Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos hampestampe
Medlem sedan: 2008-03-08
Senaste uppdatering: 2016-07-28 13:55:03
 Har 105 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 692 inlägg i forumet
 hampestampes forumprofil
 Galleri (105)  Filmsamling (0)  Annonser (2)  Gästbok (2)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (105)
 Bose QuietComfort 35   2 mån sedan
Okej ljud. Ljudet via Bluetooth från Android-enhet kan vara lite risigt framförallt till musik som från början är något distad och komprimerad i grunden (exempelvis Foo fighters - Hey Johnny Park och I've Been Drinking Dirty Water, endast testat flac-filer, streamat från min Samsung Galaxy s8). Har efter att ha läst på, förstått att man i dagsläget använder AAC-Bluetooth-profil om man kör iPhone, vilket ger bättre ljudkvalitet än SBC, vilken alla Andoid-lurar som ännu inte begåvats med Android 8.0 eller senare, är förvissade till att köra. Så sannolikt är kanske inte Apple-användare lika besvikna över ljudkvaliten när det kommer till Bluetooth, som jag är. (Ser fram emot Android 8 till min Galaxy S8 under våren 2018). Kör jag istället med sladd slipper jag uppenbar och relativt obehaglig dist på bland annat dessa låtar. Via Bluetooth och firmware 1.3.4 finns två olika lägen för "noise cancelling" utöver avstängt läge. Kör jag via sladd så tycks det bara vara läget med mest "NC" som gäller. Lite synd att det inte finns möjlighet till olika lägen även med sladd. Tycker så här långt att brusreduceringen är ganska trevlig, hör ett svagt bakgrundsbrus i framförallt lite tystare partier, men det är inte allt för störande. När de körs passivt och därmed utan "EQ" presterar de medelmåttligt när jag kopplar upp dem mot min Chord Mojo - hörlursförstärkare. För ändamålet, stökig miljö och bästa möjliga ljudkvalitet i densamma, tänker jag mig att de presterar mycket bra, kanske inte finns något bättre. Behöver man bara ett par bra lurar att använda i lite mer stillsamma miljöer bör man fundera på att välja en bra lur utan brusreducerande funktion. Jämfört med min Audeze Sine i tyst hemmiljö, kommer den inte i närheten av dynamik, realism eller detaljåtergivning. Har nu även jämfört dem mot mina några år gamla AKG k540, som ligger i 1000 kronorsklassen. När jag driver K540 med min Chord Mojo hörlursförstärkare i mitt tysta hem, presterar de tveklöst bättre än än Bose-lurarna, både vad gäller dynamik och detaljer. Driver jag dem direkt från telefonen gäller det motsatta, då denna sorts lurar låter bättre om kraftresurserna är tillräckliga. Vad gäller att koppla Bose-lurarna till Chord Mojo eller telefon blir det likvärdigt resultat, och extern dac tillför inget, enligt mig. (Det är ju en aktiv lur, så den extra kraft en hörlursförstärkare lämnar blir tämligen meningslös. Får intrycket att även förbättring av att använda bra dac uteblir. Skulle gissa på att någon förstörande analog till digital och sedan åter till analog -omvandling används i Boses "EQ" och brusreduceringsprocess). Summa summarum, kanske den bästa luren du kan ha om du ska sitta på en längre flight och lyssna på musik via kabel. Om det inte är en lur för stökiga miljöer du främst är på jakt efter, överväg något annat.
 Nästa steg... (Nuvarande anläggning) (mostling)   2 mån sedan
 SanDisk Mobile Ultra microSDXC Class 10 UHS-I 80MB/s 64GB   3 mån sedan
Köpte två sådana här kort för drygt två år sedan. Bra med begränsad livstids garanti när de håller så dålig kvalité. Det första började strula i våras, med dålig prestanda, och svårigheter vid skrivning till kort. Gick ej att formatera kortet. Nu fyra månader senare uppstår exakt samma fel även med det andra kortet. (båda har använts i mobiltelefoner). Den i sammanhanget orimligt generösa garantin, hjälper upp produktens betyg!
