Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Pepsico
Medlem sedan: 2003-11-01
Senaste uppdatering: 2018-03-15 20:25:01
 Har 189 bilder i galleriet     3 filmer i filmsamlingen    skrivit 5 inlägg i forumet
 Pepsicos forumprofil
 Galleri (189)  Filmsamling (3)  Annonser (0)  Gästbok (3)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (117)
 Asus ROG Rapture GT-AC5300   8 mån sedan
Hej! Har bevakat denna router i flera månader nu och nu har jag äntligen köpt den. Den var på rea på Komplett.se för 3295kr. Direkt efter att jag hade beställt den, gick jag in här på prisjakt för att se betyg och omdömen på routern och blev genast nervös över vissa omdömen. Hade jag köpt något som är sämre än det jag hade idag (Asus RT-AC87U)?! Har nu använt denna router i över en vecka och jag är så otroligt imponerad av prestandan och stabiliteten! Den är sjuksnabb! Har 1000/1000mbit fiber till huset och kommer nu upp i följande hastigheter: Via kabel: Nedladdning: 991 mbit/sek Uppladdning: 922 mbit/sek Via Wifi (mätte med Samsung Note 9 från 20 meters avstånd från Routern): Nedladdning: 615 Mbit/s Uppladdning: 511 Mbit/s Täckningen är mycket bättre än tidigare. Vi har full Wifi styrka över hela tomten (1150 m2). Streaming: Detta var snabbt även med gamla routern och nu startar Netflix direkt i 4k utan fördröjning. Negativt? Kan inte hitta något att klaga på än så länge. Kanske priset som är något högt. Men enligt mig är det absolut värt den prestandaökningen jag fick. Älskar att routern är så stor. Vi har den uppe i vinden, vilket gör att storlek inte är något som stör oss. Den ser brutal ut! :) Positivt: *Hastigheten på tråd och Wifi. *Täckningsytan är enorm! *Byggkvalitet är superb! *Installation var extremt enkelt! Den hittade alla inställningar som jag hade på min gamla router och kopierade över det till den nya. Magic! *Onlinespel på Nintendo Switch har mycket bättre respons nu. *Snygg! KÖP!
 Reference Audio   10 mån sedan
Mycket bra service! Beställde via nätet. Beställde duk, fästen och projektor. Fick hem varorna riktigt snabbt! UPPDATERING Bor nu i Stockholm och har varit och handlat i den fysiska butiken. Jättebra service och riktigt kunnig personal! Jättefin butik med bra priser! Rekommenderas! www.referenceaudio.se
 Nyaste setupen (Maccan1)   1 år sedan
 Svive Phoenix   1 år sedan
Fantastisk byggkvalitet och många inställningmöjligheter! Väger hela 30kg! Har haft den i 2 veckor nu och den är helt underbar. Köpte även en Svive Lynx till min son. Supernöjd!
 Nintendo Classic Mini SNES   1 år sedan
Fantastiskt bra och prisvärd! Jag anser att den är prisvärd trots att den kostar nästan dubbelt så mycket i Norden mot USA och Japan. Kontrollerna är identiska till originalen och spelen är till 99,99% som originalen. Om du var barn under 80 och 90-talet och älskade tv-spel är detta ett måste. Jag har själv köp tre stycken. En att spela i och två som jag sparar till mina små barn till de blir vuxna. 16bits magi!
 Nintendo Switch   2 år sedan
+ Nintendo + Bärbar + NINTENDO + Snabba och tydliga menyer + Riktigt bra byggkvalitet - Batteri tid - Inga media spelare ännu
 Microsoft Xbox One S 2TB (inkl. Gears of War 4) - Limited Edition   2 år sedan
+ GEARS! + Tyst + Sval - Går inte att stänga av lysdioden på kontrollen och på konsolen - Krånglig meny
 Sony PlayStation 4 Pro 1TB   2 år sedan
+ Snygg + Tystare än vanliga + Snabbare + 4K-ish - Ej UD bluray - Dyr - Ej nativ 4K
 Hembiobutiken   2 år sedan
Supertrevliga och kunniga! Extra plus till "greken" som lurade på mig en massa prylar.
 Epson EH-LS10500   2 år sedan
+ TYST!!! + Sval (vattenkylning) + Svärtan + 3D + 4K-ish - ej nativ 4k
 Marantz MM8077   3 år sedan
Låter jättevackert. Men bör användas med lättdrivna högtalare. Har nog med kraft för de flesta högtalare.
