Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos arcspin
Medlem sedan: 2004-08-22
Senaste uppdatering: 2020-07-03 17:39:28
 Har 25 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 313 inlägg i forumet
 arcspins forumprofil
 Galleri (25)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (14)
 Start av biorummet (Hellpe)   13 dagar sedan
 Vardagsrum med Filmtema Atmos 5.2.4 (MikaelJ)   16 dagar sedan
 Analoga stereoider (Kniff)   24 dagar sedan
 Hemmabio för alla våra behov (d-mag)   1 mån sedan
 Neato Robotics Botvac Connected   4 år sedan
Mycket imponerad av Botvac Connected. Drog igång den idag för första gången och jag följde dennes städväg genom hela lägenheten med stor förtjusning. Jag imponerades av hur smart den var att hantera mängder av stolsben och bordsben och trots det lyckades dammsuga väldigt ordentligt under matsalsbordet. Jag tycker den läser av lägenheten på ett effektivt sätt och den tog sig runt alla rum utan problem och lyckades hitta tillbaka till laddstationen efter avslutat uppdrag med bravur! Problemlösning hanterade den mycket smidigt och försiktigt och jag trodde vid några tillfällen att den skulle fastna men klarade sig ur knipan utan överdrivet många försök. Den har en smart förmåga att lyfta upp "bakändan" vilket gör att den kan manövrera i trånga utrymmen och på det sättet tas sig ur knipan. Jag är helt klart såld på dess förmåga och wifi kopplingen är en bra bonus. Allt som allt är jag så här efter jungfrufärden riktigt imponerad och nöjd med inköpet. Jag köpte den av Komplett.se för 6000 på kampanj.
 Bio i källaren Med Dolby Atmos (PERSSA)   4 år sedan
 Takt & Ton   4 år sedan
I Luleå så är denna butik ett måste för alla som gillar musik och film. De är återförsäljare för LINN och jag har köpt de flesta av mina LINN UNIK högtalare där.
 Mein Hauptkino (Z3M-johan)   4 år sedan
 Bio Royal II (Bio Royal)   4 år sedan
 Fyndbörsen   4 år sedan
Snabb och bra, inget att klaga på.
 Onkyo TX-NR808   4 år sedan
Den gick sönder för ett tag sedan men som tur var hade ONKYO garantirep då det var ett känt fel.
 Linn Sneaky Unik (st)   4 år sedan
Låter fantastiskt bra för att vara så små och lätthängda på väggen. Rekommenderas starkt.
 Creative Xmod   13 år sedan
Jag har nu köpt och kopplat upp min Pc och förstärkare via Creatives X-Mod. Installationen var busenkelt, du kopplar in usbkabeln i x-modden och i datorn samt att du tar audiokabeln du normalt har mellan ditt ljudkort och förstärkaren och kopplar in den i audioutgången på x-modden. KLART ! Hur låter det då, det är den stora frågan !?!? Först när jag började provlyssna så låt det riktigt vasst och burkigt med mullrig bas Jag tänkte då att vad är det här för skit och tänkte lämna tillbaka på en gång... men då gjorde jag nått som jag inte brukar göra så ofta...läste manualen.... Där framgår det att hela sektionen där lysdioderna finns placerade även är en tryckknapp och att man kan ställa nivån på X-Fi crystalizer genom genom att snabbt trycka två gånger på "knappen" och sen vrida på volym vredet. När jag skruvat ner nivåerna till minimum och börjat arbeta mig uppför så hittade jag snart en nivå som lät rikigt bra. Som jag uppfattar det så finns det tre nivåer att ställa in, detta indikeras genom att den blå lysdiodern blinkar olika snabbt beroende på hur högt man har ställt crystalizern. Jag fastnade ganska snart för den mellersta nivån och efter det att jag justerade nivån på subbasen blev basen riktigt tajt och snärtig. Mellanregistret fylls med mera närvaro samtidigt som diskanten blir tydligare, mycket tydligare. Provlyssna Michael Jacksons låt "Why You Wanna Trip On Me" från albumet Dangerous. Den låten har rikigt bra detaljer i bas, mellan och diskant-registeret. När man provar att stänga av crystalizern, så märker man en riktigt stor skillnad på hur det lät tidigare och hur det låter efter det att man har installerat X-modden. Med x-mod avstängt låter det verkligen som om man har hängt upp en filt framför högtalarna, allting blir så dovt och livlöst..med x-modden påslagen så hoppar ljudet fram riktigt ordentligt. Jag är så här efter ett par dagar rikitgt nöjd med ljudet,! Mycket nöje alla musikälskare där ute.
 Panasonic PT-AE700   15 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.