 Vardagsrum (Erik_N)   4 mån sedan
 2-kanals HiFi (BosnianX)   4 mån sedan
 Mitt biorum under konstruktion (JoJoJohan)   4 mån sedan
 Betydande prylar på min resa. (robert293)   5 mån sedan
 Ultimate Ears UE Megaboom   6 mån sedan
Betalade 1018:- för denna, det kan den vara värd. Uppgraderade från min gamla Creative d100 som är av motsvarande storlek men kostade bara 500:-. Denna förhållandevis lilla pjäs kan spela relativt starkt. Upplever dock ljudet ganska platt och odynamiskt, mellanregistret känns grötigt. Tycker den spelar bäst om den inte står så nära vägg eller hörn, då basen med standard-eq är ganska tung och har en tendens att dränka övriga frekvenser. Ett okej köp men inte mer, då jag bara gett styvt en tusenlapp för högtalaren.
 Vardagsrum vol 3 (Davidian100)   6 mån sedan
 Lgh bio Dark Salvation (Audiostar)   7 mån sedan
 Asus ZenBook UX305FA-FC354T   8 mån sedan
Trevlig dator på många sätt. Har dock alltid varit ganska seg "på internet". Laddar länge och får ofta timeouts för att det tar för lång tid för sidan att svara. Har aldrig lyckats ladda ner stora filer. Har i dag googlat lite för att lista ut vad detta handlar om. Datorn är utrustad med Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 trådlöst nätverkskort, vilket tycks ha ganska dåligt rykte. Nätverkskortet har även inegrerad Bluetooth i samma krets, så som många andra nätverkskort. Jag har från dag ett använt en Blutoothmus från microsoft till datorn. Datorn tappar ibland kontakten en sekund eller ett par vid användning. Andra användare som har detta nätverkskort vittnar om att wifi-prestandan blir kraftigt lidande om Blutooth används samtidigt. Själv har jag använt denna guide: https://communities.intel.com/thread/61208 för att justera ner den teoretiska prestandan, till förmån för hur kortet fungerar i verkligheten. Kortet arbetar nu endast inom lägre frekvensband och går på högre effekt med större energiförbrukning. Detta gjorde en tydlig skillnad till det positiva, vid surf och filnedladdning. Nu återstår att se om det är bra nog och om jag kan leva med detta. (För övrigt har jag en bra Router som hanterar en rad andra enheter bra och 100mbit fiber. Det är helt klart min ZenBook som står för låg prestandan här)
 Chord Electronics Mojo   11 mån sedan
Haft min Mojo i drygt ett halvår nu. Mycket smidig liten dac och hörlursförstärkare, med bra ljud och fina kraftresurser. Vid optimala förhållanden presterar den riktigt bra, när jag har haft den kopplad till min Sony Xperia Z3+, letar sig dock aldedes för mycket störningar över usb-anslutningen och ligger som ett lite prassligt brus i bakgrunden hela tiden. Kör jag telefonen i "flygplansläge" blir det betydligt bättre, men inte perfekt. Använder jag telefonens till något samtidigt som jag spelar musik så upplevs frekvent svagt "knaster" och då i synnerhet när mobil data eller wifi används men även bara om displayen är "på" och man belastar telefonens processor lite. Jag upplever det liknande när Mojon kopplas till dator, men mer sällan och endast när processorn tillfälligt belastas lite extra. Har även provat koppla Mojon korta stunder till Samsung s6 och frugans Lg g5, då har det funkat helt utan detta symtom. Min bedömning utifrån detta är att Mojon behöver en "bra" källa för att funka väl över usb. Min Sony behöver för övrigt startas om varje gång jag ska använda min Mojo, vilket jag ser mer som ett problem som beror på min telefon... men det är ändå ganska drygt... Har provat den som dac även i min stereoanläggning och kört usb från min Auralic Aries under några veckor när min vanliga dac var på hårdvaru-uppgradering. Funkade hur bra som helst. Sammanvägd bedömning är att det är en mycket bra och smidig dac som ställer relativt höga krav på signalen från källan, då dess usb inte är galvaniskt isolerad. Ska släppas en intressant modul till Mojo i mars 2017, som heter Chord Poly. Den har samma format som Mojon, fast ungefär halva bredden. Ska gå att "smäcka på" direkt på Mojo och då är det plötsligt en komplett mediaspelare, som även kan spela från lokal server i form av det micro sd-kort som ska kunna tryckas i modulen.
