Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos bananplanta
Medlem sedan: 2006-03-27
Senaste uppdatering: 2016-02-20 15:51:55
 Har 21 bilder i galleriet     8 filmer i filmsamlingen    skrivit 2143 inlägg i forumet
 bananplantas forumprofil
 Galleri (21)  Filmsamling (8)  Annonser (2)  Gästbok (5)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (145)
 Polarpumpen   9 mån sedan
Mycket nöjd. Beställde luft-luftvärmepump med installation. Jag beställde mitt i semestern, så det tog lite längre tid än jag hoppats att få en installatör inbokad, tog ca två veckor från beställning till installatör hörde av sig och sedan ytterligare en och en halv vecka till installation. Hade lite speciella önskemål ang installationen vilket jag kunde diskutera ordentligt med installatören innan vi gick vidare och bokade. Själva installationen gick väldigt smidigt. Med min erfarenhet av beställning och installation så kan jag inte annat än rekommendera Polarpumpen.se.
 TP-Link TL-PB15600   1 år sedan
Riktigt bra och snabb powerbank.
 LEGO Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS   3 år sedan
Trevlig byggsats och den första Technic jag byggt på närmare 20 år. Hade nog trott att man på en sån här pass stor och dyr byggsats hade satsat lite mer på att använda verktyg som inte lämnar så mycket spår efter tillverkningen. Dessa märken syns tydligt t ex på flera av delarna som utgör den främre stötfångaren. De flesta delar håller dock en god nivå. Bygget i sig går smidigt och smärtfritt tack vare den tydliga instruktionen. Det samlade intrycket är gott och den färdiga modellen är verkligen maffig. Blev riktigt sugen på att köpa fler av de senaste Technic-satserna.
 40kvm lägenhet (Puppet_Master)   4 år sedan
 Starry Night bio med DIY 4-v maskering (Mistermister)   4 år sedan
 Hyrule Theater (Nanonine)   4 år sedan
 Foliering (softishman)   4 år sedan
 Svenskt Kosttillskott   6 år sedan
Bra utbud, lättnavigerad webbutik, snabb checkout och snabb leverans. De har dessutom mycket intressanta artiklar om träning, hälsa och kost, vilka egenskaper de olika tillskotten har och även en del recept. Nya favvobutiken när det gäller tillskott, helt klart!
 Man Cave (michael.olsson@home.se)   6 år sedan
 Andersson BHS 2.0   6 år sedan
Jag blev positivt överraskad av BHS 2.0. Ljudet är helt okej, mycket bättre och med högre volym än min Galaxy S4 kan prestera åtminstone. Man ska dock ha klart för sig att för 199 kr så får man ingen high end-produkt, vill man ha riktigt bra ljudkvalitet får man multiplicera priset med åtminstone 10. Den funkar kanon t ex som sällskap i köket eller med på resan eftersom den är liten och väger i princip ingenting, verkligen portabel alltså. Den matta gummiliknande ytan gör att den svarta modellen formligen drar till sig fingeravtryck, det går inte att undvika. Den är heller inte helt lätt att torka av pga ytan. Bytte min svarta mot en vit (orsak enligt beskrivning nedan) och på den syns inte fingeravtryck lika väl, men det visar sig om den istället blir att se smutsig ut fort. Det är väldigt enkelt att ansluta sin enhet till BHS 2.0 och det är lika enkelt att justera volymen och styra uppspelningen när man väl börjat. Plus för att den laddas med micro-usb, så man behöver inte ha någon särskild laddare. Det gör att den blir ännu mer portabel då man kan använda samma laddare som till mobilen, om man nu har micro-usb på mobilen vill säga. Extra bra att den kan användas även under laddning. Kvalitetsbetyget blir 4/5, pga att den första jag köpte, en svart, hade rost(!) på gallret. Netonnet var som alltid smidiga att ha att göra med, så ett byte var såklart inga problem. Skulle absolut rekommendera denna till bekanta. Inser man bara vad man ska förvänta sig av en produkt för 199 kr så tycker jag denna är klockren!