 Elac BS 243.2   3 år sedan
För 7990kr är detta ett kap! Jet5 är fantastisk!
 Marantz AV8802A   3 år sedan
Fantastiskt försteg. Låter helt otroligt mycket bättre än min gamla AV8003 som i sin tur lät superbra! Framtidssäker.
 Mario Kart 8 (Wii U)   5 år sedan
Mario Kart 8 är ett fantastiskt bra spel! Detta är ett otroligt vackert spel för alla åldrar. Spelet har ett mycket välbalanserat svårighetsgrad. Det finns tre klasser, 50cc, 100cc och 150cc, där 50cc är lite långsammare och lättare, där 150cc är snabbare och mycket svårare. *Grafik och design: Detta spel är otroligt vackert! Jag har en PS4 med de flesta spelen och ingen av PS4s spel kommer i närheten av Mario Kart 8s grafiska design. PS4 har MYCKET mer muskler än Wii U, men detta spel flyter på i 60 bilder per sekund, med vackra färger och fantastiska banor. 10/10 *Ljud: Mycket bra ljudkvalitet med massor av små detaljer. Musiken har flera nya men också omgjorda retro Mario Kart låtar. 10/10 *Spelbarhet: Det är lätt att komma igång. Men det för att mästra 150cc, krävs det mycket träning. Du måste lära dig att "drifta", göra perfekta starter, hoppa och vara taktiskt med dina vapen. Det jag saknar, är de klassiska "battle" banorna. Men förhoppningsfull, kommer de i en uppdatering. Online funktionen fungerar perfekt. Men saknar ljud chat. Fantastiskt roligt att spela 2-4 spelare samtidigt på samma skärm! 9/10 Det är absolut värt att köpa en Nintendo Wii U bara för det här spelet! Har spelat det dagligen sedan den 30/5. Vad väntar du på!? KÖP!
 The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS)   5 år sedan
Ett av de bästa Zelda spelen någonsin! Värt att köpa en 3ds enbart för det här spelet,
 MrBoff`s Bioprojekt. (MrBoff)   6 år sedan
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   6 år sedan
 Marantz UD7007   6 år sedan
Toksnabb Blu-rayspelare med otroligt bra bild och ljud. XLR kontakter! Vilken annan Blu-rayspalare har det? Perfekt när man vill njuta av stereo musik från en CD eller SACD skiva. Det ända jag skulle säga var negativt med spelaren är det jäv¤# klistermärket från "Netflix" som satt på ovansidan av spelaren. Vilka idioter! Fick tag bort det med hårtork, trasa och vatten. Har tre stycken Sony Playstation 3 som jag har använt som Blu-rayspelare här hemma. Men denna är en klass för sig. MYCKET SNABBARE ÄN PS3! Om man jämnför Blu-ray/media funktioner i Marantz UD7007 med en PlayStation 3 är följande bättre/sämre . +++ Plus Bilden Ljudet Menyer. Mycket enkla och snabba menyer. Hastighet (laddning av film) Format. Klarar av alla de vanligaste formaten. Fjärren. Logisk och snygg 2x HDMI! Klockrent för de som har en reciever som inte klarar av HDMI 1.4 (3d). XLR! ---Minus Saknar Wifi. Men har vanlig nätverksanslutning. Priset. Har du en "vanlig" tv och hemmabio räcker det med en PS3
 Bio bygge del 2 (ssoep)   7 år sedan
 Gamla systemet (floyd123)   7 år sedan
 2012 (Libell)   7 år sedan
 "UnboXing" Xtz prylar och projjen (RobNB)   7 år sedan
 Mini Bio (bobban25)   7 år sedan
 Nya lägenheten (tompa76)   7 år sedan
 ADEO Plano Vision White 16:9 113" (250x141)   7 år sedan
Enkel att montera och spänna.
 Akustikmiljö i Falkenberg AB Minimizer Single   7 år sedan
Mycket prisvärd absorbent. Har även samma material på mitt innertak.
 Akustikmiljö i Falkenberg AB Nivå   7 år sedan
Mycket prisvärd ljudabsorbent som är dessutom riktigt snygg!
 Färdiga bion (gamla lägenheten) (lovek)   7 år sedan
 Russound Acclaim 7C77 (par)   7 år sedan
Har inte provad dem ännu. Men de ser ut att vara väldigt bra byggda.
