Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos Thompi9
Medlem sedan: 2006-07-27
Senaste uppdatering: 2019-04-28 18:42:17
 Har 19 bilder i galleriet     4 filmer i filmsamlingen    skrivit 66 inlägg i forumet
 Thompi9s forumprofil
 Galleri (19)  Filmsamling (4)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (495)
 Arlo VMS3230   1 mån sedan
Jag köpte denna 20 juni 2019 och i början va jag nöjd den gjorde sitt jobb. Idag ca 1 månad senare ha jag redan haft 2 problem med den. Ena va att den slutade helt med att indikera rörelse när den va på. menar poängen med denna är väl att att det skall funka menar att om det händer något så ska den hjälpa till. Jag kontaktade efter många om o men kundtjänst vilket endast fanns på engelska. Vi beslutade att starta om basstationen och då gick detta till sig. Dock ser jag detta som ett problem då jag anser att den skall funka ska inte måsta göra omstarter var o varannan vecka för att denna skall funka. Ok då kommer vi till problem nummer 2. BATTERIET enligt va många här säger fungerade deras i minst 3 månader. Men min första kamera dog i morse. Min andra ligger på 2% Och lär väl dö snart det är under 4 veckor med normalt användande som mitt batteri höll detta suger. Innan jag startade om bas stationen låg BATTERIET på 85% ska det va så här. Jag är besviken
 Arlo VMC3030   1 mån sedan
har haft denna nu ett tag och både lekt med att den varit aktiv hela tiden och att köra den på ett schema såsom att den är på 700-1600 och den har funkat bra i alla fallen. har till o med testat den med mina HUE lampor och man kan få den att aktivera lampor vid rörelser vilket jag anser att man kan skrämma tjuven. jag har dock inte testat om den ger rörelse utifrån om man nu har den så den går mot ett fönster men något jag anser totalt onödigt. Ser det som många fördelar att man har rörelse detectorerna på när man inte är hemma eftersom man kan då upptäcka eventuell brand eller inbrott osv. jag rekomenderar denna produkt helt klart!
 Samsung Galaxy S10 SM-G973F 128GB   2 mån sedan
anser att samsung har bristande prestanda på sina lurar och denna har det verkligen... prestandan vist bätre men frågan är efter alla jävla satans updateringar. är väl säkert denna åxå förstörd.. Batteriet som jag tänkte det att ja men vist borde ju inte va så mycke sämre en en S8pluss. men ack tyvärr telefonen håller bara i MAX 4 dagar på sitt batteri även med deras sparfunktioner... min s8 pluss höll 4-6 dagar så dom har bantat ner denna ordentligt. Märk väl detta är i mediumspar. jag behöver inte max prestanda därav så köper jag hellre en bra telefon där jag kan dra ner prestandan. . vi går tillbaks till alla jävla satans updateringar minst en i veckan som förstör mer en den gör nytta telefonen blir sämmre och blir bara sämmre. Bara för att vi skall byta telefoner oftare. jag är skälv dator teckniker och ansr det att varför updatera då telefonen funkar mer en väl ... samsung kan inte låta mig som kund stänga ner detta , totalt värdelöst DE ÄR MIN TELEFON INTE SAMSUNG varför skall dom avgöra när jag skall updatera den. som kund måste vi säga ifrån o sluta respektera deras polisy. jag tänte det jag köper en huwawei p30 men gav dom (EN sista chans) men dom sumpade den så nu blir det aldrig mer samsung för mig
 Lite av mina prylar (Moviebox)   2 mån sedan
 G.Skill Aegis DDR4 3000MHz 2x16GB (F4-3000C16D-32GISB)   3 mån sedan
Sämsta köp jag gjort trodde det va mitt moderkort som va dåligt så jag testatde med annat men nej dessa minnen stöds ej av MSI eller ASUS. så det skapade mer problem en nöje med dessa :(
 Lifx Z Starter Kit LED (2m)   4 mån sedan
Missnöjd över denna anser faktist då att Philips hue är bättre ... Appen suger enligt mig den smygdrar batteri prestanda på telefonen och funkar sisådär. stänger du ner telefonen i standbye så slutar slingan svara ibland (o mer ofta) känns som ganska kasst enlig mig. +Funkar bra till Google home att slå av o på +Funkar enligt mig i singel color läge.. -dålig app -slutar svara
 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 32GB   4 mån sedan
snabb surfplatta men är som sagt besviken ,Hade en ipad air2 innan och den håller batteriet avsevärt mycke bättre en denna minst en vecka. Denna får man vara glad om den håller 4 dagar. Dock bra med minne.... dock fattar jag inte alla samsungs plattor och telefoner drar 75% av minnet oavsett hur mycket du en har. frågar varför gör den det. Har en asus telefon som inte drar mer en max 55% av minnet. men vist Pennan kunde dom gjort nått bättre av borde sitta fast som i Note telefonerna man kommer att slarva bort den. Men men mitt betyg är godkänt vare sig mer eller mindre
 vardags rummet (the greendream)   5 mån sedan
 Videobutiken (MKarlsson74)   6 mån sedan
 Wharfedale 9.1 Diamond Makeover (Glidtassen)   6 mån sedan
 DIY Marantz Htpc med octacore (oscarehrler)   6 mån sedan
 Furniturebox   6 mån sedan
jag sitter o stör mig på det det står fraktfritt och alla avgifter är gratis om man betalar med faktura principen för mig är fraktifritt är fraktfritt. Men ändå så lägger dom in en liten Expedtions avgift. Ja hade denna vart frakten hade det vart mindre irriterat men vadå 295kr för att ni ens skall handskas med ordern det gör att jag vägrar handla av er igen. men vist kollar man erat omdömme så är vist detta bara en fis i rymden ja 1 stjärna är väl det jag ger för att dom finns dock finns ni som 3 olika bolag. www.chili.se wego.se och åxå furniturebox så man blir ganska förvirrad för man får va en idiot som inte fattar att ni på något sätt är samma bolag med samma krav på den där jävla avgiften.
