Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Svante Skoog
Medlem sedan: 2002-05-31
Senaste uppdatering: 2021-09-23 16:01:18
 Har 38 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 6026 inlägg i forumet
 Svante Skoogs forumprofil
 Galleri (38)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (7)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (837)
 Resident Evil 8 Village (PS5)   5 mån sedan
Bästa (icke Remake) RE spelet på 15 år. Jag gillade 7:an, men detta känns mycket mer old-school RE. Slottet och de andra gotiska stugorna, påminner en hel del om herrgården i ettan, och utomhus delarna, påminner om 4:an. Så det känns som en bra mix mellan dom spelen. Bra variation på miljöerna och schysst tempo. Som vanligt med RE spelen, så ballar det ur en aning mot slutet, men inget som förstör. Då dom samtidigt jobbat med 9:an, så hoppas jag på att det släpps redan nästa år.
 Returnal (PS5)   5 mån sedan
Ett av de bästa spelen jag kört på länge. Påminner en del om Metroid, när det gäller utforskandet av en alien planet. Det är dock ett spel som kräver tålamod. Inte lika svårt som Dark Souls, men har man lätt för att ragequitta, så bör man nog leta efter nåt annat spel. Det här är inget spel som håller spelaren i handen, likt de flesta spel nuförtiden, utan man får upptäcka saker på egen hand. Finns dock gott om bra guider på nätet, som har vettig info om hur saker fungerar. https://www.pushsquare.com/guides/returnal-guide-tips-tricks-and-all-you-need-to-know Skönt med nånting nytt och annorlunda, vilket behövs i dagens spelindustri. Och nice med ett riktigt next gen spel också, som visar upp vad PS5:an klarar av. Rekommenderas till de som vill ha en old-school utmaning.
 Cyberpunk 2077 (PS4)   10 mån sedan
Flyter bra på PS5:an, men det är så buggigt, att det bara förstör upplevelsen. Vänta ett halvår, eller tills next gen patchen kommer. Borde va förbjudet att sälja spel i det här skicket, speciellt när det blir ospelbart på original PS4:an. Spelet i sig, när det väl funkar, är bra. Men det lever inte upp till den överdrivna hype, som folk målat upp genom åren. Föredrar Witcher 3. OM, dom fixar till spelet, så det inte känns som ett jäkla Early Access/Alpha, så kommer jag att öka betyget. Men tills dess, blir det inte mer än knappt godkänt.
 Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB   10 mån sedan
Grymt nöjd! Betydligt roligare next gen upplevelse, än när PS4:an släpptes, då detta är ett betydligt större steg, än vad man fick på 4:an. Jag gillade Dual Shock 4, men DualSense är banne mig skönare. Haptic feedback må vara en gimmick, men i Astro's Playroom, gav det en fin boost i upplevelsen. Gillade känslan i avtryckarna, när man skjuter med pilbågen, nåt jag hoppas dom använder sig av i Horizon 2. Att den är snabb, är ingen överdrift, för laddningstiderna i Astro och Miles Morales, existerar knappt. Känns som när man spelade spel på cartridge, under NES/SNES tiden. Sen är ju även nya operativsystemet snuskigt snabbt. Skönt att slippa lagget från PS4:an. Har tur med mitt ex, som är tyst, utan några problem ("ta i trä"). Den är inte riktigt lika tyst som Series X, men jämfört med PS3 och PS4:an, så är den knäpptyst. Det enda som stör lite, är när man installerar spel från skiva, för skivläsaren, för den är lika högljudd, som på PS4:an. Men detta är ju bara ett tillfälligt problem, då det blir tyst när den är klar med installationen. En annan sak jag stör mig lite på, är själva stödet till konsollen, när man har det i horisontalt läge, då det gärna lossnar, om man råkar flytta på konsollen. Hade gärna sett att man även kunde skruva fast det i det läget också. Det märks att den är designad för att stå vertikalt. Så snart jag fått nya TV bänken, så kommer både PS5:an och Series X att placeras vertikalt, vilket även ser snyggare ut. Förutom detta, är jag som sagt brutalt nöjd.
 Microsoft Xbox Series X 1TB   11 mån sedan
Grymt nöjd! Helt sjukt va tyst den är, och ruggigt snabb också. Från kall start, tar den kanske 18 sekunder att komma till menyn, jämfört med One X, som tog nästan 2 minuter på sig. Från sleep mode, så går den igång på en sekund. Ibland laddar den så snabbt, att man knappt hinner se loading skärmarna. Det går även riktigt snabbt att ladda ner och installera spelen. Quick Resume funkar perfekt, och det tar bara 4-5 sekunder att hoppa mellan spelen. Series X lär bli min huvud konsoll denna generationen, och PS5 för dom exklusiva. Gamepass är helt klart bästa gaming tjänsten. Skönt att slippa lägga 700:- på spel, som man ändå kanske bara spelar en gång. Bra utbud på både AAA och indie spel. Valde att skaffa en Series X, istället för att lägga en jäkla massa pengar på att uppgradera PC:n igen. Orkar inte med uppgraderings racet och att pilla med inställningar längre. En konsoll med så här bra prestanda, räcker gott och väl för mig. Jag tror Microsoft gör en redig comeback denna generationen, likt 360 eran. 10 av 10!
 Oculus Quest 2 64GB   1 år sedan
NU har VR äntligen mognat ordentligt. Visst var upplevelsen helt otrolig, när man för första gången använde HTC Vive. Men upplösningen var för låg, och det var ett jäkla strul med basstationerna, för att man inte skulle ha nån blindspot, vilket gjorde att kontrollerna ballade ur. Sen fanns det knappt nåt spel värt att spela, då det mesta var mediokra gimmick spel. Ägde Rift S ett tag, och det var en befrielse att slippa använda sig av sensorer, men man var fortfarande fast med en kabel, vilket jag ofta störde mig på i snabba spel, då man fick flytta på sladden hela tiden. Lånade en Quest av en polare ett par månader, och äntligen var man helt fri från både sensorer och sladdar. Tyvärr var ju spelen rejält bantade grafiskt, men ändå, känslan var fortfarande bra. Så när nu Quest 2 dök upp, med bättre prestanda, och mycket högre upplösning, så slog jag till. Det första man lägger märke till, är hur jäkla skarpt det är, och att man inte längre behöver störa sig på screendoor effekten, tack vare den höga upplösningen och RGB strukturen. Enda minuset med skärmen, är att svärtan och kontrasten är mycket sämre än på Oled skärmarna, som satt i Quest 1. Mest märkbart i skräckspel, i ljusa spel, är det inget problem. Men efter ett par dagar, så har man vant sig vid den gråa svärtan. Nåt jag lagt märke till, är att jag inte haft några problem alls med trackingen, jämfört med Quest 1 och Rift S, där den ibland kunde tappa kontrollerna. Men enligt vad jag läst, så har tydligen trackingen blivit bättre även på dom. Så kanske inte är unikt med Quest 2. Batteritiden är inte så lång, men ärligt talat, så är det rätt så skönt att ta en paus från VR, efter ett par timmar, så jag känner inte att det är nåt problem. Vill man ha längre batteritid, så kan man ju alltid koppla in en powerbank, som man har instoppad i fickan, eller så finns det en Elite Strap med inbyggt batteri, som fördubblar speltiden. På tal om Elite Strap, så kan det vara värt att investera i en sådan. Finns ju en billigare modell utan batteri, för en femhundring. Det som följer med maskinen är inte värdelöst, men sitter inte helt perfekt på min skalle, så har beställt en Elite Strap, som dyker upp om några dagar. Uppdaterar recensionen, när jag testat med den kombinationen. Har ännu inte testat Link eller Virtual Desktop, så återkommer även med intryck av detta. Jag drar av ett poäng, dels för "svärtan" och dels för att man är tvingad till att knyta ett Facebook konto till Oculus kontot, om man vill använda Quest 2. Jag hatar Facebook, men får väl offra mig, för att få denna suveräna VR upplevelse. Kan bli årets julklapp? Rekommenderas!
 LG OLED65CX6   1 år sedan
Bästa TV:n jag nånsin ägt. Hade en C7:a innan, som jag tillslut fick utbytt, mot kreditering, pga mycket strul, så fick bli en CX istället. Och det är helt klart ännu bättre bild, speciellt när jag ser på HDR och Dolby Vision. C7:an kunde klippa lite i de ljusaste partierna, men detta är inte längre ett problem på CX. Hade problem med banding på C7:an (som jag bytte panel på, två ggr), men detta är inget problem på den nya. Grymt nöjd med att kunna använda mig av 4K 120fps, inkl G-sync (och nu även freesync), när jag kör med Gaming PC:n. Och blir perfekt till PS5:an om några månader :)
 Ghost of Tsushima (PS4)   1 år sedan
Enligt mig det bästa open world spelet sen Horizon. Det var länge sen jag fastnade så här hårt för ett spel i genren. Man ska "bara ta ett uppdrag till", och sen så inser man att klockan helt plötsligt är 3 på natten :D Sällan jag finner ett open world spel, där man verkligen vill utforska världen. Jämfört med skräpet Ubisoft vräker ur sig varje år, så känns den här världen mer realistisk och levande. Fighting systemet är underbart! Mer strategiskt, och har ett grymt flow. Attackerar man rätt, så kan man avsluta en strid med ett enda hugg. Även om det är open world, så är storyn mer i klass med ett linjärt spel. Uppdragen känns mer episka och cinematiska, än i t.ex. Assassins Creed spelen. Även sidouppdragen känns mer meningsfulla, dels för att man kan få bättre utrustning och nya attacker, samt att det även kan gynna saker i huvudstoryn. Så dom känns inte lika meningslösa som i de flesta andra spelen i genren. Tillsammans med Horizon, så är detta helt klart det snyggaste open world spelet som nånsin gjorts. Grymt vackra miljöer. Sen ska vi inte glömma musiken, brutalt mäktigt. Ett av årets bästa spel!
 The Last of Us: Part II (PS4)   1 år sedan
VARNING FÖR SPOILERS! ************************************ Grymt bra grafik och skådespeleri, men storyn kommer inte i närheten av originalet. Det börjar riktigt spännande, men efter de två första timmarna, så blir spelet otroligt tråkigt. Miljön är grymt imponerande, tekniskt sett, men samtidigt så bedövande tråkig. Blir så enformigt att ränna fram och tillbaks i ruinerna. Visst det är nån höjdpunkt då och då, som ökar tempot, men sen är man tillbaks och trampar i samma spår. I andra halvan, när man spelar som Abby, så blir det tyvärr (trots ett par bra scener) ännu tråkigare. Dels för att det känns som att man börjar om från början, med att på nytt uppgradera vapen och skills, och dels för att det bara känns som en ännu sämre upprepning av vad man redan gjort, fast med tråkigare karaktärer. Jag var inget jättefan av ettan, när det gällde gameplay, men där fanns iaf en riktigt bra story, som höll spänningen uppe, hela vägen till slutet. Här är storyn så tam, att det känns som en tv serie, som har kört slut på alla bra idéer, men ändå haltar fram i ännu en medioker säsong. Det finns ett par riktigt bra flashback scener, med Joel och Ellie (speciellt deras besök på ett museum), och det är just då, som man verkligen inser hur mycket man saknar Joel, och hur stark hans karaktär var. Tyvärr är inte alla flashbacks av samma klass, och det känns ofta som en ny bromskloss i tempot. När det gäller Abby, så finns det ändå några bra scener, som visar upp en mer mänsklig och ödmjuk sida av henne. Men det är fortfarande svårt att känna samma sak för henne, som med Ellie och Joel, trots att man förstår varför hon ville hämnas. När vi kommer till gameplay, så har dom finputsat lite, med bättre (dock långt från perfekt) AI, och snyggare animationer. Dock känns det ändå smått föråldrat, och enformigt. Jag hoppas att Naughty Dog, förnyar sig under PS5 generationen, då dom trampat på med samma koncept nu, sen PS3:an. Helt klart deras svagaste cinematiska spel.