 2017 (Degpojken)   11 mån sedan
 Elac/Marantz V2.0 (chamberlain)   1 år sedan
 Musik/Datorrummet (Morot)   1 år sedan
 Ultimate Ears SuperFi 5 Pro   1 år sedan
Man får vad man betalar för. ganska högt pris= ganska bra ljud. *Bra ljudisolation (26 -dB) *Väldigt lättdrivna
 Mina bilder (Adamisen)   1 år sedan
 Logitech Squeezebox Duet   2 år sedan
Mycket bra funktionalitet, finfin produkt
 Auralic Aries   2 år sedan
Denna produkt är ljudkvalitetsmässigt en klar 10-poängare. Den låter förträffligt tillsammans med en bra dac. Den kan spela såväl PCM upp till 32 bitar 384 kHz och DSD upp till DSD256. Efter firmwareuppdateringen till 2.1 har den fått ytterligare ett lyft och den låter nu mer luftigt än tidigare, vart ända detalj kommer fram. Något jag är mindre nöjd med är att produkten är kompatibiliteten med router. Jag fick byta ut min gamla Zyxel och köpte en av de av Auralic rekomenderade Netgear R6300 istället. Inte heller efter detta fick jag till någon bra anslutning utan enheten ramlade bort och hittades inte genom kontrollappen. Jag har fått experimentera och testa olika wifi-kanaler på 5g-bandet för att till sist få det att funka skapligt. Vid vissa av kanalvalen hittar inte min Aries något wifi alls, av någon märklig anledning. Stabiliteten är fortfarande inte 100% efter uppgradering till fw 2.1. Vid ett par tillfällen "stannar /fryser displayen", kontrollappen hittar inte enheten, paly/pause funkar inte on/off har dock funkat. Någon gång har jag bara väntat i kanske 10 minuter och sen har det bara börjat fungera igen och någon annan gång har jag startat om den och då har den blivit som vanligt igen direkt efter omstart. Det händer någon gång i veckan, framförallt i början av låtar precis när man startar upp en lyssningssession att det kan bli ett par "drop-outs" ibland 10 sekunder. Auralic har inte lyckats hålla sin tidsplan och släppa utlovad kontrollapp till Android vilket gjort att jag blivit tvungen att köpa en Ipad. Finns andra programvaror för att kontrollera enheten som till exempel Linns Kinsky som jag använder när jag navigerar i mitt "bibliotek" men för avancerade inställningar behövs Auralics egna app. Appen är nu ytterligare försenad då den inte kunnat hålla heller nästa releasedatum som blev framskjutet till januari 2015. Detta har kommunicerats väldigt dåligt från Auralic då de inte annonserat förseningarna för än de varit ett faktum. Intrycket just nu är att enheten är lite småbuggig då ovan beskrivna problem finns men inte är väldigt frekventa. Jag har förstått att det trots allt är ganska bra fart på utvecklingen av mjukvaran och jag ser fram mot en stabil produkt framöver, men det är inte riktigt så i dag. Jag är trots detta nöjd med mitt köp, då den för det mesta fungerar och levererar av högsta kvalitet. Nu har så äntligen Lightning DS kommit till Android långt över halvåret försenat. Återstår att se hur bra det fungerar. Jag har sedan jag uppdaterat till mjuvaruversion 2.5 haft mycket bra stabilitet. Helt ofattbart att det är möjligt att kommunicera så dåligt med sina kunder som Auralic gjort kring mjukvarusläppet. Det har varit försening på försening som inte kommenterats för än efter de varit ett faktum. I dagsläget är mitt förtroende för Auralic lågt samtidigt som jag tycker de har helt fantastiska produkter. Först idag när de ändå släppt Lightning DS för Android och har en stabil firmware till Aries kan jag rekommendera produkten.
 Sony Xperia Z3+ E6553   2 år sedan
Mycket trevlig telefon. Väldigt praktiskt att slippa luckan för usb-anslutningen då den nu är vattenskyddad i sig och tål vatten. Dock ett allvarligt problem med värmeutveckling när kameran används. Ingen stor grej hemma i Sverige kanske. Nu är jag på semester och vill ta bilder i 38°C och strålande solsken. Det har inneburit att det går att ta 3 bilder innan kamera-appen varnar för överhettning och stänger ner kameran några sekunder senare. Jag gillar verkligen telefonen samtidigt som jag är mycket fundersam och bekymrad över att kameran är näst intill oanvändbar i hett väder. Jag hade gett dubbelt så högt betyg om den fungerat som förväntat även under mer extrema väderförhållanden.
 Logitech Squeezebox Touch   2 år sedan
Lysande produkt. Logitech var helt klart före sin tid...