 Microsoft Xbox 360 Wired Controller (Xbox 360/PC) (Original)   7 mån sedan
köpt 2st och problem med att sändaren inte funkar! är detta nått virus på denna kontroll eller har knappt använt den ända som vart nu är att jag bytt från dator 1 till dator 2 hur är ens detta möjligt
 Corsair Gaming Dark Core RGB   7 mån sedan
köpte denna hade dock inga större krav jag gav 699:- vilket jag ansåg bra för en blåtands mus. fördelen med den är att du kan köra den utan medföljande dongel fördel om du vill ha den med till en bärbar dator (som åxå måste ha stöd för Blutouth) kan rekomendera den jag skiter i mjukvaran som det finns andra som påpekat den är inte bättre eller sämre en till andra corsair möss. hade en shimitar innan som jag köpte för dessa extra knappar men lika missnöjd me den som många verkar vara på denna men men jag rekomenderar denna ! pris och prestanda
 Huawei P20 Dual SIM 64GB   7 mån sedan
säger som HakD och Rob88 dock en del minus från min sida har problemet att den aviserar messenger och facebook så fort någon skriver och detta är måttligt störande samsungen kan man i alla fall välja bort detta, men har inte hittat detta. pga detta kan jag missa viktiga medelanden när jag sen försöker nå huawei så svarar dom inte men kan rekomendera denna telefon. +batteriet håller ungifär som min S8/S8+ 4 dagar på engergi spar funtionen +snabb laddning +Kameran - några enstaka är väl jag som är löjlig så jag tar inte upp detta
 Geeni Prisma 450lm 2700K E27 6,5W   8 mån sedan
Billigt kina skit efter att ha misslyckats att instalera den och med en app som är delvist på svenska och delvist kinesiska tecken så lägger jag ner denna produkt håll er till philips hue eller Lifx produkter denna är inte värd sin krona
 Vellinge PC Byggare   8 mån sedan
Sänker betyget pga att ni inte har delbetalnings alternativ aka fakturor. DÅ spelar det ingen roll om ni har bra priser
 Tretti   9 mån sedan
säkert bra priser men handlar inte av ställen som har Qliro som kreditleverantör , qliro är det sämsta bolag jag handlat med och deras ursäkter suger, drar ränta av folk trots man betalar i tid och följer deras betalningavtal så tyvärr Tretti.se betyget är pga Qliro eftersom jag nu inte handlar av bolag med QLIRO så kan jag inte ge betyg mer en pga det. Hittade en del intresant men drog mig snabbt ur då jag såg att företaget faktureras mm från Qliro
 Trust ZigBee RGB Tunable LED Spot ZLED-RGBG6 (Dimbar)   9 mån sedan
kör dom med min philips Hue och dom kan altså helt plötsligt bara tändas jag har den i grupp om 3st och ibland har jag vaknat upp och en av 3 lampor är tända problemet kom åxå när jag skall instalera den till min hue brygga innan jag läste på så hittade den inte dessa lampor automatiskt utan man får slå av o på dom typ 5 gånger sen lokaliseras dessa ,vet man inte om detta så funkar det inte. övrigt så är lamporna helt ok
 Filmrum i Attefallshuset (oscarehrler)   9 mån sedan
 ProCaster 55UNB800H   10 mån sedan
Jag vill säga som så visningsbilderna som lagts upp på denna produkt känns falska när jag skälv sökt fram att tvn ser ut som denna https://festima.ru/docs/66627427/spb/procaster-55unb800h , jag köpte denna tv för att den såg ut som den på bilden då liknar den min äldre Lg tv men när jag sen sökte på nätet på den så visar det sig att bilden misstämmer. Jag har nu fått hem tvn och ja den är inte den som är på bilden från dessa 2 företag men vist den gör sitt jobb. +kanalinställningarna görs automatiskt samt ställs i ordning i siffer ordning +Netflix appen gör sitt jobb bra. har inte testat dom övriga men vill nog inte sitta o surfa på fjärrkontrollen +OK bild när man ser på netflix - Plastig - Klumpig ersatte min gammla lg 49tummare och den är smalare. - grummlig bild (Pixlig) på det analoga nätet men har samma problem med min andra tv så det är troligen min leverantör av tv som jag borde klaga på men anser att jag vill nämna det i alla fall
 DIY CSS Criton.2T MLTL högtalare (MattiasBGD)   10 mån sedan
 Corsair Gaming Scimitar Pro RGB   1 år sedan
Sämsta köp någonsin musen fladdrar och helt plötsligt så kan den bara sticka iväg (pekaren) även så kan den låsa sig i ett läge så när man springer omkring drar den iväg så att man tappar focus ja jag har haft 2st corsair möss nu och aldrig en till efter detta :( OCH nej rekomenderar inte skiten för fem före
 Min hembio (larsno)   1 år sedan
 Oppo UDP-203   2 år sedan
Det här omdömet är under utredning
 Behringer iNUKE NU6000   2 år sedan
Har kört med dessa steg nu ett tag och att manualen anger effekten i max effekt är kanske att ta i men en test har mätt upp denna i 1100watt 8 ohm ca 2000watt i 4ohms last läs testet här http://forum.speakerplans.com/behringer-inuke-nu6000-vs-kam-kxd7200-bench-tested_topic69202.html Har dock läst om folk som haft problem med Röd ring protect men registrerar du produkten på behringers hemsida får du 3 års garanti istället för 2år. Produkten känns plastig ja men va begär du för en produkt för 3500:- jag skälv har spelat med lab 2000 denna väger mer kostar mer och presterar rätt likvärdigt. Senaste festen jag spelade med detta spelade jag med 2st 10 tums toppar och 2st 15tums basbotten endast 2 lampor av stegets vu stapel blinkade och detta kändes. För att vara ett steg för 3500:- presterar det som sämst som ett steg för 10.000:- och jag rekomenderar det helt klart till er som vill ha en bra start.
 Bax Music   2 år sedan
Ja då ni inte har faktura möjligheter blev det tyvärr inget köp denna gång skall med sannorlikhet höja betyget den dag ni väljer att köra på faktura och avbetalning
 Mina bilder (harman)   2 år sedan
 Noctua NH-L9i   2 år sedan
För att vara noctua tycker jag faktist att detta va riktigt dåligt. Jag kyler en i7 6700k i ett Node 202 chassi. I world of warcraft får jag max temperaturer på runt 70grader men som påföljd till detta så får jag hårtorks högt ljud från kylaren. inte direkt så kul om man utgår att kylaren skall vara tyst. slutsats: Tyst vid surfning lever om vid höga använnings områden känns rätt jobbigt Kanske funkar bättre till en processor med lägre TDP en 89W ska testas med en i3 6100 innom snar framtid edit: ser det nu att dom rekomenderar inte högre cpuer en max 65watt men varföri helvette rekomenderar dom som verkligen har kunskap o tester att denna funkar bra till en i7 6700k. ja mitt tips är lyssna inte på dom utan kör den som noctua specifierar max 65 watt tdp
 Asus GeForce GTX 980 Ti Strix Gaming DirectCU III OC HDMI 3xDP 6GB   3 år sedan
Jag köpte detta kort för att ersätta mitt 980 ti stock cooler kort men ni som nu säger att kortet är tyst vill jag inte alls hålla med om kortet lever om på höga varv. Tanken från start va att köra sli men det gick inte trots att jag tidigare kört med 2 olika kort. Vet inte om det berodde på att jag kör med M.2 ssd eller om det beror på att korten inte jobbade bra ihop eller en dålig sli brygga. Slutade med att jag va nära att skicka tillbaks kortet till leverantör men efter som jag gillade kortet då det va så stort så valde jag ändå att ha det kvar. eftersom jag verkligen hatar att hålla på med returer
 Nytt hus nya grejer! (DaviD79)   3 år sedan
 Kingston SSDNow V300 SV300S37A 120GB   3 år sedan
många här anser köp inte denna disk jag har haft fler sådanna diskar. diskar nöts när man skriver till dom men detta är ingen dålig disk. frågan är kommer du märka av den dag disken går ner i sk läge att den inte längre jobbar i 450mb/s Svar nej. sen om disken håller 10 år eller 4 år spela roll du byter ändå diskar varje gång du uppgraderar. Jag har testat sämre diskra såsom OCZ bland annat och denna disk är bra till normala dödlig. KÖP!
 2.2 röd röd (besserwisser)   3 år sedan
 Samsung 950 Pro Series MZ-V5P256BW 256GB   3 år sedan
Jag säger som så med allt helvete det va att installera disken så drog jag av. Men om åxå sitter du på en vanlig ssd finns inget skäl att byta i atto benchmark ser man att disken presterar 2150 mb/s i läs och 950mb/s i skriv. Dock känner jag ingen skillnad i snabbhet. Kan ni vänta tills disken sjunker i pris köp då men i nuläget inte värd sin krona. Jag vill åxå varna er som tänkt använda Windows 7 glöm detta då den inte har fullt stöd för Nwem. Du kommer inte att hitta disken. Efter mycket irriteration så fick jag reda på att Windows 8.1 och 10av har detta.
 Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928F 32GB   3 år sedan
Det ända + jag kan ge denna telefon är dess storlek och att dess skärm är edged. men det är åxå det ända. Batteriet fetaste minuset i denna historia sitter med en samsung Note2a den håller batteriet utan som helst problem i minst 2 dagar kollade nu senast 2 dagar och 15 timmar med samtal som låg på 25% av batteriets urladdning. 25% va skärmen och att den varit på i 4timmar jag har fortfarande 25% kvar av batteriet. så Samsung kom inte med att s6 edgen har det bästa batteriet för det är skit snack! att dessutom det inte går att köpa nya batterier är det sämsta ni verkligen gjort. så av mig får denna telefon samt alla andra S6 mobiler sämsta betyget evver!
 Student hemmbio (hampes)   4 år sedan
 Bio Black (THXcht)   4 år sedan
 Circus Cinema (Circus Cinema)   4 år sedan
 Fyndbörsen   4 år sedan
Jag har handlat av er och vist NI som företag i sig är en 10/10 men när man sen utgår att ni använder Svea ekonomi som handskas med era fakturor ger jag inte mycket för värden. Och det är pga dom jag väljer att sluta handla från er igen. 2 köp och faktura har lett till att det kostat mig mer en det behöver kosta trots att jag visar fram fötterna och vill betalat för mig. SÅ har dom ej givit mig den service jag förkänar. Tänker inte gå in djupare en så här men rekomenderar att ni byter till klarna eller likvärdigt dom är mer kundvänliga en detta skit bolag. tack för mig och jag hoppas detta är nått ni tar åt er i framtida syften. Byt till klarna och jag handlar mer en gärna av er igen. edit: har snackat med er nu och jag hoppas verkligen att ni gör nått åt det jag skrev höjer betyget från 2 till 8 men som sagt det är för att ni använder er av SVEA
 Foto (Tomme)   4 år sedan
 BitFenix Pandora Core (Svart)   4 år sedan
ett hyfsat chassi om du inte bryr dig om temperaturer jag kör på en i7 4930k@4,5ghz och den går upp i 85 grader tänkte mig 2st gtx 970 men glöm detta då värmen blir ditt problem, har kört nu i toppen en temperaturmätare och jag kör vatten i min dator med en 120 radiator i fronten,.,,,,,,,,,,,,, 45 grader med dom delar jag kör och detta anser jag för kassa,,,,,, så vist jag ville ha ett snyggt chassi till min rigg det är det jag betygsätter men inget för en OCAre med en den jag är
 DIY Proson bas V1 (oscarehrler)   4 år sedan
 HK Citation 16 (ZYKLON CL)   4 år sedan
 Conrad.se   4 år sedan
Förbannat kast från er... stod att det va 2-3 dagars leverans tid men ändå så får jag den inte för en troligen tisdag. Planerad leverans: tisdag, 10.03.2015, Innan dagens slut Stort minus när det stod på eran hemsida att den fanns i lager :(
 Pioneer VSX-424   4 år sedan
Köpte denna förtstärkare för att ha till min dator och till en början verkar den vara ok ,men nu har jag haft den i ca 2 månader och märkt av att förstärkaren helt utan anledning stänger ner sig, då den varit på och ljudkälla kopplats in. HDMI använder jag och datorn som är inkopplad. Helt utan anledning så har Bilden nu börjat blinka och och sen så håller den på så i några sekunder för att sen komma tillbaks. Köpte den för att den va billig så jag antar väl att jag fått nått måndags ex för min lillebror har någon föregångare till denna förstärkare och den beter sig lika dant som om det vore glapp i HDMI switchen. Känns som att jag kommer att göra RMA på den. Går nog tillbaks o kör Harman kardon istället.
 Casa Blanca - Demolition (2006-) (michael.olsson@home.se)   4 år sedan
 Ledfeber (Älfie)   4 år sedan
 Min lilla koja (Fricken)   4 år sedan
 Logitech Z-5500   4 år sedan
Säljer mitt system för att jag blev sugen på något nytt att köra till datorn min, systemet säljes nästan komplett saknar tyvär fjärrkontrollen dock finns den hemma men i skrivandet stund så vet jag inte vars den är. Systemet fungerar otroligt bra och är sparsamt använt.
 Min Dator (Gix)   4 år sedan
 Mina bilder (julle)   4 år sedan
 Billebro   4 år sedan
Jag har nu beställt grejor vid 2 tillfällen och fått det jag beställt , utan som helst problem med SK kundservice som många puckon här skriver. Man måste va lite på om man nu skall få sin vilja igenom så att dalta o vänta är inget alternativ inte ens på någon annan webshop. Jag råkde ut att en vara va slut men efter lite mailande om detta så fick jag svar och ett alternativt erbjudande. Angående produkterna. Använd hjärnan en vara för 2000:- kan inte vara värd mer en 2000:- o prestera bättre en för 2000kr jag köpte ett par basbottnar jag hade skälv nya element som tanken var att ersätta dom som satt i min tanke va det just att lådan kostar 2000:- inkl element och att bygga en likvärdig låda kostar om man nu vill va profetionell minst 1500:- i material och tid så jag såg detta som ett verkligen erbjudande. Nakdelen är att det står väldigt lite information om vilka element som diverse högtalare har i sig. Nått som jag ger minus för men annars ser jag i nuläget inga problem för detta företag.
 FISHER Z1 & oktavia 901 (The Fisher)   5 år sedan
 Dustin Home   5 år sedan
Måste faktist efter att ej fått svar på mitt medelande till dustin ge denna butik dåligt omdömme.. Skälet är: Det är fri frakt för varor över 2500:- ,men ska man köpa en tv då får mna betala 399:- i fraktkostnad för hemkörning. (Vist hemkörning är bra men känns fel då ändå¨att betala 399:- när det står fraktfritt över 2500:-.) Nått jag åxå varit med om är just att jag köpt en tv tidigare och valde detta. men när jag väl får hem den till min stad så får jag en lapp att dom ej kunnat levera min tv inget uppringning eller förvarning. så där blev jag blåst på 399:- ok det va posten fel men ändå. Finns inte ens några andra val att välja att hämta ut den skälv fanns det på hemsidan heller. Därför står jag över att inhandla tv produkter hos er Dustin. när jag nu sen mailade er för att ifråga sätta detta så har jag idag 5 dagar senare ej fått svar så skärpning.
 DIY Förförstärkare Clone Aleph Pass P1.7 (Mixon1)   5 år sedan
 Denon DN-X500   5 år sedan
Äger denna mixer är väldigt nöjd över den förstår inte varför man skall ha en pioneer mixer , jag gillar att den är rackmonteringsbar då jag åxå har den med en denon 2600n. om man nu skall gå på plus o minus på den så är det ytterst få minus jag ger den. Minus: Dålig Vu meter skalan går från -15db jag vill ha den från -40db (Ja vist sanslöst men så är fallet)
 Väggmöbelbygge (Warrow)   5 år sedan
 djservice.se   5 år sedan
Jag anser denna butik är helt ok att handla från, däremot så påstod dom nu vid min senaste beställning saker som att dom skickat orderbekräftelse ,men ändå inte gjort detta vilket ledde till vilseledning för min del. Och detta gjorde att jag valde att inte ge denna butik full pott , trots att dom borde ha det. +Leveranstiderna +Svarstiderna +Varor på lager -Kan som inte hitta så många! men står fast vid att Nästa gång jag handlar från dom skall en leverans bekräftelse skickas ut till den mailaddress som man nu beställt från. Detta just för att slippa missförstånd.