 Doom Eternal (PC)   1 år sedan
Suveränt! Gillade det inte i början, pga av att man startar med så lite ammo. Men detta ändrar sig snabbt, när man uppgraderar Doom Slayern. Efter detta så känns det som att man aldrig får slut på ammo, då det bara är att såga upp de svaga fienderna, för att fylla på, och det finns gott om dom. Se dom som levande ammo lådor helt enkelt :D Det kan kännas rörigt i början, med nya stridssystemet, men ge det tid, så sitter det som gjutet sen. Super Shotgun ska man använda som huvudvapnet, då det är så kraftigt, att man snabbt rensar upp på banan, inkl de större fienderna. Hatade Marauders, men nu tar jag dom på bara några sekunder :D I början tyckte jag att Doom 2016 var bättre, men nu börjar jag banne mig gilla detta ännu mer :) Ge inte upp efter ett par uppdrag (om det känns för svårt eller rörigt), håll ut, det är värt det :) Har inte klarat det än, men ger det ändå 9 av 10. Kan bli en 10:a, om det känns lika bra när jag slaktat slutbossen. Roligaste spelet på väldigt länge!
 Super Mario Galaxy (Wii)   1 år sedan
Precis börjat spela spelet igen, och ja, detta är (inkl tvåan) helt klart det bästa 3D Mario spelet. Spelet har den magin, som senaste spelet "Odyssey" saknade, med intressantare världar, och mycket roligare plattformande. Trots den låga upplösningen, så är det fortfarande det 3D Mario spelet som har de mysigaste världarna och snyggaste artstylen. Musiken är brutalt mäktig också. Hoppas att Nintendo gör ett Galaxy 3 snart, istället för en uppföljare på Odyssey. En odödlig klassiker!
 Asus ROG Swift PG279Q   2 år sedan
Bästa (LCD) PC skärmen jag nånsin ägt. Grymt bra flyt, och minimalt med eftersläpningar. Köpte ett demo ex, med en död pixel, som knappt syns, och som man måste leta efter på en helvit bild, för att ens kunna se. Verkar ha tur när det gäller backlight bleed, som det bara finns ett väldigt svagt spår av i ena hörnet. Måste dock sitta i ett helt svart rum, med backlighten på max styrka, för att se det. Men även detta måsta man typ leta efter för att se.
 Fire Emblem: Three Houses (Switch)   2 år sedan
Började bra, men efter drygt 20 timmar så blir det för enformigt. Tagit en paus på ett par veckor nu, men känner ändå inte att jag kommer in i det igen. Tycker inte att storyn och karaktärerna tar tag i mig tillräckligt för att spendera mer tid med spelet. Blir för mycket Anime trams över det hela. Gillar inte lifesim delen med skolan. Visst man kan köra auto på det mesta, men ändå känns det som en tråkig bromskloss. Nya miljöer hade inte skadat. Föredrar 3DS spelen. Om serien fortsätter på detta spåret, så skippar jag nog nästa spel.
 Anthem (PC)   2 år sedan
Jäkla skräpspel, som bara blir trasigare för varje uppdatering. Dom borde ha jobbat på spelet ett par år till (minst) innan releasen. EA är fan spelindustrins cancer.
 Ion Maiden (PC)   2 år sedan
Roligaste FPS spelet sen, Doom (2016). Skönt old-school mangel! Körs på en upphottad version av den gamla Duke 3D motorn. Så det är Retro 90:tals look, som ser riktigt snyggt ut. Bra fart, och samma over the top action, som i gamla Duke 3D och Shadow Warrior spelen. Även om det är old-school, så känns det fortfarande fräscht, med tajta kontroller osv. Detta är vad "Duke NukeEm Forever" borde ha varit. Finns just nu som Early Access på Steam, men vid den riktiga releasen, så släpps det även på konsollerna. Rekommenderas!
 Metro: Exodus (PC)   2 år sedan
Suverän avslutning på trilogin! Bra blandning mellan linjära och öppna miljöer, och det känns aldrig som att spelet tappar fart och blir enformigt, likt de flesta openworld spelen. Grymt snyggt också! Ett av de bättre spelen på länge!
 Discshop   2 år sedan
Totalt värdelösa med sina leveranser. Vad är poängen med att beställa innan kl 16, om man ändå inte får filmen dagen efter?? Kollade upp kollinr på Postnord appen, och dom skickade som ekonomi, vilket tar 3 arbetsdagar att komma fram. 3 dagar för en film! Förr var det en butik att lita på, men idag är CDON ett mycket bättre val.
 Astro Bot: Rescue Mission (VR) (PS4)   3 år sedan
Bästa 3D plattforms spelet, sen Super Mario Galaxy! Otroligt mysiga världar, spektakulära bossar, catchy soundtrack, och en rejäl närvarokänsla, när man traskar runt och utforskar varje litet hörn på banorna. Bästa VR spelet på evigheter! Kööööp!
 Panasonic DP-UB820   3 år sedan
Grymt bra spelare! Minst lika bra bild som Oppo spelarna, på UHD och BD. Dock är DVD uppskalningen lite finare, jämfört med Oppo 203:an. HDR Optimizer är även ett plus i kanten för Panasonic spelaren. Fjärrkontrollen är dock sämre än Oppo’n, då man saknar vissa funktioner. Byggkvalitén är kanske inte riktigt i klass med Oppo’n, men känns ändå mycket mer High End än de flesta andra spelarna på marknaden, med bra tyngd och fin design. Den är t.o.m. tystare än Oppo’n, när det gäller mekaniken, vilket jag inte hade förväntat mig. Det fina med Panasonic spelarna är att man fortfarande kan ta sig förbi regionslåsningen på de flesta region A titlarna, utan modifiering. När varningen kommer upp, tryck på Home knappen, och sen på Top Menu, för att hoppa över detta. Alternativt Home knappen, och sen trycka på 1 och OK. (Finns info om diverse trick på nätet). Vissa funkar tyvärr inte, men de flesta, inkl Criterion, funkar detta fint på! Edit: Nu kom äntligen uppdateringen med Dolby Vision! Nu höjer jag betyget från 9 till 10 stjärnor :) Rekommenderas starkt!
 Tiny Barbarian DX (Switch)   3 år sedan
Vad händer, om man tar spel som Rastan, Golden Axe, Ninja Gaiden (8-bit), Ghost n Goblins och Castlevania, och slänger dom i en mixer? Man får Tiny Barbarian DX. Helt klart det roligaste 2D pixel spelet sen Shovel Knight :) Snygg och väl animerad pixelgrafik, suveränt catchy soundtrack, och en redig utmaning, som man sällan stöter på nuförtiden. Det är svårt, men inte taskigt på nåt sätt. Det gäller bara att lära sig banorna och bossarnas attackmönster, så flyter det på fint. Den lilla barbaren har en hel del schyssta moves, och kontrollerna sitter tajt. Animationerna när han flexar musklerna är lika komiska varje gång. Finns även några hyllningar till de gamla Conan filmerna, med Arnold. Följer med kul godis i boxen, som en snygg NES liknande manual, samt en liten tygpåse med en nyckelring inuti, med motiv av barbaren som rider på en humla :D Indie scenen har ett överflöd av pixel spel, men det är ytterst få, som är så här välpolerade och som lyckas med att leverera den där gamla sköna NES/SNES känslan. Men nu har vi äntligen fått en ny höjdare! OBS! Rekommenderas dock inte till folk med noll tålamod, och kort stubin ;)
 Fire Emblem Warriors (Switch)   4 år sedan
Inget stort fan av Musou serien, då dom snabbt blir enformiga. Men gav spelet en chans, då jag är ett stort fan av Fire Emblem serien. Och här har dom faktiskt lyckats göra ett spel som jag fastnade för, då dom blandar hack and slash manglet, med lite RPG och strategiska moment. Skönt att man även kan välja ett 60fps mode, för betydligt bättre flyt i spelet. Den engelska dubben är ganska plågsam emellanåt, men det finns ett gratis DLC, med det Japanska original spåret, som bot på detta. Rekommenderas :)
 Metroid: Samus Returns (3DS)   4 år sedan
Efter 13 år, fick vi nu äntligen ett nytt 2D spel i serien! Även om det är en remake av Metroid 2, så är spelet så rejält förändrat, att det knappt finns något spår kvar av Gameboy spelet. Spelet är stort, så inget man springer igenom på en kväll. Enda negativa, är att svårighetskurvan är brutalt ojämn på vissa ställen. Samt att jag hellre hade sett att man styrde Samus med D-pad'n istället för den analoga spaken, då kontrollerna kan kännas otajta i de stressigaste momenten. Men trots detta, är det helt klart ett av de bästa i 2D serien. Välkommen tillbaks Samus!
 Nintendo Switch   4 år sedan
I love it! Nintendo har verkligen lyckats med sin hybrid av bärbart och hemma konsoll :) När det gäller själva enheten, så har den en riktigt skarp och fin IPS skärm, otroligt mycket bättre än skärmen på Wii U kontrollen, men enormt mycket bättre färger och kontrast. Visst det är "bara" 720p, men det räcker långt, och man ser inte pixlarna, om man inte kollar noga. När det gäller byggkvalitén, så känns den betydligt mer "high end" än Wii U dosan, 3DS modellerna m.m. Har sett en drop test video, och den tål rejält med stryk, så den lär även överleva i händerna på barn. Själva operativ systemet är blixtsnabbt, speciellt i jämförelse med den brutalt sega Wii U:n. Men den är faktiskt även snabbare än PS4:an på denna punkt. Att gå från standby tillbaks in i ett spel, går på typ en sekund. Och det går lika snabbt att hoppa in och ur både spel och shoppen. Har själv inte haft problem med att Joy-con kontrollerna taoppar syncen. Men jag rekommenderar ändå att man skaffar en Pro Controller, om man vill ha en lite rejälare kontroll. Speciellt som den har en D-pad, vilket underlättar i fighting och plattforms spel. Har använt den non-stop nu i 4 dagar, och jag blir bara mer och mer nöjd med mitt köp. Är en otroligt schysst känsla, att plocka ur maskinen ur dockstationen och direkt fortsätta spela bärbart, och vice versa. Bra jobbat Nintendo! :)
 Sony PlayStation (PS)   4 år sedan
Fortfarande en av mina favorit konsoller. Med en vansinnigt stor katalog av klassikers. Metal Gear Solid 1 är fortfarande min favorit i serien. Och Resident Evil 2, är också en höjdare. Finns många fina JRPG och shmups också. Även om det fortfarande kommer bra spel till PS4:an, så var ändå spelen roligare och mer originella på den gamla hederliga PS1/PS2 tiden.
 Sony PlayStation VR   4 år sedan
Bättre än väntat! Ägde tidigare en HTC Vive. Men det kändes alldeles för klumpigt, och det fanns inga bra spel, så jag sålde den. Planen var att vänta ett par år och se hur VR utvecklas, innan jag hoppade på tåget igen. Men så fick jag testa PSVR, med spel som Battlezone, Thumper m.m., som direkt föll mig mer i smaken. Tycker även att Sony's variant sitter betydligt bekvämare på skallen, och det är mycket smidigare att sätta på och ta av, jämfört med Vive. Upplösningen må va lägre på PSVR, men det är inget jag tänker på. Fördelen här är att det är mycket tätare mellan pixlarna, vilket leder till en mycket mildare screendoor effekt, som man knappt lägger märke till. Och med en PS4 Pro, blir det ännu skarpare, tack vare att den pumpar ur sig en högre upplösning, jämfört med vanliga PS4:an. Trackingen och kontrollerna är inte riktigt i samma klass som Vive, men upplevelsen är överlag bättre, både när det gäller bildkvalitén och bekvämligheten. Stort plus för att det finns mer "riktiga" spel på PSVR, jämfört med alla fula shovelware spel, som Steam är dränkt a, till Vive. Det är inte helt perfekt, men Sony lyckades banne mig leverera en produkt som jag trivs mycket bra med :) Rekommenderas!
