Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos m4x
Medlem sedan: 2012-09-27
Senaste uppdatering: 2020-02-16 12:27:53
 Har 0 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 66 inlägg i forumet
 m4xs forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (0)  Annonser (1)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (6)
 boozt.com   4 mån sedan
Trogen kund i många många år fram tills idag. Får inte igenom beställningen pga. "Fair use" policy = Portad/svartlistad att köpa. Jag trodde inte mina ögon innan jag gick in och läste om detta. Jag handlar mycket online, oftast väldigt många plagg åt gången och 2 storlekar av varje då jag ligger och pendlar mellan. Det resulterar i många returer men brukar behålla majoriteten av ordern, allt hänger såklart på hur nöjd jag är med passformen och hur det faktiska plagget ser ut i verkligheten. Att Boozt anser att man missbrukar returen är ett stort skämt! Jag är klar för gott med denna butik och kommer aldrig rekommendera Boozt till någon någonsin.
 Bose QuietComfort 35 II   1 år sedan
Nu har jag ägt denna hörlur i några dagar och kan summera följande: Det positiva: • Otroligt bekväma att ha på sig! Ibland tänker man inte ens att man har på sig de. • Brusreducering av världsklass, man försvinner helt från omgivningen. • Ljudet är tillräckligt bra, även med brusreduceringen på. Ljudbilden är ganska neutralt eller kanske uppfattas för många som "platt" vilket är mer en personlig smak. För mig passar det alldeles utmärkt. Men det finns hörlurar som levererar bättre (Är audiofil). • Inga som helst problem att prata i telefon via mikrofonen, klar och tydlig bild. Det negativa: • Knapparna kunde sitta på bättre platser. Det händer alltför ofta att man trycker på fel knapp beroende på vad man vill göra (pausar musiken istället för att höja volymen). • Bluetooth - Räckvidden är knappt godkänd. Så länge du har telefonen i närheten är det inga problem men rör du dig några meter bort så tappar den kontakt. • Konstruktionen känns välbyggd men är för "plastig" för denna prisklass. • Ingen stöd för aptX. Bose QuietComfort 35 II är generellt en bra produkt men tycker personligen inte den är värd sitt fulla pris. Reser du mycket är detta ett klockrent val. Vill du ha fler användningsområden så finns det bättre alternativ att titta över med tanke på vad dessa hörlurar kostar.
 Lucid Sound LS-20   2 år sedan
Köpt under rea för 199:- på elgiganten. För det priset hittar du nog inte bättre lurar! Känns inte alls plastiga utan solida och rubsta rakt igenom. Mikrofonen gör det bra av i discord enligt några jag spelat med. Musikmässigt så är de väldigt neutrala av sig och spelar fint igenom hela registret. Det finns inbyggd EQ för att förstärka basen om man laddar upp hörlurens inbyggda batteri men då tycker jag personligen att det blir för mycket bas så det är en smaksak där. Enda lilla minuset är att det är "on-ear" lurar vilket kanske inte är det optimala om man ska använda de under en längre period. Annars tycker jag att de sitter rätt så bekvämt. Full pott med tanke på priset jag betalade.
 HiFi-Punkten   2 år sedan
Köpte en Hegel H80. Fick personligt mejl att de bygger för om förstärkaren för HT bypass och skickar nästkommande dag, uppskattat då inte många gör det! Schenker ringer dagen därpå med ett paket till mig. Allt klockrent och smidigt! Här blir det flera framtida köp :-)
 Hegel H80   2 år sedan
Ni som aldrig ägt en "ordentlig" stereoförstärkare så säger jag en sak: KÖP! Jag har alltid varit nöjd med att ha en hemmabioreceiver (7-8000kr klassen) men har funderat väldigt länge på att slå till en förstärkare för enbart 2-kanal. När denna sänktes till 7990:- slog jag till och fy satan säger jag vilket nytt liv högtalarna har fått! Musiken spelar i en helt annan liga, verkligen över mina förväntningar. Kanonnöjd än så länge. Fin byggkvalité och stort + med HT bypass för att kunna kombinera hemmabio med vanlig stereo. Enda minuset är väl fjärrkontrollen som ser ut att komma från Kina för 2 dollar.
 Ljudupplevelser   3 år sedan
Som föregående recensent valde jag också att lägga min första beställning hos butiken med tanke på de fina recensionerna. Jag beställde en förstärkare på faktura, fick orderbekräftelse och sedan var det tyst. Efter flera försök till kontakt, på telefon och till sist facebook fick jag lite livstecken men det hände inte så mycket efter det heller. Jag valde att avbeställa 3 veckor senare då jag hade beställt samma produkt hos en annan butik som levererade det på en dag. Här blir det inga köp i framtiden tyvärr.
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.