 AMD A-Series A10-7700K 3,4GHz Socket FM2+ Box   5 år sedan
Ja jag måste få säga mitt om AMD s största misstag. Problemet syns direkt i bios hur processorn går från 40grader - 60grader på loppet av 30sekunder när man sen byter till en av amds bättre stock kylare så är det typ likvärdigt. Fick köra maxvarv på fläkten men ändå så va den uppe i 60grader på loppet av några sekunder. Amds max värde ligger väl på runt 65 men idle.....ska den inte ens vara uppe i dessa temperaturer. Menar man köper en sådan här processor för att ha i en HTPC man skall inte behöva köpa en bättre kylare för 500kr för att få denna processor att gå kallt (detta är i allfall va jag anser) APUn då!?? nej jag körde med en A8 6500k den presterar i mina ögon bättre på dom tester jag gjort. Den är inte värd 1200:- anser jag köp er en i5 4670k istället dom 500kr är mer värda en att köpa denna skit för 500kr mindre.
 Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005 32GB   5 år sedan
Är så missnöjd över denna telefon att jag rent sagt tappat förtroendet för GAMSUNG.....Har ägt många samsung telefoner men aldrig råkat ut för en lur som är så ostabil. Jag använder telefonen att ringa med slösurfa med osv och ett sånt betende skall telefonen hålla minst 2 dygn. ja vist denna gör det åxå IBLAND. Och ena uppladdningen kan ta en halv dag ,andra gången jag laddar telefonen tar det 2 timmar. dessutom har dom ersatt normala usb uttaget med en splittad kontakt något jag inte fattar varför, vist det går att använda en normal laddare men vet inte alls om det är att rekommendera. Ja samsung detta är min sista lur från er
 Hemma hos Mig (Malmström)   5 år sedan
 Vardagsrum 2014-2016 (Thompi8)   5 år sedan
 Byggnation av bio Del 2 (dac83)   5 år sedan
 Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 8GB   5 år sedan
har denna faktist och som många skriver så laggar den. har aldrig råkat ut för detta på en samsung proukt förut. spelade ett enklare spel och spelade spotify samtidigt och spelet laggade typ fast. råkat uit för att den fryser fast och att jag princip fick göra en hard resset. batteriet går inte att ta ut så normal ta ut batteriet går inte heller att göra. tankarna är att reklamera men min ångerrätt är förbrukad så 1490:- känns som jag hade kunnat lägga på en annan o bättre platta.
 Byggbilder (Thommy)   5 år sedan
 Förra uppsättningen (Ciirree)   5 år sedan
 Min Hemmabio!!!!!!! (SirAlex777)   5 år sedan
 Dator som klarar alla dagens spel!!! (Emilbosse)   5 år sedan
 Nu är det klart, ca 6 mån försenat! (Blueice)   5 år sedan
 NetOnNet   5 år sedan
Altså kan erat företag sluta skicka ut en massa förfrågningar om recentioner o va man tycker om ett köp hos er. Min mor köpte en julklapp i eran butik i umeå till mig. Och lade garantin i mitt namn och jag får en recentions förfrågan om detta hur smart är detta från er sida. Tycker i helhet att butiken är bra men förbannat störande då ni kräver o ber om detta menar det vill jag göra det då gör jag det o vill jag inte så kommer ni inte att få någon heller...
 Biobygget.se (Biobygget)   5 år sedan
 rayOletto HD (rayDreamer)   5 år sedan
 Galax/KFA2 GeForce GTX 670 HDMI DP 2xDVI 2GB   6 år sedan
Hejsan har testat detta kort med en minidator från Fraktal design och Node 304. mitt grafikkort toppar 84 grader ,det känns en aningen varmt så av det skälet så ger jag kortet endast 4poäng.. och det är ingen ursäkt att det sitter i en liten låda då intaget är exakt bredvid fläkten för grafikkortet har dessutom galler hela vägenefter grafikkortet. så deras stock kylare suger
 Novation MiniNova   6 år sedan
Jag köpte denna synth efter att ha läst en tidning .då jag är snubben som vill testa allt så slog jag till på denna synth...... jag äger skälv en hel del synthar som bland annat Micro korg. denna "MININOVA" synt är grym för sin peng och jag är helt klart nöjd, nakdelen är att jag saknar nått som microkorgen har och det är bra SAW ljud men kan va jag som är inkompitent att hitta och skapa det jag vill åxå. men jag rekomenderar helt klart denna synth
 Gainward GeForce GTX 650 HDMI 1GB   6 år sedan
Köpte detta kort i tron på att det skulle vara bättre en mitt gamla gigabyte gtx550 ti ,det första jag såg när jag fick hem kortet va hur litet det va hmm tänkte jag detta kort kan inte prestera vidare bra. Ok monterade in det i lådan och körde en testrunda i 3dmark 06 17500poäng mot mitt gtx 550ti som hade över 21000poäng. Okej nu ska man inte stirra sig blind på resultaten i 3dmark. Men bara för skoj skull körde jag mitt 8800gt kort åxå där fick man 13900 poäng. Så 1000:- för detta kort anser jag är att slänga pengar i sjön, sikta heller in dig på ett beggat kort om du ska ha nått billigt som duger att spela world of warcraft med.
 Proshop   7 år sedan
fick en felaktig vara vid leverans där socketen på moderkortet saknade en pinne sen tar det år innan jag ens har blivit updaterad om läget på denna produkt så jag ger butiken en 3a och ändrar mitt betyg då dom behagar ta tag i mitt ärende... känns som att jag inte kommer att handla en vara som inte är ny därifrån! ****Updatering******* Nu har jag återfått och det verkade funka DOCK så glöm planerna med att få igen den summa du ska.Och köper man en sak för 1026kr ex frakt då kräver man att ifall varan är fel och det blir krediterad att man får igen samma belopp... tydligen så tar banken 60kr i avgift för sådanna här utlands insättningar. dom förutspråkade att få betala 3kr så jag känner det att jag har blivit lurad på 60 spänn. SLUTSATS: Jag handlar ALDRIG mer en vara där igen...att jag dessutom ringer in och pratar med dom och dom säger och skickar (insättningsblankett) att dom skickat pengarna och förnekar att det va detta gör att jag tvekar på dom hej då PROSHOP där förlorade ni en kund
 CDON   7 år sedan
Börjar va less på Cdon när dom nu plockade bort sin sk fraktfritt över 600kr. Istället så ersätter dom det med en rabbatkod för nästa köp... poängen här är att jag ALDRIG har fått någon sådan utan att jag skälv måste ta kontakt med kundtjänst för att få den. istället för att kanske fixa till problemet så skyller dom på min e-post att jag skulle ha märkt dom som spam så att mail från dom skickas till skräpposten. Och nej det har jag inte. men tjafs från order till order känns som om man lika gärna kunde skippa dom helt trots att dom har bra priser på många saker. I mitt senaste mail från dom säger dom att jag är ensam om att inte få en kod skickad vid beställningar över 600kr. känns som man är utsatt..så därav mitt betyg nu till dom.