 Battlezone (VR) (PS4)   4 år sedan
Denna recension gäller för den nyss uppdaterade versionen av spelet. Som stort fan av gamla arkadspelet Battlezone, så hade jag stora förväntningar på spelet. Det var en lång väntan, men nu fick jag äntligen chansen att spela det. Till skillnad mot arkadspelet, så är detta lite mer strategiskt, med diverse olika uppgifter som man måste klara av på varje uppdrag, typ försvara din bas, eller ge dig in på fiendens hemmaplan och slå ut deras HQ. Sen gäller det även att va lite smart, när det gäller vilka uppgraderingar som ska prioriteras, osv. Trots stora förändringar, så känns det fortfarande som Battlezone. Och när det blir Game Over, så känner man den där klassiska känslan av "Bara EN gång till" :) Spelet är utmanande, vilket gör att det kommer att hålla länge. Äntligen ett riktigt bra VR spel, som inte känns som en medioker tech demo.
 Titanfall 2 (PC)   4 år sedan
Suveränt FPS med en riktigt mäktig och varierande kampanj! Ibland känns det som ett Prince of Persia i Sci-Fi miljö, när man springer på väggarna och skuttar runt mellan diverse livsfarliga plattformar. Allt blandat med lite kul pusselmoment emellanåt. Nog det roligaste FPS spelet sedan Doom :) Synd att spelet har hamnat under radarn mellan BF1 och nya COD. Men förhoppningsvis så kommer fler och fler att upptäcka spelet under vintern. Rekommenderas starkt!
 Asus BW-12D1S-U   5 år sedan
Bästa Blu-Ray spelare/brännare jag haft till min Gaming PC. Funkar klockrent till Win10 med Powerdvd. Använder mest som spelare, och den har spelat upp alla filmer utan problem :) Välbyggd och snygg, och minst lika tyst som min gamla Oppo BD spelare. Rekommenderas starkt!
 HTC Vive   5 år sedan
Nja, efter att wow upplevelsen lagt sig efter de två första veckorna, så inser man bristerna i denna första generationen. På tok för låg upplösning, vilket dock gör att man inte behöver ett monster till grafikkort, men tyvärr så blir det störande i spel, som har mer detaljerad grafik och text, samt att detaljer på längre avstånd blir grötigt. Även om Super samling hjälper till, så är det inte nog. Sen känns det lite svajigt med trackingen emellanåt, hur väl man än kalibrerat. Men kan iofs ha nåt att göra med mitt moderkort, då det verkar va lite krångel med vissa av Asus modell. Skulle dock lätt kunnat leva med bristerna, om det inte vore för att spelen är så brutalt enformiga. Pga för liten installbase, så vågar ingen kosta på att göra riktigt maffiga big budget spelprojekt än, vilket tyvärr gör, att Steam dränks i mediokra Indie Waveshooters, Pong kloner och diverse tech demos, vilket iaf JAG snabbt tröttnade på. Även spel som Raw Data, som först verkade riktigt lovande, håller inte i längden. Nu hjälper det inte att de flesta av spelen är Early Access. Jag kommer att återvända till VR världen, men jag vill låta det hela mogna ett par år, och se vart det leder. Jag vill ha spel med rejält djup och bra story. Arkad liknande upplevelser är kul emellanåt, men jag vill ha maffiga spelupplevelser, som fångar mig i flera veckor, likt ett Witcher 3 osv. Visst, det går att spela "vanliga" spel i VR, men jag spelar dom hellre på min OLED TV, än i nån grötig och lågupplöst VR mod. Även om VR inte är nåt för mig, just nu, så rekommenderar jag iaf att ALLA ger det en chans. Just den där första Wow upplevelsen, var otroligt maffig. Bara att hoppas på att spelutvecklarna lär sig att göra vettiga spel inom en snar framtid, och att dom finputsar Vive lite mer, speciellt när det gäller skärmarna. DÅ kommer jag tillbaks :)
 Doom (PC)   5 år sedan
DOOM is back! 1993 kom första spelet i serien, och från dag 1, så blev det ett av mina favorit spel. När Doom 2 kom, så höjjdes ribban ännu ett snäpp. ÄLSKADE det nya hagelgeväret :D Även om Doom 3 var ett schysst spel, så var det inte samma sak längre, då det blev lägre tempo, och mer ett skräckspel av det hela. Men nu fick vi äntligen det spel,som Doom 3 BORDE ha varit. Det levereras action och demonslakt i ett vansinnigt högt tempo. Gillar de nya plattforms delarna, där dubbelhoppet är guld. Och även kul med de spektakulära avrättningarna, som är brutalt blodiga. Motorsågen känns nu även som ett viktigare verktyg, då man får en rejäl hög med ammo som bonus, när man kapat ett par demoner. Riktigt effektiv, när man snabbt behöver få bort en större fiende. Spelet är minst lika kul, när man kör ännu ett varv på högre svårighetsgrad. Och kul att finna nya hemligheter och dörrar, som man kanske missat första varvet. Det roligaste FPS spelet på MÅNGA år! Rekommenderas Starkt!
 Star Fox Zero (Wii U)   5 år sedan
Tro inte på kritiken om att kontrollerna är usla, för det är dom VERKLIGEN inte. Dom är annorlunda, fast på ett unikt och kul sätt, vilket ökar inlevelsen. Spelet börjar precis som Star Fox 64, men man inser snabbt att det INTE är en remake. Otroligt mäktiga uppdrag, och tack vare kontrollerna så kan man smidigt sikta in sig på kanonerna och svagheter, när man flyger förbi de stora rymdkryssarna. Finns massvis av hemligheter och vägar som leder till nya bossar och planeter. Så det är bra replay value på det hela. Kul att dom tagit med walkern från osläppta Star Fox 2 på SNES :) Jag var negativ till detta spelet, när jag såg första klippen på E3 och fick höra om kontrollerna. Men nu kan jag ärligt talat säga, att detta är mitt favorit spel i serien :) Rekommenderas starkt!
 Super Mario Maker (Wii U)   6 år sedan
Var lite skeptisk till spelet, men efter ca 10 minuter, så var jag fast i det! Otroligt kul att skapa egna Super Mario banor, och sen testa och se hur slutresultatet blir. Av de banor jag testat, så finns det några riktigt fina guldkorn där ute. Dock får man ha tålamod och stå ut med att man får vada genom en hel del skit emellanåt. Det här spelet lär hålla i många år framöver :) Rekommenderas!
 Yoshi's Woolly World (Wii U)   6 år sedan
Äkta Nintendo magi! Ruskigt snyggt, schysst soundtrack, och perfekta kontroller. Faktiskt bättre än väntat :)
 Mad Max (Xbox One | Series X/S)   6 år sedan
Nog det mest underhållande open world spelet sen GTA5. Riktigt schysst känsla att uppgradera och bygga om sin bil, och se ge sig ut i öknen och utplåna karavaner av bilar. Spelet blir bara bättre och bättre ju längre in i spelet man kommer. Ett sånt typiskt spel, där man bara MÅSTE göra ett till uppdrag, och sen slutar det med att man suttit uppe hela natten ;) Dom har verkligen lyckats med att få till den där rätta Mad Max känslan från filmerna. Rekommenderas!
 Metal Gear Solid (PS1)   6 år sedan
Fortfarande, enligt mig, den bästa delen i serien.
 Nintendo Game & Watch   6 år sedan
Fick mitt första Game & Watch 1982, ett Parachute, som fortfarande fungerar perfekt :) Har en samling på ca 20 spel, och dom är enligt mig lika kul idag som för 30 år sedan. Simpel, men svårbemästrad underhållning!
 LG 55EC930V   6 år sedan
Sjukt bra TV! Äntligen fick man tillbaks den svärta man saknat sedan CRT tiden. Filmer som Aliens, Blade Runner m.m. ser snuskigt bra ut på denna skärm. Har inte gjort några fininställningar än, slog bara på Cinema läget, och stängde av alla "enhancements", och känner just nu inget akut behov av att kalibrera den än. Det snackades om att skärmen har problem med judder, men 24p på Blu-Ray flyter på minst lika bra som på bio, och övriga skärmar jag testat. Inga problem att spela på den heller. Slå på Game läget, och döp HDMI kanalen till "PC" så minskas lagget ännu mer. Att spela Alien Isolation med perfekt svärta, är rena ögongodiset! Det enda som gör att den inte får fullpoäng, är att jag, likt de flesta, har en gnutta rosa/grön tint, som syns om man ser på en vit eller grå bild. Dock inget som stör när man spelar eller ser på film/TV. När man upplevt OLED, så vill man aldrig mer se på en LCD igen ;) Rekommenderas starkt!
 Microsoft Xbox One 500GB   7 år sedan
Äntligen släpptes en maskin utan den där jävla Kinect skiten ;) Efter att ha pillat med maskinen ett par dagar nu så kommer nu mitt omdöme. Maskinen i sig är väl ful/snygg på ett retro sätt. Inte fullt så gigantisk som väntat, då man fått intrycket att den ska va stor som en gammal laserdisc spelare :D Kontrollen är bekväm och äntligen har Xbox fått till ett bra styrkors, å det va väl på tiden iaf. Själva menysystemet är lite väl plottrigt och ologiskt. Man kan flytta favoriterna till sin home del, men man kan tyvärr inte lägga dom i egen ordning, utan allt ligger i en jävla röra. Nå väl, det fungerar iaf, men snyggt är det inte. Hoppas dom snyggar till det hela i en uppdatering framöver. Fläkten i maskinen går så tyst, att den överröstas av ljudet från hårddisken. Störande nog är fläkten i nätagget inte direkt silent av sig. Ställer man maskinen i standby, så får man tyvärr leva med att fläkten i agget går i samma fart som när maskinen står på, även om den är sval. Så jag brukar slå av standby funktionen. Visst, den tar lite längre tid på sig att boota upp, men hellre det och att det är tyst när den är avstängd. Lite tråkigt att tredjeparts spelen har lite sämre upplösning och framerate, men förhoppningvis blir det ändring på detta nu när Kinect dyngan inte drar så mycket av CPU kraften längre, och tillverkarna kan utnyttja den extra kraften till spelen. Men tills dess så får det bli exklusiva spel på maskinen, och tredjeparts spelen på PS4:an istället. Det var ändå för de exklusiva som jag även köpte en Xbox One. En trevlig fortsättning på Xbox serien. Men det finns utrymme för förbättringar, som uppdateringar garanterat fixar till framöver. Rekommenderas!
 Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB   7 år sedan
Underbar konsoll! Den är tyst, snabb och redigt snygg. Handkontrollen är riktigt skön, och en perfekt utveckling av Dualshock serien. Funkar även ypperligt som Blu-Ray spelare, och den skalar även upp DVD filmer riktigt bra. Önskade dock att det fanns en remote just för media delen, men det kommer förhoppningsvis. Känns redan som att PS4:an kommer att bli en succé av samma mått som PS2:an :)
 Resogun (PS4)   7 år sedan
Suveränt twin-stick shmup från teamet bakom "Super Stardust HD". Fin mix mellan old-school arkad, typ "Defender", och moderna bullet-hell spel. Så snyggt att man tappar hakan vid alla spektakulära partikel effekter/explosioner :) Rekommenderar att spela på riktig hög volym, då det levereras REJÄLT med djupbas! Hade fått 12 stjärnor om det varit möjligt :D
 Super Mario 3D World (Wii U)   7 år sedan
Helt fantastiskt suveränt spel! :) Detta är den typen av spelkänsla som bara Nintendo kan leverera. Spelet överraskar hela tiden och blir bättre och bättre ju längre in man kommer. Det är även otroligt snyggt, och visar VERKLIGEN att Wii U har mer kraft än vad de flesta tror på den punkten. Tillsammans med nya "Zelda" på 3DS, så har Nintendo verkligen levererat två starka kandidater till "Game of the Year"! Two Thumbs up!
 Red Steel 2 (Wii)   8 år sedan
Otroligt underhållande mix av First Person Shooter och Beat`Em Up. Klart förbättrade kontroller jämfört med ettan, då motion plus kontrollen i stort sett gör exakt det man vill att den ska göra, utan de problem som ettan led av. Även grafiken har fått ett lyft tack vare den snygga cell-shading looken. Det finns mängder av olika svärdtekniker att lära sig, och det blir nästan lite svårt att komma ihåg allt man lärt sig efter ett tag, men det funkar att hålla sig fast vid sina favorittekniker isf ;) En favorit är när man "laddar" svärdet, attackerar fienden med en uppsving, som skickar iväg fienden några meter i luften, så man i slowmotion kan peppra i sönder honom innan han landar igen :D Stort plus för musiken, som är en blandning mellan klassisk spaghetti western och japanskt stuk. Det var prat på ett Red Steel 3 till Wii U för ett par år sedan, men nu har det varit oroväckande tyst ang detta, men förhoppningsvis får Ubisoft tummen ur i framtiden. Klart över förväntan, och helt klart ett av mina favorit spel till Wii.
