Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Se_BBB_e
Medlem sedan: 2008-03-28
Senaste uppdatering: 2013-08-09 16:17:24
 Har 80 bilder i galleriet     1 film i filmsamlingen    skrivit 1417 inlägg i forumet
 Se_BBB_es forumprofil
 Galleri (80)  Filmsamling (1)  Annonser (0)  Gästbok (7)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (47)
 Bythjul   3 år sedan
De goda nyheterna är att däcken kom, och monteringen gick smidigt hos den verkstad jag anlitade genom bythjul. Däcken jag hade beställt var helt vanliga vinterdäck i standarddimension. Trots detta blev leveransen senarelagd fyra gånger! De första bara fick jag ett sms några timmar innan med en ny tid och datum. Det var samma tid (kl 16) så det var visserligen fine, men ändå irriterande. Sista gången fick jag en notis från DHL samma dag, men leveransen hann givetvis inte fram samma dag, och så fick jag istället ett samtal från verkstaden och vi bokade om till nästa vecka. Efter det gick allt väl. Snygg hemsida men kass service. Synd. Fast det är inget blufföretag.
 NetOnNet   9 år sedan
Inget att klaga på. Låga priser och inga tjafsiga försäljare - fallar mig i smaken som aldrig fattar besult baserat på försäljare ändå.
 Twemco BQ-50   9 år sedan
Älskar den här klockan! Väldigt vacker och andas kvalitet. Verkligen fint urverk som håller tiden med hög exakthet. Man märker direkt varför den kostar så mycket.
 IBM Model M   9 år sedan
Fantastiskt bra tangentbord från den tiden då skrivkänsla betydde något. Tangentbordet utvecklades för att konkurrera med skrivmaskiners tangentbord. Kvaliteten var det absolut viktigaste och resultaten är en makalös kvalitetskänsla och ett tangentbord som verkligen pressar all prestanda ur dina fingrar.
 Logitech MX510   9 år sedan
Underbart bra mus
 Benq G2420HDBL   9 år sedan
Inte jättebra bildkvalitet men den jag tycker den duger. Det är ju 6 bitars färgdjup med allt vad det innebär, och svärtan är inte toppen direkt. Färgerna är ok. Bra pris och bra byggkvalitet. En rejäl produkt som säkerligen håller många år.
 Audio Technica ATH-SQ5   9 år sedan
Ett par omoshiroi lurar som bara säljs i Japan. Anledning att jag valde dessa är portabiliteten. Det går att vika ner lurarna så att man kan ha dem runt halsen någorlunda bekvämt. Har jämfört dem med Denon AH-P372 som kostar ungefär lika mycket. Min slutsats är att Denon-lurarna känner lite mer tillbakadragna i mellanregistret och diskant. Tror egentligen att Denonlurarna spelar mer neutralt men SQ5 är livligare. Basen i P372 är överlägsen den i SQ5 som i princip kräver någon slags bass boost för att låta hyfsat. Isoleringen och byggkvaliteten är bäst i SQ5. Kort och gott en duglig lur för portabilitet.
 Fiio E5   9 år sedan
Helt ok kvalitet. Funkar bra men den förstärker inte jättemycket.
 Apple iPod Nano 8GB (3rd Generation)   9 år sedan
Kvalitetsprodukt. Trist att man inte kan byta batteri.
 DLS Performance 960   10 år sedan
Basen går inte riktigt så djupt som jag skulle vilja. Lite synd, för annars är det en trevlig bekantskap med mjukt och balanserat ljud till ett bra pris.
 Övervåningen (balagarba)   10 år sedan
 PA bygge (hi-fi)   10 år sedan
 BRC i Malmö   10 år sedan
Var inte riktigt nöjd med servicen i butik men priserna och utbudet är mycket bra, likaså leverans.
 Motorola Razr V3i   10 år sedan
Vacker och tålig, har i princip allt jag behöver i en mobil. Men den känns ändå ganska omodern nuförtiden.
 Hifi rummet. (robert293)   10 år sedan
 Ny Lägenhet (Joakim Junghard)   10 år sedan
 min gamla lägenhets bio (psycho_nr1)   10 år sedan
 Insidan av ett par 99.36:or.. (Kent Johansson)   10 år sedan
 Bygge golvhögtalare. (Beijergard)   10 år sedan
 Baslåde bygget gas 12tum (NikoR)   10 år sedan
 Biograf i Viken (nico333)   10 år sedan
 Dynaudio 2-vägare Diy. (Lisa91)   10 år sedan
 Microsoft Xbox 360 Premium HDMI 20GB   10 år sedan
Mycket bra grafik, online, kontroll och spelutbud. Bästa konsol jag nånsin ägt.
 Hemma hos Gubbas (Gubbas83)   10 år sedan
 rummet (hi-fi)   10 år sedan
 Låt den Rätte Komma In   11 år sedan
 Dynavoice Challenger M-85   11 år sedan
Mycket prisvärd högtalare! Ljudet är väldigt öppet, stort, och fyller verkligen rummet. Kontrollerad men kraftig bas, detaljerad diskant, ett mellanregister som aldrig känns bortglömt. Kraftfull högtalare med bra ljudkvalitet helt enkelt. Inte helt frekvenslinjär men inga stora brister direkt heller.
