Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Jöjje
Medlem sedan: 2003-06-07
Senaste uppdatering: 2015-10-14 17:10:23
 Har 12 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 298 inlägg i forumet
 Jöjjes forumprofil
 Galleri (12)  Filmsamling (0)  Annonser (1)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (22)
 DJI Mavic Pro Fly More Combo RTF   1 år sedan
Jaha... Då har även jag skaffat en flygande mojäng, inte på något sätt proffs på det häringa, så ta min recension med viss nypa socker. Riktigt lättflugen, otrolig bildkvalitet om man sätter sig vid Youtube och alla tips och råd som finns där, "out of the box" funkar, men ni kommer bli imponerade om ni ger det tid. Ett litet tips är att inhandla ND filter till kameran. Hittar gps hyffsat snabbt, synkningen mellan kontroll och drönare går oftast fort, och du är uppe i luften på nån minut, oftast skriver jag då det har hänt att jag fått starta om både kontroll och enhet innan dom synkar. Massa kul "fly modes", med Active Tracking, testa er fram, maskinen är säker och det skall mycket till för att krascha den. Jag ger den 8 av 10 amatörstjärnor, lite dyr, lite krångliga uppdateringar är det som drar ner betyget från min sida.
 Canton GLE 490   3 år sedan
Jaja, då gick man ifrån sina Dali Zensor 5 till dessa, och du gosse vad missnöjd jag blev... De första dagarna... Men sen, när dom fått ett antal timmar att gotta till sig så är det något heelt annat. Diskanten håller ihop på ett helt annat sätt nu, mellanregistret spelar med pondus utan att bli påträngande, basen... Ja du, BASEN ! Med dessa behöver du knappt någon subwoofer om du inte är basnarkoman. Otroligt detaljerade, ärliga på något vis. Men att dom skall vara så lättdriva är en sanning med modifikation, dom kräver en hel del effekt för att låta som dom skall, men när dom får det så blir det kärlek ! Tror INTE det går att hitta några mer prisvärda golvhögtalare just nu, då dessa endast kostar 4000:- / paret. KÖP KÖP KÖP !
 XTZ 80 Satellite   3 år sedan
Nämen tjena.... ! Köpte dessa begagnade på blocket, för att jag ville ha "nån enkel skit" på jobbet. MEN, vad jag bedrog mig, dessa små lådor spelar riktigt bra. Kan verkligen rekommendera dessa, hittar du begagnat så KÖP.
 dBakuten   4 år sedan
Kunniga, trevliga, snabba leveranser. Har rätt varumärken :-) Åker ingen annanstans... !
 Alpine CDE-195BT   4 år sedan
KÖP !
 Cerwin Vega V600.4   4 år sedan
Tjena Kerstin ! Efter att ha varit ifrån billjudet ett tag så beslutade jag mig för att kasta in lite ljud i pendlarbilen. Valet föll på Cerwin Vega på grund av spelglädje och kraft, något som det här steget definitivt inte saknar ! Driver ett 6.5" kit och en 10" sub på det och det spelar tight, kraftfullt, detaljerat med en liten dragning åt det återhållsamma hållet, inget som sticker ut eller är vasst i ljudet. Kan spelas LÄNGE utan att tappa orken eller bli varmt. Rekommenderas varmt !
 DALI Zensor 5   4 år sedan
Hejsan hoppsan... ! Bytte ut mina Cerwin Vega XLS-6, som var riktigt roliga, i min lilla "mancave" mot dessa. Nu är det inte bara roligt, nu är det roligt med stil ! Oerhört detaljerade, underbar klang, tillräckligt med djupbas för att inte ens fundera på en sub. Byggkvaliteten är okej, men här märks att det är en budgetvariant. Inte så att det stör utseendet utan det är mer är man synar dom i sömmarna. Men å andra sidan lyssnar man på ljud, man tittar inte på det. Gillar den mesta musiken, allt från Rammstein - Los till Kari Bremnes - Sangen Om Fyret Ved Tornehavn spelar dom med glädje och pondus ! Driver dessa med en Denon AVR-3805 i 2-kanal och jag är oerhört nöjd med den setupen. Kan varmt rekommendera Zensor 5 !
 Creative Sound Blaster ZxR   4 år sedan
Skall det verkligen vara så här uselt för dom pengarna det kostar !? Tappar drivrutiner, spökar allmänt hela tiden.... Snygg, bra ljud, men oanvändbart !
 NAD PP 2   4 år sedan
Gör säkert det den skall, för svag förstärkning... Varför inte justerbar ? Ljudet, tja.... Låter som det skall !
