Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos T.B.L
Medlem sedan: 2002-08-30
Senaste uppdatering: 2005-10-15 10:44:38
 Har 5 bilder i galleriet     63 filmer i filmsamlingen    skrivit 77 inlägg i forumet
 T.B.Ls forumprofil
 Galleri (5)  Filmsamling (63)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (57)
 Harry Potter Och De Vises Sten   17 år sedan
En makalös saga både för barn och vuxna. Fantastiska miljöer, välgjorda specialeffekter, kanon bild och ljud. En perfekt söndags matiné.
 Mariah Carey #1 (UK)   17 år sedan
14 stycken #1 hit videos med en av världens mest framgångsrika artister. En otroligt,underbar röst som gör sej fint på denna dvd...även bildmässigt gör dvd´n denna vackra kvinna rättvisa...! En historisk artist med en klassisk hitsamling av snygga videos!
 Bruce Springsteen: Video Anthology   17 år sedan
Boss Time! Bruce´s bästa videos på 2 skivor kan ju inte gå fel. Visst man saknar vissa låtar men skulle alla man ville höra vara med skulle detta bli en mastodont box utan like. Många "live" videor som är kul att se, plus att man kan skratta gott åt 80-tals kläderna. Ett perfekt komplement till "Live In NYC", ett måste för fansen. Världens bästa entertainer med världens bästa låtar!
 Session 9   17 år sedan
Helt okej skräck/thriller med David Caruso. Inget extra men den gör sitt jobb. Vissa riktigt bra scener som får pulsen att öka lite, fin bild och bra ljud. Den var inte riktigt som jag trodde...tyvärr...
 Terminator 2: Judgment Day - Ultimate Edition (3-Disc)   17 år sedan
Ännu en modern klassiker som håller sig väl fortfarande. Här med D.C och en massa extra material i en fin liten låda. En av världens bästa action rullar alla tider!
 The Ring   17 år sedan
Jaha, man behöver väl inte berätta så mycket om denna rulle, det har ju snackats en del redan. En mycket välgjord och snygg skräckis med ok ljud. Många scener där nackhåren reser sej. En spök/skräck på den övre halvan.
 Dark Water (2002)   17 år sedan
Mycket obehaglig film! Har aldrig sett en film med sådan krypande, otäck stämning(min första Japan skräckis)! Ingen "hoppahögt" rulle utan den bygger helt på den kusliga stämningen och mijlöerna.Mådde nästan lite dåligt när jag sett den. Psycho/skräck som gav mej ståpäls!
 Event Horizon   17 år sedan
En riktigt snygg och spännande Si/Fi-Skräck rulle. Lite Alien stuk. Bra skådisar, kanon ljud (mycket för surrarna bak oxå). Rekomenderas!
 Ghost Ship   17 år sedan
En snygg,fräck spök/skräck rulle. Flera "hoppatillscener". Inget som går till historian men helt klart sevärd och bra underhållning. Lite tunn så här i efterhand men allt behöver ju inte vara så tungrott... Bra popcorn rulle helt enkelt!
 Bruce Springsteen: Live In New York City   17 år sedan
Kanon konsert från M.S.G! Det näst bästa för att se han live slår ju det mesta! Kan ta död på lite av abstinensen när man får sug efter lite Boss Time. Kanon bild(inte tusen klipp i minuten som tur är!) , fint ljud. Kul att komma så nära, se kontakten mellan de olika bandmedlemmarna, se hur de följer Bruce och ser vad han ska göra next. Spelglädje! Både för bandet och mej!!!
 Daredevil - 2-Disc Special Edition   17 år sedan
Nja, inte så bra som man hoppades, Spiderman var ju klassen bättre. Lite seg stundtals, sista 50 minuterna är ok, men det lyfter aldrig riktigt. Bullseye var cool dock, och så hade man ju Elektra att vila ögonen på, mumma...Fantastiskt-Mega-Häftigt bra ljud, nästan köpvärd bara för det! Ett extra plus till det maffiga extramaterialet.
 Cast Away - Special Edition 2-Disc Set   17 år sedan
En suverän enmanshow av Tom Hanks, han är grym som alltid! En trevlig stund i tv-soffan med fint foto och ett helt ok ljud. Ett plus till den bäst spelade biroll jag någonsin sett: Wilson! ...men vad fan är det i paketet...?!?