 Sonic Colours (Wii)   8 år sedan
Äntligen ett RIKTIGT bra Sonic spel :) Serien har tyvärr tappat en hel del sedan den suveräna Mega Drive epoken. Men nu börjar det likna nånting igen, med bra bladning av 3D och 2D gameplay i en och samma bana :) Nu väntar jag ivrigt på "Sonic Lost World" till Wii U, och hoppas på en fortsättning på denna succé :)
 New Super Mario Bros. U (Wii U)   8 år sedan
Detta är helt klart det bästa 2D Mario spelet sedan Super Mario World. Det är även lite svårare än de tidigare spelen i "New" serien, vilket uppskattas då man inte springer igenom det på första kvällen :)
 ZombiU (Wii U)   8 år sedan
Oväntat suveränt skräckspel! Efter att de flesta recensenter gett spelet mediokert betyg, så var jag skeptisk till spelet, men efter att ha testat en demo, så insåg jag att det var bättre än väntat. Vad vissa recensenter verkar ha missat, är att det INTE är ett Call of Duty med Zombies, där det gäller att nonstop rusa runt och skjuta sig genom en massa korridorer. Helt fel taktik! I detta spel gäller det att undvika att rusa in i horder av zombies och gå "all guns blazing", då du snabbt blir omringad, och då är det ofta kört. Här gäller det istället att använda pistolen i nödfall för att hålla zombierna ur vägen, medan man flyr för livet. Det gäller alltså att smyga sig förbi dom, eller att plocka dom en efter en. Och det gäller att ta kål på dom genom att föra så lite oväsen som möjligt, då ett skott från pistolen kan locka till sig en hord som ligger på lur nånstans. Det är mycket stealth som gäller helt enkelt, och det gör även att spelet är otroligt nervigt och spännande i gammal hederlig "survival horror" stil. Så är ni ute efter ett nonstop action spel, så gör ni bäst i att undvika detta, men om ni gillar mysiga skräck spel, så är detta VERKLIGEN att rekommendera. :) Har stött på ett par buggar vid nåt enstaka tillfälle, vilket sänker betyget ett snäpp. Dock inget som är gamebreaking.
 Nintendo Wii U Premium   8 år sedan
Ännu en fullträff från Nintendo! Visst, inte en monster prestanda maskin iklass med kommande PS4 och XboxOne, men fortfarande ett kraftfullare paket än nuvarande generation, och äntligen kan vi få våra Nintendo spel i redigt snygg HD! Gamepad'n är hur skön som helst, och ger en helt ny upplevelse, då man smidigare kan se kartor och inventory i spelen. osv. Även hur schysst som helst att kunna fortsätta spela spelet på pad'n, om man vill fortsätta att spela i sovrummet t.ex. Webläsaren är dessutom betydligt bättre än både Firefox och IE, då att flyter på bättre. Youtube funkar galant genom browsern. Stort plus för Netflix som också funkar klockrent, med bättre resultat än genom min PC :) Tummen upp! :)
 New Super Mario Bros. Wii (Wii)   9 år sedan
Tog typ 3 år innan jag fick chansen att spela det, men det var det värt, för detta är bästa Mario spelet sedan Super Mario World på SNES. Fruktansvärt skön och nostalgisk känsla :) Även om New Super Mario till DS var kul, så är detta en enorm förbättring. Och jämfört med senaste årens Mario spel, så är detta spelet mer old-school svårt emellanåt, så man slipper rusa igenom spelet på 4 timmar utan att nånsin se Game Over skärmen ;) Väntar nu ivrigt på uppföljaren till Wii U.
 Asus O!Play BDS-700   9 år sedan
Verkade lovande till en början, men efter några dagar stötte jag på mer och mer buggar. DTS-HD ljudet gick ur synk, filmer hackar eller får spelaren att hänga sig osv, osv. Det finns potential att bli en bra spelare om dom fixar till allt, men detta är för tillfället den värsta spelare jag stött på när det gäller alla problem. Skärpning Asus!
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   9 år sedan
 Biosalong (BudSpencer)   9 år sedan
 Biobygget.se (Biobygget)   9 år sedan
 Castlevania: Dawn of Sorrow (DS)   9 år sedan
Suveränt "Metroidvania" spel som tar vid där tidigare Advance spel slutade. Än idag 7 år senare, är det helt klart ett av de snyggaste 2D spel som gjorts. Otroligt vackra bakgrunder, som även innehåller lite 3D emellanåt, samt riktigt mjuka och fina animationer på figurerna. Bossarna är magnifika. STORT plus för den, som vanligt, suveräna musiken i spelet som man aldrig tröttnar på att höra, trots att man återvänder till de olika områdena flera ggr genom spelet. Lagom svårt, och bra speltid. Rekommenderas starkt!
 Resident Evil: Revelations (3DS)   9 år sedan
Bästa Resident Evil spelet sedan 4:an (som detta spel fortsätter på), med bra mix mellan gammalt hederligt survival horror från de 4 första spelen, blandat med partier av action mer likt 5:an. Det finns gott om kusliga "hoppa till i soffan" moment i spelet, något jag saknade rejält i 5:an. Och skeppet som spelets grundstory utspelar sig på, påminner ofta om stugan i ettan. Den suveräna ljudmixen ökar stämningen rejält, och även denna är betydligt bättre än i 5:an. Ruggigt snygg grafik som visar att 3DS:n kan stå sig i konkurrensen, trots sin lägre upplösning jämfört med Vita:n. 3D:n används perfekt i spelet, och är likt de senaste spelen till maskinen inga problem att avnjuta med 3D:n på maxläget, utan besvär av huvudvärk. Lagom djup helt enkelt. Detta var verkligen en oväntat bra återkomst till ett mer skrämmande R.E. och jag hoppas att nästa 3DS spel i serien, som ryktas komma redan i år, behåller samma mix av utforskning och action. Tyvärr verkar Resident Evil 6 bli ännu mer actionbaserat än 5:an. Men så länge som vi får en sidostory till 3DS:n i gammal hederlig stil, så är iallafall JAG nöjd :) Rekommenderas starkt!
 Kid Icarus Uprising (3DS)   9 år sedan
Fantastisk uppföljare till den nu 25 år gamla NES klassikern :) Helt otroligt snygg grafik, och musiken är nåt av det mäktigaste jag hört i ett videospel! Likt i Super Mario 3D Land, så är 3D:n mycket behaglig även i maxläget. Och Nintendo visar alltså vart skåpet ska stå när det gäller 3D effekten, då de flesta andra bara har varit huvudvärks framkallande i maxläget. Många har klagat på kontrollen, men efter ca 5 minuter så satt den klockrent. Och tack vare touchstyrningen av siktet, så kan man sikta in nästa fiende betydligt snabbare och mer korrekt än om man hade styrt den med en andra analog kontroll. Ett stort och utmanande spel, med världar som man gärna spelar om igen, speciellt flygsekvenserna är vansinnigt snygga och underhållande :) Ännu en klockren succé från Nintendo, och helt klart det snyggaste hittills till maskinen. Hoppas på en uppföljare om ett par år :) Rekommenderas!
 Super Mario 3D Land (3DS)   9 år sedan
Suverän mix mellan gammalt hederligt 2D Mario och Galaxy :) Nintendo har, likt i Kid Icarus Uprising, använt 3D:n perfekt! Och även i maxläget på 3D:n så är det mycket behagligt för ögonen, och man sugs in i 3D djupet direkt! Nintendo när det är som bäst helt enkelt :)
 Onkyo TX-SR707   10 år sedan
Rejält med kraft och redigt stor ljudbild :) Levererar suveränt ljud vad jag än pumpar genom den, och det finns inställningar så man kan pilla i evigheter om man så vill. Äntligen, fick jag all den kraft jag ville ha i hemmabion igen :) Rekommenderar starkt!
 Oppo BDP-93   10 år sedan
Fy fan, vilken underbar spelare! :) När jag lyfte den ur lådan så insåg jag vilken plastig skit man haft tidigare ;) Har inte ägt en så här välbyggd spelare sedan jag hade en Toshiba XE1:a för några år sen. Började med att genast installera chippet, innan jag ens hade provat att spelaren överhuvudtaget fungerade ;) Installationen av chippet var löjligt enkelt, och den var inställd på reg A från början. Insåg nu att det var smart beslut att lägga lite extra för PRO versionen för att slippa krångla med knappkombinationer och omstarter. Förutom att den som sagt är snuskigt snygg och välbyggd, så är driven nästan overkligt tyst, den låter lite mer när man laddar MKV och liknande från en BD-R skiva, men går ner i varv när filen är laddad. Jag har prövat att plåga den med både tidiga Noble släpp och hårt drabbade BD Java skivor, men den klarar av allt smidigare än vad t.o.m. min gamla PS3:a gjorde med samma skivor! ÄNTLIGEN slipper man vänta på att färgen ska torka under tiden som filmerna laddas ;) Fjärrkontrollen är ruggigt bra, med direkt knappar till funktioner som att ändra upplösningar m.m. som gör att man slipper in och rota i menyer. Enda minuset är att den är lite riktkänslig emellanåt. Märker även att CD ljudet öppnat upp sig rejält jämfört med min billiga Sony BD, och mer i klass med min gamla Denon LD spelare som nu börjat krångla med CD uppspelningen på senare tid. DVD uppskalningen spöar ALLA tidigare uppskalande spelare jag ägt (inklusive Denon 3930:n) och ger nytt liv till mina kultfilmer som troligtvis aldrig kommer att släppas i HD. Jag kan inte komma på NÅT negativt med spelaren just nu. ALLT som jag tvingat på den i diverse format har den tagit emot utan problem :) TWO THUMBS UP!
 Space Invaders Extreme 2 (DS)   10 år sedan
En helt suverän uppföljare till en lika suverän föregångare! Otroligt beroende framkallande och perfekt hyllning till det klassiska originalet från 1978! Ruggigt snyggt grafiskt fyrverkeri som får adrenalinet att pumpa! Space Invaders Lives!
 Nintendo 3DS   10 år sedan
Ruggigt nöjd! Var lite orolig om jag skulle palla med 3D funktionen, men efter de första 5 minuterna av ovana så har jag inte haft några problem alls med den :) Brukar oftast köra på halva styrkan. Den analoga "slidern" är fantastiskt skön att styra med. Fin grafik, inte riktigt i klass med kommande PSP2 (NGP), men då jag placerar spelkänsla före grafik så är det inget problem för mig ;) Batteritiden är kanske inte den bästa, men med tanke på prestandan och 3D skärmen så är det ett under att den håller så länge som det gör ;) Kommer många sköna titlar under året som bl.a. Kid Icarus Uprising, Zelda, Resident Evil: Revelation m.m., och även om det ska bli en PSP2 också framöver, så lär det bli 3DS:n som kommer att användas mest. 10 av 10!
 Ridge Racer 3D (3DS)   10 år sedan
Ridge Racer serien börjar kanske kännas lite uttjatad just nu, men gillar man skönt Arcade racing utan realism så finns det inget bättre val just nu, och denna 3D del i serien hållar samma höga klass som tidigare spel. Ruggigt skön känsla att spela i 3D då man lättare kan bedöma avstånd med andra bilar m.m. jämfört med i 2D. Jämn och fin framerate och fin grafik. Musiken kunde varit bättre, men jag hade knappast förväntat mig redigt heavy metal soundtrack så... ;) Detta är ett spel som håller länge! Rekommenderas till fans av serien!