 Gigabyte Radeon HD7950 Windforce 3X HDMI 2xDP 3GB   7 år sedan
Funkar kanon. Går lätt att överklocka med ex. Sapphire Trixx om man tycker det är nödvändigt. Blir ganska fort varmt vilket gör att fläktarna brummar på riktigt mycket. Det kan iofs vara så i mitt fall då jag inte ökat på ventilationen något i mitt Fractal Design Define R4. Fläktarna låter dock med ett hyfsat dovt ljud, så det stör inte jättemycket. 2013-04-01 Efter att ha använt kortet under en lite längre tid är det dags att justera betyget. Störde mig inte så mycket på det i början, men nu känner jag mig väldigt besvärad av att det går så pass varmt/högljutt. Under load(80-100%) i spel ligger temperaturen på 60-63C och fläktarna på 70% i autoläge. Väljer dock att köra fläktarna lite högre för att få ner tempen och måste då öka till 95-100% för att hålla tempen under 60C. Både SimCity och BF3 kraschar efter en stund om jag ligger på 62C, därför har jag valt att öka fläkthastigheten. Dessa värden gäller utan överklockning
 NetOnNet   7 år sedan
Har handlat från Netonnet både på nätet och i fysiska butiker, båda alternativen funkar utmärkt. Stort utbud av produkter till mycket bra och konkurrenskraftiga priser på i stort sett allt. Hemsidan är bra, med enligt mig lite för få sorteringsalternativ; hade t ex varit trevligt att kunna sortera produkter i en kategori efter betyg eller popularitet. Bra öppet köp-/ångerrättsvillkor där man exempelvis kan använda sitt tillgodo från butik även när man handlar i nätshoppen. Kan komma på tre saker man kan finna negativa. Det första är att inget finns att testa eller demas i butik. Det andra är att butikerna är lite jobbigt uppbyggda så man måste gå genom hela butiken för att komma till kassan. Det finns på vissa ställen genvägar man kan ta för att komma fram fortare, men de är ofta dåligt uppmärkta. Slutligen så är butikerna ofta placerade på platser där det inte finns så mycket annat intressant och de kan vara väldigt osmidiga att ta sig till. Dessa tre saker är något som jag själv inte har några stora problem med. Ofta vet man vad man ska ha och är det så att det inte var till belåtenhet så kan man alltid lämna tillbaka det man köpt.
 QPAD QH-90   7 år sedan
Positivt Låg vikt Mjuk vaddering på huvud och runt öron Djupa kåpor som inte trycker på öronen Flera olika kablar medföljer för att ge mer längd eller om man vill koppla till mobiltelefon En ordentlig kabel som känns väldigt rejäl Byggkvaliten känns riktigt bra för priset och finishen är även den bra Bra balanserat ljud, funkar även till musik. Inte så bastunga som många andra i prisklassen Möjlighet att plocka bort micen Negativt Lite i vassaste laget i de högre frekvenserna, kan dock vara något som ger sig efter inspelning av elementen Förpackningen ger ett väldigt gott intryck, det var ett nöje att packa upp lurarna. Allt var förpackat på ett snyggt och för prislappen påkostat sätt. Bra med tillbehör som medföljer för att anpassa lurarna efter användningsområde. Detta betyg baseras på ca 10 timmars användning. Återkommer efter en längre tids användning för ytterligare intryck.
 Sennheiser HD 429   7 år sedan
Positivt Bra balanserat ljud för pengen, ingen överdriven bas som i många andra lurar Låg vikt Lång kabel Negativt Passformen, förhållandet mellan var kåporna är och var huvudbandet hamnar kändes lite märkligt Kuddarna är ganska hårda vilket gör att de inte sluter så bra mot huvudet och därmed läcker en del ljud Kåporna var lite för grunda för min smak, fick ont på örat efter en kort stunds användning Väldigt plastiga Tunn sladd som påpekats tidigare, den får man nog vara lite försiktig med Lämnade tillbaka lurarna på grund av att passformen inte var till min belåtenhet, men det var ju högst personligt. Ljudet var bra i förhållande till priset och kvaliten motsvarade väl priset ganska väl. Passar de bara ens öron på ett bra sätt så är det ett bra köp.