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   7 år sedan
 Min Hembio (Mmmelmann)   7 år sedan
 Vardagsrumsbio (michael.olsson@home.se)   7 år sedan
 2-Kanal (Ayinger)   7 år sedan
 Bio bygge del 2 (ssoep)   7 år sedan
 Corsair Force Series GT 60GB   7 år sedan
2 jävla ssd diskar med Sata 6 känns surt när båda diskarna beter sig på samma sätt. är jag bersinnad med otur eller tror jag stannar med sata 2 känna säkrare jävla skit diskar
 Total renovering på den nya 2a (Psycho-Harry)   7 år sedan
 Bio Bygge (ssoep)   7 år sedan
 OCZ Agility 3 Series SATA III 2.5" SSD 60GB   7 år sedan
Som många här säger verkar hårdisken inte prestera det den ska ,jag har under 5 dagar tappat hårdisken i bios (allt startar med en blåskärm. och när man botar om finns hårdisken inte i Bios... Jag har fått stänga ner datorn låta den vara avstängd några minuter) andra saker som jag fått är att Hdtune ,hardware monitor säger att hårdisken är 128grader. Jag köpte hårdisken på Inet och har i dagsläget gjort RMA doch hoppas jag att det finns en lösning. Ocz hemsida är värdelös att hitta något på. Så Ny firmwire finns inte tal om att fixa. Enligt Hdtune verkar den ha firmwire 2.11 altså en rätt ny firmwire. får jag göra ett återköp så blir detta aktuellt kanske köper mig en till Corsarir Force hårdisk för jag måste ha en ny systemdisk vad som en händer.
 Mina bilder (metalmackan)   8 år sedan
 Min 2 kanals anläggning! (volvohinken)   8 år sedan
 Hemma hos Oscar och Sarah gamla lägenhet (vampire_hunter)   8 år sedan
 PC-Bygge (Fejan)   9 år sedan
 En kvinnas biobygge (Heijdis)   9 år sedan
 Rummet efter renoveringen! (Pellan)   9 år sedan
 bänkbygge + rum (Caase)   9 år sedan
 Gammal hembio (Se_BBB_e)   9 år sedan
 Mina bilder (BRC)   9 år sedan
 Home Entertainment Area !! (KingMan)   9 år sedan
 Bygge av väggmöbel (bengabus)   9 år sedan
 Komplett.se   10 år sedan
Noctua Secufirm2 1366 Mounting Kit Socket 1366 Intel Core i7 Vårt artnr.: 407482/Tillverkares artikelnr: Noctua Secufirm2 1366 Mounting Kit Tillgänglighet: Preliminärt 3 st. 2009-07-16 Skälet att jag skriver detta är ju att hur besviken man kan va. köpte en demo vara en moctua fläkt av dom för 550kr , när jag väl får hem den saknas en av fästena som gör att jag kan montera fläkten. jag ringer till komplett o dom säger att du får retunera den jaha anser jag är det inte bara att skicka ett saftykit så är det fixat. Vist dom skulle skicka det. 3 månader senare har jag fortfarande inte fått det så jag tar kontakt med noctua. det tar 3 dagar så har jag kittet hemma , varför kunde inte dom som nu sålt detta göra detta nä istället tar det 3 månader o man hör vare sig ut eller in. Att jag sedan köpte ett demo moderkort som inte fungerar heller gör att jag nu tappar förtroendet för komplett och dom tappar mig som kund. /komplett jag är lessen men så är verkligheten
 Samsung SyncMaster 2233SN   10 år sedan
jag säger om ovanstånde foten va ett föabannat klurigt projekt att få påtog rå länge att få på den ,men tillsist så man resonerat går den sönder så går den sönder då fick man den på plats. En sak till jag har märkt är just att vid lägre upplösningar såsom 1024*768-1650*1050 +wide lägena så är bilden/texten enormt suddiga. men vid full upplösningar så är bilden bra
 Biorummet (hardware)   10 år sedan
 Vardagsrummet (Saffe)   10 år sedan
 Nya datorn! (balkongo)   10 år sedan
 Cobrans Biohörna (cobra-427)   10 år sedan
 Diverse prylar... (Monken5)   10 år sedan
 Digiswe   10 år sedan
ger detta betyg pga att jag nu idag tängt köpa ett moderkort o eftersom jag inte har visa kort så kunde jag inte slutföra detta köp , jag blev nekad faktura trots att jag är kreditvänlig ,så min fråga till dom är införskaffa o lägg till postförskott ,ni kommer att tappa många kunder annars.
 Royal Atmos palace (juan)   10 år sedan
 Mina 60 kvm. (m-arvidsson)   10 år sedan
 Hembio (noran67)   10 år sedan
 Nya Setupen (necrio)   10 år sedan
 - (Utsikten hifi)   10 år sedan
 Renovering Lägenhet (RoYYz)   10 år sedan
 Mina bilder (sukramand)   10 år sedan
 tvbänk - Ett tvbänks bygge(GZ) (GuAneZ)   10 år sedan
 DIY - surround högtalare (IKD)   10 år sedan
 Mina bilder (D-flexxx)   10 år sedan
 2 kanalare integrerad i Biosystem. (hellbit)   10 år sedan
 Partybox modell mindre (Daaniiel__)   10 år sedan
 Resten av lyan.... (zelari)   10 år sedan
 Bygge av Tvbänk (hlmr)   10 år sedan
 rummet (innan) i Bergvik (w3rsting)   10 år sedan
 Mina bilder (HenrikZZZ)   10 år sedan
 Bio Datakaka (Dannoo7)   10 år sedan
 CV (Gorthaur)   10 år sedan
 Arkimedia - Biorum (uppbyggnad) (jenslundberg)   10 år sedan
 Välkommen hem! (jier)   10 år sedan
 Mina bilder (Wipe)   11 år sedan
 Mac Inspirerad omlackering av skärm (ivve_v)   11 år sedan
 Min gamla surroundförstärkare (Pierre1981)   11 år sedan
 DIY - Första högtalarbygget (Affroman)   11 år sedan
 Hifi-anläggningen (Noiseprojekt)   11 år sedan
 Mina PA Byggen (ljudlahger)   11 år sedan
 Vardagsrummet! (Jinikanini)   11 år sedan
 Cinema Airy nyrenoverat! (AiryJini)   11 år sedan
 Star Wars : The Exihibition - Ö-vik (astfors)   11 år sedan
 Gigabyte GA-X38-DS5   11 år sedan
Sågar detta moderkort helt ,okej jag kan ha fått ett B-ex men va ger det om man ändå intekan byta pga att man är missnöjd över överkloknings potensialen. har nu haft 2 st processorer som ätit vcore så anser jag att överklokning på detta kort är totalt värdelöst
 Mina bilder (CV FRASSE)   11 år sedan
 Min Hemmabio! (Warf)   11 år sedan
 FAS 3, SLUTRESULTATET (Jimz_81)   11 år sedan
 min hemmabiosal (anders_xxx-man)   11 år sedan
 Barbygge MultimediaBaren (Masterior)   11 år sedan
 Vardagsrum (fistmadness)   11 år sedan
 Gammalt boende: Mitt Vardagsrum i lägenh (Noiseprojekt)   11 år sedan
 2x18" bygge (Noiseprojekt)   11 år sedan
 Axbo Sleep Phase Alarm Clock (sprattlas)   11 år sedan
 Min nuvarande setup (LionKing)   11 år sedan
 Underhållningscent-rummet (Tuomi)   11 år sedan
 Precis efter inflytt Västra Promenaden (Kristjan)   11 år sedan
 Tidigare anläggning (radiuz)   11 år sedan
 Dedicerad Hembio - Hifi & Musik i Fokus (euphonic)   11 år sedan
 Mediaskafferiet (nmd)   11 år sedan
 Bilen (nmd)   11 år sedan
 Bio Black byggbilder (THXcht)   11 år sedan
 The Crib (micke_lindgren)   11 år sedan
 Vardagsrum 2.0 (simonsimonsson)   11 år sedan
 Roliga hemma hos... (totolu)   11 år sedan
 "Nästan" färdigt vardagsrum (andersskarin)   11 år sedan
 Vardagsrumsrenovering (andersskarin)   11 år sedan
 Efter tapetsering och lite nya prylar (Wiberg_D)   11 år sedan
 Fredrik bygger tv-bänk (Peacer)   11 år sedan
 Multimediadator (Frej)   11 år sedan
 Zomax 2226   11 år sedan
hyfsade högtalare men inte ens i närheten av va orginalen (Eminence) är.felet med dom elementen är att med för kraftiga steg så sliter man av kablarna som går från pluss o ,minus kablarna , har man tur så går den av där man sätter in kablen , har du otur så går den sönder i konen å då är det kört. Detta har hänt med 4 zomax element.
