Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos jn82
Medlem sedan: 2009-01-19
Senaste uppdatering: 2020-11-22 20:27:41
 Har 6 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 1632 inlägg i forumet
 jn82s forumprofil
 Galleri (6)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (7)
 Buildor.se   1 år sedan
Helt felaktiga leveranstider, räkna inte med att få det du beställer inom den närmsta tiden, räkna inte heller med att de berätta det för dig utan att du behöver jag efter kundtjänst.
 Denon AVR-4520   7 år sedan
Bra ljud, trevligt med NeoX och 11-kanalers surround. Nätverksfunktionerna är katastrof, spotify crashar med jämna mellanrum. Både mobilappen och webgränssnittet är extremt slöa, nästintill oanvändbara, samt har en grafisk layout som en gammal geocities site.
 Samsung BD-F6500   7 år sedan
Värdelös skit, spelar i för sig upp skivor helt okej, men om man godkänt deras avtal för online-tjänser för att kunna använda t.ex netflix appen så visar de reklam i menyerna, och inte nog med det, deras server är ofta så långsam att man får sitta och vänta i 10-15 sekunder innan man kan klicka vidare till den app man skulle öppna. Håll er borta från samsung skit om ni vill slippa att titta på reklam för att se de filmer ni betalat för.
 Netgear Push2TV PTV3000   8 år sedan
Den är nog bra, men finns inte så mycket att använda den med. Sony - Kan inte köra Miracast och trådlöst nätverk samtidigt, dvs bara spela upp lokalt material från surfplatta/telefon Samsung - Går bara att koppla direkt till tv, ej receiver+projektor Netgear support verkar jobba på en worksaround till Samsung's buggar, men tills dess så är den här tyvärr helt värdelös för mig
 Samsung 900X3C-A01SE   8 år sedan
+ Bra kvalitetskänsla, definitivt bättre än de flesta andra bärbara där ute. + Slimmat chassi, slipper de stora kanterna runt skärmen som t.ex ASUS Zenbook och Macbook Air lider av. + Bra batteritid + Det mesta funkar out-of-the-box i Ubuntu + Jag gillar tangentbordet + SSD disken är mSATA standard, och lätt att byta ut. - Portarna sitter tätt ihopklämda, misstänker att det kommer att vara problematiskt att koppla in saker på alla anslutningar samtidigt om man inte är noga med att välja kablar/enheter med smala kontakter. Trots att där egentligen finns en massa outnyttjad plats längs med sidorna. - Original tillbehören är dyra och svåra att få tag på. (anpassade väska, vga-adapter, extra nätverksadapter) - Bara den ena porten är USB3.0 - Kände efter ett tag ett behov att byta ut den medföljande disken, då datorn blev väldigt seg vid hård diskbelastning. Sitter numera en 256 gb corsair m4 istället.
 Kingpin Screens Vertical Wall VPM235W   10 år sedan
Passformen kunde varit bättre. Armen är för vek, böjs under vikten av projektorn (PLV-Z700, så bara ungefär 50% av specade maxvikten). Går inte att låsa fästet när projektorn är rätt injusterad, så om man inte får tyngdpunkten exakt rätt så kommer det sakta ändra sig så att man får justera om det med jämna mellanrum. (Eller om man behöver ta röra någon kontakt/strömbrytaren)
 Optoma NuForce uDAC   10 år sedan
Smidig, funkar utmärkt under Linux, allt brus och störningar som jag tidigare hade från datorns inbyggda ljudkort försvan när jag började använda uDAC'en.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.