Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Partyskelett
Medlem sedan: 2011-11-02
Senaste uppdatering: 2015-08-31 15:33:19
 Har 15 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 7 inlägg i forumet
 Partyskeletts forumprofil
 Galleri (15)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (39)
 WD Green WD10EZRX 64MB 1TB   4 år sedan
Inköpt 2015-01-09 14:03 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Finns egentligen inte så mycket att orda om... Används som spel-/lagringsdisk. + Utför avsedd uppgift med bravur + Sval + Ljudlös - Pris, om något (jmf. med större diskar) Återkommer när den lägger av och reglerar omdömet därefter. Update 2017-09-20 11:40 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Power On Count: 143 Power On Hours: 19576 ~2.23 år (~19570h*) har den alltså tuffat på utan minsta bekymmer. Skulle överföra bilder från Fuji'n. Överföringen tvärstannade mitt i då RAF-filerna var på väg över. Hade då ungefär 102GB ledigt på disken. Gjorde en snabb backup på det som hade hunnit komma över > CHKDSK > format > förde sedan tillbaka vissa filer. Verkar nu fungera ungefär "som vanligt". CDI flaggar för Reallocated Sectors Count. Får se hur länge den överlever. * innan chkdsk, formatering, o.s.v.
 tian*s rock system ! (tian)   5 år sedan
 The Finalists av Jim Holtz (MLV)   6 år sedan
 JBL GO   6 år sedan
Ingen mastodont till ljudförmedlare, men priset, dess ringa storlek (~cigarettpaket) och funktionerna gör den till det mest prisvärda alternativet hittills (i min bok åtminstone!). + Klart ljud med förvånansvärt mycket detaljer. Basen lyser med sin frånvaro, men till musik där akustisk gitarr och sång är i fokus passar den utmärkt. + Galen räckvidd parad med min Nexus 5:a! Har perfekt "mottagning" i ena ändan av lägenheten, till skillnad från tidigare erfarenheter av Bluetooth-produkter där räckvidden varit 2-3 meter som bäst. + Känns gedigen, sin vikt till trots, och lär nog hålla bra mycket längre än vad priset antyder.
 hemmabio/stereo i vardagsrum (Kronkan)   6 år sedan
 The Lounge (ikeaboy)   6 år sedan
 AKG K550   6 år sedan
Köpte dessa för lite drygt ett halvår sedan och vågar nu påstå att de blommat färdigt. Till en början lät de aningen kalla och hårda, helt utan botten. De låter numera, i mina öron, som en välbalanserad lur. Finns inte det element man saknar i hörluren i musiken man låter spela upp kan man omöjligt bli nöjd med dessa lurar (om man inte tillämpar EQ förstås!). Välljud som kostar en och en halv laxmacka är inte fy skam!
 My living room setup 2015 (cecil013)   6 år sedan
 Yamaha RX-A830   6 år sedan
Fantastisk maskin som jag hoppas stoppar länge (åtminstone så länge som behövs)! Man får ju ofta höra hur surroundförstärkare ska vara undermåliga sina stereobröder när det kommer till tvåkanalig musikåtergivning, men jag börjar baske mig undra om det inte bara är placebo alltihop... Hur som haver, gör RX-A830'n underverk med mina OA-50.LE. Om man kan bortse från det faktum att den inte kan mata ut Atmos eller har inbyggt stöd för blåtand och Wi-Fi finns nog inte mycket att klaga på, inte till det nuvarande priset (3999:-) i varje fall. Mycket nöje!
 Proshop   6 år sedan
På det stora hela en trevlig upplevelse. Pluspoäng till kundtjänsten! Lämnar lite utrymme för förbättring.
 Be Quiet! Dark Rock 3   6 år sedan
Kör push-pull. Kyler inte fullt lika bra som Noctuas NH-D14/15 men låter å andra sidan mindre, även under load. 55°C under full load med 4690K @ stock. 76°C (550 RPM) under full load med 4690K @ 4.5GHz (1.235v) Knäpptyst, och snygg.
 Corsair Vengeance LP Black DDR3 1600MHz 2x4GB (CML8GX3M2A1600C9)   6 år sedan
Köpt otaliga set med dessa, mycket p.g.a. av deras pålitlighet. Att de sedan är tjusiga är ett plus, även om jag aldrig ser dem :)
 Asus Z97-A   6 år sedan
Mörkbrunt? Vad i fan... Varför inte bara göra det svart? Bortsett från kretskortets färg så är det faktiskt ett alldeles utmärkt moderkort.