 Projekt YOLO (CantonLover)   2 år sedan
 Red Album (Glidtassen)   2 år sedan
 Vardagsrum (Spatula)   3 år sedan
 misc (slamse)   3 år sedan
 Harmony Design DA9 RCA   3 år sedan
Låter mycket bra ansluten med RCA, låter ännu bättre ansluten med XLR, svårt att utröna om det är kabeln som lyfter eller om dacen helt enkelt presterar så pass mycket bättre med XLR. Den skall ju enligt många oberoende källor låta bättre när man kör den balanserat. Så det hela var förväntat. Har haft Da9 i drygt ett år nu. Det känns tryggt att ha 5 års garanti. Idag är jag helnöjd med min dac och ser det som väl investerade slantar. Uppgraderad till senaste hårdvara 2011-05 för 2k :-. Tyvärr svårt att utvärdera förbättringen då jag innan den kom tillbaks bytte till ett betydligt mer avancerat slutsteg.
 Auralic Vega   3 år sedan
Helt fantastiskt! Förutom byte av högtalare och byte av rum för anläggningen, så är den nya dacen otvivelaktigt det komponentbyte som gjort störst skillnad i mitt system. Jag tyckte jag hade en bra dac innan och jag har under de senaste månaderna jämfört den mot välbyggda dacar som Nad M51, Hegel HD-11, Hegel, HD-20, Hegel HD-25 och även klassiska Cambridge Dacmagic som kanske kan ses som en parentes i sammanhanget. Auralicen må vara den dyraste av dem alla men den är fullkomligt överlägsen. Ingen av de tidigare nämnda kommer i närheten i fråga om dynamik, "svärtan" är total. Den ger en långt mycket mer analogt intryck och förmedlar musiken på ett fantastiskt sätt mer luftigt och äkta än något jag hört tidigare. En vanlig 16/44 Flac låter helt fantastiskt och bättre än någon av de andra dacarna jag provat har presenterar de mer högupplösta filer så som 24/192. Frånsett småstrul med fjärrkontrollskonflikt med mitt försteg från Krell har jag så här långt inget att anmärka på. (IR för AES/EBU stände av försteget, vilket jag får leva med, Ipod-knappen nollställde volymen -kan kvitta då knappen inte är aktuell -jag skulle heller aldrig köpa en Ipod ändå och volymkontrollerna på Vegan låg på samma frekvens som Krellen men det var lätt fixat med ommappning av volymknapparna i menyerna.)
 Cm10 , Lyngdorf 2170 , NAD 787 : Detta ä (Rashi12)   3 år sedan
 Nuvarande setupen! (exity)   3 år sedan
 radiuz 5-kanal (radiuz)   3 år sedan
 Mina bilder (Bullen346)   3 år sedan
 XT-apartment! (saibot329)   3 år sedan
 Krell KAV-280p   3 år sedan
Ett bra försteg som matchar mitt KAV 2250 estetiskt optimalt. Använde tidigare ett Cairn Nanda som jag skulle vilja påstå var helt i klass med detta steg trots att det kostar knappt hälften så mycket. Jag tycker detta försteg brister lite i funktion i de lägre volymerna. Volymen kan justeras från 0-151, över vol 10 ligger nivåerna lagom tätt. Då jag önskar spela riktigt svagt brister det. Hade gärna haft in i alla fall 2 steg till mellan 0 och 1 och kanske ytterligare 5 stycken mellan 1 och 10. När Jag spelar på normal lyssningsvolym låter det dock riktigt bra.