 Pearl Harbor - Director´s Cut   17 år sedan
Okej, den är förbannat patriotisk, men den är rätt jävla mäktig ändå. Otroliga stridscener, suveränt ljud, surrarna och subben får visa vad dom går för. Här i en megasnygg och maffig grymmebox! Lite längre, lite blodigare och lite bättre!
 Windtalkers   17 år sedan
Oängligt mycket sämre än Saving Private Ryan, en hel del sämre än Black Hawk Down och en bärkasse sämre än We Were Soldiers. En "ingenomenaöratutgenomandraörat" film. Cage spelar samma roll som i alla andra filmer, tjurig outsider m.a.o. Mycket bomber o granater (som Kapten Haddock skulle ha sagt...). Det bästa var nog extra materialet. Och sen har vi ju fartygen i början, var fan har dom hittat dom, från någon journalfilm från 40-talet eller? Så jävla B. 7- får rullen
 Charlies Änglar   17 år sedan
En snygg, cool actionkomedi av hög klass. Mycket trevliga huvudrollsinnehavare... En härlig stund i tvsoffan får man med dessa änglar!
 The Matrix   17 år sedan
En av världens coolaste filmer! Så jävla snygg och fräck! Sen är det ju en annan sak att jag behövde se den 3 gånger för att fatta hur bra den är... Mega saftigt ljud är det oxå!
 Die Hard 2: Die Harder - Special Edition   17 år sedan
Non stop action! Fullt ös från början till slut. Inte lika bra som den klassiska Die Hard men en härlig röjarfest. Mumsigt extramaterial, fint ljud och bra bild. Mumma!
 Die Hard - Special Edition   17 år sedan
Världens bästa actionfilm! En klassisk röjarrulle nu i den lyxförpackning som den förtjänar. Tungt ljud och fin bild. Mycket härligt extramaterial. Äntligen kan jag se min favorit film varje dag om jag vill, jag tröttnar aldrig på denna höjdare! Yippie Kai Yeah, Motherfucker!!!
 Black Hawk Down   17 år sedan
En fräckt filmad "verklighets baserad" krigsrulle med kanonljud. Både ljud och bild får en att känna som om att man var "där". Bruckheimer har varit med och producerat så det smäller verkligen en del. Lagom spännande och otäck. Inte S.P.R klass men helt okej modern krigsfilm.
 X-Men 1.5 - Extreme Edition   17 år sedan
En X-Men i lyxförpackning! En grymt snygg och häftig serietidningsaction. Många coola karaktärer och miljöer. Förbannat bra DTS ljud och mängder av extra material. Härlig underhållning!
 Die Hard: Hämningslöst - Special Edition   17 år sedan
McLaine tillbaka ännu en gång! Sämre än Die Hard. lite bättre än Die Hard 2. Fullt ös även denna gång. Bra skådisar, fin fint ljud och bild, mycket extra även på dessa discar.
 Harry Potter Och Hemligheternas Kammare   17 år sedan
En mycket underhållande och välgjord saga. Fina miljöer med många roliga/häftiga karaktärer och monster. Mycket extramaterial och kanonljud som vanligt. Vet inte om den verkligen är så mycket bättre än Del 1 men mycket bra är den i alla fall. En 8:a +
 xXx   17 år sedan
Grym action från första sekund till sista! Många helsjuka actionscener! Högtalarna har nog aldrig varit så svettiga, det låg en pöl under alla fem plus en stor pöl under subben! IQ fiskmås film med halvkassa skådisar, men det kan man ju skita i ibland. En perfekt popcorn film när man vill slippa tänka och bara underhållas.
 Alien Legacy - 20th Anniversary Edition (UK)   17 år sedan
Världens bästa box! Ett måste för alla si-fi fans. Alla filmerna har sin tjusning, Alien är ju klassikern som fortfarande håller förvånansvärt bra, Aliens är action på mycket hög nivå, 3:an som fått ett oförtjänt dåligt rykte är riktigt spännande och mörk, 4:an action på hög nivå fast lite sämre än Aliens. Alltsomallt en måste ha box! Bra extra material på Alien.