 Korg X50   11 år sedan
har haft min nu i 4 timmar o när man trodde det va slut med möjligheter så kom det genast upp nya möjligheter :) er en 10a för en bra o prisvärd synth
 BK Monolith DF Subwoofer (Krazz)   11 år sedan
 TV-ställning (Krazz)   11 år sedan
 Klipsch Invasion (Jungblom)   11 år sedan
 lite bilder på det som ska bli biorum (svenne69)   11 år sedan
 Cerwin vega (sillmus)   11 år sedan
 Mitt studentrum (uppdaterat) (Delorean)   11 år sedan
 Min Lilla anläggning (-cloud-)   11 år sedan
 Projekt Hembio, bygg och inredning 2008. (Jimz_81)   11 år sedan
 Nytt badrum (INTE HI:FI/Hemmabio) (kimps_86)   11 år sedan
 Vardagsrum med integrerad bio 2007-2010 (kimps_86)   11 år sedan
 HTPC uppgradering (radhusbio)   11 år sedan
 Mitt snygga rum (dannesplace)   11 år sedan
 Projekarbetet! (benghan)   11 år sedan
 Ombyggnad av min 1a (Sopranos)   11 år sedan
 Projekt: Media-möbel med tv-lyft. (Ximon)   11 år sedan
 Mitt sovrum (TheKiLerCow)   11 år sedan
 HEPC (FarmoRz)   11 år sedan
 Renovering - Hall (gryden)   11 år sedan
 2- kanals rör (Exans)   11 år sedan
 Köksrenoveringen (Sajlor)   11 år sedan
 Lägenheten (high_fidelity)   11 år sedan
 ***THE SOUND AUTHORITY*** (***Magnus***)   11 år sedan
 Rekomendationer av barnen! (DTSMarco)   11 år sedan
 Black & White (escapade)   11 år sedan
 Mina bilder (smuts82)   11 år sedan
 Aurora (SenseiTG)   11 år sedan
 Bygge av bar (SenseiTG)   11 år sedan
 Mitt krypin (Henrik83)   11 år sedan
 Min hembio idag (jonsod76)   11 år sedan
 Livet på 19 kvm:) Nya bilder 2008! (Leukippos)   11 år sedan
 Mina bilder (larsahl)   11 år sedan
 Musikhörna/vardagsrum (kinglolle)   11 år sedan
 Technics/Panasonic m.m. (Spinegrinder)   11 år sedan
 Min första diy sub (mjmj)   11 år sedan
 Hem ljuva hem! (johane77)   11 år sedan
 Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz Socket 775 Box   11 år sedan
Bra processor
 Byggbilder (***Magnus***)   11 år sedan
 Mitt Vardagsrum (Venom2005)   11 år sedan
 Gamla bilder (Destroyer2000)   11 år sedan
 THXex Hemmabio! (THXex)   11 år sedan
 Mina bilder (svjose)   11 år sedan
 Övriga prylar (Saffe)   11 år sedan
 Gamla anläggningen i lägenheten (Daniellofgren)   11 år sedan
 Krell, Auralic-Aries-Vega, B&W 802D (hampestampe)   11 år sedan
 Mina bilder (Möller)   11 år sedan
 Lägenheten (Rasmus Lindström)   11 år sedan
 nya lyan (3a 71 kvm) (kocken149)   11 år sedan
 Mina leksaker i vardagsrummet (hamann)   11 år sedan
 Vardagsrum (lunmar)   11 år sedan
 NY hemmabio (wallo96)   11 år sedan
 Hemmabion (Frater)   11 år sedan
 HTPC (ZCHLOi)   11 år sedan
 Hiper Media Center HMC-1S53A (Silver/Svart)   11 år sedan
väldigt trångt chassi men om man säger så här så följer Riser PCI med då man köper den samt konvertern för slimline dvd vilket jag inte trpdde så jag gick o köpte en , man spara på så sätt in 400kr i sånt . Jag använde mig av intels orginal slimmade fläkt(till E8400 o bytte ut fläkten hade några amd fläktar liggandes så jag använde endast flänsen från intels kylare Utgå från att jag kör nu på intel system angående fläkten sparade jag in yterligare 300kr så har man bara lite ider så kan man få ett bra slim chassi till lågt pris
 Mitt rum (Johan.H)   11 år sedan
 Intel Core 2 Duo E8400 3,0GHz Socket 775 Box   11 år sedan
bra till en början men , efter ett tag så börja min cpu att äta vcore ,fick den stabil i 1,55volt i vcore idag får jag den inte stabil i 4,2 med 1,6volt i vcore så jag sänker mitt betyg från en 10 till en 5A bara för att jag fått ett måndags ex
 Ombyggnaden (FBPike)   11 år sedan
 Data ljudet :) (SkyLinE_)   11 år sedan
 Nya rummet *20år* (långt ifrån tillräckl (Ignörd)   11 år sedan
 Hemma hos mig (finnn)   11 år sedan
 Gamla 2-kanals riggen! (In The Air)   11 år sedan
 Dator (Cee)   11 år sedan
 Ny dator! (Lightweight)   11 år sedan
 bygge av vardagsrum (lahtela)   11 år sedan
 Till salu, skicka PM (Silverlod)   11 år sedan
 Projektorn och stativet är HÄR (Zekq)   11 år sedan
 Compact living - lägenhet i kubik! (nightfox)   11 år sedan
 Gamla biorummet (PiZZaMaN)   11 år sedan
 Ny lya! (rickard64)   11 år sedan
 Basrörs projekt (Dr-Jonez)   11 år sedan
 Datorer och sånt (joz)   11 år sedan
 VÄGGEN Hemmabygge (freeloaders)   11 år sedan
 Min Nya Lägenhet efter renovering (TuffLukas)   11 år sedan
 Gammal DIY-Subba får nytt liv (Lilienberg)   11 år sedan
 Efterbilder!Mkt kvar,men nu sitter den p (Madmaniac)   11 år sedan
 Samsung SyncMaster 971P (S.Adv)   11 år sedan
 Hemma hos mig (EclipsE_1989)   11 år sedan
 HTPC Bygge (SpaarkX)   11 år sedan
 Kök (mrspl)   11 år sedan
 Renovering av vardagsrum. (Manke)   11 år sedan
 Hembio (Cinexa)   11 år sedan
 Källarprojekt ;) (m0js)   11 år sedan
 Vår lägenhet (Trineo)   11 år sedan
 Gamla lägenheten (Safaex)   11 år sedan
 Nya lägenheten (SweMart)   11 år sedan
 Alby Sthlm (JOKER021)   11 år sedan
 Min HTPC (SirBikealot)   11 år sedan
 Gamla vardagsrumsbion v.1.0 (MrEcho)   11 år sedan
 Power-Stereo (Stonehill)   11 år sedan
 Lägenhet i gammal chokladfabrik (fullex)   11 år sedan
 Studentlägenheten, Södertälje (Frisk)   11 år sedan
 Mina bilder (THX EX)   11 år sedan
 Renovering Vardagsrum/Hemmabio (emil_chiefen)   11 år sedan
 HTPC Bygge! (nautiqu3)   11 år sedan
 Hemma hos en (lite) omogen tjej (Mayfly)   11 år sedan
