta. ISF-godkänd (tror det bara är denna och Stewarts dukar som är detta) vilket innebär att den är av mycket hög klass. Ganska tung konstruktion, så den kan vara lite jobbig att få upp i taket. Den skulle ha fått en 10:a om den bara varit tystare när den rullar upp/ner duken. I övrigt är det en mycket bra duk!
 BK Electronics Monolith   13 år sedan
En väldigt stor och rejäl subwoofer som trots detta levererar mer än den ser ut att lova. Grymt bra tryck både för film och för musik. Kan använda både hög- och lågnivå ingång beroende på vad som passar dig. Det enda negativa är väl egentligen storleken, i övrigt är den mycket bra.
 Hifirack   13 år sedan
Rymmer det mesta beroende på var du väljer att placera det. Har t.ex. fått plats med både en Denon 3910 DVD spelare på en hylla och en Denon 4306 receiver på en annan hylla.
 Reference Audio   13 år sedan
Oftast bra säljare. Lite dyra. Säljer bra grejer.
 Pioneer PDP-427XA   14 år sedan
Bra bild för att vara platt-tv. Gäller alla format jag testat, analog- och digital tv-bild, samt dvd-uppspelning. Har ett lågt surrande som hörs lite extra om bilden blir vit, men det är något som alla plasmor verkar ha problem med. Snygg är den också.
 Sony VPL-HS60   14 år sedan
Mycket bra LCD-bild med fina färger och grym svärta. Lite problem med screendoor dock, man kan inte sitta alltför nära utan att se detta. Tyst och enkel att ställa in grundmässigt, lite mer komplicerat om man vill göra mer avancerade inställningar. Grym lensshift som gör att man inte behöver vara orolig för positioneringen i nästan vilket vardagsrum som helst. Rekommenderas!
 QED Reference Silver Anniversary XT   14 år sedan
Lätt att jobba med och ger bra ljud. Har inte den bästa anläggningen så jag vet inte hur pass bra ljud kablarna kan leverera, men det låter i alla fall bättre med dessa än mina gamla (några OnOff-kablar).
 Microsoft Xbox 360 Premium 20GB   15 år sedan
Låter alldeles för hiskeligt högt när man spelar för att kunna få högre betyg än 7. I övrigt är den mycket bra, sköna kontroller, utmärkt bild och ljud samt lättnavigerad.
 Denon AVR-4306   15 år sedan
 Oehlbach HDMI - HDMI 10m   15 år sedan
Mycket bra bild utan problem från min DVD (3910) till projektorn (HS60). Sitter bra i uttagen och är relativt mjuk och böjlig.
 Force Electronics 315C   15 år sedan
Bra bild och ljud, enkel att använda, rätt okej fjärrkontroll. Är lite seg mellan sidbyten ibland, även om det oftast går snabbt. Saknar komponent eller HDMI/DVI-utgång, men det får man ta, det går bra att koppla scart med RGB till TV eller video/HDD-video och få ut riktigt bra bild. Koaxial ljudutgång istället för optisk, fungerar alldeles utmärkt.
 Home Theater Master MX-850   15 år sedan
Suverän multifjärr för de av oss som gillar knappar men även vill kunna skriva in olika funktionsnamn och liknande. Klarar upp till 20 devices och en enorm mängd macron. Programmeras via ett program på datorn, fungerar bra och är rätt så enkelt att använda - problemet är bara att tänka ut hur man vill att fjärren ska fungera i olika lägen. Är även lärbar, dvs klarar att lära sig signaler från befintliga fjärrkontroller vilket gör att den klarar att lära sig samtliga fjärrkontroller. Jag har minimerat mina fjärrkontroller från 7 stycken till denna.
 Sony RDR-HX900 160GB   15 år sedan
Är mycket nöjd med denna HDD. Riktigt bra bild, enkla menyer, lätt att använda, komponentutgång, två scart där jag kan ta emot digitalboxens scart med RGB för bästa bild. Nackdelarna är väl att menyerna är lite sega att ta upp/bläddra i, fläkten går hela tiden och kan vara lite för högljudd om det är helt tyst i rummet i övrigt. Men överlag så är det en riktigt bra produkt. Håller kvar på denna tills en lika bra HDD kommer med HDMI utgång.
 Sony VPL-HS50   15 år sedan
Kör med HDMI från DVD spelaren och med komponent från HDD/Xbox/Silverscreen. Mycket bra bild i båda versionerna. Grymt stabil bild, ingen VB, jag ser ingen screendoor från ca 1.65 ggr avstånd från duken, tyst och inga dammfläckar. Lätt att ställa in, även om det nästan finns lite väl många inställningsmöjligheter för att man ska kunna sätta sig in alla varianter, men det går bra att bara göra en "normal" inställning utan problem. Rekommenderas!
 Audio Pro Image 21   15 år sedan
En helt okej center som passar bra till de klangmatchade Image 11 som jag har.