 Sony Xperia Z1 Compact D5503   3 år sedan
Trevligt med en prestandalur med rimlig storlek. Mycket rappare än min gamla Samsung Galaxy S3. Betydligt bättre precision på touchen i z1 compact, om jag skall pilla in markören i ett ord för att ändra hamnar jag i stort sätt alltid rätt, Trots den mindre displayen. Kvalitetskänslan, med aluminiumramen är riktigt bra. Skärmen som sådan känns lite mer plast, detta då det tycks ligga en plastbeläggning ovanför glasytan på displayen. Detta ororar mig något då jag varit väldigt nöjd med de telefoner jag ägt under senare år som haft Gorillaglass, de har varit nästan immuna mot repor. Har svårt att tro att displayen på Z1 compact fixar detta lika galant. Detta är bara en gissning... Batteritiden är mycket bra och möjligheten att köra "stamina-mode" är funktionell, smart och batterisparande. Jag tycker det är dåligt att det inte skickas med magnetladdare som standard, för att kunna ladda utan att öppna luckor. Jag tror inte luckorna klarar normal användning under längre tid. Min pappa har en Xperia Active som började tappa luckor efter ett knappt ett år. Luckornas konstruktionsprincip på Z1 compact ser snarlika ut men man kan ju bara hoppas att de gjort ett bättre materialval på gummit nu några år senare och lärt sig av gamla misstag... Led-dioden/blixten är betydligt svagare än på Samsung Galaxy S3, så jag får se hur kameran presterar i mörker. Glove-mode är ju riktigt bra, slipper köpa specialvantar eller ta av sig dem. Touchen funkar rätt okej även med lite vattenslabb på, men fungerar inte alls under vatten, men det skall man väl inte räkna med heller... Än så länge tycker jag telefonen känns "mer rätt" för varje dag jag använder den. Mycket mer naturlig färgåtergivning på displayen än OLED-skärmen på min gamla Galaxy S3. Magnetladdare är beställd då jag är misstänksam mot luckornas konstruktionskvalitet. "Better safe than sorry. "
 Olympus µ[mju:] 1030 SW   3 år sedan
Riktigt bra byggkvalitet, en gammal trotjänare som varit utmärkt. Lite plastdetaljer börjar ramla bort nu, några år efter inköp och tuffa tag.
 Nikon Coolpix AW100   3 år sedan
Bra och tålig, svårigheter med fokus i mörka miljöer.
 Panasonic Lumix DMC-FT5   4 år sedan
Bra kamera för snorkling. Betydligt snabbare autofokus än vår ett år äldre Nikon Coolpix AW-100. Kameran känns rappare och andelen oskarpa bilder från snorklingsutflykterna är något färre med denna. Vår ~7 år äldre olympus 1030 SW hade en betydligt bättre djupmätare. Helhetsintrycket är dock att detta är den bästa snorklingskamera vi ägt. Behöver du en kamera för avancerad snorkling är detta ett bra val, är syftet ett annat finns det nog många andra modeller som är värda att titta på. +bra bildkvalitet under vatten +bra vattentålighet -13 m +bra batteritid och tydlig indikator så man vet hur mycket batteri som är kvar. -som de flesta kameror har även denna märkesspecifik USB-kontakt för anslutning till kameran(, så det är inte bara att ta en kabel i högen). -Väl hårda krav för att garantin för vattentäthet ska gälla, bland annat skall gummilister bytas av auktoriserad verkstad varje år. -i dunkelt ljus /mörker blir symbolerna på knapparna omöjliga att tyda, då displayen är på eftersom de saknar belysning och displayen är ljusstark. Dock lär man sig hantera detta. - Den så kallade djupmätaren är mycket grov och alldeles för otydlig. Ute i displayens högerkant visas en lång utdragen pil där det framgår att bilden är tagen på ett djup mellan pilens början och slut, vilket innebär ett intervall på några meter. Skalan är dessutom bara graderad med 0 i ena änden och 16 i andra. Djupmätaren kalibreras vid ytan innan man går under vatten, trots detta väldigt oexakt. -Kameran kunde inte hitta mitt wi-fi när det var ställt på kanal 13, (vilket väl handlar om att produkten är anpassad för även Amerikansk marknad där det inte är tillåtet att sända på denna kanal. Tror detsamma gäller alla kanaler över 11. Bra att veta om man inte lyckas få till nätverket...). -Det blir ganska många knapptryckningar för att få igång Android-appen, ansluta den till kameran och ganska ofta tuggar det på för att sedan hänga sig helt. Dock trevlig finess när det fungerar.
 Hifi och Boende (falkn)   4 år sedan
 CinematiX v. 2.0 (Mille2000)   4 år sedan
 Komplett.se   4 år sedan
Smidig problemfri leverans.
 LG 47LA690V   4 år sedan
Bra prisvärd smart-TV i stilig slimmad design. Dual-core processor och den fiffiga "magic remote" kontrollen.