 Microsoft Windows 8 Sve (64-bit OEM)   7 år sedan
Tycker att det funkar bra. Inte stött på några kompatibilitetsbekymmer. Gränssnittet är okej, inte helt vant mig vid det än, men är inte negativ till det.
 Inet   7 år sedan
Positivt Bra utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser Tydlig webbshop med bra omdömes-/kommentarsfunktion Snabb leverans till lågt pris Flera betalningsalternativ att välja på Snabba på att svara på mail och ger då inte bara säljande svar utan svar som faktiskt hjälper en Negativt Inte direkt, stötte inte på några problem med min beställning i alla fall Detta betyg baserar jag på ett inköpstillfälle.
 Fractal Design Define R4 (Svart)   7 år sedan
Helt okej chassi. Goda möjligheter att dra kablar på moderkortsplåtens baksida. Monterade SSDn på baksidan av moderkortsplåten för att få bort fler kablar. Medföljande fläktarna är ganska tysta, men det går att hitta tystare. Ljuddämpningen är väl sådär. Den dämpar en del vibrationer, men inte lika mycket ljud. Då bör man nog satsa på lite tjockare äggfacksformade skumplattor istället. Plasten känns just plastig. Inte heller plåtarna eller deras ytbehandling ger någon wow-känsla. Hade höga förväntningar på att chassit och dess fläktar skulle vara någorlunda tysta och att det skulle kunna dämpa ljudnivån från andra komponenter på ett bättre sätt. I förhållande till hur det presterar hade jag gärna sett att det kostat något mindre. Som det är nu så får jag vara ganska nöjd med Define R4, men nästa gång går jag nog upp en eller ett par prisklasser för att se om jag kan finna det jag verkligen vill ha.
 Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128 128GB   7 år sedan
Finns väl inte så mycket att säga, den funkar bra, varken mer eller mindre.
 Intel Core i5 3570K 3,4GHz Socket 1155 Box   7 år sedan
Trevlig processor med god överklockningspotential.
 ASRock Z77 Extreme4   7 år sedan
Bra funktion. Hade gärna haft en fästpunkt till till höger då kortet flexar ordentligt när man ska trycka fast kontakter där. BIOS är smidigt att använda. Hade dock gärna sett en lite mer utvecklad fläktstyrning.
 Corsair Vengeance LP Red DDR3 1600MHz 2x8GB (CML16GX3M2A1600C10R)   7 år sedan
Funkar kanon.
 Fractal Design Integra R2 500W   7 år sedan
Gör sitt jobb på ett bra sätt än så länge. Lite styva kablar och halvtråkig plaststrumpa gör installationen jobbigare än den kunde vara, men det ska man nog inte gnälla på till det här priset.
 Servern (lovek)   10 år sedan
 Miljöbilder från Butik (Reference audio)   10 år sedan
 Sonic Design Dämpkuddar för CD/DVD/SACD 2-5kg 5-pack   10 år sedan
Funkar fint. Användes till mitt Xbox 360.
 Sonic Design Dämpkuddar för Subwoofer 12-28kg 4-pack   10 år sedan
Funkar fint.
 Supra Sublink 1RCA - 1RCA 10m   10 år sedan
Ingen erfarenhet av andra subkablar. Denna funkar dock i mina öron och ögon bra.
 Klipsch Reference RW-12D   10 år sedan
Spelat för lite med den för att ge ett rättvist betyg.
