Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Neonknight
Medlem sedan: 2003-11-30
Senaste uppdatering: 2008-03-10 02:34:43
 Har 4 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 356 inlägg i forumet
 Neonknights forumprofil
 Galleri (4)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (9)
 Shopping4net   3 år sedan
Beställde för första gången, de hade bäst pris på produkten och fri frakt. Var framme hos mitt postombud på en dag. Funkade bra.
 Rapoo 1070P   4 år sedan
Köpte denna, men lämnade tillbaka den efter att ha testat några dagar, anledningen till detta var att jag hade lite speciella krav då jag behövde en mus för att kontrollera min Android tv-box som jag använder som tv lösning sedan ett halvår tillbaka. Kravet var att musen fungerade bra att använda direkt på soffan, det gjorde nämligen min billiga trådbundna Logitech M100 mus som jag använt under flera månader för att testa om det var en bra lösning att använda mus för ändamålet (vilket jag tycker). Att använda Rapoo 1070P direkt på soffan fungerade hyffsat, men inte optimalt då trackingen kunde tveka lite ibland därför fick den gå i retur. Kvaliteten verkade annars bra och jag känner mig övertygad att den skulle fungera utmärkt på musmatta för vanligt bruk även om jag inte själv testat. Jag köpte istället en Logitech M185 som kostade nästan dubbelt så mycket, men ändå kändes mer plastig än Rapoon, dock så funkar Logitechen mycket stabilare för att använda i soffan, så jag känner mig nöjd med den hittills i alla fall då jag bara använd M185 några dagar. Observera att båda dessa möss inte är fullstora och att de inte har synligt ljus för trackingen ifall ni skulle få för er att de är trasiga när de inte lyser ;-)
 Logitech M100   4 år sedan
Denna mus förmåga att fungera på de flesta underlag är inte annat än imponerande inte minst för priset jag betalade. Jag köpte musen för några år sedan och hade inte egentligen några extrema krav utan en billig mus med ok kvalitet helt enkelt, den kostade väl ca 90 kr vill jag minnas. Jag har använt den mest till att kontrollera en dator som jag enbart använt som editor för en avancerad digital gitarrförstärkare i replokalen och där ofta använt den mot byxbenet eftersom det inte funnits någon vidare annan yta. Nu på senare tid har jag skaffat mig en android tv box som jag behövde kontrollera och jag har använt denna mus för det istället mest på prov eftersom det inte är en så galant lösning med en sladd fram till tv´n. Att hitta en trådlös mus som är i närheten av att fungera lika bra som denna mus verkar dock inte vara helt enkelt. De två trådlösa som jag redan har som används till andra datorer är inte alls lika bra även om de funkar bra i normala sammanhang och jag har även köpt och testat två andra visserligen väldigt billiga möss som inte heller var alls lika bra, och ska returneras. Jag har lite speciella krav då jag vill att musen ska fungera bra direkt på min soffa som har typ grov manchester liknande material som är ganska ojämnt som soffor ofta är. Min Logitech M100 funkar så gott som perfekt på soffan och förmodligen de flesta andra ytor, nu gäller bara att hitta en trådlös variant som fungerar lika bra utan att bli rånad... Jag skulle utan minsta tvekan köpa en likadan om jag var ute efter en ny trådbunden mus.
 DiscAtOnce   7 år sedan
Köpte en billig, men helt ok HDMI kabel (Deltaco) till min nya surfplatta och fick ovanligt bra intryck av hela hanteringen även om jag inte var i någon ytterligare kontakt med personalen. Kvitto kom både i pappersform med kabeln och som pdf på mailen. Frakten var både snabb och billig vilket nästan kan vara avgörande om man bara ska ha en liten ganska billig sak då man helst inte vill betala mer i frakt än för det man beställer vilket lätt kan bli fallet. Jag gillar också att de skriver ut sina hela namn i kommunikationen, det för mig tyder på att det är folk som står för vad de gör istället för att bara underteckna med "Kundtjänst" eller något annat larv. Jag skulle utan tvekan beställa saker igen från dem och kan bara rekommendera utifrån denna första beställning.
 WD Elements Desktop 2.0 1TB   8 år sedan
Köpte 3 st för 495kr styck på Mediamarkt för över ett år sedan och är mycket nöjd med dem för det jag använder dem till vilket mest är backup/lagring, de är mycket tysta under operation och går ned i sovläge (helt tyst) själv, så man behöver inte stänga av dem (har ingen on/off knapp ändå). Tyvärr är de relativt dyra idag likväl som alla andra hårddiskar efter chockhöjningen förra året, trodde knappast att man någonsin skulle få se samma model av en hårddisk kosta mer över ett år efter man köpte den, men även det osannolika händer ju uppenbarligen.
 Samsung 830 Series MZ-7PC128 128GB   8 år sedan
Min första SSD, fungerar utmärkt, kör den som systemdisk i min dator som jag byggde i början på året. Nu kostar den nästan halva priset av vad den kostade då och traditionella hårddiskar har fortfarande inte kommit ned till priset innan chockhöjningen i höstas, så prisutveckligen på SSD har varit gynnsam.
 Net2World   9 år sedan
Utmärkt ! Snabb och korrekt leverans.
 Harman Kardon AVR 5550   16 år sedan
Har i princip allt,detaljerad och kraftfull,mycket nöjd.
 Cerwin Vega A 123   16 år sedan
3 vägs Basreflex Högtalare troligen från 80 talet,inköptes av arbetskamrat tidigt 90 tal om nån har någon info om dessa skulle jag vara mycket intresserad.Är i mitt tycke mycket bra och lättdrivna med detaljerad ljudbild och bra tryck.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.