Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos jokkohama
Medlem sedan: 2003-09-16
Senaste uppdatering: 2019-01-31 17:16:45
 Har 117 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 2 inlägg i forumet
 jokkohamas forumprofil
 Galleri (117)  Filmsamling (0)  Annonser (1)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (41)
 Carely   11 mån sedan
Jag borde ha kollat andra användares omdömen innan jag beställde från Carely och ångrar mig att jag inte gjorde så. Det är ju uppenbart att denna butik inte fungerar som den skall. Jag beställde en parfym den 25/7 2019 men har ännu inte fått varan trots att det idag är den 6/8. Det enda jag fått är en orderbekräftelse samma dag jag beställde samt ett mail om att min order ”förbereds” en vecka senare! Det måste vara fantastiskt komplicerat att förbereda en order med endast en vara i. Otroligt dåligt! Rekommenderar alla att göra Era inköp i någon annan butik även om det är några kronor dyrare.
 Taga Harmony RB-850 v2 (st)   1 år sedan
Fint ljud och gillar att de är vinklade så att man kan göra exakta justeringar.
 Audible Fidelity   3 år sedan
Superbra priser - receivern kostade 13500 kr mot 23.000 kr på Hi-Fi butiken i Sverige. Snabb service och helt OK leveranskostnad på endast 250 kr från England med DPD Courier!
 Denon AVR-X6300H   3 år sedan
Fantastisk maskin med 11 kanaler, Audessey XT32, Dolby Atmos och DTS:X bland annat!
 Ljudfokus   3 år sedan
Bra support och snabb leverans!
 Kodak EasyShare W1020   3 år sedan
Produkten var säkert high tech på sin tid runt 2008 men nu kan jag tycka att både storleken är liten och upplösningen är låg men den gör sitt jobb.
 Fyndbörsen   3 år sedan
Jag köpte min första XTZ 99 X2MT golvhögtalare någon gång under 2005 och de använder jag fortfarande för musiklyssning i vardagsrummet. Därefter har det blivit 2 st XTZ 99 W10.16 subwoofers som komplettering till biorummet och jag är supernöjd även med dem! Desvärre har jag (eller någon annan) lyckats ha sönder 3 av 6 plastfästen/hållre för fronttyget till en av mina XTZ 99 X2MT golvhögtalare så jag skickade en förfrågan till XYZ support som omgående svarade att de troligtvis hade några sådana liggandes på lagret. Efter ytterliggare ett mail och kompletterande bilder var saken avklarad och jag kan snart renovera mina högtalare trots att de är 12 år gamla! Det kallar jag utmärkt service och jag är evigt tacksam för det! Tack!
 Carpower Bass Rocker BR-25   3 år sedan
Skakar bra men de har lite väl små hål för att monteras (4-5 mm). Kunde ha varit lite större tycker jag.
 Monacor BR-25   3 år sedan
Skakar bra men de har lite väl små hål för att monteras (4-5 mm). Kunde ha varit lite större tycker jag. Se http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=341784
  Övrigt   4 år sedan
Bilderna till ljudabsorbenterna är utskrivna av Absoflex på ett polyestertyg som är delvis ljudgenomspläppligt.
 Apple iPhone 6 64GB   4 år sedan
Älskar min iPhone!
 Övriga Clapboard clock   4 år sedan
Kul grej i biorummet men den står lite ostadigt för att kunna användas som den är tänkt. Men eftersom jag bara hara den för dispaly att visa tiden så spelar det ingen roll.
 Upplyst Namnskylt   4 år sedan
NC-graverade med massiv eklist. Tillverkad i Plexiglas/Lexanplast. Adapter med 1,8m sladd medföljer. Mått ca 300x220 med eklist. Finns i 2 utförande: Hängande med fästöglor för enkel infästning i tak eller vägg. 2 kedjebitar på 0,5m/st ingår. Stående modell för bordsplacering. (tilläggspris 100:-) Ger ett trevligt ljus i rummet. Jag har valt Lysdioder istället för neonlampor då de är stötkänsliga, blir varma samt drar mer ström än lysdioder. En lysdiod har en livslängd på 100000 timmar och denna ljusskylt drar otroligt lite ström. Lysdioderna är blå, vit, röda, gula eller gröna med stor ljusspridning. Passar i baren, rummet, garaget, klubben, you name it.