 Mission Impossibile Ultimate Missions Collection   11 år sedan
 MItt lilla hem (Dr-Jonez)   11 år sedan
 Silverstone LC17 HTPC (SweMart)   11 år sedan
 Gamla vardagsrummet (dr.que)   11 år sedan
 Nytt hos en 19-åring! (Corteus)   11 år sedan
 Gamla rummet hemma hos morsan. (NTCRS)   11 år sedan
 Mina grejjer (tranceftw)   11 år sedan
 Vardagsrummet & lilla bion (v99nyman)   11 år sedan
 Mitt vardagsrum - gamla lägenheten (Jarrenizze)   11 år sedan
 Vårt hus! (Danne-Vaggeryd)   11 år sedan
 Köket (Blueser)   11 år sedan
 Mediarummet (Amstaff_Loyalty)   11 år sedan
 TV mm. (frixos)   11 år sedan
 Nya grejer (Jocke_)   11 år sedan
 Die Fernseh (Leonel)   11 år sedan
 Nya hemmabion (Wikkid)   11 år sedan
 DVD Boxar & Limiterade utgåvor (KingMan)   11 år sedan
 hemma hos mig (vbg-jensa)   11 år sedan
 Mina bilder (kocken149)   11 år sedan
 Pojk/TV-rum (hamstah)   11 år sedan
 Bygge av MDF-duk (Sharku)   11 år sedan
 DIY Kniv (träslöjd i 9an) (hamstah)   11 år sedan
 Gamla TV-spel (sålda) (hamstah)   11 år sedan
 Garderoben (jonte_power)   11 år sedan
 Nytt album (westan)   11 år sedan
 Sköna Hemmabio (carbon)   11 år sedan
 Min gamla setup (kAlle kAnin)   11 år sedan
 En 14 årings gamla rum (EtZiM)   11 år sedan
 Mina bilder (Tjalve_Gurka)   11 år sedan
 Nes (Krozz)   11 år sedan
 Vardagsrummet (bengabus)   11 år sedan
 Mina datorer (Andreas)   11 år sedan
 Mina bilder (Madmaniac)   11 år sedan
 2-kanals (Absorbenten)   12 år sedan
 Biorummet (InSane)   12 år sedan
 Mitt vardagsrum (afe)   12 år sedan
 Min första lägenhet (Spanjo)   12 år sedan
 Diamond (knalle__)   12 år sedan
 Min hembio (jazze69)   12 år sedan
 Starway Cinema (masse70)   12 år sedan
 Mina prylar (mannen_82)   12 år sedan
 Mitt 04/2006 (Zekq)   12 år sedan
 Renovering av lyan. (sAKEn)   12 år sedan
 Köksradio (InS)   12 år sedan
 HTPC - Zalman HD135 (joacim)   12 år sedan
 2007-08-02 (nicklaseinwindir)   12 år sedan
 Välkommen till Cantomania! (Jennys Canton Biograf)   12 år sedan
 Hifi rummet på 6 kvm 2007 :) (Cellfanboy)   12 år sedan
 Nuvarande prylar (Zaneura)   12 år sedan
 Mina bilder (tpv917jj)   12 år sedan
 Mina bilder (erixone)   12 år sedan
 DIY Fotpalls-Subbar (kowalofski)   12 år sedan
 Vårt nya hus (FalkinG)   12 år sedan
 Mina bilder (adp-303)   12 år sedan
 Mina bilder (remapz)   12 år sedan
 Hemma hos Macjoel (Macjoel)   12 år sedan
 Mina bilder (evenrude)   12 år sedan
 Tovas allrum (tova)   12 år sedan
 Lackeringstider..!! (Soundlover)   12 år sedan
 HTPC-bygge (Smurfjävel)   12 år sedan
 Mina bilder (bimmerboy)   12 år sedan
 Början av ett liv som HiFi-freak. (robbanbobban)   12 år sedan
 Grottan - Do you dare? (infectious)   12 år sedan
 Kappa + Denon = Eargasm (volvosteffe)   12 år sedan
 Datorn (Silvertejp)   12 år sedan
 My Precious - El Piaco (Audiosnail)   12 år sedan
 Nytt album (Olofsson)   12 år sedan
 Mina bilder (webrant)   12 år sedan
 Scaleo E (Joh@n)   12 år sedan
 Music-computer in a case. (keffosteffo)   12 år sedan
 Gamla högtalarna (Decido)   12 år sedan
 Dynavoice M-85 (HiVVe)   12 år sedan
 Mitt gammla rum (Juniori)   12 år sedan
 Flera av mina högtalaren. (Juniori)   12 år sedan
 Mina bilder (dj_snowman)   12 år sedan
 Min hemma bio (miho)   12 år sedan
 Toalett renoveringen (IxIL)   12 år sedan
 Min hembio (dalys)   12 år sedan
 Köksrenovering (Helenehills)   12 år sedan
 Gamla lägenheten. Nya bilder på g! (Anzy)   12 år sedan
 Så byggde vi vår bio (biominbio)   12 år sedan
 HTPC Hemmabygge (Nutty)   12 år sedan
 Mina bilder (sebroc)   12 år sedan
 PA Toppar (Blanken)   12 år sedan
 Cerwin-Vega A-400 (Blanken)   12 år sedan
 Tv-Rum/Hembio (Nya lägenheten) (Poop-Eye)   12 år sedan
 Mina bilder (Gizy)   12 år sedan
 HemmaBio (friTTe81)   12 år sedan
 Mitt lilla allt i ett rum. (lill_k45)   12 år sedan
 Paket fråm Tyskland :) (H30jwm)   12 år sedan
 Hemmabio i lägenhet (Gammalt) (zx)   12 år sedan
 Förra lägenheten 2008-2009 (Dessi)   12 år sedan
 Mina bilder (the_computer_nerd_2)   12 år sedan
 produkter (TynnY)   12 år sedan
 Mina bilder (iGnOreD)   12 år sedan
 Mina bilder (moegel)   12 år sedan
 Mina bilder (TimeSplitters)   12 år sedan
 Min Hembio. (Oldie) (poyle)   12 år sedan
 bilder av vardagsrummet ((8)_Roadrunner)   12 år sedan
 Reitmonds tyska powertv. (Reitmond)   12 år sedan
 Comparez (astfors)   12 år sedan
 Mitt Rum - 18/1 -07 [15 år] (TGH-odin)   12 år sedan
 Vardagsrumsanläggningen - 2007-02-06 (carlr)   12 år sedan
 Första delarna av mitt hemmabio bygge (Pepper83)   12 år sedan
 TV-RUM (englund)   12 år sedan
 Min hembio (Korvis)   12 år sedan
 blivande bio rum (Samuel L)   12 år sedan
 Hemmabio Light! (snarre)   12 år sedan
 Datarum (Claesson)   12 år sedan
 Bummse`s (bummse)   12 år sedan
 Mina bilder (OptimusPrime)   12 år sedan
 SonyKDL-40X2000 (Henrik58)   12 år sedan
 Övrigt (budda.1974)   12 år sedan
 Projekt utbyggnad bio-rum (Loudspeaker)   12 år sedan
 Under skalet på anläggningen (Buj)   12 år sedan
 högtalare (constructor)   12 år sedan
 Mina bilder (magnus4u)   12 år sedan
 Våra Prylar! (Anti Turmoil)   12 år sedan
 HUMAX HD-BOX (Dannischer)   12 år sedan
 10,5 kvm thea3 2006 (kimps_86)   12 år sedan
 Bygge av TV/stereo-bänk (DIY)   12 år sedan
 hemma bio plus diverse lägenhets bilder. (mange_83)   12 år sedan
 Hos EhyFatboy (ehyfatboy)   12 år sedan