 Re-Animator - Millenium Edition (US)   11 år sedan
 Dawn of the Dead (2004) - Unrated Director's Cut   11 år sedan
 Arkad - Hemmabygge (Tordyvel)   11 år sedan
 The Wild Bunch (UK)   11 år sedan
 Wicked Lake - Director's Cut (US)   11 år sedan
 The Toolbox Murders (US)   11 år sedan
 Them   11 år sedan
 Terminator Salvation (UK)   11 år sedan
 Taken (2008)   11 år sedan
 Star Trek - 2 Disc Special Edition (US)   11 år sedan
 SPL (HK)   11 år sedan
 Solomon Kane   11 år sedan
 Shogun Assassin (US)   11 år sedan
 Salò or the 120 Days of Sodom (UK)   11 år sedan
 The Running Man (US)   11 år sedan
 Red Heat (CA)   11 år sedan
 Rec 2   11 år sedan
 Psycho   11 år sedan
 Piranha (2010) (US)   11 år sedan
 Pineapple Express - Unrated Edition   11 år sedan
 Pans Labyrint   11 år sedan
 Omen Trilogy (UK)   11 år sedan
 The Omega Man   11 år sedan
 Night of the Living Dead (1968) (UK)   11 år sedan
 Night of the Creeps - Director's Cut (US)   11 år sedan
 Moon   11 år sedan
 The Monster Squad - 20th Anniversary Edition (US)   11 år sedan
 Humanoids from the Deep (US)   11 år sedan
 The Midnight Meat Train - Extreme Edition (UK)   11 år sedan
 Logan's Run (US)   11 år sedan
 The Living Dead at Manchester Morgue (US)   11 år sedan
 Life of Brian   11 år sedan
 Last House on the Left   11 år sedan
 Last Battle (UK)   11 år sedan
 KM31   11 år sedan
 It Came from Beneath the Sea (UK)   11 år sedan
 House of the Devil (UK)   11 år sedan
 The Host (2006) (UK)   11 år sedan
 Hell Ride   11 år sedan
 The Haunting in Connecticut   11 år sedan
 G.I. Joe: The Rise of Cobra (UK)   11 år sedan
 Gamer   11 år sedan
 Galaxy of Terror (US)   11 år sedan
 Full Metal Jacket - Deluxe Edition (US)   11 år sedan
 Forbidden World (US)   11 år sedan
 Fire and Ice (US)   11 år sedan
 Earth Vs the Flying Saucers (UK)   11 år sedan
 Drop Zone (US)   11 år sedan
 Dragon Tiger Gate (UK)   11 år sedan
 My Bloody Valentine - Special Edition (US)   11 år sedan
 Evil Dead (1981) (US)   11 år sedan
 Drag Me to Hell   11 år sedan
 Dolan's Cadillac   11 år sedan
 Batman: The Dark Knight   11 år sedan
 The Crazies (US)   11 år sedan
 Constantine (UK)   11 år sedan
 City of the Living Dead (UK)   11 år sedan
 Children of the Corn (1984) - 25th Anniversary Edition (US)   11 år sedan
 The Children   11 år sedan
 Caligula - Uncut Edition (UK)   11 år sedan
 The Box (2009)   11 år sedan
 Blades of Glory   11 år sedan
 Bitch Slap   11 år sedan
 Batman Begins   11 år sedan
 The Abandoned   11 år sedan
 7 Vågade Livet   11 år sedan
 Sony BDP-S360   11 år sedan
Löjligt bra BD spelare för pengarna! Visst den klarar inte streaming, XVID, MKV osv. men det var jag inte ute efter heller, utan jag var ute efter en BD spelare och inget annat ;) Bild och ljud i klass som vilken annan BD spelare som helst. Faktiskt snabbare än väntat, även om min PS3 fortfarande slår den lite på den punkten, dock inget som stör. Skönt att slippa fläkten som stör de lugna scenerna på min PS3:a. Snygg design med en mysig liten blå LED som lyser på fronten när en BD skiva sitter i för en extra touch. Fjärren som sagt lite plastig, men den fungerar iallafall ;) Spelar upp allt utmärkt utan problem, även tidiga Noble releaser.
 Arkadmaskinsbygge (fredrikovesson)   11 år sedan
 Lite roligare filmutgåvor (outdoor_miner)   11 år sedan
 Min samling tvspel, retro. (fet-ko)   11 år sedan
 The New York Ripper (US)   12 år sedan
 Min anläggning (Johan.H)   12 år sedan
 Min enkla bio hörna (Ingemar100)   12 år sedan
 Min Hembio !! (jonasprivate)   12 år sedan
 Film autografer (bismark)   12 år sedan
 Denon AVR-2808   12 år sedan
Otroligt skarpt och fint ljud som känns vansinnigt stort i jämförelse mot min gamla Pioneer 1014 ;) Massvis med olika inställningar som manualen iofs kunde ha förklarat betydligt bättre. Klart värt pengarna!
 Sharp Aquos LC-46X20S   12 år sedan
Riktigt bra TV till riktigt bra pris :) Betydligt bättre svärta och kontrast jämfört med den Sony 3550 jag hade hemma tidigare. Och med möjlighet att pixelmappa (Dot to Dot) Blu-Ray så blir det ÄNNU skarpare än på andra skärmar som saknar den funktionen.
 The Texas Chainsaw Massacre (1974) (US)   12 år sedan
 An American Werewolf in London - Full Moon Edition (US)   12 år sedan
 The Last Starfighter (US)   12 år sedan
 Reservoir Dogs   12 år sedan
 Kill Bill: Vol. 2   12 år sedan
 Kill Bill: Vol. 1   12 år sedan
 Event Horizon   12 år sedan
 Friday the 13Th (2009)   12 år sedan
 Tron - 20th Anniversary Special Edition (US)   12 år sedan
 The Toolbox Murders (US)   12 år sedan
 The Terminator - Ultimate Edition (FR)   12 år sedan
 Star Wars - Episod VI: Jedins Återkomst (AU)   12 år sedan
 Star Wars - Episod V: Rymdimperiet Slår Tillbaka   12 år sedan
 Star Wars - Episod IV: Stjärnornas Krig - Limited Edition   12 år sedan
 Star Wars - Episod III: Mörkrets Hämnd   12 år sedan
 Star Wars - Episod II: Klonerna Anfaller   12 år sedan
 Star Wars - Episod I: Det Mörka Hotet   12 år sedan
 Sleepy Hollow (1999)   12 år sedan
 Shadowless Sword - Director's Cut (KR)   12 år sedan
 RoboCop (1987)   12 år sedan
 Phantasm - Anchor Bay Collection (US)   12 år sedan
 Leviathan (1989) (US)   12 år sedan
 The Last Starfighter (US)   12 år sedan
 King Kong (1933) - Special Edition (US)   12 år sedan
 The Eye - Special Edition   12 år sedan
 The Exterminator - Original Director's Cut - Widescreen   12 år sedan
 Cabin Fever (UK)   12 år sedan
 My Name is Bruce (UK)   12 år sedan
 Punisher: War Zone   12 år sedan
 Död Snö   12 år sedan
 Mina bilder (hellfog)   12 år sedan
 Salvage (US)   12 år sedan
 Hardware (UK)   12 år sedan
 Universal Soldier (1992) (US)   12 år sedan
 The Fog   12 år sedan
 Sukiyaki Western Django   12 år sedan
 Plague Town (US)   12 år sedan
 Ghostbusters (UK)   12 år sedan
 Blazing Saddles (US)   12 år sedan
 Martyrs (UK)   12 år sedan
 The Guard Post (UK)   12 år sedan
 Storm Warning - Extreme Edition (UK)   12 år sedan
 The Protector (2005)   12 år sedan
 The Hills Have Eyes 2   12 år sedan
 Splinter (2008) (US)   12 år sedan
 Predator 2   12 år sedan
 Jakten Mot Nollpunkten   12 år sedan
 Inside   12 år sedan
 Grindhouse Presents - Planet Terror (US)   12 år sedan
 The Day the Earth Stood Still (1951)   12 år sedan
 Body of Lies   12 år sedan
 Hemmabio projekt 2008 -2009 (Pepsico)   12 år sedan
 Enter the Dragon (US)   12 år sedan
 2010: The Year We Make Contact (US)   12 år sedan
 X-Men - Trilogy   12 år sedan
 Death Race   12 år sedan
 Wanted (2008)   12 år sedan
 Eagle Eye   12 år sedan
 Forbidden Kingdom   12 år sedan
 Hancock - Extended Cut   12 år sedan
 Zombie (US)   12 år sedan
 Videodrome - Criterion Collection (US)   12 år sedan
 The Texas Chainsaw Massacre (1974) - Ultimate Tin Edition (2-Disc) (US)   12 år sedan
 Tenebre   12 år sedan
 Switchblade Romance   12 år sedan
 Suspiria - 3-Disc Limited Edition   12 år sedan
 The Prowler (US)   12 år sedan
 Prom Night (1980) (US)   12 år sedan
 Pieces - Deluxe Edition (US)   12 år sedan
 Opera   12 år sedan
 Nightmare City   12 år sedan
 Night of the Living Dead (1968) - Millenium Edition (US)   12 år sedan
 The Howling - Special Edition (US)   12 år sedan
 The House By the Cemetery   12 år sedan
 Evil Dead II (US)   12 år sedan
 The Evil Dead - Special Collector's Edition (US)   12 år sedan
 The Dead Next Door (US)   12 år sedan
 Darkness: The Vampire Version - 2-Disc Limited Edition (US)   12 år sedan
 Contamination (US)   12 år sedan
 City of the Living Dead   12 år sedan
 Cannibal Apocalypse (US)   12 år sedan
 Cannibal Holocaust - 25th Anniversary Collector's Edition   12 år sedan
 2019: After the Fall of New York (US)   12 år sedan
 Filmerna (jonasprivate)   12 år sedan
 The Chronicles of Riddick   12 år sedan
 Rec   12 år sedan
 Frontier(s)   12 år sedan
 Hemma hos reportage i HemmaBio (ÖrjanB)   12 år sedan
 Indiana Jones Och Kristalldödskallens Rike   12 år sedan
 Poltergeist   12 år sedan
 Mitt gamla pojkrum på 15 Kvm ! (phillewee)   12 år sedan
 Transformers (2007)   13 år sedan
 The Incredible Hulk   13 år sedan
 The Thing   13 år sedan
 Iron Man   13 år sedan
 Far Cry 2 (PC)   13 år sedan
Mediokert och FRUKTANSVÄRT tråkigt. Samma miljö, samma fiender, plus att det krävs ett magasin per skurk för att dom ska stupa, ÄVEN om man träffar skallen, är jäkligt irriterande när man får 6 pers efter sig. Inget Call of Duty 4 direkt. Överskattat så inåt helvete. VARNING!
 3.10 to Yuma   13 år sedan
 The Hitcher (2007)   13 år sedan
Riktigt fin kvalité på bild och ljud på denna utgåva :) Det är bara vanligt (lossy) Dolby 5.1 spår men det låter redigt bra ändå ;) Ännu en lyckad remake från Platinum Dunes. Härnäst kommer ju Friday the 13th :)
 Terminator 2: Judgment Day (UK)   13 år sedan
 Death Sentence   13 år sedan
Suverän film i mycket fin utgåva :)
 Vengeance (US)   13 år sedan
 Urban Legend (US)   13 år sedan
 Sister Street Fighter / Sister Street Fighter 2 (US)   13 år sedan
 The Scorpion King (US)   13 år sedan
 Rambo III (US)   13 år sedan
 Rambo: First Blood Part II (US)   13 år sedan
 Rambo: First Blood (US)   13 år sedan
 Rambo (2008) (BD+DC) (US)   13 år sedan
 The Mummy Returns - Deluxe Edition (US)   13 år sedan
 The Mummy (1999) - Deluxe Edition (US)   13 år sedan
 Killing Machine + Shogun's Ninja (US)   13 år sedan
 I Know What You Did Last Summer (US)   13 år sedan
 The Fly   13 år sedan
 Doomsday - Unrated (US)   13 år sedan
 Close Encounters of the Third Kind - 30th Anniversary Edition (US)   13 år sedan
 Cloverfield (US)   13 år sedan
 The Descent (US)   13 år sedan
 The Devil's Rejects (US)   13 år sedan
 Atari 2600   13 år sedan
Världens bästa spelkonsoll genom tiderna ;) Fick den i julklapp 1982 och den fungerar fortfarande som ny :)
 Panasonic DMP-BD30   13 år sedan
Bästa standalone på marknaden! Bild och ljud är t.o.m. bättre än på PS3:an och den är betydligt snabbare än övriga standalones där ute. Den saknar profil 2.0 men who cares ;)
 Hori Fighting Stick 3 (PS3)   13 år sedan
Knapparna sitter lite i fel vinkel, men annars en topp sticka. Trots att den tydligen bara ska funka till PS3:an så funkar den ypperligt även till PC:n och emulatorer som MAME :)
 Nintendo NES (8-bit)   13 år sedan
Lika kul att spela på 2008 som 1986. Tröttnar ALDRIG på denna konsoll. Dagens konsoller, även om dom prestanda mässigt krossar denna "primitiva" maskin så kommer dom ALDRIG upp i samma klass när det gäller känslan. Än idag är min konsoll inkopplad i TV:n då jag fortfarande med jämna mellanrum pröjjer igenom Super Mario och Castlevania. Vem av oss kommer att spela på en PS3:a eller Xbox360 på samma sätt om 20 år ;) Nintendo när dom var som bäst!
