Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos Tore3
Medlem sedan: 2008-12-18
Senaste uppdatering: 2021-07-11 10:32:56
 Har 3 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 789 inlägg i forumet
 Tore3s forumprofil
 Galleri (3)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (12)
 Sony Bravia KE-85XH9505 (KD-85XH9505)   10 mån sedan
Ja nästintill perfekt. Tx sport, fotboll o hockey är njutbart att se. Inga blurriga ansikten man hade med en del stora Samsung skärmar tx.
 SVS PB-2000   10 mån sedan
Levererar men kräver riktiga fötter. Köpte Biltemas dörrstoppare för 88 kr som fötter, fungerar alldeles utmärkt. SVS fötter kostar 750 kr satsen.
 Onkyo TX-RZ840   1 år sedan
Inköpt på BF. Också skönt med alla nya ljudformat. Men nerdraget betyg för Onkyos rumskalibrering. Man fick pilla en stund för att få till det. Tur att den har många spakar att dra i för ljudinst. Sen går det inte att ställa in varje sub för sig själv om man har två, så man får ratta på subbarna för finliret. Men annars verkar den okej.
 LG OLED77C8   2 år sedan
Har haft den en månad nu och betyget blir högt för om man jämför med både Samsung 75KS8005 o Sony 75Z9D som jag har haft hemma på prov så ligger denna på en helt annan nivå bildmässigt. Mindre panelbrus än min gamla 65E6 och skarpare fast 12" större bildyta. Det ända som drar ner betyget är flerkanaliga ljudet via toslink för om man vill ändra mellan tvs o externt ljud måste man in i menyerna o ändra. Man får bara stereo ljud om både intern o externt ljud matas ut. Full pott om bara man behövde sänka tvns ljud och fick flerkanaligt via toslink.
 Sony Bravia KD-75ZD9   3 år sedan
Vid uppstart av ZD9 syntes en blå fläck ovanför Sony loggan på panelen. Skit också, transportskada förstås. Men kollade ändå runt bland kanalerna o upptäckte Banding bl.a. så kolossen åkte tillbaka.
 Samsung UE75KS8005   4 år sedan
Ja... hade stora förhoppningar på denna och började med att köra Rtings inställningar och sen gjorde MM en kalibrering hemma som blev helt andra värden o såg bra ut. Men... det störde att bakstycket glipade vid ena sidan och en blå fläck (läckage) i hörnet, egentligen syntes det inte vid tittande, men en tv för 30000 då skall den vara okej. Samsung skickade ut en kille med nytt bakstycke men samma visa t.o.m. fläcken vart större. Då blev det panelbyte... och circusen var i full gång. Nästa panel blev det en svart lodrätt band i mitten på panelen. Nästa panel var det en blå himmel hela undersidan o en bit uppåt. Där tröttnade både rep killen o jag, så samsung reklamerade den. Heder åt samsung Sverige dom försökte i alla fall. Men panelen verkar vara väldigt känslig för efter första svängen vid bakstyckes bytet, efter den legat på ett bord försiktigt syntes det ännu mindre banding vid panoreringar. Det var lite av den varan men acceptabelt. Får man en okej panel så är det en jättebra tv!
 Samsung UE65KS7005   4 år sedan
Hade ingenting att klaga på när jag lämnnade tillbaka den. Körde på Rtings inställningar som blev bra. Eftersom den var så bra ville man pröva storebror 75". Det omdömet får dom som vill läsa på densammes prisjaktsida.
 Sony Bravia KD-65X8505C   5 år sedan
Köpte denna återlämnade beg. tv på chans billigt och mycket riktigt bilden var kass out of box, banding o Dirty screen men gav den nya inställningar efter råd på diverse forum o reviews. Jag vet inte om inställningarna eller uppdateringarna gjorde susen men efter en veckas användande var det en helt ny tv, hyggligt skarp bild på HD o inte alls dålig på SD material. 4K exempel på tuben var väldigt bra jämfört med i början då hela bilden flöt ihop i en rörig massa vid panoreringar. Så jag tog en ordentlig funderare om att behålla den men beslöt att returnera den för det var fortfarande viss banding kvar vid fotbollstittande, inte mycket, för var det en bra match såg man det inte men koncentrerade man sig syntes vertikala band vid panoreringar.
 Sony Bravia KDL-55HX823   9 år sedan
Har haft denna tv i två veckor nu och efter idogt letande i diverse forum o pillande fått till skaplig bild till SD sändningarna med Canal digital sagem HD boxen o har även prövat 3D med Avatar filmen som är OK men är en smula hackig i rörelsen. Är väl nöjd so far men inte supernöjd. Ser absolut inget ljus i kanterna o bleeding. Är den svartaste tv jag har sett. Verkligen svart där det är svart. Uppdatering: Betyget är högre nu för man blir nöjdare o gladare för varje dag med denna TV
 LG 42LV340N   9 år sedan
Köpte också den på EG för 3490. Det passade bra att bror skulle ha en ny tv nu när min var på rep. så lånte jag denna. För det priset o utrustningen man får är den bra och bilden är helt ok. Det klart svärtan är svart, inga detaljer där precis.
 Yamaha RX-V2065   9 år sedan
Det är en njutning att lyssna. Enda nackdelen, man vill inte sluta lyssna.
 Panasonic DMP-BDT310   9 år sedan
Måste vara billigaste spelaren med 2st HDMI ut och superb bild men för CD njutning är den ordinär.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.