 Biografen. (Magnum1)   10 år sedan
 Mina Bilder (Hoot)   10 år sedan
 Allt ungefär genom åren.. (troxz)   10 år sedan
 Gamla lägenheten 2.0 (pewi78)   10 år sedan
 Mad Catz Call of Duty: Modern Warfare 2 Throat Communicator (Xbox 360)   10 år sedan
Det här var en riktig Kalle Anka-produkt. Hade inga höga förväntningar på den men lyckades ändå bli besviken. Fördelar: *Högre ljud än Microsofts trådade headset. Nackdelar: *Ljudkvalitén är under all kritik. Låter som man har huvudet nerkört i ett badkar när man pratar. *Mickvalitén är ännu sämre. Det går knappt att urskilja vad en person med throat mic säger. Är man två som pratar med varann och båda använder troat mic, ja då är det riktigt hopplöst. *Eftersom hörsnäckan är in ear så förlorar man en stor del av rumsuppfattningen om man kör surroundljud, eftersom man då bara hör med det fria örat. Det blir väldigt irriterande efter nån minut. *Själva "halskringlan" verkar vara gjord för barn. Den är rätt liten och klämmer rätt så obehagligt på halsen efter en stund. Det här är en produkt som kunde blivit bra, men blev raka motsatsen. Det kristallklara ljudet som nämns på förpackningen uteblev och därmed enda anledningen att köpa det här headsetet. Anledningen till att jag ger 2 stjärnor istället för bara 1 är att ljudnivån var något högre än i Ms egna trådade. Jag avråder starkt från att köpa denna produkt utan att först testa den.
 WD My Book Essential Edition 2.0 1TB   10 år sedan
Min första externa HDD så har inget att jämföra med prestanda- och ljudnivåmässigt. Hade dock trott att den skulle vara något tystare. Bredvid stationära datorn hörs den inte, men flyttar man den till mediaspelaren i vardagsrummet där det i övrigt är tyst så hör man ett svagt surr. Det är dock inget som gjort att jag ångrar mitt köp. Den funkar kanon till det jag hade tänkt använda den till och den är riktigt snygg. Den blanka plasten är rätt så mjuk och blir väldigt lätt repig om man har HDDn liggande.
 Snyggt Ljud   10 år sedan
Beställde två förpackningar SD-kuddar en söndag och fick dem med Posten följande onsdag, vilket är väl godkänt. Fraktkostnaden på 40 kr får ses som mycket rimlig.
 TV och Hi-Fi (Nathaniel)   10 år sedan
 Hemmabio projekt 2008 -2009 (Pepsico)   11 år sedan
 Hembio (milde)   11 år sedan
 Klipsch Reference RS-52   11 år sedan
Mycket prisvärda!
 Klipsch Reference RC-62   11 år sedan
Mycket prisvärd!
 Vardagsrum (reaperunited)   11 år sedan
 Hemma hos Gubbas (Gubbas83)   11 år sedan
 Hemmabion (vardagsrum drygt 40kvm) (cbjorkman)   11 år sedan
 Hemmabio/Lägenhet (Hägglund)   11 år sedan
 Hemmabiobygge (Destroyer2000)   11 år sedan
 Mina bilder (mathiasjohnson)   11 år sedan
 Toshiba HD-E1   11 år sedan
Funkar fint. Skalar upp dvd-filmer väldigt fint.
 Call of Duty: World at War - Collector's Edition (Xbox 360)   11 år sedan
Brister på en del punkter, men ändå ett spel värt att köpa och lägga ner många timmar på. Når tyvärr inte alls upp till Call of Duty 4 dock.
 ***THE SOUND AUTHORITY*** (***Magnus***)   11 år sedan
 Meridian DSP (Dj_LTP)   11 år sedan
 Mitt vardagsrum! (Raz0r-X)   11 år sedan
 Tidigare anläggning (radiuz)   11 år sedan
 Mina bilder (MONTANA-HighEnd)   11 år sedan
 Power of nature... (mr-välljud)   11 år sedan
 Onkyo TX-SR606   11 år sedan
Funkar utan anmärkning. Tillräckligt med ingångar för att jag ska klara mig långt framöver. Det jag saknar är att kunna döpa om siganlkällorna och så hade det varit fint om fjärren varit lärbar och bakbelyst.
 Microsoft Xbox 360 E 120GB   11 år sedan
Inget att anmärka på.