 Lägenhet 3.0 :D (Candy store)   4 år sedan
 Biorum (lanken)   4 år sedan
 Musik- och biorum (d00m)   4 år sedan
 2-kanal (Ageve)   4 år sedan
 Det gamla systemet II (TFagerlund)   4 år sedan
 Fujitsu Lifebook NH532 (VFY:NH532MX7A2SE)   5 år sedan
Hårdvara med hög prestanda till ett lågt pris. Det jag kan känna är en liten nackdel är att skärmens färgåtergivning, betraktningsvinkel och svärta inte är av toppklass. Med tanke på priset så är det i det hela taget ett riktigt kap. (inköpt december 2012 för 5790:-)
 Dali Soundsystem (Brickstedt)   5 år sedan
 Musikvägen (Fgtryt)   5 år sedan
 Biorummet (DRDHsOSF)   5 år sedan
 Mina bilder (sgbuller)   5 år sedan
 föra hifirummet (Morbror_Liten)   5 år sedan
 Google Nexus 7 16GB   5 år sedan
Bra smidig. Ett litet märke / kanstött i silverramen, som jag inte orkar reklamera för. Något konstigt att det kan gått igenom kvalitetskontrollen kan jag tycka.
 Halebop   5 år sedan
Bra butik
 Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB   5 år sedan
Bra telefon.
 Bazula   5 år sedan
bra
 Ambiance dedikerte HIFI. (Ambiance)   5 år sedan
 Hemma hos! (Lassepasse)   5 år sedan
 Panasonic SA-AK40   5 år sedan
Lika dåligt ljud som man kan förvänta sig av en 15 år gammal kompaktanläggning. cd-växlaren låter skräpigt när den byter skiva, och har dessutom gått sönder för länge sedan...
 B&W 802 Diamond   5 år sedan
Riktigt bra. Stort lyft från mina gamla B&W XT4:or men så är det ju några prisklasser upp oxå... Nu känner jag mig färdig med uppgradering av högtalare. Definitivt sista femdublingen av budget.
 Lägenheten (softishman)   5 år sedan
 Mi casa, su casa (tiger99)   5 år sedan
 Vart ljudet kommer ifrån.. (FREDSTAh)   5 år sedan
 Bowers & Wilkins 803 Diamond ([NaD]Jonka)   5 år sedan
 Mcintosh Labs, A Tradition of Excellence (waxman)   6 år sedan
 Tara Labs Missing Link   6 år sedan
Visst blir det bättre än de medföljande byglarna.
 SilenX iXtrema Pro IXP-34-08 60mm   6 år sedan
Köpte 2 då jag var lite osäker på kapaciteten. Driver den med en beggad 9V DC-adapter som jag köpte för en tjuga. Fläkten går väldigt tyst och svalkar elektroniken jag har i stereobänken. Specad till 8db på 1m avstånd och jag kör den på lägre hastighet så den går ju ytterligare något tystare. Den ena var tyvärr trasig och startade inte alls. Reklamerade denna. Kommer dock att läggas direkt på "reservdelslagret" efter att jag funktionstestat den.
 Webbshoppen.se   6 år sedan
Något lång leveranstid då de inte tycks ha allt på eget lager.
 Krell KAV-2250   6 år sedan
Får väl som vanligt cirka det man betalar för, det vill säga -ganska mycket... 20 000:- beggat känns okej när nypriset är 54 000:-
 Logitech Squeezebox Classic   7 år sedan
bra teknik inte högsta klass på strömförsörjning och intern da-omvandling. Kräver därför externa enheter i "finljudsanläggningar".
 Logitech Harmony One   7 år sedan
bra, men bökig och ogenomtänkt programvara för att programmera kontrollen.
 Nordost SPM 2XLR - 2XLR 0,6m   8 år sedan
En legendarisk signalkabel som levereras i en välarbetad trälåda. Kablen låter bra. Hur bra??? Ja en dyr kabel ska väl låta bra? Prisvärd vet jag inte... Men priset har ju droppat fån en bit över 13k till knappt 8 så den är ju prisvärdare än förr iaf...
 Nirvanasamlingen (CuFk)   8 år sedan
 Monster EU HT 800   8 år sedan
Bra säkerhet med fin garanti.
 QED Reference X-Tube XT400   8 år sedan
En fin bra högtalarkabel. Känner att framförallt diskanten fått lägre distortion framförallt när man spelar med hög ljudvolym.
 Cairn Nanda North Face   8 år sedan
Låter mycket bra. Användarvänligheten drar ner ett par snäpp i betyget, En knapp på fjärren för att välja mellan de 7 linjeingångarna, blir många tryck. Trots allt är det ju ljudet som är det viktiga och det är riktigt bra!
 NAD T562   8 år sedan
Bra DVD men har många år på nacken nu, kan väl inte mäta sig med en modern DVD i prisklassen direkt. Utmärkt som drivverk till min Dac.