 Mi casa, su casa (tiger99)   7 år sedan
 Samsung UE55D8005   7 år sedan
Riktigt grym tv! Dessa personer som ger TVn dålig betyg verkar inte förstå att... Nummer 1: En tv har aldrig bra bild direkt från fabriken. Denna tv precis som alla andra tv-apparater behöver bildkalibreras! Antingen genom att betala en kalibrerings proff eller att försöka ställa in bilden så gott det går med en bildkalibrerings DVD/Bluray (Blir inte 100%). Nummer 2: Det finns ett rekommenderat avstånd för att få ut det bästa från en 55tums TV. I detta fall 4,5meter. Denna tv har en fantastisk bra svärta och färgåtergivning. Den är snabb som fan. Hackar aldrig när det är snabba bilder. Använder den till PS3, Xbox 360, dator, 8-bits Nintendo och Super Nintendo. +Har en app till Android som gör att du kan se det som visas på tvn direkt på mobilen. +Designen! Snyggare tv hittar du inte. +Tunn! +Kompatibel. Du kan koppla vad du vill till den. Allt från nytt till gammal. USB till Hårddisk och Android enheter. -Plastig fjärrkontroll Bästa tvn för priset! Ska snart köpa en till!
 Med fokus på musik (Sikkfisk)   7 år sedan
 Vincent 2RCA - 2RCA 0,6m   7 år sedan
60cm vackra RCA kablar från Vincent. Fantastiskt kvalitet som levereras i en vacker trä ask. Tok nöjd!
 Vincent Cableline 2Spade - 4Spade (par) 2m   7 år sedan
Vackra högtalarkablar i riktigt hög kvalitet! Dessutom i en fin ask:)
 Klintons Hifi & Hemmabio   7 år sedan
Min absoluta favorit butik! Kunnig personal. Tre olika hemmabio rum. Från vanlig hemma bio till High end. Bröderna Klinton är två fantastiska killar! Uppdatering: Fy fan vad jag älskar den här butiken!
 Vincent Cableline CEE 7/7 - IEC C15 1,5m   7 år sedan
Snyggare och bättre kvalitet hittar du inte! Speciellt inte med en sådan fin låda i alla fall:D
 Vårt hem (TaXu)   7 år sedan
 Elac BS 243   7 år sedan
Passar perfekt till FS 247
 Monster Z1   7 år sedan
Har provat flera olika kablar på mina Elac 207A. De högtalarkablar jag har provat är: Supra Ply 3,4 och Monitor Audios silver kabel (jättefin kabel). Provade alla kablar i flera timmar fram och tillbaka mellan dessa kablar. Monster kabeln var den enda kabel som lät som jag ville. Snabbare och fylligare bas medan den höll kontrollen. Är mycket nöjd med kabeln. Dessutom är den väldigt lätt att skala. Har deras bananer till. Det ser och låter väldigt bra! För Hi-fi ska inte bara låta bra ;)
 Epson EH-TW9000   7 år sedan
Uppgraderade från TW2000 till den här. Fantastisk projektor! Speciellt i 3d
 Elac FS 247   7 år sedan
Mycket bra tryck i basen. Jetdiskantens detaljrikedom är svår slagen för dem pengarna
 Marantz PM-KI Pearl   7 år sedan
Otrolig detaljrikedom. Har tillverkats i 500 ex!
 Marantz SA-KI Pearl   7 år sedan
Underbar detaljrikedom!
 Nu är det klart, ca 6 mån försenat! (Blueice)   7 år sedan
 Velodyne SPL-1200R   8 år sedan
Mycket bas för pengarna. Snabb och direkt. Mycket trevligt med den medföljande fjärrkontrollen och kalibrerings funktionen.
 Elac BS 203A   8 år sedan
Allt vad man kan förvänta sig av bakre högtalare. Mycket detaljrika!
 Epson EMP-TW2000   8 år sedan
Otroligt bra bild. Kräver dock en viss kalibrering för ultimat prestanda.
 Marantz AV8003   8 år sedan
Vacker och framtidssäker maskin.
 Marantz MM8003   8 år sedan
Mycket stilren förstärkare som återskapar det vackra Marantz ljudet. Lagom mycket tryck i.
 Screen Innovations Black Diamond II TRF113BD8 0.8 16:9 113" (250x141)   8 år sedan
Det finns ingen bättre duk. Men tyvärr är priset skit högt!
 Elac CC 241   8 år sedan
Mycket tydlig center med mycket bra tryck. Tycker även att designen är mycket läcker.
 Elac FS 248   8 år sedan
Finns det bättre ljud för dem pengarna?