 Trademax   4 år sedan
Lite skum butik. Bra priser och ständig rabatt men lagersaldot stämmer aldrig. Varor utlovas att levereras på 2-6 dagar eftersom lagret finns i Halmstad. I själva verket kom stolarna direkt via Estland eller Lettland men bra mycket senare.
 Hembiobutiken   4 år sedan
Bra kunskap om produkterna de säljer samt bra priser!
 Onkyo TX-NR1010   4 år sedan
Varmt och härligt ljud med DTS HD-MA samt Dolby Digital True HD i 7.2
 JVC DLA-X30   4 år sedan
Skarp, bra svärta och nästan ljudlös!
 Wesellcd   4 år sedan
Beställde denna röda fläkt men råkade få den blå varianten i stället. Mailade till kundtjänst som 2 dagar senare svarade att de skulle skicka en ny röd fläkt och att jag inte ens behövde skicka tillbaka den jag hade fått felaktigt! Det tycker jag självklart var en mycket bra lösning och därför förtjänar WeSellCD en 10:a av mig! Tack!
 Seagate Barracuda ST2000DM001 64MB 2TB   4 år sedan
Ja, efter ganska precis 4 år så var det dax för totalhaveri - suck! Hade denna disk in min HP Mediasmart NAS server (490EX) som tyvärr inte erbjuder RAID 5 utan endast JBOD. Trots att disken inte var systemdisken i min NAS så blev den helknäpp! Kunde inte logga på den vare sig med Remote Dekstop eller WHS Connector - fick bara en svart skärm. Som tur var kunde jag rädda nästan allt data genom att ta ut disken och sätta den i ett externt USB3 kabinett kopplat till min dator och mha ett Recoveryprogram (Recuva) kunde jag plocka ut de flesta filer men uj vilken tid det tog. Den disk som levererades med NAS:en (1TB) var oxå en Seagate och den höll inte många år den heller. De andra diskarna jag har i NAS:en har suttit bra mycket längre (Samsung SpinPoint F3 HDSJ103) och har ännu inte visat några tecken på att ge upp. Eftersom garantin bara gäller 2 år så är man rökt på att försöka få en ny på garantin. Nej, någon ny Seagate blev det inte denna gång. Har köpt mig en WD red 2 TB (för NAS) och hoppas att den kommer att hålla längre!
 Övriga LED Downlight 3w 120Lm, 45°   5 år sedan
Ställbara och dimbara med fint ljus. Avger minimalt med värme!
 Upplyst   5 år sedan
Snabba leveranser!
 Övriga RGB LED Downlights 105a, inkl. färgstyrning   5 år sedan
RGB ställbara LED som manövreras med fjärrkontroll (RF)
 Gira Gira Touchsensor 3 Plus 5knapps (2+3)   5 år sedan
Smart strömbrytare där knapparna kan programmeras att tända/släcka/dimra vad som helst som finns anslutet på bussen. Fin design och färg. Lite dyra bara!
 Övriga TX-433   5 år sedan
Har fungerat felfritt varje gång sedan inköp!