 Gamla lägenheten! (Majorglenn)   11 år sedan
 uppfräshning (Northdaz)   11 år sedan
 Vår Audi A8 4.2L (AndreWerdenskrieg)   11 år sedan
 2008 - Nästan allt nytt (slimer)   11 år sedan
 Mitt TV/Media rums bygge.... (Mattias_jo1)   11 år sedan
 Hemma hos P.W (patrik w)   11 år sedan
 Home Entertainment Area !! (KingMan)   11 år sedan
 Harman Kardon HK 980   11 år sedan
Mycket bra prestanda!
 Mitt Rum På Vinden (Timpolanen)   11 år sedan
 Microsoft Xbox 360 Live Vision Camera   11 år sedan
Funkar rätt bra. Färgåtergivningen är väl dock inte dess starka sida.
 Första Lägenheten V.2 (Jovial)   11 år sedan
 Hallen!! (reaperunited)   11 år sedan
 Renovering av barnets rum (reaperunited)   11 år sedan
 TG:s filmhörna (tg)   11 år sedan
 Lägenheten (Chrno)   11 år sedan
 Gillestugebio 1.2 (hkforever)   11 år sedan
 Mitt Rum (erithiof)   11 år sedan
 Klipsch Invasion (Jungblom)   11 år sedan
 Webhallen   11 år sedan
Bra priser, bra/låga lev.kostnader, snabba leveranser.
 GameShop   11 år sedan
Snabba och relativt billiga. Dock är spelen ej plomberade när de kommer, vilket gör det svårt att avgöra om det är nya spel eller begagnade som de försöker "lurapå en". Har varit nöjd med de spel jag fått än så länge.
 Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Xbox 360)   11 år sedan
Kul spel. Inte alls så svårt att styra som man först kan tro, riktigt bra kontroll.
 Top Spin 3 (Xbox 360)   11 år sedan
Kul spel, dock är jag lite för dålig för att tycka att det är jättebra.
 Guitar Hero II (inkl. Gitarr) (Xbox 360)   11 år sedan
Mycket kul partyspel, gitarren är dock inte helt ergonomisk enligt mig.
 Guitar Hero III: Legends of Rock (Xbox 360)   11 år sedan
Mycket kul partyspel.
 Grand Theft Auto IV (Xbox 360)   11 år sedan
Otroligt spel. Absolut bästa spelet jag någonsin spelat, hittills.
 Forza Motorsport 2 - Limited Collector's Edition (Xbox 360)   11 år sedan
Mycket bra och realistiskt bilspel.
 Mass Effect (Xbox 360)   11 år sedan
Grymt bra! Otroligt beroende framkallande. Bra story, snyggt. Riktigt bra spel.
 Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (Xbox 360)   11 år sedan
Riktigt bra och snyggt spel.
 Mina bilder (Nyluh)   12 år sedan
 Mkt TUNG hifi ! = väger mycket ! (AnTra)   12 år sedan
 Reference Audio   12 år sedan
Snabba och trevliga. Bra priser.
 Sonic Design Dämpkuddar för Högtalare 12-28kg 8-pack   12 år sedan
Städade upp ordentligt i basen och gjorde den mindre bumlig. Helt klart värda sitt pris.
 Borta bra men Hemma bäst (MrMarantz)   12 år sedan
 DIY - surround högtalare (IKD)   12 år sedan
 SmiskerVille (TheSmisker)   12 år sedan
 Marantz SR5001   12 år sedan
Enda jag saknar är uppkonvertering till HDMI.
 Budgetbio á la Thunderace (Thunderace)   12 år sedan
 Gamla systemet (Jungblom)   12 år sedan
 Kommentera pjay1 Grejer (pjay1)   12 år sedan
 Mitt TV/Biosystem (Flipper630)   12 år sedan
 Mitt bio bygge. Projektnamn - Ice (IceMan-FZ)   12 år sedan
 hemmabio (snake_plisken)   12 år sedan
 Min Hembio (___Ante___)   12 år sedan
 Mitt Tv-Rum (DanielPersson)   12 år sedan
 Abolsens.. (Abolsen)   12 år sedan
 Mitt gamla rum som inneboende - Black On (BoomBoxV102)   12 år sedan
 Mina bilder (dj_komodo)   12 år sedan
 Klipsch Reference RF-62   12 år sedan
Mycket ljud för pengarna! Spelar riktigt djup för att ha så pass små element. Riktigt bra tryck. Har inte lyckats spela så högt med dem så att de låter illa, bara det känns som ett bra betyg.
