Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Master j3n5
Medlem sedan: 2006-05-31
Senaste uppdatering: 2020-09-08 20:45:51
 Har 25 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 112 inlägg i forumet
 Master j3n5s forumprofil
 Galleri (25)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (22)
 Conrad.se   10 mån sedan
Jens, Våra medarbetare har läst din recension och värdesätter ditt bidrag även om det inte uppfyllde alla riktlinjer för vår webbplats. Tack för att du delade med dig, och vi hoppas kunna publicera ditt nästa bidrag! Skicka in någonting nytt Tack än en gång, Conrad Brann efter 5 timmars användning. Ville ha en så tyst och stark maskin som möjligt. Ville att den skulle hålla också. Köpte paket med bordsfäste och förlängningskabel. Nu precis två år efter köp brann motorn och jag har kört maskinen runt 5 timmar max. Maskinen blev så varm att den inte gick att ta på, värmen spred sig till förlängningskabeln som började smälta och så brann motorn och säkringarna gick hemma. Eftersom jag jobbade med förlängningskabeln kände jag inte att maskinen blev varm. Riktigt synd med tanke på att hela produkten utstrålar så mycket mer kvalitet än sina billigare alternativ. Jag är verkligen besviken på Proxxon.
 EarStudio ES100   1 år sedan
Under tusenlappen och så kompetent. App med massor av inställningar samt böjligheten att köra balanserat via 2.5mm TRRS. Klarar mina HifiMAN Ananda galant.
 XTZ Headphone Divine   1 år sedan
Jag köpte denna lur begagnad efter ett rätt misslyckat AKG Y50-köp. Helt enkelt så ville jag ha en lur jag kan använda till iPhonen som samtalslur. AKG:n lät sådär och var dessutom glapp så jag gjorde om och gjorde rätt! Överlag väldigt välbalanserad ljudbild, redan med vanlig blåtand. Klart bättre än andra basboostade lurar på marknaden. Fin batteritid och enkelt handhavande är också ett plus. Jag har dock inget problem att köra med sladd och då låter den ännu bättre. Fina röster, tjusiga analoga instrument, nyans i alla register. Kopplade in lurarna till min hörlursförstärkare AMI DDH-1 och lurarna tog ett ordentligt steg framåt. Det hade jag inte riktigt räknat med då de liksom är anpassade för mobiler. Ljudbilden växte, rikligt med attack på rätt ställen, frasering i nyanser. Jag är mycket nöjd. Det enda jag inte riktigt gillar är att jag måste lägga lite tid på att placera lurarna rätt på öronen, annars tappar jag den fantastiska ljudbilden.
 Audeze Sine   1 år sedan
Det här är tveklöst de bästa telefonlurar jag testat och ägt, punkt. Har haft dom i två år och jämfört med flera andra under tiden. Visst, de har ett Audeze-ljud där låga register är både lite höjda och har värme. Värmen följer med upp i mellanregister och topp. Men samtidigt finns det massor av detalj och separation, på alla register. Membranen är riktigt snabba och med punch också. Med cipherkabeln till iOs finns möjlighet att EQ:a lurarna vilket jag gjort efter Tylls rekommendationer på InnerFidelity. Det sänker basen något och plockar fram mellanregister. Det gör lurarna något neutralare, detaljrika och med ett stänk av värme, precis som jag gillar. Det finns dock två saker som jag tyvärr inte gillar med lurarna. De är ju on-ear och hur mycket jag än vill så blir de obekväma vid längre lyssning. detta går iof att lösa med custom-pads från t ex Vesper Audio. Då kan du också göra om dom till over-ear med tom något förbättrad ljudbild enl mig. Men det sämsta är att elementen är känsliga och kan börja "prassla". Eftersom det är slutna lurar och de sluter rätt tätt så är prasslet högst hörbart på låga volymen. Visst, de prasslar inte när du är still men vid normal rask gång så prasslar mitt element till för varje steg och det tycker jag inte är OK med så dyra lurar. Nu är iof Audeze kundservice och bemötande exemplariskt och jag har fått nya hörlurar två gånger. Men nu är problemet tillbaka på mitt tredje par. Ljudet får en klockren 10:a, i alla fall med cipherkabeln och iOs, men jag kan inte ge mer än 7 med tanke på prasslande element.
