Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos La Cucaracha
Medlem sedan: 2011-07-11
Senaste uppdatering: 2011-09-13 12:35:18
 Har 0 bilder i galleriet     8 filmer i filmsamlingen    skrivit 2019 inlägg i forumet
 La Cucarachas forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (8)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (5)
 Urbanears Plattan ADV Wireless   1 år sedan
Lite snabba intryck efter att ha haft dessa i ett par veckor nu. Inhandlades på MediaMarkt för 333:- vilket kändes helt okej för ett oprövat kort. Har väl egentligen inget negativt att säga om dom förutom att dom klämmer lite på öronen efter ett tag. Då har jag ändå rätt litet/smalt huvud. Ljudet är absolut helt ok för att slapplyssna lite Spotify och poddar. Touchplattan på ena kåpan fungerar utmärkt även om det är lätt att komma åt ibland om man vill flytta lite på lurarna. Ibland kan ljudet hacka till då och då men det händer oftast när man är ute och går och mobilen hänger i nån ficka osv. Har inte testat springa med dom men det känns som dom skulle suttit kvar vid enklare jogg åtminstone. Klart köpvärda om man inte vill lägga en halv förmögenhet på hörlurar.
 Burberry London Men edt 100ml   3 år sedan
Doftmässigt är detta en oerhört fin höst/vinterdoft. Under 300:-/100 ml är ett kap på alla sätt. Maskulin, fräsch doft av trä, tobak och varma kryddor. Enda trista är att prestandan är ganska usel, på huden sitter doften inte alls länge därav det lägre betyget. Spraya extra på kläderna minskar problemet en aning.
 Shaver.se   6 år sedan
Bra produkter till bra priser för att vara Sverige. Skönt med fler ställen som har Proraso i lager! Leveransen tog bara en dag, löjligt billig frakt! Kommer handla mer!
 Asus RT-N65U   7 år sedan
Har haft denna någon månad och då jag egentligen kör ett mycket enkelt nätverk så kan jag inte uttala mig om några avancerade funktioner. Har bara kopplat Xbox360 via tråd, laptop trådlöst och trådat till en switch som delar upp uppkopplingen till TV'n, recievern och Blurayspelaren. Först och främst är den riktigt liten och snygg. Personligen stör jag mig lite på att in/utgångar sitter på sidan och inte på baksidan. Vill man se så att alla lampor lyser på framsidan så sticker alla nätverkskablar ut på sidan samt att den gärna vill vrida lite på sig. Den var väldigt enkel att installera, var bara att plugga in nätverkskabel samt ström och köra. Dock hängde sig något i ett visst steg i setupen varje gång, vet inte vad det beror på. Kom liksom aldrig till sista "ok". Dock fungerade den utmärkt ändå och gränssnittet är riktigt snyggt och enkelt även för en som inte förstår (som mig). D.v.s man behöver inte pilla på något eftersom det funkar :D Har under tiden jag haft den aldrig kopplat ner sig eller krånglat på något sätt. Får riktigt trevlig trådlös hastighet på min laptop via 5GHz-bandet, drygt 80/80 på en 100/100-lina. Rekommenderas helt klart!
 Beats by Dr. Dre iBeats with ControlTalk   8 år sedan
Fick ett par i julkapp 2010, redan efter någon vecka så börjar ljudet glappa. Märker att det är runt själva kontrollen, efter det så slutar även knapparna fungera lite då och då. Skickar tillbaka dom och får ett par nya. Redan där efter någon vecka börjar det glappa likadant då drar jag till i kabeln lite vid kontrollen vilket faktiskt verkar lagat problemet med glappande ljud. Problemen som blev istället var att kontrollens knappar slutade ofta fungera, efter ett tag kunde jag inte sänka volymen. För några dagar sen började det glappa i ljudet igen, denna gången vid stereopluggen, varje gång jag tog ett steg så glappade ljudet när man hade spelaren (i mitt fall iPhone 4S) i fickan. Helt plötsligt kunde ljudet höjas till MAX vilket var mindre trevligt, efter detta hade hänt ett par gånger vilket var fruktansvärt jobbigt så förpassades dom till soporna. Ett par hörlurar för 1000:- skall hålla betyligt bättre, hela konstruktionen runt kontrollen kändes oerhört billig och dålig. Vilket det bevisligen också var. Ljudet var bra vilket får resultera i stjärnorna i detta fallet. Kommer aldrig köpa dyra hörlurar från MonsterCables igen iaf.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.