 Fractal Design Integra M 550W   6 år sedan
Extremt tjusigt och väl presterande nätaggregat för en rimlig peng. Passar ypperligt till mindre gamingriggar (m-ATX/ITX) där varje centimeter räknas. + tyst + låga rippelvärden + modulärt + aningen mindre yttre än vanliga ATX-agg Finns recensioner av både 550W- och 650W-modellen där man ger båda modellerna bra betyg. Skulle gärna vilja se om 750W-modellen är lika bra.
 Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250 250GB   6 år sedan
Gör precis vad som utlovas (efter senaste firmwareuppdateringen) till ett högst vettigt pris. Har svårt att se poängen med dessa tvivelaktiga "lågprisalternativ" från bl.a. Verbatim, SanDisk, Crucial och OCZ när det oftast inte skiljer mer än 50-100SEK... Drar bort en stjärna för att själva enheten känns mindre premium än kartongen den kommer i.
 Fractal Design Define R4 (Svart)   6 år sedan
En fröjd att både se på och bygga i! Drar bort en stjärna p.g.a. 5.25"-burens existens.
 Inet   6 år sedan
Ett sant nöje! Slipper t.o.m. gå och köpa lördagsgodis.
 Galax/KFA2 GeForce GTX 970 OC HDMI DP 2xDVI 4GB   6 år sedan
Fantastiskt kort för pengarna (2799:- inkl. frakt)! För mer info rekommenderar jag att man läser SweClockers recension av detta grafikkort.
 Tt eSports Shock   6 år sedan
Köpt 2014-06-19. Hade inga höga förväntningar då jag köpte dessa, då jag mest tänkt använda dem till Skype, en uppgift som de verkar duga till. Mikrofonen ska enligt de personer jag pratar med låta helt okej. Plus: - Fungerar. - Okej "ljudbild" precis som @sigtrap nämnt. Mycket bättre än förväntat. - Låååååång sladd. Minus: - Låter ungefär lika bra som summan pengar de kostar; inte speciellt mycket (=bra). - Fula och ganska obekväma (OBS! subjektiv uppfattning). - Osar billig plast... knakar och knastrar. Är ytterst tveksam till hållbarheten, men håller de ett år finns det ingen anledning att spy galla över dem med tanke på hur lite de kostar. UPDATE 2015-01-08. Fungerar fortfarande "kanon". Låter varken bättre eller sämre än när jag köpte dem, men gör vad de ska. Anser själv att de gjort sig förtjänta av sitt ringa pris och kommer därför ersättas inom kort. PS. Gör INTE som @Charl här nedanför mig och förväxla begreppen ljudbild och ljudkaraktär, som är två helt olika saker...
 Hembiobutiken   6 år sedan
Hassle free och snabba leveranser.
 Rotel RA-12   6 år sedan
Fick hem denna för ett par timmar sedan och mitt första intryck är att jag kastat tillbaka drygt sju laxar i sjön, då den inte låter 5 öre bättre än min gamla Sansui AU-217. Visst, fler anslutningsmöjligheter så som digitalt (koax. & optisk), pre-out och ett extra par högtalarterminaler och sen har vi såklart en (ful) fjärrkontroll. Dessa bekvämligheter är, i varje fall enligt mig, inte värda 6990:-. Jag hoppas dock innerligen att jag får äta upp detta efter lite inspelning, men som det ser ut i nuläget var det totalt bortkastade pengar. _______________________________________________________________________ UPDATE 28/1 2014: ~4 månader och drygt 400 timmar av speltid senare. Låter fantastiskt bra och går ej att jämföra med den glorifierade plåtburk jag först fick hem. Visst skulle jag kunna klara mig utan RA-12:an i dag, men jag vill inte. För nyinvigda hifi-fantaster som ska köpa sin första förstärkare ger jag mina varmaste rekommendationer till denna pärla. + No-nonsensemaskin som gör precis det den ska. + Gott om ingångar. Samtliga honkontakter på maskinen känns robusta. + "Påkostad" DAC och suveränt RIAA-steg. + Levererar i mina öron ett ytterst neutralt ljud. - Idiotiskt placerade och framför allt SMÅ volymknappar på fjärren, som även kräver helt fri sikt för att få kontakt ö.h.t. - Det händer ibland att jag saknar regelrätta bass-/midrange- och treble-reglage. Midrange finns inte ens med i ekvationen och det man kan ratta in på bass/treble gör marginell skillnad. Kontrollerar mina RX6:or, Njordar och OA50.LE med bravur.
