Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos REPTiL3
Medlem sedan: 2009-10-18
Senaste uppdatering: 2021-02-07 12:10:35
 Har 45 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 103 inlägg i forumet
 REPTiL3s forumprofil
 Galleri (45)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (12)
 Cinema HQ Byggbilder (Thomas_S)   1 år sedan
 Övervåningen (balagarba)   1 år sedan
 Cinema Nostromo (Audiostar)   1 år sedan
 Proshop   1 år sedan
Usb-c porten slutade att fungera för andra gången på telefonen. Så den hade alltså vart på lagning en gång redan, men andra gången vägrade dom laga den för att skärmen hade en lite spricka! Problemet med usb-porten startade nästan direkt efter köp av mobilen och är ett känt problem med den modellen, men tydligen är det sprickans fel. Aldrig att jag handlar hos detta företaget igen!
 EVGA GeForce GTX 770 SC ACX HDMI DP 2xDVI 2GB   7 år sedan
Uppgraderade från ett gtx660 jag inte var nöjd med, funderade först på gtx780 med det blev detta istället då jag tyckte ACX kylaren verkade lovande men inte fanns i lager för gtx780. Kan nu konstatera att lägga ett par tusen till på ett kort inte hade gjort mig nöjdare! +Grym Prestanda +Prisvärt +Tyst! +Bra Temp +Redigt snyggt! Dock en smaksak såklart -Inget än så länge EVGA skickar även en gratis backplate när man registrerat kortet på deras hemsida! Måste dock göras innan 15 juli så skynda er :)
 Rotel RA-12   7 år sedan
Är riktigt nöjd med den, en härlig uppgradering från RA-06. + Inbyggd wolfson dac! Skönt med display Känns gedigen och välbyggd, riktigt vacker är den Ett skönt och behagligt ljud Bluetooth - 10w svagare än förra, men knappast märktbart Medföljande fjärrkontrollen Slutsats: Kraft så det räcker och blir över (än så länge) och bra med ingångar!
 Google Galaxy Nexus   9 år sedan
Älskar den sjukt mycket! Hade en xperia X10 innan, herregud vilken uppgradering. En riktig skillnad, över förväntan kan jag lova. Batteritiden som de flesta klagar på har jag inte märkt av alls att den är speciellt dålig, trodde den skulle vara sämre med tanke på vad jag läst. Skärmen är underbar, riktigt fina färger, upplösningen och storleken framförallt! Kameran är det inget fel på heller, folk måste vara riktigt kräsna. Rekommenderar den verkligen! KÖP!
 Ljudfokus   9 år sedan
Riktigt snabb leverans! Fick ett sms från posten nästan precis ett dygn efter att jag beställt mina högtalare. Bra priser har dom också + gratis frakt. Mycket nöjd!
 Final Fantasy XIII (PS3)   10 år sedan
Älskar det här spelet så håller inte med om de som ger spelet så dåligt betyg! Enligt mig riktigt underhållande, och gud så vackert det var. Rekommenderas helt klart!
 Inet   10 år sedan
Grymt bra butik, beställt från dom 3 gånger och har fått hem grejerna dagen efter på alla 3 beställningarna! +Trevlig hemsida. +Snabb leverans. +Bra priser Rekomenderar verkligen denna butik!
 Asus VW266H   10 år sedan
Har haft denna i ca ett år nu och är mycket nöjd! Använt den en hel det till att spela och se på filmer, funkar hur bra som helst. Bra pris för 25,5 tum med 1920x1200 upplösning enligt mig. Rekommenderar denna skärm!
 Muramasa: The Demon Blade (Wii)   11 år sedan
Älskar spelet! Snyggt och underhållande :D
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.