 Panasonic Viera TH-37PX70   8 år sedan
En riktigt bra TV till ett ännu bättre pris! Jag tycker plasma äger, vi behövde en "liten", då utrymmet är begränsat. Då finns det inget annat att välja om man inte väljer en lcd då...
 NAD C 372   8 år sedan
Mycket kraft, fylligt och neutralt ljud, bra ljud för pengarna.
 DALI Concept 6   8 år sedan
En billig och ganska välljudande högtalare.
 NAD C 350   8 år sedan
1500:- för denna begagnad känns som ett elt rimligt pris. Känns som man fått mycket valuta för sina pengar.
 Ljudstudion.se   8 år sedan
Allt gick smidigt och smärtfritt, inget att anmärka på.
 PSB Alpha B1   8 år sedan
En billig högtalare som låter bra, duger utmärkt som datorhögtalare i kombination med min nad C350 stärkare.
 Dell Inspiron 6400 N01646 - 1,6GHz DC 1GB 120GB DVD±RW 15"   8 år sedan
Helt ok. Tyst och fin, även när fläktarna går. Något instabil blutooth. Dells installation tog jag bort med en gång för det var så mycket skräp inlagt så den hängde ju sig det första man startade upp den.
 SanDisk USB Cruzer Micro U3 8GB   8 år sedan
Billig bra, ganska stort.
 Icy Box IB-351U   8 år sedan
Har en maxbegränsning för HD på 250 GB. Laddad med 200 GB från Seagate.
 Revoltec Alu Book 2 3.5" IDE to USB 2.0   8 år sedan
En gammal trotjänare som varit bra. Lådan är laddad med en Maxtor på 300 GB.
 WD Passport II 160GB   8 år sedan
Smidig och bra.
 Computer Care   8 år sedan
Hade beställt en home edition, men det fanns inte så de kontaktade mig och frågade om det gick bra med en office istället, för samma pris. Den är ju ett par hundra dyrare annars... Så det var ju bra...
 WD My Book Office Edition 1TB   8 år sedan
Går tyst och fint. Hade först problem med stora filer som jag skulle lägga över. Sa att disken var full fast det var över 800 Gb ledigt. Problemet kunde lösas genom att man bytte filstruktur från FAT32 till NTFS.
 Hi-Fi Klubben   9 år sedan
Mycket trevlig och kunnig personal.
 B&W XT4   9 år sedan
Mycket bra ljud. Snygga, på bekostnad av att de är tungdrivna. Lättplacerad
 Modzone   9 år sedan
Bra att kunna köpa moddat direkt så man slipper pill.
 Nintendo Wii   9 år sedan
Ganska tråkigt att spela TV-spel faktiskt... :-I
 Mina bilder (MONTANA-HighEnd)   9 år sedan
 HIGH END (Granaten)   9 år sedan
 Dustin Home   9 år sedan
Dustin känns alltid pålitliga.
 Sony Ericsson C902   9 år sedan
Finfin telefon på de flesta visen, är dock rejält besviken på kamerans prestationer under svaga ljusförhållanden. Jag hade förväntat mig att photo-flashen skulle vara snudd på likvärdig xeonblixten i upplysningsförmåga, så var inte fallet. Ett klart nerköp vad det gäller kamera, jämfört med min gamla k800 som tog betydligt bättre bilder i dunkel belysning. Bilderna får dessutom en klart gulaktig ton när jag använder blixten. Blixtegenskaperna kan snarare jämföras med de som fanns på k750.
 vardagsrummet (miper)   9 år sedan
 Garderobus á la Roxbury (Rasmus Lindström)   9 år sedan
 CDON   9 år sedan
bra butik, endast web-kundtjänst.
 iriver T60 2GB   9 år sedan
Bra, extremt prisvärd spelare, dock med ruggigt dåliga orginallurar, byt dem och det blir kanon.
 iriver iFP-799 1GB   9 år sedan
Bra spelare, att kalla det ogg-vorbisstöd är dock snudd på lögn då det blir file-error när bit-raten går för lågt. Det är alltså mp3 elller wma som gäller, med denna.
 NAD C 542   9 år sedan
bra ljud, till en okej penning. Hittar spåren på skivan väldigt fort.
 B&W PV1   9 år sedan
Var deffekt när jag fick den, aldrig kul... =(
Prisjakt © 2000 - 2018 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.