 Sony Bravia KDL-46D3550   13 år sedan
Suverän TV. Blu-Ray ser sjukt bra ut. Hopppet från HD ready till Full HD upplösning gjorde mer än väntat ;) Gott om inställningar som gör kalibreringen MYCKET smidig. Spöar skiten ur Samsungs och Sharps skärmar enligt mig själv ;)
 Resident Evil: Extinction (US)   13 år sedan
 Broken Arrow (US)   13 år sedan
 1408   13 år sedan
 30 Days of Night (US)   13 år sedan
 Troy - Director's Cut (US)   13 år sedan
 Face/Off   13 år sedan
 Predator   13 år sedan
 Independence Day   13 år sedan
 Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer   13 år sedan
 Die Hard   13 år sedan
 The Shining (1980)   13 år sedan
 2001: Ett Rymdäventyr   13 år sedan
 EVGA e-GeForce 8800GT Superclocked 2xDVI 512MB   13 år sedan
KANON KORT!!!! Körde igenom Crysis utan problem på en 2.4 dual core med 2 gb ram minne. Allt inställt på high och inte ens när det blir som mest vansinnig action så laggade det. Bästa grafikkortetpå marknaden. iallafall till detta priset ;)
 Day of the Dead (1985) (US)   13 år sedan
 Dawn of the Dead (2004) - Unrated Director's Cut   13 år sedan
 Shaun of the Dead (US)   13 år sedan
 U-571 (US)   13 år sedan
 Närkontakt Av Tredje Graden   13 år sedan
 From Hell   13 år sedan
 28 Veckor Senare   13 år sedan
 Hostel: Part II   13 år sedan
 Disturbia (US)   13 år sedan
 Star Trek TOS - S.1 Remastered   13 år sedan
 Transformers (2007) (US)   13 år sedan
 Sony PlayStation 3 (PS3) 60GB   13 år sedan
Klockren som Blu-Ray spelare :) Spelmässigt har det varit lite dött hittils men det kommer nog igång på allvar nu i vinter ;) Har inga problem med fläkten på min.
 Microsoft Xbox 360 Premium HDMI 20GB   13 år sedan
 The Hills Have Eyes (2006) - Unrated   13 år sedan
 Sunshine (2007)   13 år sedan
 Toshiba HD-A2   13 år sedan
 Identity (2003)   13 år sedan
 A Clockwork Orange (US)   13 år sedan
 2001: A Space Odyssey (US)   13 år sedan
 Spider-Man Collection (4-Disc)   13 år sedan
 Silent Hill (US)   14 år sedan
 Transformers - The Movie (UK)   14 år sedan
 Nymålat (Deshsko)   14 år sedan
 Kung Fu Hustle   14 år sedan
 Evil Dead II (US)   14 år sedan
 A Knight's Tale (US)   14 år sedan
 Bullitt (US)   14 år sedan
 Déjà Vu   14 år sedan
 Dödlig Puls   14 år sedan
 The Fifth Element ( Remastered ) (US)   14 år sedan
 Trading Places (US)   14 år sedan
 The Dirty Dozen (US)   14 år sedan
 Air Force One   14 år sedan
 Batman Begins   14 år sedan
 Ghost Rider   14 år sedan
 Microsoft Xbox 360 HD DVD Player   14 år sedan
Helt jävla perfekt. Spelar upp HD-DVD betydligt snabbare och utan buggar jämfört med en stationär. DD Plus och True HD kodas ner till DTS med MYCKET bra resultat. Som tur är så är min nya 360 premium knäpptyst så man slipper störas av fläktar under filmen. HD-DVD:n låter det inget av heller :) Äger du en 360 så finns det inget att tveka på. KÖÖÖÖÖÖÖÖP!!!!!!!
 Dags att skaffa en anläggning (Dapper Wellie)   14 år sedan
 Halloween (1978) (US)   14 år sedan
 Dawn of the Dead (1978) (US)   14 år sedan
 The Rock   14 år sedan
 Starship Troopers   14 år sedan
 Halo 3 (Xbox 360)   14 år sedan
Efter att nästan ha sågat spelet pga dom första mediokra banorna som nästan fick mig att ge upp, så höjjer jag betyget några snäpp ;) Rekommenderar till alla att hålla ut i början. Det BLIR faktiskt bättre ;)
 Apornas Planet (2001)   14 år sedan
 Underworld (2003) - Unrated (US)   14 år sedan
 The Replacement Killers - Extended Cut (US)   14 år sedan
 Blood Diamond   14 år sedan
 300   14 år sedan
 Rummet efter renovering (kabanja)   14 år sedan
 Sony Bravia KDL-40D3000   14 år sedan
Har denna hemma på test just nu och jag blev fan golvad av bilden :D När man kör 1080/24p så får man PERFEKT flyt i panoreringarna på Blu-Ray som annars när man kör 1080/60 hackar rejält. Otroligt bra fäger och rejält med tryck i kontrasten. Ungefär som om man glodde på en platt, högupplöst CRT ;) INGET att klaga på. Och jag är RUGGIGT kräsen och petig ;)
 The Island (2005)   14 år sedan
 Ombygge av gillestugan (kusen)   14 år sedan
 Sony KDF-E50A11   14 år sedan
Suverän TV som jag haft sen feb 06. Visst är bilden bra även vid SD och DVD tittande. Men det är när man matar TV:n med HD-DVD och Blu-Ray som den verkligen visar vad den går för :) AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Måla tv-bänk (boltis)   14 år sedan
 Superman (1978) - Director's Cut   14 år sedan
 Mission: Impossible II   14 år sedan
 Mission: Impossible (US)   14 år sedan
 Toshiba HD-XE1   14 år sedan
En redig liten pjäs. MYCKET mer välbyggd än den plastiga E1:an :) Att ladda en HD-DVD skiva är lite snabbare på denna spelare än på HD-A1 & XA1. High End känsla helt enkelt ;)
 Hulk   14 år sedan
 Jet Li's Fearless   14 år sedan
 Constantine (US)   14 år sedan
 V for Vendetta (US)   14 år sedan
 Batman Begins (US)   14 år sedan
 Corpse Bride (US)   14 år sedan
 Gamla Rummet (bazzekrut)   14 år sedan
 Dvd samling (bazzekrut)   14 år sedan
 Rambo 3   14 år sedan
 Rambo 2   14 år sedan
 Rambo: First Blood   14 år sedan
 Poseidon   14 år sedan
 An American Werewolf in London   14 år sedan
 The Bourne Supremacy   14 år sedan
 Van Helsing (UK)   14 år sedan
 The Thing (US)   14 år sedan
 Matrix - Ultimate Collection Gift Set   14 år sedan
 Black Christmas - Unrated (US)   14 år sedan
 Byggbilder 2 (ÖrjanB)   14 år sedan
 X-Men 3: The Last Stand   14 år sedan
 The Warriors (US)   14 år sedan
 Speed   14 år sedan
 The Transporter   14 år sedan
 Maffiabröder   14 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans Förbannelse   14 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Död Mans Kista   14 år sedan
 The Prestige   14 år sedan
 Min lägenhet (Walkir)   14 år sedan
 Nintendo Wii   14 år sedan
Efter att ha testat Wii på allvar nu så har jag verkligen fastnat för den. Nu får PS3:an samla damm ett tag ;) Personligen föredrar jag faktiskt spelglädje framför HD grafik ;)
 Integrerad anläggning (Hibbe)   14 år sedan
 Bygge av TV-bänk (Smurfjävel)   14 år sedan
 Mina bilder (Gilgamesh)   14 år sedan
 Vardagsrum (fredrikolsson)   14 år sedan
 The Road Warrior (US)   14 år sedan
 Black Rain (US)   14 år sedan
 Min lilla hemmabio (Pyrex)   14 år sedan
 Niklas H Förra Biorum (Niklas H)   14 år sedan
 Starway Cinema (masse70)   14 år sedan
 Vardagsrum - hifi och film (foxy-)   14 år sedan
 Cinova (duked)   14 år sedan
 Mina bilder (Megassassin)   14 år sedan
 Södra Centralgatan (nautiqu3)   14 år sedan
 Vardagsrummet (NAD2700THX)   14 år sedan
 Alien vs. Predator   14 år sedan
 King Arthur - Director's Cut   14 år sedan
 Pearl Harbor   14 år sedan
 Monster House   14 år sedan
 Mitt rum (Rizk)   14 år sedan
 Hellboy - Director's Cut (UK)   14 år sedan
 Mitt Mysrum (svebi)   14 år sedan
 Bio Grande (tobbecarnal)   14 år sedan
 Mitt vardagsrum med hemmabio (Hotsaki)   14 år sedan
 Casino Royale (2006)   14 år sedan
 Eragon   14 år sedan
 Fantastic 4   14 år sedan
 Hostel   14 år sedan
 Kingdom of Heaven - Director's Cut   14 år sedan
 Layer Cake   14 år sedan
 The League of Extraordinary Gentlemen   14 år sedan
 Resident Evil: Apocalypse   14 år sedan
 Underworld: Evolution   14 år sedan
 Sony Blu-ray Remote Control (PS3) (Original)   14 år sedan
Kanon fjärr :)
 Allt ungefär genom åren.. (troxz)   14 år sedan
 Mitt rätt sunkiga studentrum (Profilen)   14 år sedan
 Hembiobutiken   14 år sedan
 Pioneer VSX-1014   14 år sedan
 Sony DVP-NS76H   14 år sedan
För dom här pengarna finns inget bättre!! Har ägt den sen Maj 06 och är fortfarande lika nöjd. Köp nu!!
 mitt gamla biorum allt är sålt och avvec (daywalker)   14 år sedan
 Gamla lägenheten (Safaex)   14 år sedan
 wicket! (KlingonZ)   14 år sedan
 Vardagsrummet (ljudfadern)   14 år sedan
 Playstation 3 (Moo)   14 år sedan
 Renoverade Tv hörnan (Steppen)   14 år sedan
 Lägenheten 1.0 (gammal) (julgransfot)   14 år sedan
 Hemgjorda Absorbenter/Tavlor (kneeboard)   14 år sedan
 Samsung LE40S71B   14 år sedan
Imponerande bra bild på denna skärm :) Ett plus är att man kan stänga av DNIe genom att välja film läget. OCH att man kan sänka ljusstyrkan på backlighten så man inte blir bländad när man kollar i ett nersläckt rum. Vilket även gör att svärtan blir mycket bättre. Enda felet jag stött på är att det inte verkar gå att stänga av brusreduceringen på scart och HDMI :/ När jag ser film genom PC:n (VGA) så får jag inga släpningar alls. Kanske är en bugg i mitt ex då de andra inte verkar lida av det. Definitivt värd pengarna :)
 Gamla lägenheten (dildoe)   14 år sedan
 Mina bilder (p_ilis)   14 år sedan
 Mina bilder (MagnumPI)   14 år sedan
 Bio Underground (Undergrounder)   14 år sedan
 Min gamla anläggning (Stilo)   14 år sedan
 Vintage (Bilder kommer inom kort) (Micke o Theres)   14 år sedan
 King Kong (2005)   14 år sedan
 Mitt vardagsrum med hemmabioanläggning! (9-3 Mike)   14 år sedan
 Constantine   14 år sedan
 The Last Samurai (2003)   14 år sedan
 Mina bilder (peterkemppe)   14 år sedan
 UnBelievers Anläggning (UnBeliever)   14 år sedan
 Gamla rummet hos päronen (kimpa888)   14 år sedan
 Min Custom Amiga 1200 Tower... (Nickman)   14 år sedan
 Mina bilder (bojtel)   14 år sedan
 Så byggde vi vår bio (biominbio)   14 år sedan
 Lägenhetsbio (Tonix)   14 år sedan
 Toshiba HD-A1   14 år sedan
Man vänjer sig snabbt vid att den är lite långsam i starten. Värd varje krona annars. Byggd som en stridsvagn. Bild och ljud är obeskrivbart fantastiskt. Aldrig mer DVD ;)
 Denon DVD-3930   14 år sedan
Uppdaterar mitt omdöme: Bättre bild och ljud än så här lär man inte få ur DVD formatet för denna prisklass. Lite dyr iofs. Och att den har redigt med buggar sänker betyget ÄNNU en stjärna.