 MJ Multimedia   8 år sedan
Beställde 3st Samsung 3d glasögon. Tre dagar senare kunde jag åka och hämta dem på Ica. Priset var tokbra mot alla konkurrenter. Det skilde 200kr mot den näst billigaste. Jag trodde först att det måste vara något knasigt med dem efter som det var så billigt. Det stod på deras sida att de inte hade glasögonen på lager men att de skulle komma in om några dagar. Dagen efter de hade fått in det på lagret hade jag dem i min ägo. Det som jag tyckte var riktigt bra med MjMultimedia var att så fort det hände något med min beställning så fick jag ett mail. Först skrev dem att varan inte fanns på lager, sedan att den kom in på lagret, sen att de hade skickat varan och slutligen kunde jag spåra paketet med hjälp av kollinummer som de mailade mig. Skit bra service! Tveka inte att beställa från dem! Jag är riktigt nöjd!
 Bilder på Cobran (cobra-427)   8 år sedan
 Mitt bio rum! (adehd)   9 år sedan
 Vardagsrumsbio (Hays)   9 år sedan
 Homecore Cinema (Litecore)   9 år sedan
 Webhallen   9 år sedan
Sveriges coolaste butik. Riktigt bra priser och har alla tekniska prylar du kan tänka dig.
 OCZ Vertex Series SATA II 2.5" SSD 30GB   9 år sedan
BRUTALT SNABBA!
 Gammla Ljud och bildrummet.. (gamut)   9 år sedan
 Hemma hos! (Lassepasse)   9 år sedan
 Lgh och hemmabio (Tompasten)   9 år sedan
 Holodeck 2 (Gonk)   9 år sedan
 Min hembio (jonntronn)   9 år sedan
 Candy store (Candy store)   9 år sedan
 Hemmabio - Black n Red (Zeke82)   9 år sedan
 Vår bio (joakim123)   9 år sedan
 Thundercats - Complete Season 1 (UK)   9 år sedan
En riktig 80tals klassiker!
 Borta bra men Hemma bäst (MrMarantz)   9 år sedan
 Microsoft Xbox 360 E 120GB   9 år sedan
Mycket fin och bra maskin. Större hårddisk än premium versionen. Den är SVART! Den har HDMI. Lite högt pris. Men själv fick jag ett väldigt bra pris! Uppdaterad: Efter två år i min ägo. Höjer jag betyget från 8 till 10. Detta är en brutal maskin! Har två stycken Elite och en premium. Jag är jätte nöjd.
 Assassin's Creed II - White Edition (Xbox 360)   9 år sedan
Riktigt bra spel. Jag tyckte väldigt mycket om första spelet och i den här har de förbättrat mycket som kanske inte var så bra i första spelet. Gillar du 3e persons äventyr spel ska du ta en titt på denna.
 Canon EOS 500D   9 år sedan
Min första system kamera. Är riktigt nöjd. Lätt att lära sig ta fina bilder. Men jag inser att detta kommer att bli en dyr hobby:)
 Gamla bilder (Maccan1)   9 år sedan
 Bio-Byggar-Bilder (dildoe)   9 år sedan
 Det var då det... (nickeskbg)   9 år sedan
 Nya Lyan (Evil Homer)   10 år sedan
 Projekt Diffusors (ÖrjanB)   10 år sedan
 Terminator 2: Judgment Day - The Skull Edition   10 år sedan
Riktigt fin och välbyggd box. Innehåller flera olika DVD versioner, extra material och en extended blu-ray version. Mycket bra bild och ljud!
 Mitt vardagsrum/kök & High Fidelity (MatsE)   10 år sedan
 28 Days Later - Box Set (UK)   10 år sedan
Riktigt bra filmer. Dock är det riktigt dålig bild på 28 days later! En besvikelse då DVD versionen har lika "bra" bild.
  Bio "Me Casa" 2 (HK-henke)   10 år sedan
 År 2010-2012 (Glidtassen)   10 år sedan
 Min enkla bio hörna (Ingemar100)   10 år sedan
 Arkimedia - Biorum (färdigt) (jenslundberg)   10 år sedan
 2 kanalare integrerad i Biosystem. (hellbit)   10 år sedan
 Ambiance dedikerte HIFI. (Ambiance)   10 år sedan
 Hög ände (Tompasten)   10 år sedan
 D-Link DWA-140   10 år sedan
Har precis installerat DWA-140 som jag kör tillsammans med min D-Link DIR-655. Den fungerar riktigt jäkla bra! Kommer upp i hastighet över 6,5 MB/sek. Det är vad jag brukar komma upp om jag har datorn direkt kopplad i väggen. Har 100Mbits lina. Jätte enkel installation. Väldigt bra pris. Rekommenderar denna produkt! Köp köp köp! PS. Kör med XP 32bits
 Harman Kardon DVD 47   10 år sedan
Otroligt bra dvd spelare. Mycket bra bild och ljud. Klarar även av de flesta formaten. SACD, HDMI kontakt, RE free, you name it!