 Samsung MS23F300EAK (Svart)   7 år sedan
Gör det den ska med bravur.
 Totalrenovering av nya huset (Cowb0y)   7 år sedan
 Degauss Labs Sabotage Royale X-Plug   7 år sedan
Antingen är denna produkt skräp i sin renaste form, eller så är mitt exemplar defekt. Provade först att köra dem via min Nexus 5:a och blev, diplomatiskt uttryckt, besviken. Tänkte att någonting måste vara fel, så jag provade genom tjejens S4:a, polarnas iFåner (4S/5S), datorn, i roteln, i sansuien, i allt jag kunde hitta där kontakten passade och de lät lika sunkigt i alla enheter. Som tur är köpte jag mina från Dustin. Eloge till dem för hanteringen av ärendet! Återkommer ang. headsetet! Update 04-08-2014: Först och främst... ~4 månader för att skicka ett headset? DubbelVTF Dustin? Det nya paret låter helt klart bättre, nu när diskanten inte är kaputt. För "normalanvändaren" som vanligtvis lyssnar på musik via köksradion kommer dessa med all säkerhet låta fantastiskt bra. Däremot(!) vill jag höja ett varningens finger för alla som inte lyssnar på kontemporär discodunkmusik via ovan nämnda musikåtergivningsmedium... Bas finns det gott om. I många fall är det så mycket att du knappt kommer höra någonting annat för att det är så förbannat mycket bas... Visst är det schysst att de når långt ner i frekvensregistret och återger dessa frekvenser tämligen bra, men när det går ut över all information som finns ovanför 150Hz negativt blir man ju minst sagt mörkrädd. Det förstör i princip all musik med riktiga instrument och sång utövad av en Homo sapiens sapiens (av valfritt kön). Vid samtal finns dock ingenting att klaga på: - mikrofonen låter, enligt de jag oftast talar med, bra - knappsatsen gör precis vad den ska (och mer därtill om du använder Deguass-appen) EQ är alltid ett alternativ och då låter dom faktiskt helt okej, därför får dessa 7/10.
 Anläggningen 2014-07-13 (Grecobacker)   7 år sedan
 Intel Pentium G3220 3,0GHz Socket 1150 Box   7 år sedan
Används i HTPC/musikburk, gör vad den ska. Klockren för priset!
 Corsair Vengeance LP Black DDR3 1600MHz 2x2GB (CML4GX3M2A1600C9)   7 år sedan
Gör vad de ska och ser bra ut medans de gör detta, vad mer kan man begära för så lite pengar?
 Gigabyte GA-H87N-WIFI   7 år sedan
Kalasbräda för vettiga pengar!
 Panasonic Viera TX-P55ST60Y   7 år sedan
Har precis packat och ställt upp televisionsapparaturen. Initiellt finns det bara så mycket att säga... - Fantastisk bild med några mindre inställningar, trots uppdragna persienner och strålande sol utomhus. - Det osar kvalitet rakt igenom, t.o.m. den numera klassiska, tråkigt designade fjärrkontrollen känns snäppet vassare än till tidigare modeller. - Ljudet är definitivt ingenting att hurra över, men vem köper egentligen en kalasbra plasma som främst är till för att se film på utan att först ha en vettig, extern ljudanläggning? - Min hörsel bör vara mer eller mindre förstörd så illa som jag behandlar mina öron. Detta till trots, upplever jag en ganska hög nivå av "buzzing" t.o.m. jämfört gammelpannan den ersätter. - De ingår ju för tusan ett par 3D-glarrer för de som känner att de inte fått nog av verkligheten en fredagkväll! Såhär långt känns det som ett komplett bildpaket för filmälskaren. Jag och sambon ger den 9/10 p.g.a. buzzingen för tillfället. Återkommer om någonting förändras!
 Pause Ljud & Bild   7 år sedan
Först och främst är Degauss Labs Sabotage Royale I-Plug ämnade att användas tillsammans med valfri iPhone. Degauss Labs har två modeller av Sabotage Royale, som båda är listade här på Prisjakt. För användning med telefon som antingen har operativsystemet Android eller Windows Phone bör man således välja Sabotage Royale X-Plug. Att sedan sätta priset på denna (felaktigt saluförda) produkt till 299:- för att hamna överst på Prisjakt och som grädde på moset begära 150:- i frakt för en produkt som väger in på hela FEMTON GRAM är lurendrejeri när det är som bäst. Om de nu inte skickar med skateboards eller våffeljärn för att dryga ut vikten, för då är det en helt annan femma... ...eller?