 Mina bilder (RayTonic)   12 år sedan
 Mitt rumm (Conke)   12 år sedan
 LGH Renovering... (mus)   12 år sedan
 Mina bilder (dimarY)   12 år sedan
 Technics RS-TR373M2   12 år sedan
 Gamla 3:an (IntoxicQ)   12 år sedan
 Mitt hem, från början till slut(nästan) (Emil1982)   12 år sedan
 Gamla bion (Goldstar)   12 år sedan
 Mina bilder (capnundies)   12 år sedan
 Plox hemmabio (plox)   12 år sedan
 Mitt vardagsrum (kulle)   12 år sedan
 Budget bio (Nodels)   12 år sedan
 Le Théâtre Audio De Werdenskrieg ( Gamla (AndreWerdenskrieg)   12 år sedan
 Autografer (Fant)   12 år sedan
 Gamla bion (peter_lovgren)   12 år sedan
 Nuvarande hemmabio! (Meganeoman)   12 år sedan
 Gamla (Formuets fulaste högtalare) (Kanhow)   12 år sedan
 Nytt sovrum med diskret hemmabio (Jonas08)   12 år sedan
 Min stereo anläggning (trond berg)   12 år sedan
 Golvare (knalle__)   12 år sedan
 Mina bilder (Plindeberg)   12 år sedan
 Mina bilder (ankii)   12 år sedan
 7.1 på övervången (Stam)   12 år sedan
 Testar ur det ser ut (fonza)   12 år sedan
 Vardagsrum(gamla lgh) (H_HURTIG)   12 år sedan
 OLD: Compact-Living på 40kvm (sn3jk)   12 år sedan
 Mina 3D-bilder (-eRiC-)   12 år sedan
 Ombygge av gillestugan (kusen)   12 år sedan
 Sent 2006 (Dez)   12 år sedan
 Gamla lyan (zonne)   12 år sedan
 Mina bilder (PSAERO)   12 år sedan
 Gamla lägenheten v1.0 (pewi78)   12 år sedan
 Mina hembio (joz)   12 år sedan
 Vardagsrum (Thegambler79)   12 år sedan
 Nya systemet (Sovrumsbio) (Shrimpii)   12 år sedan
 Cinema4tune (drjoshua)   12 år sedan
 Sov/Bio Rum (_2ejon)   12 år sedan
 Mina bilder (__Dumle_)   12 år sedan
 Galen Totalrenovering (Cowb0y)   12 år sedan
 Renovering av huset (Turre)   12 år sedan
 Renoveringen av badrummet (vlajaboy)   12 år sedan
 Renoveringen av Toan (vlajaboy)   12 år sedan
 Hembion (Mackii)   12 år sedan
 Gillestuga Makeover (cybear)   12 år sedan
 5.1 (NATH)   12 år sedan
 Familjebilder (tompa_rocks)   12 år sedan
 Mina bilder (ThundeR86)   12 år sedan
 Hemma (pele)   12 år sedan
 Vardagsrum (Hyyysbil)   12 år sedan
 - (Niklas075)   12 år sedan
 Min lägenhet (th_om_as)   12 år sedan
 Nästan alltsammans borta! (knoggg)   12 år sedan
 Min hembioanläggning (Aibo)   12 år sedan
 byggbilder vardagsrum (teletekniker)   12 år sedan
 Innan renoveringen (Mahti)   12 år sedan
 Trialboy (Trialboy)   12 år sedan
 Pojkrums stereon (Mackii)   12 år sedan
 Bygge av Projjhylla (AndersLBergh)   12 år sedan
 I Gamla lägenheten (hellbit)   12 år sedan
 Ikea Fado med RGB Lysdiod (Robo68)   12 år sedan
 Bio "Me Casa" (HK-henke)   12 år sedan
 Mina bilder (Macke.)   12 år sedan
 Min Biograf (jaysan)   12 år sedan
 övriga huset (jaysan)   12 år sedan
 Min Hembio (Ysberg)   12 år sedan
 Vardagsrum/Hemmabio NY RECEIVER PÅ GÅNG! (Wiggaz)   12 år sedan
 Byte baselement (cellstoff)   12 år sedan
 Historia (elaro)   12 år sedan
  Gamla setupen. (blitzkrieg)   12 år sedan
 Gamla lägenheten! (Docboy)   12 år sedan
 Mina bilder (rilleking)   12 år sedan
 Att verka utan att synas (Joppe Apa)   12 år sedan
 Mediasalongen PITCH BLACK äntligen klart (HembioJerry)   12 år sedan
 Gammla rummet (Filmsamlingen) (Ignörd)   12 år sedan
 HTPC - Silverstone SST LC-16M (Frostbitaren)   12 år sedan
 Projektorhylla (Gis)   12 år sedan
 ännu äldre grejjer (kiddunka)   12 år sedan
 Min elektronik (FreddanB)   12 år sedan
 Opera monoblock (AnTra)   12 år sedan
 Mina bilder (LFORM)   12 år sedan
 Mitt lilla krypin! (nixlaz)   12 år sedan
 Tester på produkter, och bilder inuti på (Cerwin vega Al-1000)   12 år sedan
 Vintage (Lust)   12 år sedan
 Cinemax (cinemax)   12 år sedan
 Canton Ergo RC-L   12 år sedan
jag har ett par ergo 100dc förmodar att det är samma högtalare om inte får ni tala om va som är skildnaden mina har 2*8tumms basar 1*6,5 mellanregister o en diskant max effekt 300watt o jag är skit nöjd över dom behöver igen subwofer om jag har dom
 Studenthembio och tv-spelsfrosseri (najk_)   12 år sedan
 Från villa till 41kvadrat 1:a Hjälp!!! (mr.dekker)   12 år sedan
 I går (Audiovector)   12 år sedan
 Mina bilder (Rob76)   12 år sedan
 C R I B (MikeJones)   12 år sedan
 My (Old) Place (_Lindgren_82)   12 år sedan
 Norsk Urkraft... (Dreaz)   12 år sedan
 Lägenheten (Effoc)   12 år sedan
 Min bio! (dancealex78)   12 år sedan
 Lilla/Stora Cosmonova (HK-Janne)   12 år sedan
 Cerwin-vega, Nad, Audiobahn och Inter-M (Affemannen)   12 år sedan
 Gamla Studentlägenheten (lego13)   12 år sedan
 Mitt gamla biorum fram till 2006. (Erick)   12 år sedan
 Bygga projjdukslåda (preddan)   12 år sedan
 Vardagsrummet (Tias)   12 år sedan
 Övervånings (benk3)   12 år sedan
 MINA BILDER (kabel-fobi) (klass)   12 år sedan
 UnBelievers Anläggning (UnBeliever)   12 år sedan
 äldre bilder (snarre)   12 år sedan
 Så gott som klart =) (Ehlin)   12 år sedan
 Plasmavæg (pilehave)   12 år sedan
 Projekt - Hemmabio 2005-2006-2007-2008 (Jokkmokk)   13 år sedan
 Studentlyan (p1son)   13 år sedan
 Min Lägenhet (fredda83)   13 år sedan
 Vardagsrum Version 1 (J_Man)   13 år sedan
 Gamla lägenheten, Resultat. (widell)   13 år sedan
 Pojkrummet (BlackCola)   13 år sedan
 Bio Rummet (micke_ARD)   13 år sedan
 Hemma hos painter (painter)   13 år sedan
 Nytt album (Liam_Gbg)   13 år sedan
 Folkes Bio - Byggbilder (Sir John)   13 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.