 Infinity Cascade 12   10 år sedan
Spelar riktigt bra till musik. Och skakar om rummet till film. Tok nöjd!
 Elac FS 207.2   10 år sedan
Nu har jag haft dessa högtalare i en månadstid. Precis som många skriver. Det bästa du kan köpa mellan 10-16ksek. Den omtalade Jet diskanten är fantastisk! Jag var helt inne på att köpa antingen B&Ws DM683 eller Monitor audios silver RS8. Jag var på hifi klubben flera gången och lyssnade på B&W och älskade ljudet. Sedan fick jag chansen att lyssna på Monitor audio som också lät jätte bra. Men när jag lyssnade på Elacs blev jag förälskad. Vilket ljud! Provlyssna så får du höra vad jag menar.
 Harman Kardon AVR 7300   10 år sedan
Ett monster!
 Min anläggning (Zelli)   11 år sedan
 Hemmabion för många år sedam (Jokkmokksjocke)   11 år sedan
 Bio Black (THXcht)   11 år sedan
 Toys R Us   11 år sedan
Jätte stor butik. Men med lite personal. Tar lång tid att få hjälp samt att det brukar vara lång kö i kassan.
 Scifi Replicas Luke Skywalker Lightsaber Replica, Episode IV   11 år sedan
Coolare produkt får man leta efter. Har både Darth Vaders och Anakins lightsaber. Samma person.. men du förstår vad jag menar:)
 Mina hembio (joz)   11 år sedan
 GameShop   11 år sedan
Fin butik men liten butik. Men de hade det mesta! Allt från gamla tv spel, till kort spel och dator mod! Mycket trevlig butik.
 Logitech Desktop MX5000 Laser (SV)   11 år sedan
Den är lika snygg som den är dålig! Bland det sämsta jag har köpt till min dator. Tangentbordet fungerar så där. Men musen suger! Den hackar och har eget liv. Har haft den i över två år nu och har fortfarande inte kommit någon uppdatering som gör så att den fungerar som den ska.
 PSXCARE   11 år sedan
Mycket trevlig personal! Väldigt hjälpsamma och vet vad de pratar om!
 Microsoft Xbox 360 Premium 20GB   11 år sedan
Mycket bra och prisvärd maskin. Saknar tyvärr HDMI.
 Acer P243W (d)   11 år sedan
Mycket bild för pengarna! Fin design. 2ms! Mycket bra till spel!
 Samsung LE40M87BD   11 år sedan
Mycket bra bild för pengarna! Samsung har även mycket bra suport samt 1 år 100% pixelgaranti!
 Dustin Home   11 år sedan
Mycket snabba leveranser. Möjlighet till att spåra paket. Bra service!
 Logitech Z-5500   11 år sedan
Otroligt bra ljud för att vara PC högtalare. Fyllig bas med fint klang. Mycket prisvärt!
 Gamla blåa lägenheten... (Suomela)   11 år sedan
 V 2.0 (Mille2000)   11 år sedan
 `·.¸«Infinity »¸.·Stugan på TREGÅRDN! (M5 : ))   11 år sedan
 Hemmabio/vardagsrum (Melzen)   11 år sedan
 DVD samlingen (Bullen78)   11 år sedan
 Drömhuset (Falcon77)   11 år sedan
 Nintendo NES (8-bit)   11 år sedan
Underhållning på högsta nivå! Så enkelt men ack så beroende framkallande!
 Sanyo PLV-Z1   12 år sedan
Jag köpte projektorn för fyra år sedan och den visar fortfarande lika bra bild! Har inte behövt byta lampa ännu. Väldigt konstigt... Men det bör vara dags snart.
 Supra Trico Coax 1RCA - 1BNC 1m   12 år sedan
Mycket ljud för pengarna!
 Wharfedale Diamond 7.2   12 år sedan
Har en varm karaktär. Mycket bra hifi stativ högtalare.
 Yamaha NS-C300   12 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.