 Bosch PSR 1800 LI-2 (2x1,5Ah)   6 år sedan
Köpte precis denna maskin på kampanj från Jula för endast 999:- vilket måste anses som ett riktigt kap. Nedsatt med 800 kronor! Samma maskin finns även på t.ex. Bauhaus och Cheapy men kostar då betydligt mer. Det här är en kanonbra skruvdragare och är så vitt jag förstår, efter samtal med Bosch kundtjänst, exakt samma maskin som heter Bosch PSR 18V Li-2 (1,5 Ah) men med den enda skillnaden att PSR 1800 levereras med 2 st 1,3 Ah batterier och lite långsammare laddare och inte snabbladdaren (63 min) som medföljer PSR 18V Li-2. Medföljande laddare fulladdar ett batteri på ca. 180 min men tycker inte att det gör så mycket när man ändå får 2 st batterier med. Den här maskinen är urstark med hela 46 Nm jämfört med "vanliga" billiga skruvdragare som oftast kommer upp i 25 Nm (om det inte är proffsmodeller). Med elektronisk momentinställning som gör att maskinen tvärstannar vid uppnått moment och inte drar sönder saker och ting. Har även inbyggd belysning. Batterierna är från Bosch system "4ALL" och passar alla andra sladdlösa verktyg i samma serie. Enda nackdelen som jag kan se är att chucken bara tar 10 mm. Hade gärna sett att den klarade 13 mm eftersom den har styrkan och momentet för det. Betyget blir 9 av 10 endast av det skälet.
 Övriga Ljustråd High Voltage LEC   7 år sedan
Mycket bra ledbelysning med tillhörande aluminiumlister ger ett proffsigt intryck. Ljusstyrkan kan regleras och livslängden är mycket lång!
 Monitor Audio Bronze BRFX   7 år sedan
Fantastiskt bra för sitt pris!
 Mirage OM-C2   7 år sedan
Kan det låta bättre?
 Mirage OM-7   7 år sedan
Kan det låta bättre?
 Global Caché GC-100-12   7 år sedan
För styrning av A/V-produkter med seriell styrning som tex receiver, Bluray, projektor m.m. Även för styrning av 6st produkter med IR och 3 reläer för filmduksstyrning, TV-lift eller ridåer. Med en programvara för iPhone kan man använda sin iPhone/iPad/iTuch som fjärkontroll. Dock max 1 coonection/session vilket drar ner betyget en aning.
 Apple iPhone 4 32GB   7 år sedan
Underbar apparat som klarar nästan allt!
 Vibrations   7 år sedan
Proffsbutik med trevlig och kunnig personal.
 Oppo BDP-93   7 år sedan
Fantastisk maskin men mediaspelaren klarar inte att montera ISO-filer så vitt jag vet.
 Apple TV (2nd Generation)   7 år sedan
Funkar fint jailbreakad med XMBC och ATVFlash men klarar dessvärre inte 1080p något vidare.
 TViX HD M-6500A   8 år sedan
Är en bra spelare som tar de flesta format men som alla andra mediaspelare hänger den sig ibland och tyvärr verkar utvecklingen för denna modell ha avslutats vilket innebär att man får leva med de små brister den har.
 Samsung PS50P96FD   8 år sedan
TV:n har kanonfin bild i full HD och har aldrig krånglat det minsta.
 Panasonic PT-AE3000   8 år sedan
Mycket bra projektor och bilden är superb men saknar fler minnespositioner för fler zoom-lägen.
 Onkyo TX-SR876   8 år sedan
Saknar fler HDMI-ingångar (4 st)
 Venset TS-750   8 år sedan
The TS750 TV lift is powered by an electric motor from Bosch. The strong and rigid construction makes it possible for the lift to lift up to 100 kg. As standard the unit has: ·Internal electric endstops ·Remote control and cabinet switch for building in ·Stroke 75 cm / 100 kg ·Multi Vesa adaptor bracket ·Lid lifter
 Pioneer DV-868AVi-S   10 år sedan
Spelar multikanals SACD och DVD Audio samt skalar upp DVD till 720p eller 1080i. Topptestad och mycket snabb! Extremt välljudande!
 Pioneer VSX-AX5i   10 år sedan
7.1 Hembioförstärkare iLink (Fire Wire) till Pioneer DVD DV-868Ai med ordentliga prestande och resurser.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.