 RHA T20i   1 år sedan
Behövde ett par IEM med mic då jag talar en hel del mobil i jobbet. Efter lite googlande fastnade jag för RHAs teknik och prisbild. Jag hade hyfsade förväntningar, lyssnar annars på HiFiMan HE560 & Audeze Sine och har haft en del andra referenser i den klassen. Redan ur lådan direkt i iPhonen lät de OK, möjligen lite problem med trumvirvlar, cymbaler och liknande, saknade detaljer där. Något vass diskant kring ljusa röster fanns också. Basen var rätt fin detaljmässigt men kanske inte så punschig och samtidigt distinkt som jag gillar. Annars riktigt bra, från bas till diskant. Fin separation. Inspelade en 15h så blev alla dessa problem märkbart mindre. Lurarna låter helt enkelt riktigt bra ur min iPhone 6S plus. Men just nu sitter jag vid datorn och kör Tidal Master ur en HiFiMe med Sabre-chip och tappar hakan. dessa lurar kan ha grym kontroll över i princip alla register. Basen är lite varm men också detaljerad och snabb. Mellanregistret hittar hela tiden fram trots hög diskant och punschig bas och det med detalj. Diskanten är en smula mjukare och helt klart mer detaljerad. Det enda som saknas mot öppna fina lurar är den extra rumskänsla som infinner sig, alltså den är riktigt bra men inte som bra öppna. Däremot erbjuder de riktigt bra isolation, särskilt med memoryfoam-plupparna. Jag tycker de låter bäst med baspluggarna direkt ur iPhonen. Det ger den där extra lilla skjutsen som kan behövas när man är på språng. Inkopplat till en DAC så föredrar jag de neutrala pluggarna. Jag är verkligen så nöjd!
 Woods DS40S   2 år sedan
Vår DS40S höll för användning i tvättstuga dagligen i 7 år. Nu är den trasig.
 Sony MDR-XB700   2 år sedan
Har haft dessa länge. OK ljud, boostad bas. Inte så engagerande ljud, typiskt mellanpris-Sony. Är rätt lätt att driva och låter helt OK med en smartphone. De växer dock inte särskilt mycket av en bra hörlursförstärkare. De ger inte heller särskilt mycket rumskänsla. Men som sagt OK. Lurarna är dock riktigt sköna.
 Sennheiser HD 25-1 II   2 år sedan
Har ägt dessa lurar sedan 2011. Över lag finns det rätt mycket positivt att säga om dom. För det första tycker jag dom är prisvärda. Grym hållbarhet, OK komfort och helt OK ljud. De är dessutom rätt lättdrivna och prestera hyffsat redan med en iPhone. De är rätt neutrala. Möjligtvis saknar de lite sting och krispighet på toppen samt ljupare bas. Men mellan det gör de den mesta musik behagligt rättvis. Det är dock en sluten lur så den ger inte särskilt stort rum eller öppen ljudbild. Kopplad till en bra hörlursförstärkare växer lurarna. Har på senare tid spelat dom lite med en HFime Sabre och de växer märkbart! Allt blir bättre! Mer detalj, fylligare bild och framförallt med engagemang! Inte så dumt med tanke på att den lilla USB-DACen är typ gratis och funkar med in iPhone.. Men det saknas lite för att jag ska få en woow-upplevelse.
 HiFiMAN HE-400i   3 år sedan
Har haft dessa lurar i ca: 8 månader och gillar dom rätt skarpt. Stor och öppen ljudbild, särskilt för pengarna, men det gäller nästan allt med denna lur. Fin klang och separation. Nykter bas, snabb men nästan åt det lite strama hållet. Jag tycker att de går att lyssna på med en iPhone, i alla fall på låg volym. Med en iPad Air 2 låter de betydligt bättre. Men de låter så klart märkbart bättre med en hörlursförstärkare. Jag har testat några och gillar då matchning mot något varmare förstärkare. Då låter lurarna verkligen fantastiskt. Jag tycker de blir lite själlöst analytiska med ljus förstärkning.
 Roxcore A32   3 år sedan
Behövde en lite förstärkare snabbt, bor i en småstad, Kjell&co.. 799:- Fint bygge för pengarna. Något gammal D-teknik men helt OK ljud, mycket ljud för storlek o pengar dessutom. Upplösning helt OK. Fattas lite punsch, anslag och kraft mot NuPrimes rackabajsare men de är ju å andra sidan både nyare och dyrare. Matar den för tillfället med en HiFime Sabre 9018. Det gör ljudet en hel del behagligare än rakt från datorn. Skulle dock föredragit ett dedikerat slutsteg för samma peng. Skojigare liksom..
 HiFime Sabre 9018 DAC   3 år sedan
Alltså, jag gillar ljudet i Sabre 9018K2M! Samma chip sitter i betydligt dyrare apparater.. Driver mina HiFiMan he400i utan problem. Trollar med ljudet mellan dator och förstärkare. Fin upplösning och bra punsch med rätt förstärkning! Plug-and-play! Nästan gratis...