 The Simpsons - Complete Season 1   17 år sedan
1:a säsongen var ju början till allt och man ska ju börja någonstans. Karaktärerna får sina drag och introduceras för första gången. Figurerna ser lite muppiga ut, färgerna lite konstiga( Matt o Co håller ju själva med...), och avsnitten lite upp och ner, men mest upp! Ett måste för fansen men inte för ni andra kanske. En fin box med starten till något stort!
 Jurassic Park - Collector's Edition   17 år sedan
Världens bästa äventyrsfilm! Fantastiskt välgjord, även nu 10 år senare så håller specialeffekterna förvånansvärt bra. Bombastiskt ljud, surrarna får sitt att jobba med också. Mycket extra material av bra kvalitet. En modern klassiker!
 Jurassic Park III   17 år sedan
Senaste J.P delen kommer inte upp i samma klass som de två första. Lite väl tunn, men dock fin underhållning på sina ställen. De flygande dinosarna är ju coola och fighten mellan "megasourerna" är häftig. Fina effekter och bra ljud som vanligt. Känns lite som om att det räcker med dinosar nu.
 The Lost World: Jurassic Park (UK)   17 år sedan
Ännu ett mäktigt ödleäventyr. Som gjord för hemmabio, maffigt ljud och strålande effekter. Mycket extra material av bra kvalitet. Storyn lite tunnare än J.P men vad fan, skit i det. Suverän underhållning!
 Shrek   17 år sedan
Helt underbar animerad film! Mycket humor, kanonfint animerad, rösterna sitter perfekt (de engelska sitter som en smäck men även de svenska duger bra), bra med extramaterial. Suveränt rolig!
 Gone in 60 Seconds (2000) - Director's Cut   18 år sedan
Efter en rätt seg första halvtimme stiger den till en helt okej action rulle. Cage spelar samma roll som alltid, tyvärr. En jävligt grym biljakt i slutet (okej hoppet är "lite " överdrivet...) som final. Eleanor brummar riktigt skönt också!
 The Godfather - DVD Collection   18 år sedan
Magisk! Världens bästa box! Att gradera filmerna inbördes är bara sjukt, alla tre är mästerverk! Fantastisk! Löjligt bra!
 Coyote Ugly   18 år sedan
En helt okej popcornrulle med läckra brudar och schysst musik. En hel del coola barscener. En fräckare Cocktail med snyggare huvudrolls innehavare...Johan Goodman är bra som vanligt. Jerry Bruckheimer har producerat = bra ljud!
 Gladiator   18 år sedan
En modern klassiker! Bra skådisar, fina miljöer, bra ljud, fin bild. Mäktig rulle helt enkelt, en "måste ha" film!
 Resident Evil - Digipack   18 år sedan
8+.Ännu en hjärndöd skräck/action film, men som ändå är förbannat frän.En jävligt snygg film, ända från omslaget till miljöerna i filmen.Helt okej söndagsaction med ett grymt DTS ljud och fin bild.Kul att man kände igen sej från spelet också.
 Top Gun   18 år sedan
En 80-tals klassiker! Världen coolaste grabbfilm! Grymma flygscener, nostalgi musik, schyssta oneliners, hårda killar och en snygg brud! DVD´n har hyggligt ljud, inget för surrarna direkt men allt låter fint ändå. Bilden syns att den varit med ett tag men ändå okej. Okej lite överbetyg då men av nostalgiskäl får den max betyg! Allt som allt en klassiker som kan ses hur många gånger som helst! -Who´s up there? -Cougar, Merlin, Maverick and Goose. -Great, Maverick and Goose...
 Saving Private Ryan   18 år sedan
Världens bästa krigsfilm! Tom Hanks är som alltid suverän. Spännande, otäck och hemsk. Supermaffigt ljud, fin bild. Ska man ha en WW2 film ska man ha S.P.R. Köp, köp, köp!
 Memphis Belle   18 år sedan
En simpel, lite mysig matiné krigsfilm (Bombplan i WW2). Kass DVD produktion, dålig bild, tunnt ljud. Mest köpt i nostalgiskt syfte. Lite bra är den ju i alla fall men...
 The Fast and the Furious   18 år sedan
Ett pumpande soundtrack, grymt bioljud, fin bild. En helt hjärndöd film som är perfekt för bakfyllan.Snygga bilar,vackra damer och coola killar.Filmen är helt kass egentligen men ändå är den suverän när man vill stänga av hjärnan och bara glo.Stor underhållning för en söndags förmiddag!