 Film rummet (mr jim)   14 år sedan
 Mina bilder (Ulf-Kenneth)   14 år sedan
 Projektorbilderna (g0dfather)   14 år sedan
 Biorum (Claesson)   14 år sedan
 Vardagsrummet (H30jwm)   14 år sedan
 - (Evelina)   14 år sedan
 2007 - Heavy Metal och Hi-Fi (The One)   14 år sedan
 Mina bilder (Jingan)   14 år sedan
 HemmaBio bygge 1.0 (kpt.blau)   14 år sedan
 Toshiba HD-XA1   14 år sedan
Så bra bild och ljud att man gråter av lycka ;) Fruktansvärd snyg och välbyggd spelare. Riktigt High-End :)
 Hemmabio - Total Makeover! (La_Ludd)   14 år sedan
 Mina bilder (senti)   14 år sedan
 Sanyo PLV-Z1X   14 år sedan
Köpte den i maj förra året. Håller fortfarande bra kvalité :) Trots att det inte är äkta HD upplösning på den så ser XBOX360 och HD 720p material riktigt bra ut på den trots att det blir lite nerskalat vilket gjorde mig RIKTIGT förvånad :)
 Min Hembio v2 (FEA)   14 år sedan
 Mina bilder (Acid)   14 år sedan
 Pitch Black   14 år sedan
 Mission: Impossible III (US)   14 år sedan
 Enter the Dragon (US)   14 år sedan
 Hembio på vinden (LeifL)   14 år sedan
 Hembio/musikanläggning (Nmc)   14 år sedan
 Tv hörnan (Steppen)   14 år sedan
 under uppbyggnad. the road to cinema. (mange_83)   15 år sedan
 Hemma hos Fredrik (westen)   15 år sedan
 Funkys Lounge and Cozy Cinema (Funkybase)   15 år sedan
 ProjectTelevision (RealDaBratt)   15 år sedan
 Min hembio (sullon)   15 år sedan
 Zooyork (zooyork)   15 år sedan
 Vardags rum (DTSMarco)   15 år sedan
 Gamla systemet (Shrimpii)   15 år sedan
 Gamla lägenheten i Oslo (Umbriel)   15 år sedan
 I går (Audiovector)   15 år sedan
 Digital Video Essentials (UK)   15 år sedan
Njaä inget vidare. När man väl kommer till inställnings partierna så har man redan missat vad man skulle göra ;) TEXT till bilderna skulle inte ha skadat som leder en steg för steg. Allvarligt talat så var det bortkastade pengar för mig då det enda som behövdes ställas in va färgerna med färgfiltret. Vilket iofs bevisar att TV va till 99 procent rätt kalibrerad från början ;)
 Mina bilder (ekke_666)   15 år sedan
 Gamla anläggningen i lägenheten (Daniellofgren)   15 år sedan
 Min hembio (Korvis)   15 år sedan
 Mina bilder (Spaceman)   15 år sedan
 VARDAGS/BIORUM! (RallyRobban)   15 år sedan
 Mitt gamla biorum fram till 2006. (Erick)   15 år sedan
 Min(i)BIO (BugiTron)   15 år sedan
 Förra lägenheten. (Markus.K)   15 år sedan
 Ny plasma, Ny DVD (CoRnHoLiO)   15 år sedan
 vardagsrum under konstruktion (Robban84)   15 år sedan
 MayheM Theater (mayhem)   15 år sedan
 Äldre setup (vilden)   15 år sedan
 Lägenheten - 2:a (kahn)   15 år sedan
 Sony 50" (acr32)   15 år sedan
 Hemma Hos Larson (ponna1)   15 år sedan
 Min gamla lägenhet! (JOEKO)   15 år sedan
 Hembion (Kalashnikov)   15 år sedan
 Min början till en hemmabio (el_zicko)   15 år sedan
 Mina bilder (Stalle0910)   15 år sedan
 Biorummet (megaske)   15 år sedan
 THXex Hemmabio! (THXex)   15 år sedan
 Mina bilder (tessonix)   15 år sedan
 Vintage (Lust)   15 år sedan
 Mina bilder (wrad)   15 år sedan
 Mina bilder (bionörden)   15 år sedan
 Mina bilder (najkon)   15 år sedan
 Lägenhetsbio (teabag)   15 år sedan
 Mina bilder (Toby)   15 år sedan
 Mina bilder (madz)   15 år sedan
 Hembion (Mackii)   15 år sedan
 Min Hemma bio m.m. (Mkarm)   15 år sedan
 Vardagsrummet/Hemmabion. (Aztecface)   15 år sedan
 Vardagsrummet V.1 (Benky)   15 år sedan
 Min hembio och hifi... (IronDavid)   15 år sedan
 för 4 år sedan (Charles_o)   15 år sedan
 Mina bilder (slickepott)   15 år sedan
 Mina bilder (Filmälskaren från götet)   15 år sedan
 Min hemmabio! (Gamla) (DistantHoller)   15 år sedan
 Mitt tillhåll! (DivX)   15 år sedan
 Mina bilder (Mr. Sanders)   15 år sedan
 Sony DVP-NS92V   15 år sedan
Mycket bra bild över HDMI! Tyvärr så hade jag problem med bildförskjutningen som det inte verkar komma nån firmware fix till :( Så jag lämnade tillbaks den. Rekommenderar istället NS76:an som har lika bra bild och ljud med centrerad bild över HDMI. Och till ett ännu bättre pris :)
 Studenthembio och tv-spelsfrosseri (najk_)   15 år sedan
 Vardagsrummet (MrBlew)   15 år sedan
 Mitt rum (jeppa_fr)   15 år sedan
 Mina bilder (fahrenheit)   15 år sedan
 Lilla rummet med den stora tvn (keffosteffo)   15 år sedan
 Mina bilder (Mada)   15 år sedan
 Mitt lilla lekrum (StefanP)   15 år sedan
 Mina bilder (Bollen)   15 år sedan
 Hemmabio (Zark)   15 år sedan
 Old: Eleven sq. dedicated (jfintling)   15 år sedan
 Jamo E-6CEN.5   15 år sedan
 Jamo E-680PPL   15 år sedan
Ruggigt välljudande och snygga högtalare. Låter som om dom skulle kosta det dubbla, minst :) Äkta JAMO kvalité!!!
 Sony RDR-HX900 160GB   15 år sedan
 Pioneer CLD-D501   15 år sedan
 Mitt Dedikerade Biorum (lirsa)   15 år sedan
 Bio Royal I (Bio Royal)   15 år sedan
 Bio systemet i vardagsrummet (Audio Code 3)   15 år sedan
 Min Hembio (Micke23)   15 år sedan
 Mina bilder (aikhabbo)   15 år sedan
 Min hemmabio (cegezz)   15 år sedan
 Rummet för underhållning (Camridge)   15 år sedan
 Grottan - Do you dare? (infectious)   15 år sedan
 Mina bilder (naukka)   15 år sedan
 Mina bilder (walther)   15 år sedan
 Samsung LE32R51B   15 år sedan
Njäe! Bra bild i ljusare scener. Dock är svärtan och detaljerna i mörka scener rätt kasst. Vissa detaljer i mörkret försvinner på TV:n. Lämnade tillbaka den efter en vecka. Samsungs lcd apparater har ju fått en del kritik mot detta.
 Mina bilder (Forsyth)   15 år sedan
 Mina bilder (TwoDeck)   15 år sedan
 2006 (Dez)   15 år sedan
 Min gammla Hembio (Chrille T4)   15 år sedan
 Cinemax (cinemax)   16 år sedan
 Mina bilder (JP)   16 år sedan
 The Amityville Horror (1979) - Special Edition (UK)   16 år sedan
 The Matrix   16 år sedan
 The Matrix: Reloaded   16 år sedan
 The Glimmer Man   16 år sedan
 The Matrix: Revolutions   16 år sedan
 Troja   16 år sedan
 Secret Window   16 år sedan
 Duellen   16 år sedan
 The Punisher (2004)   16 år sedan
 House of Wax (2005)   16 år sedan
 Hulken: Monstrets Återkomst   16 år sedan
 Mannaja: A Man Called Blade (US)   16 år sedan
 Blade II   16 år sedan
 Exit Wounds   16 år sedan
 Rock Star   16 år sedan
 1990: Bronx Warriors (US)   16 år sedan
 Day After Tomorrow - Special Edition   16 år sedan
 Christine - Special Edition   16 år sedan
 Constantine   16 år sedan
 Blade Trinity - Extended Version   16 år sedan
 Boogeyman (2005)   16 år sedan
 Jaws - 30Th Anniversary Collector's Edition Box   16 år sedan
 The New Barbarians (US)   16 år sedan
 Django   16 år sedan
 Antropophagus   16 år sedan
 Sword In the Moon   16 år sedan
 For a Few Dollars More - Special Edition   16 år sedan
 Van Helsing - The London Assignment   16 år sedan
 Hercules/the Adventures of Hercules (US)   16 år sedan
 IMAX: Hail Columbia   16 år sedan
 The Fog - Special Edition (US)   16 år sedan
 Den Tredje Vågen - Specialutgåva   16 år sedan
 Heco Astron 12A   16 år sedan
 Big Trouble in Little China - Special Edition (UK)   16 år sedan
 Shogun Assassin (UK)   16 år sedan
 Cannibal Holocaust - Ultrabit   16 år sedan
 Cannibal Ferox   16 år sedan
 A Blade In the Dark   16 år sedan
 House on the Edge of the Park   16 år sedan
 Stage Fright   16 år sedan
 Sharp VC-FH3   16 år sedan
 The Stuff (US)   16 år sedan
 The Toolbox Murders   16 år sedan
 The Ring   16 år sedan
 Sphere - Special Edition (US)   16 år sedan
 Star Trek: The Motion Picture (US)   16 år sedan
 Videodrome   16 år sedan
 The Scorpion King (UK)   16 år sedan
 No retreat No Surrender 3 (UK)   16 år sedan
 Prince of Darkness   16 år sedan
 UHF (UK)   16 år sedan
 The Sword and the Sorcerer   16 år sedan
 Yes Madam (HK)   16 år sedan
 X-Men 1.5 - Extreme Edition   16 år sedan
 Lara Croft: Tomb Raider - Special Collector's Edition   16 år sedan
 The Rock - Collector's Edition   16 år sedan
 Police Story - Collector's Edition (UK)   16 år sedan
 The Omen Trilogy - 25th Anniversary Edition   16 år sedan
 Wargames   16 år sedan
 No Retreat No Surrender (UK)   16 år sedan
 Resurrection (1999)   16 år sedan
 Rat Race   16 år sedan
 The Ring: Ringu   16 år sedan
 The Terminator - Special Edition   16 år sedan
 The Thing   16 år sedan
 Creep   16 år sedan
 Trinity: Djävulens Högra Hand   16 år sedan
 Trinity: Klipper Till Igen   16 år sedan
 Red Scorpion   16 år sedan
 Scanners   16 år sedan
 Scanners 2: The New Order   16 år sedan
 Outland   16 år sedan
 Swordfish   16 år sedan
 Robin Hood: Prince of Thieves   16 år sedan
 Rött Hav - Special Edition   16 år sedan
 Poltergeist (1982)   16 år sedan
 Tidsmaskinen - Resan Tillbaka   16 år sedan
 Vargarnas Pakt   16 år sedan
 Vampires 2   16 år sedan
 Volcano   16 år sedan
 John Carpenter's Vampires   16 år sedan
 No retreat No surrender 2 (UK)   16 år sedan
 The War of the Worlds   16 år sedan
 Unbreakable (2000)   16 år sedan
 Starship Troopers - Special Edition   16 år sedan
 Reign of Fire (US)   16 år sedan
 They   16 år sedan
 The Adventures of Indiana Jones   16 år sedan
 Wrong Turn (US)   16 år sedan
 Van Helsing - Samlarutgåva   16 år sedan
 Alien Quadrilogy   16 år sedan
 Pirates of the Caribbean (UK)   16 år sedan
 The Texas Chain Saw Massacre - Special Edition (UK)   16 år sedan
 Universal Soldier (1992)   16 år sedan
 Twister - Special Edition   16 år sedan
 Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life - Special Collector's Edi   16 år sedan
 Twins Effect   16 år sedan
 The Mummy (1999) - Ultimate Edition (UK)   16 år sedan
 The Ninja Mission   16 år sedan
 The Octagon   16 år sedan
 Phone   16 år sedan
 Q: The Winged Serpent (US)   16 år sedan
 Near Dark (UK)   16 år sedan
 The Texas Chainsaw Massacre (2003)   16 år sedan
 Mystic River   16 år sedan
 RoboCop (1987) - Special Edition (UK)   16 år sedan
 The One - Superbit (UK)   16 år sedan
 Police Story 2 - Collector's Edition (UK)   16 år sedan
 Underworld (2003) - Supremacy Edition (2-Disc)   16 år sedan
 Närkontakt Av Tredje Graden - Special Edition   16 år sedan
 Shaun of the Dead   16 år sedan
 Torque   16 år sedan
 Thriller: A Cruel Picture - Limited Edition (US)   16 år sedan
 Rapid Fire   16 år sedan
 Spider-Man 2 - Special Edition (UK)   16 år sedan
 Superman (1978) + Superman II - Special Edition (UK)   16 år sedan
 New Police Story   16 år sedan
 LOTR: The Return of the King - Extended Edition   16 år sedan
 Timecop 2: The Berlin Decision   16 år sedan
 Sky Captain and the World of Tomorrow (UK)   16 år sedan
 Resident Evil: Apocalypse   16 år sedan
 Prom Night (1980)   16 år sedan
 Runaway (US)   16 år sedan
 Righting Wrongs   16 år sedan
 Scanners 3: The Takeover   16 år sedan
 Star Wars: Clone Wars - Vol 1 (UK)   16 år sedan
 Starcrash   16 år sedan
 Truck Turner (UK)   16 år sedan
 Zombie Flesh Eaters 3   16 år sedan
Original Titeln är igentligen: After Death. Även känd som Zombie 4.