 Mina bilder (ultrasound)   3 år sedan
 Lägenhet Sthlm (shifts)   3 år sedan
 Nuvarande setup. (vinballe)   3 år sedan
 DIY CSS Criton.2T MLTL högtalare (MattiasBGD)   3 år sedan
 Teknikdelar   3 år sedan
Det här omdömet är under utredning
 Swans RM300F   3 år sedan
Det här är ett par rktigt bra högtalare. Jag har haft ett par Swans M1 länge och varit tiktigt nöjd. Grym upplösning och riktigt krispig på toppen. Grym attack i basen också men saknar såklart en del djup och fyllighet. Har länge sneglat på M3/M6 för att fylla vad jag saknat. Av en ren slump läste jag att dessa små golvare delar element med just M3/M6 men till ett betydligt lägre pris. Nu är jakten över och jag har ett par. Eftersom de är rätt billiga (tror nypris låg på ca:12-15000:- 2010) så är lådorna inte lika påkostade som storesyskonens men ändå helt OK med tjocka väggar, frontbaffel och riktigt faner. De står på fina fötter och terminalerna bak känns fina. Det är bi-wire som gäller.. Uppkopplat till en Spotify via En DAC från AMI Musik, DDH-1 och påhejad av en Pioneer A-A9J med ärliga 2 x 55W spelar de på rätt bra. De är märkbart mer lättdrivna än M1:orna och spelar direkt med en mycket större ljudbild. Det är så klart basen som imponerar. För att vara rätt små, 16,5kg/st och en bas på 6,5" så flyttar de mycket luft. Detaljer i basen är också rätt bra. Det märks att elementen är fina. Den saknar dock lite av den attack M1:orna har, men jämfört med snittet i prisklassen gör de riktigt bra här också. Krispigheten från banddiskanten finns med på toppen och soft-domen gör ett bra jobb med passagen mellan högt och lågt. 3-vägskonstruktionen gör ett bra jobb med det mesta från akustiska instrument till elektronik. Ljusa röster tecknas nästan lika bra som M1:orma medan basröster lätt tecknas bättre. Jag tycker också att det finns en något mörkare/varmare ljusbild över RM300F än mina tidigare Swans. Kanske också lite mer partytendens. Men då är ju också M1:orma rätt speciella. Det skulle faktiskt kunna vara så att Swans sparat in lite på delningsfiltret för att åstadkomma ett lägre pris. Jag tycker att det finns en tendens till att dessa golvare inte sorterar detaljer på samma nivå som mina M1:or. Skulle kunna ligga till grund för den något varmare grumligheten. Måhända kan det vara ett framtida DIY-projekt att ta reda på sanningen kring detta. Slutligen vill jag säga att RM300F spelar klart, tydligt, stort och varmt på ett sätt som verkligen gör mig engagerad i musiken. Det är ett par små men mycket musikaliska golvare med en något varm tendens. MYCaudio har åter tagit in storebror RM600F dom spelar med två basar istället för en. Tror den går lös på 21000:- Jag hade lätt betalat det och kallat dom mycket prisvärda!
 Swans M1   3 år sedan
Grym diskant, mäktigt mellanregister och förvånansvärt spelglad bas.
 AMI Musik DDH-1   4 år sedan
Jag har länge, av ren slentrian kört spotify från en Airport Express rakt in i min gamla Pioneer A-A9J via minitele-RCA. Stärkaren har egentligen en DAC, en Burr Brown (TI) PCM2702, som låter helt OK när jag kopplar in en dator via USB. Men Airporten har ingen audio-out via USB. Hur bakåtsträvande jag än kan vara sker det mesta av min musikupplevelse via just Spotify så jag tänkte att det var dags att göra något åt saken. Jag gillar att läsa på och jag har vissa ställen jag litar på. Ett sådant ställe är www.6moons.com . Där hittade jag denna review: http://www.6moons.com/audioreviews/ami/1.html När nu MYCHiFi rear ut denna lilla pjäs: http://www.mychifi.se/horlurar/horlursforstarkare/ami-musik-ddh1-horlursforstarkare-dac , kunde jag inte motstå. Den fick brinna in ett par timmar och kopplas till Airporten via SUPRAS toslink-kabel. SUPRAs billiga RCA till AUX på A-A9j:n. På med musik och WOOW, detaljer hoppade plötsligt ur mina gamla Swans M1! Påtagligt mer stuns i basen, finare mellanregister och massor med nyanser i diskanten.. Tänkte för mig själv; För bra för att vara sant.. Kopplade tillbaka till gamla lösningen och hörde en grumlig soppa av musik. Har inga riktiga referenslurar för tillfället men måste berätta att AMI:n verkligen gör samma sak med mina Sennheiser HD25-1 II. Mer detaljer i alla register, mer attack och finare bas.. AMI Musik DDH-1 fullkomligt spelar skjortan av Macbook Pron via A-A9J:ns inbyggda DAC. Fastnade i soffan flera timmar för att gå igenom olika favoritlåtar och jämföra med CD. Vette tusan om jag hör någon skillnad. Jag trodde inte det gick att kräma ut så här mycket ur Spotify.. Dock har jag hört något jitter-ljud i diskanten på någon frekvens vid någon volym. Ska kolla om jag kan hitta källan till störningen, därav endast 9-stjärnor.. Jag är mycket nöjd!
 MYC Hifi   4 år sedan
Jag blev verkligen positivt överaskad av de snabba och kunniga kommentarer jag fick av MYC. De löste ett problem exemplariskt. De passade pckså på att prata om prylar runt omkring det jag frågat om på ett kunnigt, intressant och icke påträngande sätt.
 Pioneer PD-D6-J   12 år sedan
Måste rätta till omdömet lite. Efter att ha lyssnat på spelaren lite längre så känns det som om ljudet inte riktigt lossnar på vissa skivor.. Visst är ljudet bra, men ibland känns det lite syntetiskt när man skulle önska sig mer åt organiska hållet.. Dock känns den väldigt neutral.. Men inte mer...
 Pioneer A-A9-J   12 år sedan
Finfint ljud..
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.