 Denon AVR-2312   5 år sedan
Efter ett antal år med den här bekantskapen så kan jag bara säga att jag är mycket nöjd. Har aldrig protesterat, driver min anläggning bra och klarar även av att spela mina Concept 8´or kontrollerat i musik. Inga problem med värme, bra placering är ju såklart A och O. Lite krångliga menyer kanske, men säg den man som inte älskar att sitta framför sin anläggning med en öl och lära sig, för instruktionsboken ligger tyvärr på CD och det är ett stort minus, men fram med bärsen och knappa på ! Snygg att se på, bra anslutningsmöjligheter, bra kontakter till högtalarna, inga s.k. klämlister utan bananas hela vägen. Klarar alla nödvändiga format, bra uppskalning, kraftig ! Audysseyn fungerar mycket bra, även om det passar bäst till film. Minus sidan, det är väl att den bara har en HDMI utgång och ingen phono ingång, inte heller nån pre-out för alla kanaler.
 DALI Sub E-12 F   5 år sedan
Dali Sub E-12, en bas som har fått allt för dåligt omdöme på många forum och annat. Det skrivs bland annat om att den inte hörs, att en så pass "lätt" sublåda inte kan prestera... MEN, det är en sanning med stor modifikation. Efter inspelning och rätt placering skulle jag vilja säga att denna sub gör sitt jobb mycket bra. Både till musik och film, den gräver tillräckligt djupt för att flytta prydnadssakerna härhemma, och den spelar tillräckligt rappt och hårt för att matcha mina Concept 8´or. Nu kör jag dessutom två av dessa otroligt snygga skapelser och har trätt in i en helt ny värld, fastare, exaktare, bättre ljudbild. Lite för högt pris med tanke på vad vissa konkurrenter kostar, runt 4000:- hade varit en bättre och mer tilltalande prislapp.
 DALI Concept Center   5 år sedan
En center.... Något burkig, även om man delar av den högt. Detaljrik till viss del, finns bättre, men matchar övriga Concept serien bra, även om jag skulle önska lite mer "djävlar anamma" i den, som golvhögtalarna i serien har. Lite för tillbakadragen för att vara perfekt till dessa. Välbyggd, snygg att se på, bra kontakter. Och som sagt, finns begagnade till rena fyndpriser !
 DALI Concept 2   5 år sedan
Hej å hå ! Dessa små härligheter spelar otroligt bra. Kör dom just nu som bakkanaler i min hemmabio, men har provat dom som musikförmedlare och där gör dom jobbet riktigt bra. Ljudkaraktären är åt det ljusa hållet, men ändå väldigt neutral. Diskanten är mycket bra och spricker inte även om man höjer ordentligt. Mellanregistret är tydligt och gitarrer och sång framhävs på ett bra sätt, basen är som den är för högtalare i denna storleken. En subwoofer till dessa och dela av dom vid 80-100 hz så kan det inte bli fel. Finns begagnade nu till rena fyndpriserna ! Sen är dom ju snygga att se på med... Ger dom en 8 på grund av att det är just stativhögtalare och i mina öron finns det inga så här små högtalare som förtjänar 10 p. Men ge dessa en chans, du kommer inte bli besviken !
 DALI Concept 8   5 år sedan
Ja, var skall man börja... Efter lite pillande på min Denon AVR-2312 så börjar dom verkligen vakna till liv. Ljudet är markerat ljust utan att på så sätt bli "ess-igt", diskanten hänger med bra i höga ljudnivåer utan att bli för ansträngd, mycket bra mellanregister och det lägre registret jobbar bra, fyllig och exakt bas. Kombinationen Denon och Dali kan nog upplevas som för ljus för många, skulle vilja testa dessa på en strömstark NAD förstärkare. Till film är dom riktigt bra, med gott om kraft och en bra detaljrikedom och mycket bra ljudbild. Har flera gånger kört film i endast stereoläge och har fått kontrollera så att centern verkligen inte är på, flyter ihop mkt bra ! Hursomhelst, för dom pengarna man kan hitta dessa för idag så är det ett fynd ! Så min rekommendation är att slå till på ett par innan dom försvinner. Ger en 10 på grund av prestanda kontra dagens begagnat pris.
 Minhembio-Gubben   5 år sedan
10 / 10 ! Grymt sällskap !
 Pro-Ject Phono Box II   5 år sedan
Ger extra värme och lite mer stampatakt feeling ur min TT-2, inget måste men en kul pryl !
 Jamo SUB 210   5 år sedan
Helt okej som utfyllnad, ingen "dunka dunka" sub, men fyller mina Cerwin XLS-6 på ett behagligt sätt. Se upp för brum.
 Argon TT-2   5 år sedan
Enkel skivspelare, gör sitt jobb väl... Snygg att se på gör ju inte saken sämre, bra pick-up direkt ur lådan.
 Cerwin Vega XLS-6   5 år sedan
Härligt driv och bra punsch, mycket spelglädje ! Kanske inte ren "Hi-fi", men riktig roliga !
 Denon AVR-3805   5 år sedan
Underbart alternativ till en dyr stereoförstärkare, spelar varmt och skönt i stereo. Finns ju även subutgång och pre-out om man vill bygga vidare, passa på att leta beg. nu innan dom försvinner helt !
 Jamo Center 200   6 år sedan
I mitt tycke en helt sanslös center.
 Denon AVR-1909   8 år sedan
Mycket bra reciever i instegsklassen. Spelar även bra i stereo enligt mig.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.