 Mission: Impossible II   18 år sedan
Action på Everest nivå! Många mycket coola scener. Kanon ljud, mycket stomp! Tompa är lika cool som vanligt plus att han här har en mycket vacker kvinna också...John Woo kan sin sak!
 Enemy at the Gates   18 år sedan
En rätt spännande och lite annorlunda krigsfilm som fått ett oförtjänt dåligt ryckte. Alla krigsfilmer kan ju inte leva upp till Saving Private Ryan. Helt okej rulle med bra skådisar.
 The Mummy - Deluxe Edition   18 år sedan
En snyggebox med härliga matiné filmer. "Lite" Indiana Jones stuk.4 discar, 2 för filmerna och 2 för extra material.Suveränt ljud, speciellt i 2:an!
 U-571 - 2-Disc Edition   18 år sedan
Den får det höga betyget mycket p.g.a det mäktiga ljudet. Filmen är helt okej krigsaction med lite spänning men mest action. Ljudet är magnefikt, mycket ljud från de bakre högtalarna, många knirr och knarr och komandon plus att subben får jobba med sjunkbomber och dylikt hela filmen igenom, kanonljud!7+
 Pixar Box   18 år sedan
Toy Story 1 och 2 plus Ett Småkryps Liv.Tre av världens bästa animerade filmer, i samma kartong...Kanon Box som man måste ha! En solklar 10:a!
 Minority Report - Special Edition   18 år sedan
Bra story, coola miljöer och kanonljud. En fräck film m.a.o. En av de snyggaste filmer jag sett! Tompa lika bra som alltid!
 The Others   18 år sedan
Mycket bra spökfilm.Kanske inte en sådan man hoppar högt till(okej, ett par gånger då...) men en skön stämning. Och så slutet då...
 The Deer Hunter   18 år sedan
Femfaldigt Oscars belönat mästerverk! Halvkass DVD-utgåva dock, men filmen är ju suverän ändå plus att den kostade bara 89 spänn. 9 med minus.
 Reservoir Dogs   18 år sedan
Han är ju rätt cool den där Tarantino! Mycket tjöt, men det blir ju rätt kul tjöt när Tarantion har varit med...En plus8:a
 The Bunker   18 år sedan
Halvhygglig psykologisk thriller i 2:a världskrigs miljö. Okej inte mer.
 Star Wars - Episod II: Klonerna Anfaller   18 år sedan
Bättre än 1.an men inte en full poängare, den får vänta till 3:an eller...Fantastiskt ljud, otroliga miljöer som vanligt, och Yoda då...!
 Sagan Om Ringen: Härskarringen - Extended Edition   18 år sedan
Världens just nu bästa film! Nu ännu längre och ännu bättre! Fantastico, magnefico, splendido!!! En blivande storklassiker!
 Star Wars - Episod I: Det Mörka Hotet   18 år sedan
Blir bättre och bättre ju mer man ser den, gav den en 8:a först men nu är den uppe i en 9:a -. Jar-Jar är ju rätt jobbig, men fina scener med podracet och fighterna med Darth Maul. Mäktigt suvveljud och fin bild!
 Scream: The Collection - CE   18 år sedan
Gillar man genren så gör man.Surt att Scream bara har 2.0, men 2:an har 5.1.
 The Haunting (1963)   18 år sedan
Världens bästa spökfilm! Hoppar högt på några ställen. Suvve ljud med kraftfullt muller och späda barnröster i en härlig mix
 Spider-Man (2002)   18 år sedan
The Amazing Spider-Man! En av de bättre "serietidnings" filmerna, häftig action!
 We Were Soldiers   18 år sedan
Den får en 7:a med plus i kanten. En ren actionkrigsfilm med mycket smatter och helikoptersurr. Mycket bra ljud, smäller och viner överallt och ett bra extra material med intervjuer med filmen verkliga motsvarighet.
 Dracula 2001   18 år sedan
Häftig Vampyr action, med vackra vampyrskor. Jävligt bra ljud.Surrarna får jobba rätt bra.7:a med ett plustecken.
 Tillbaka Till Framtiden - Trilogin   18 år sedan
Kanon Box.Jävligt kul att se filmerna igen i ännu bättre kvalitet.Mycket mumsigt extra material på varje skiva. En minus 9:a
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.