 Audio Pro Image 11   15 år sedan
Fungerar alldels utmärkt som en enkel hemmabioanläggning
 Audio Pro Subzone   15 år sedan
Fungerar helt okej till film med bra djupbas men är inte så snabb vid musik om man är ute efter det.
 Nikon D70   16 år sedan
 Tara Labs Prism CD Interconnect   16 år sedan
Bättre ljud än mitt gamla lakritssnöre i alla fall.
 DALI Suite R0.7   16 år sedan
Lite annorlunda utseende på dessa bakhögtalare med en inbyggd vinkling som gör att man får ljudet riktat lite innåt rummet. Man kan även hänga dem högre upp och då vinklas ljudet neråt, något som är mycket väl genomtänkt. Fungerar mycket bra tillsammans med övriga högtalare i Suite-serien och klarar av att skapa en perfekt bakgrunds-ljudbild.
 DALI Suite C0.7   16 år sedan
Snygg och bra center. Ganska stor även om den sluttande överdelen ger ett slankare intryck. Klarar mycket bra av att förmedla dialog och även ljudeffekter såsom explosioner och dylikt. Matchar mina Suite 1.7 frontar alldeles utmärkt.
 DALI Suite 1.7   16 år sedan
Passar perfekt in i mitt lilla vardagsrum (ca 17m2) med sin ljudbild. Klart och öppet ljud med tillräckligt med bas - vill man ha mer bas kan man titta på Suite 2.8 istället. Dessutom är dom grymt snygga.
 Philips 32PW9525   16 år sedan
Mycket bra WS-TV som har bra bild oavsett om jag ser på TV, DVD eller spelar Xbox. Kan vara lite knepigt att få alla tre scart-kontakterna på plats eftersom sladdarna kan vara lite ivägen för varandra. Bra ljud också. Skippa dock Natural Motion-funktionen, den får allt att se väldigt konstlat ut.
 Yamaha RX-V1400RDS   16 år sedan
Har mycket bra filmljud och tillräckligt bra musikljud för min lägenhet/högtalare. Den automatiska inställningsfunktionen YPAO fungerar mycket bra.
 Panasonic PT-AE300   16 år sedan
Bra bild på min 98" duk, rätt så tyst och enkel att ställa in. Lite problem med Vertical Banding i vissa scener (med mycket rök/dimma).
 Supra AV-3 Component 3RCA - 3RCA 10m   16 år sedan
Bra bild, oavsett om jag kör via DVD eller Xbox. Kontakterna känns stabila.
 Philips DVD-963SA   16 år sedan
Mycket bra bild via komponent till projektorn och även via scart till TV. Bra cd-ljud också. Hänger sig ibland. Har ett knäppande ljud när man spelar CD, spolar filmer uselt, man kan inte se hur länge det är kvar på ett kapitel/film.
 Lars Bengtssons   16 år sedan
Böt ut mitt första ex av Philips DVD-963SA som låste sig utan att protestera. Rätt okej priser.
 Fujifilm FinePix F601   16 år sedan
Tar bra bilder även om geometrin är lite svajig (en ram runt en bild kan bli lite lätt böjd). Har även en tendens att överdriva rött lite väl mycket, på gränsen till orange. Lite stor och med det stående formatet lite klumpig ibland. Bra LCD-display på baksidan om än lite väl liten. Bildkvaliten är dock utmärkt. Rätt många manuella inställningsmöjlighet också. Bra batteritid.
 CyberPhoto   16 år sedan
Inga problem att handla från dem. Snabb service och en bra webbsida där man kan få många tips på kameror.
 Sony Handycam DCR-PC9E   16 år sedan
Mycket bra videokamera. Känns bra i handen och är liten och relativt smidig. Mycket fin bild även om man bör skippa stillbildsfunktionen. Rätt så bra manuella inställningsmöjligheter för vitbalans osv. Tar upp ljud bra utan några störningar från kamerahuset.
 Microsoft Xbox   16 år sedan
När jag chippade den gick den från en sexa i betyg till en nia. Nu är den en suverän multimediamaskin, det enda som hindrar den från full pott är att den lever om lite väl mycket och att den är stor och ful.
 JVC HR-S7722EU   16 år sedan
Bra kvalitet när man kör S-VHS. Snabbspolande. Enkla menyer.
 Uffe Mattsson TV Hi-Fi   16 år sedan
 Home Theater Master MX-500   16 år sedan
Mycket bra universal fjärr. Kan programera macros, lära från andra fjärrkontroller och det bästa av allt: den har en kombination av LCD-skärm där man kan skriva in egna menyer och funktioner och mjuka knappar som man kan hitta i mörkret. Den har bakgrundsbelysningn men den behövs oftast inte användas. Drar ganska friskt med batterier om ljust bakgrundsbelysningen används. Passar bra i handen även om den är lite väl stor kanske. Skönt dock att kunna lägga undan alla andra fjärrkontroller när jag väl programmerat denna med de funktioner som behövs för att styra mina komponenter. Finns tydligen en uppdaterad version där man kan ta in diskreta koder via datorn, det borde vara lite bättre (om än dyrare).
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.