 TP-Link TL-R460   7 år sedan
Letade efter det absolut billigaste alternativet hos en lokal återförsäljare och hittade denna för 199kr. Har nu haft den sedan (01-10-2011) och är helnöjd. Jag kan på ena handen räkna antalet gånger den har krånglat sedan inköp. - Dålig throughput.
 Godset (AndreWerdenskrieg)   7 år sedan
 Gamla hemmabion (MikeVKR)   7 år sedan
 WD Black WD1002FAEX 64MB 1TB   8 år sedan
Köpte mig en för ett par månader sedan och den har fungerat bra sedan inköpsdatum. Visst låter den en aning, men uppgår ljudnivån till den man ofta upplevde "back in the day" har man mest troligt dåliga vaggor i chassiet. Nog snabb för hr. Svenssons ändåmål. Kommer väl tillbaka när den fallerar.
 Monitor Audio Bronze BX2   8 år sedan
Kalasbra högtalare för pengarna, finns inte mycket mer att tillägga som inte redan nämnts.
 Microsoft Wireless Desktop 800 (Nordisk)   8 år sedan
Köpte detta set för 149:- från CDON för lite drygt ett år sedan och ser man till prisvärdhet är det oerhört svårt att slå! Självklart finns det "bättre" och snyggare tangentbord, men är man inte prylbög duger detta mer än gott till allt du kan tänka dig. Musen är inte mycket att hänga i granen, men å andra sidan kan man inte förvänta sig någon värstingmodell för pengarna man faktiskt lägger ut. Värst med musen var helt klart komforten, fast då har jag heller aldrig varit någon "unihand"-fantast (använder t.ex. Logitech's G700 för tillfället). Jag får perfekt kontakt i soffan som är på ~6m avstånd, vilket duger gott för min del. Utlovad räckvidd på 10m är nog ingen omöjlighet. Givet köp om du t.ex. behöver mus + tangentbord till HTPC:n eller bara vill komma undan billigt. Har inte känt att något omdöme har varit aktuellt förns nu, då de MEDFÖLJANDE batterierna i tangentbordet börjat ta slut. Får 8/10 för att det garanterat finns någonting bättre och sedan ser jag gärna att det lämnas lite marginal till förbättringar.
 Benq RL2450HT   8 år sedan
Bildskärmen beställdes 11/2 från Siba och anlände 13/2 (1879:- med "Postpaket SMS Express"). Skaplig leveranstid för ett såpass stort paket från Göteborg -> Piteå, med emfas på skaplig. Om produkten finns egentligen inte så jättemycket att säga. Följde med VGA, DVI-D (Dual Link) och strömkabel samt adekvat manual och skiva. Fenomenet som @petsk nämner vet jag ingenting om, då jag aldrig använde VGA-kabeln. Direkt ur kartongen är bilden inte mycket att hurra över; ljusstyrka, kontrast och skärpa är dragna till max, men lite pillande på de trevliga knapparna åtgärdar snabbt detta "problem". Om man är petig och kanske jobbar med webbdesign, bildredigering, etc. bör man nog kika på en bildskärm med IPS-panel, i annat fall kan jag tycka att det är bortslösade pengar. Nu, efter någon timme av sporadiskt spelande och interwebsurfande, kan jag inte annat än konstatera att jag placerat mina surt förvärvade daler väl. För pengarna är detta en kanonskärm som ej bör förbises. 14/3 - 2013 : Köpte mig ytterligare ett exemplar av denna bildskärm. Inga döda pixlar eller andra vanliga defekter, men jag tycker mig kunna se att den nya bildskärmens vitbalans är aningen off, eller i vart fall annorlunda jämfört med bildskärm #1 (vid samma inställningar såklart!). 18/3 - 2013 : Vitbalansen på de två exemplaren är definitivt olika (om än bara marginellt), även vid fabriksinställningar. Har nu även märkt ganska omfattande BLB 'round the border på exemplar #2, som framträder allra mest nertill i höger hörn. ***Betyget 9/10 endast aktuellt om priset ej överstiger 1500:-***
 Logitech G700   8 år sedan
Nu kanske jag fått ett dåligt ex., men på min känns det ej då man trycker in tumknapparna, vilket resulterar i massklick. I övrigt är den helt underbar. Hade tumknapparna klickat ordentligt/tydligt hade detta varit en mus värd 10/10. Återkommer med mer information vid senare tillfälle.
 Webhallen   9 år sedan
Imbattable boutique en ligne!
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.