 Peerless-AV 830984   11 år sedan
Mycket bra bredbandselement med förbluffande linjärt mellanregister, bra basrespons (för storleken) och högupplöst diskant. Det är mellanregistret som står ut på dessa och det låter väldigt naturligt och oansträngt. Diskantåtergivningen är inte alls lika linjär men kvaliteten är mycket god som sådan. I en portad låda på några liter går den ner till en 60 hz -3 dB om man så vill så den klarar av lite av varje. Till dess pris är det inget att snacka om och ett hembygge med dessa element slår ut många dyrare högtalare i ljudkvalitet.
 templett är klart (markkrell)   11 år sedan
 HifiKit Electronic   11 år sedan
Funkade bra, snabb leverans, trevlig support. Ingen anmärkning.
 Lägenheten & Bio =)=) (The_King)   11 år sedan
 Ambiance dedikerte HIFI. (Ambiance)   11 år sedan
 Ortofon P-15   11 år sedan
Oj vad bra! Jag tycker det är helt makalöst. Tillsammans med T-amp ger dem en oerhört välbalanserad ljudbild med hög upplösning, torr och mycket snabb bas (och bra kapacitet för djupbas!) och naturliga röster. 3D-perspektivet sitter också. Allt känns bara så rätt.
 Sonic Impact T-Amp Gen 2   11 år sedan
Mycket imponerande produkt. Ljudkvaliteten är på absolut topp. Nu har jag inte så mycket hi-end förstärkare att jämföra med men det låter bättre än något annat jag har ägt/äger iaf =) Byggkvaliteten är dock i botten (nästan). Okej att den är otroligt prisvärd ändå men för nästan en tusing hade finishen kunnat vara bättre trots allt. Extremt plastig liten sak..
 Dynavoice Challenger C-5   11 år sedan
Bra och kraftfull, går djupare i basen än S-5orna helt klart. Det känns som om den skulle kunna ge lite mer tyngd åt röster men det är helt klart godkänt. Klarheten i ljudet gör tal lätt att förstå.
 Ljudfokus   11 år sedan
Kan bara vara positiv. Snabb leverans, fri frakt, absolut inget strul. Det kan inte bli bättre. Byter ut trasiga produkter direkt utan att tjafsa. Lätta att ha att göra med till tusen.
 Dynavoice Challenger S-5   11 år sedan
Med tanke på priset är det verkligen en kap. En nackdel är att de inte går så djupt i basen, men det spelar ingen roll för mig som kompletterar med sub.
 Denon AVR-1801   11 år sedan
Bra kvalitetskänsla, bra ljudkvalitet. Saknar dock en del funktioner som crossover-frekvens och lite annat.. Men de verkar ha lagt krutet på kvaliteten istället och det är uppskattat. Fjärren ser dock ut som om den desginades 1991 ungefär. Inte så kraftfull heller.
 Audio Pro Subzone   11 år sedan
Går rätt djupt. Visst, det är inte en särskilt tajt bas den producerar, och det är heller inget man skulle vilja ha till musik men till film ger den specialeffekter det rätta krutet. Gav en femhundring för den vilket får anses vara ett bra pris med tanke på att den faktiskt gör helt ok ifrån sig.
 JVC RX-6000R   11 år sedan
Funkar väl ok, men inte världens ljud. Hade lite problem med knastrande.
 Pioneer SX-209RDS   11 år sedan
Kan inte säga något dåligt om den.. Låter mycket bra i alla register, har gott om kraft. Inget bakgrundsbrus.
 JWS Center 100   11 år sedan
Mycket bra ljud med tanke på priset. Funkar hur bra som helst till center, som ju används rätt flitigt i film. Har inga problem med att få röster och effekter att låta tydliga och fylliga. Rejäl centerhögtalare till ett löjligt lågt pris. Avdrag för att det fanns sågspån på den..
 JWS C81XL GOLD   11 år sedan
Duger till hemmabio. Tryck har den iaf.
 Genexxa GX-1000   11 år sedan
Lite otydlig diskant och mellanregister, och vasst, men ok bas, och mycket. Riktigt kraftfull högtalare för ett lågt pris. Duger gott till film.
 Koss Porta Pro   12 år sedan
Ljudet domineras av en ganska så rapp och trevlig bas som ger ljudet en härlig rytm. Mellanregistret är förvånansvärt detaljerat men diskanten är intetsägande. Som helhet ger den ett gott och luftigt ljud för de som gillar bas, men inte särskilt korrekt återgivning per se. Enligt mig mycket bekväma och snygga. Även smidiga att fälla ihop. Ofantligt prisvärda.
 Philips 32PFL5522D   12 år sedan
5990 kr på NetOnNet och den har lika bra bild som mina kompisars dyra Samsung som kostar betydligt mer.. Imponerande färgåtergivning. Det som är lite irriterande är det dynamiska kontrastet som inte går att stänga av. Men det är en obetydlig detalj sett till helheten. Mycket prisvärd TV vars bild och design får den att se mycket dyrare ut än vad den är.
 JWS UniQue 2500   12 år sedan
Avsaknaden av mellanregister märks. Men dem har mer tryck än de flesta bakhögtalare, och diskanten är inget större fel på så dem duger.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.