Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos chrick
Medlem sedan: 2010-01-26
Senaste uppdatering: 2019-07-20 08:54:50
 Har 9 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 163 inlägg i forumet
 chricks forumprofil
 Galleri (9)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (4)
 Alto MAC 2.3   2 år sedan
Ett steg med ett jäkla drag i, strömstrakt
 Earthquake Sound SuperNova 15 MKVI   6 år sedan
Måste höras helt enkelt, man kan nog va döv och ändå uppleva minst 50 % av ljudet, den spelar för jäkla bra går djupt som f-n håller med föregående skribent, ner till 15Hz så att öronen svänger med, tröjan kläderna, rummet börjar redan vid 22 Hz nån ståendevåg kanske "troligtvis så" Dessutom vett jag vart man kan få dom till ett lägre pris än 23390 :- Där kan man välja andra färger än förutom pianolackad svart, finns liknade Klipsch matt svart serier, vit samt i trä med riktig trä yta inte bara någon plast imitation, vilket man också kan få den i, tydligen skall den kom med sidor av riktigt polerad natursten, som tillval också, Det måste ju bli en viss prisvariation tycker jag mellan alla dessa olika tillval men jag skulle vara tyst om detta tills han har kommit fram med några demo grejer, men detta fick jag skriva i alla fall, trevligt med massa inställningsmöjligheter också.
 Logitech Z-5500   7 år sedan
Har lyssnat på många, vid det här laget, basen som sagt visst låter den men inte bra sedan finns det ett stort glapp i registret mellan bas och det små satteliterna, dom som tycker detta är som en komplett ljudanläggning, måste ta och lyssna runt lite det är så man lär sig hur betydligt bättre ljud kan upplevas, jag bygger mina egna grejer tills dom blir som jag vill ha dom, d.v.s bra! Detta system Z-5500 låter inte bra alls! Sanningen är som den är och inte ett dugg annorlunda! Men smaken e ju som baken! Prismässigt och enkelheten med installation osv kanske några mer stjärnor, men näe, dom låter i mina öron mindre bra, klart jag kanske är för kräsen men då är det ju så, det kan vara, huvudsaken är väl att den som köper dom är nöjd, inte vad tycker! Med vänlig hälsning// Chrick
 Bosch GCM 8 SJL   8 år sedan
Liten smidig maskin, lätt använd, detta är en av det bättre maskinerna på marknaden, det finns girsågar som inte inte kan dubbelfällas d.v.s åt båda hållen, denna kan det men då kan man få problem för motor och anhålls deln kan ta i varandra dock. Men de flesta andra i denna storleksklassen kan bara giras åt ett av hållen vid dybbelgiriga snitt, men i sin helhet så tycker jag att den har dom funktioner som krävs´+ några små funktioner extra, nu skall jag säga att jag är mycket kräsen då jag servar elverktyg så ser man ganska fort vilka som är något att ha, detta är defenitivt en jätte bra maskin, som privatperson och egna små projekt hemma finns det billigare att välja. Detta är en renodlad proffsmaskin, men gillar du att fixa och dona , köp en då en pro-maskin för den gör det roligare än en B-maskin! //Alla Bosch i "blåá" sortimentet har väldigt hög klass..
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.