 Canal Digital Combo MPEG-4 HDTV   12 år sedan
Min har funkat felfritt än så länge. Inga låsningar eller annat muck. Så jag är nöjd.
 When a Stranger Calls   12 år sedan
 Blades of Glory   12 år sedan
 Härmed Förklarar Jag Er Chuck Och Larry   12 år sedan
 Shooter (2007)   12 år sedan
 På Smällen   12 år sedan
 Uppdaterat vardagsrum (JonasJansson)   12 år sedan
 Mina bilder (Gamereactor)   12 år sedan
 Mina bilder (lifter)   12 år sedan
 2.2 Stereo - Hegel, Dynaudio & BK Elec. (Flingan)   12 år sedan
 LG 42PC1R   12 år sedan
Mycket nöjd. Finfin tv. Ångrar mig inte det minsta, helt klart värd 14000.
 Dustin Home   12 år sedan
Har alltid varit snabba när jag beställt nåt, har alltid kommit fram inom 24h.
 Microsoft Xbox 360 HD DVD Player   12 år sedan
Funkat precis som jag väntade mig.
 Microsoft Xbox 360 Premium 20GB   12 år sedan
Kunde ha varit något tystare, men inget man stör sig så jättemycket på.
 Microsoft Wireless Network Adapter (Xbox 360)   12 år sedan
Har funkat bra. Är dock lite känslig vad gäller placeringen.
 Call of Duty 4: Modern Warfare (Xbox 360)   12 år sedan
Grymt bra, har inte spelat nåt bättre i år.
 Call of Duty 4: Modern Warfare - Limited Collector's Edition (Xbox 360)   12 år sedan
Grymt bra spel och riktigt fin spelbox. Kan inte ge annat än 10.
 Vardagsrummet (dPY)   12 år sedan
 Skate (Xbox 360)   12 år sedan
Bra skick på skiva, manual och fodral.
 iPhone (JacobTallberg)   12 år sedan
 Byggbilder, Hall (Leito)   12 år sedan
 Pojk/TV-rum (hamstah)   12 år sedan
 Pace DS230NV   12 år sedan
Funkar bra, lite seg bara.
 Noctua NF-S12-1200 120mm   12 år sedan
Mycket prisvärda. Tysta och flyttar mycket luft.
 IKEA   12 år sedan
Aldrig haft några problem med Ikeas produkter.
 Vardagsrum (stevenD)   12 år sedan
 Allmän Överblick(Nya bättre bilder) (DrPepper)   13 år sedan
 WWE SmackDown! vs. Raw 2007 (Xbox 360)   13 år sedan
Klart värt att köpa, hur kul som helst över Live!. Enda som stör är laddningstiderna, men det får man väl leva med.
 Hemmabio 2007 (grino)   13 år sedan
 Perspektiv! (YOU)   13 år sedan
 Samsung 40F71BX (Peed)   13 år sedan
 Det gamla huset men det är sålt!! (Blueice)   13 år sedan
 My [Edit: föredetta] Crib... (the_mort)   13 år sedan
 Familjens bio/Tv rum!!! (speedomac)   13 år sedan
 Vår bio (joakim123)   13 år sedan
 Logitech Z-640   13 år sedan
Fint system att lira musik med, basen hänger med fint till skillnad mot flertalet andra jag lyssnat på. Dynamiken är väl inte på topp, men det räcker bra ändå.
 Väggmålning - Reservoir Dogs (La_Ludd)   13 år sedan
 Canon Digital IXUS 60   13 år sedan
Mycket nöjd. Fina bilder och lättanvänd kamera. Prisvärd.
 Välkommen till Cantomania! (Jennys Canton Biograf)   13 år sedan
 Gamla systemet (Crille99)   13 år sedan
 Klipsch Reference RF-82   13 år sedan
Mycket fina högtalare, låter ju kalasbra dessutom.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.