 Zombie Flesh Eaters 2   16 år sedan
Original Titeln är igentligen: Zombie 3
 The Zombie Dead   16 år sedan
Original titeln är igentligen: Burial Ground. Även känd som: Nights of Terror.
 Zombie Creeping Flesh   16 år sedan
 The Young Master (UK)   16 år sedan
 The Wolfman: Legacy Collection   16 år sedan
 Witchboard (UK)   16 år sedan
 Waxwork   16 år sedan
 Sonny Chiba the Street Fighter Box Set (UK)   16 år sedan
 Star Wars Trilogy   16 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines (UK)   16 år sedan
 Resident Evil - Digipack   16 år sedan
 The Toolbox Murders (2005)   16 år sedan
 The Ninth Gate   16 år sedan
 Mad Max (US)   16 år sedan
 The Last House on the Left (US)   16 år sedan
 A Man Called Hero   16 år sedan
 Mission: Impossible II   16 år sedan
 Mimic   16 år sedan
 Men in Black II   16 år sedan
 Mitt Namn Är Nobody   16 år sedan
 Lawrence av Arabien   16 år sedan
 Legenden Om Djävulshuset   16 år sedan
 Maniac (1980) (US)   16 år sedan
 The Living Dead at the Manchester Morgue (UK)   16 år sedan
 Den Siste Samurajen (2003)   16 år sedan
 Paycheck   16 år sedan
 Mark of the Devil (US)   16 år sedan
 Lighthouse (UK)   16 år sedan
 Legend of a Fighter (UK)   16 år sedan
 En Amerikansk Varulv I London - Special Edition   16 år sedan
 House on Haunted Hill (US)   16 år sedan
 The Beyond   16 år sedan
 Highlander - The Immortal Edition   16 år sedan
 The Church (US)   16 år sedan
 Halloween III: Season of the Witch   16 år sedan
 The Abyss - Special Edition (US)   16 år sedan
 Hollow Man   16 år sedan
 Godzilla (1998) (US)   16 år sedan
 Dracula 2000 (US)   16 år sedan
 The Last Castle   16 år sedan
 Galaxy Quest   16 år sedan
 The Haunting (1963)   16 år sedan
 Jurassic Park III   16 år sedan
 D-Tox   16 år sedan
 E.T. - Samlarutgåva   16 år sedan
 Hard Boiled (UK)   16 år sedan
 Another Heaven   16 år sedan
 Battle Royale (HK)   16 år sedan
 Kairo (Pulse)   16 år sedan
 The Eye (2002) (UK)   16 år sedan
 Hellraiser   16 år sedan
 Event Horizon   16 år sedan
 End of Days (UK)   16 år sedan
 Con Air   16 år sedan
 Blade   16 år sedan
 Bulletproof Monk (UK)   16 år sedan
 Drive - Collector's Edition   16 år sedan
 Iron Monkey (UK)   16 år sedan
 Jurassic Park - Collector's Edition   16 år sedan
 The Lost World   16 år sedan
 Bram Stoker's Dracula - Superbit (UK)   16 år sedan
 Gattaca (UK)   16 år sedan
 Invasion of the Body Snatchers (UK)   16 år sedan
 Halloween II (UK)   16 år sedan
 Judge Dredd   16 år sedan
 Dog Soldiers (UK)   16 år sedan
 Halloween (1978)   16 år sedan
 Evil Dead Trilogy   16 år sedan
 The Hunted (2003) (UK)   16 år sedan
 Jeepers Creepers   16 år sedan
 Jungle Holocaust (US)   16 år sedan
 Beyond the Darkness (US)   16 år sedan
 Fight Club - Special Edition   16 år sedan
 Deep Rising (US)   16 år sedan
 Hellraiser II: Hellbound   16 år sedan
 Cannonball Run   16 år sedan
 Fear City   16 år sedan
 Copycat   16 år sedan
 Exorcisten - Director's Cut   16 år sedan
 Excalibur   16 år sedan
 2001: A Space Odyssey   16 år sedan
 2010: The Year We Made Contact   16 år sedan
 Below   16 år sedan
 Bless the Child   16 år sedan
 De Blodröda Floderna   16 år sedan
 The Blob (UK)   16 år sedan
 Ghosts of Mars   16 år sedan
 Jag Vet Fortfarande Vad Du Gjorde Förra Sommaren   16 år sedan
 eXistenZ   16 år sedan
 Dolt Under Ytan   16 år sedan
 American Ninja   16 år sedan
 Conan Barbaren - Special Edition   16 år sedan
 The Entity: Okänt Väsen   16 år sedan
 Die Another Day - Special Edition   16 år sedan
 28 Dagar Senare   16 år sedan
 Dark City   16 år sedan
 Black Rain   16 år sedan
 Hamilton   16 år sedan
 Kiss of the Dragon   16 år sedan
 Enemy of the State - Special Edition   16 år sedan
 Final Destination (2000) - Platinum Series (US)   16 år sedan
 The Cell - Platinum Series (US)   16 år sedan
 Jason X - Platinum Series (US)   16 år sedan
 Fredagen den 13:e Del 1   16 år sedan
 Hulk - Special Edition   16 år sedan
 Earth vs. the Flying Saucers (UK)   16 år sedan
 Escape from New York - Special Edition (US)   16 år sedan
 Zombie Holocaust   16 år sedan
 Brain Damage - Limited Edition (US)   16 år sedan
 I Spit on Your Grave (1978) - Millennium Edition   16 år sedan
 Dead & Buried - Limited Edition (US)   16 år sedan
 Darkness Falls   16 år sedan
 Hellraiser 3   16 år sedan
 Bad Boys II (2-Disc)   16 år sedan
 Deep Star Six (UK)   16 år sedan
 Alligator   16 år sedan
 Hell Night   16 år sedan
 Equilibrium   16 år sedan
 Independence Day - Extended Version   16 år sedan
 Exorcisten II: Kättaren   16 år sedan
 C.H.U.D. (US)   16 år sedan
 Conquest (US)   16 år sedan
 20,000 Leagues Under the Sea (UK)   16 år sedan
 The Butterfly Effect - (2-Disc)   16 år sedan
 Ju-on: The Grudge   16 år sedan
 Harry Potter Och Fången Från Azkaban   16 år sedan
 King Arthur - Extended Director's Cut   16 år sedan
 Ju-on: The Grudge 2 - Special Edition   16 år sedan
 Dracula Legacy Collection   16 år sedan
 Daredevil - Directors Cut (US)   16 år sedan
 Dawn of the Dead (2004) - Exclusive Director's Cut   16 år sedan
 A Chinese Ghost Story - CE (UK)   16 år sedan
 Alien Vs. Predator - Extreme Edition   16 år sedan
 The Grudge (UK)   16 år sedan
 Alive - Director's Cut (US)   16 år sedan
 Flugan   16 år sedan
 A Force of One   16 år sedan
 Brain Waves   16 år sedan
 Conan the Destroyer - Special Edition   16 år sedan
 Barbarernas Hämnd   16 år sedan
 Aenigma   16 år sedan
 The Beastmaster   16 år sedan
 Basket Case   16 år sedan
 Amityville 3D (UK)   16 år sedan
 Amityville 2: The Possession (UK)   16 år sedan
 The Burning - Full Uncut Version   16 år sedan
 The Day the Earth Stood Still (1951)   16 år sedan
 Dark Angel (I Come in Peace) (UK)   16 år sedan
 Dragonslayer (US)   16 år sedan
 Dr. Terrors House of Horrors (UK)   16 år sedan
 Erotic Nights of the Living Dead (US)   16 år sedan
 Entrails of a Virgin (US)   16 år sedan
 Entrails of a Beautiful Woman (US)   16 år sedan
 Enter the Dragon - Specialutgåva   16 år sedan
 Emanuelle and the Last Cannibals (US)   16 år sedan
 The Fall of the House of Usher (UK)   16 år sedan
 Evilspeak (US)   16 år sedan
 Fright Night - Skräck Natten   16 år sedan
 Frankenstein: Legacy Collection   16 år sedan
 Flugan 2   16 år sedan
 Rambo III (KR)   16 år sedan
 Rambo: First Blood Part 2 (KR)   16 år sedan
 First Blood   16 år sedan
 Happy Birthday to Me (UK)   16 år sedan
 Godzilla VS Mecha Godzilla (2002) (AU)   16 år sedan
 Godzilla (1954)   16 år sedan
 Gamera 3: Revenge of Iris (UK)   16 år sedan
 Gamera 2: Attack of Legion (UK)   16 år sedan
 Gamera. Guardian of the Universe   16 år sedan
 Hero and the Terror (UK)   16 år sedan
 Inseminoid   16 år sedan
 Il Pianeta Del Terrore   16 år sedan
 King of the Kickboxers (UK)   16 år sedan
 King Kong (1976) (UK)   16 år sedan
 Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren   16 år sedan
 Jeepers Creepers 2   16 år sedan
 Final Destination 2 (US)   16 år sedan
 I, Robot   16 år sedan
 The Hills Have Eyes (1977) - Special Edition (UK)   16 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.