Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos malerasjon
Medlem sedan: 2011-10-14
Senaste uppdatering: 2019-05-14 21:39:31
 Har 17 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 15 inlägg i forumet
 malerasjons forumprofil
 Galleri (17)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (27)
 Atohm GT 3.0   1 år sedan
Ersatte mina Focal Electra 1028 BE, och trots att de ligger i samma prisklass fullständigt utklassar dessa Electra i många områden (främst mellanregistret). Silkeslen diskant, köttigt och nyanserat mellanregister, fast och stenhård bas.. Äter all musik vilket var svårt med Focal. Grymt nöjd!
 Chord Electronics 2Qute   1 år sedan
Härlig separation, rumskänsla och åt det analoga hållet, men med ett framåtriktat och väldigt dynamiskt ljud!
 Analysis Plus Black Oval 12 2Spade - 2Spade (par) 2,4m   2 år sedan
Väldigt neutrala och ärliga kablar av hög kvalite. Bra pris från USA då det verkar vara svårt att hitta dem i EU. Provat lite blandade kablar i min rigg, men dessa ger en bra balans mellan dynamik och detaljer. Inte vassa som det blev med Wireworld och inte lika "blöta" som med Real Cable.
 Real Cable Innovation 3D-TDC 2Banana - 2Banana (par) 3m   2 år sedan
Ljudet levereras med bra dynamik och känns väldigt allround. Lite styva och ej så följsamma. Tyvärr sitter inte bananerna så bra, varken i förstärkaren eller mot kabeln då jag fått skruva dit dem flera gånger...
 KEF Ventura 4 (par)   2 år sedan
Små och smidiga med ett neutralt och rent ljud. Väldigt lättdrivna, driver mina med en Musical Fidelity v90 amp på 20wrms utan problem. Väldigt bra klipp i högtalarna trots sin storlek, det enda är väl isf att det saknas lite i de lägre frekvenserna.
 Focal Chorus OD706V   2 år sedan
Kostar en del, men erbjuder ett vibrationsdämpat fäste, vilket är skönt, då panelen i huset annars lätt kan sjunga med. Bra och alert bas, inte så djup men helt ok. Diskant och mellanregister har inte riktigt släppt ännu, de håller på att spelas in, så basen kanske blir bättre med. Men överlag ett riktigt trevligt par högtalare som erbjuder hifi utomhus!
 Atoll IN300   2 år sedan
Riktig spelmaskin! Bytte upp från Atoll IN200SE i samband med att jag gjorde ett litet kliv upp i högtalarklass (Focal Electra 1028BE) trots att jag var väldigt nöjd med hur den så pass relativt billiga IN200 spelade dem med bravur och övertygelse. Jag kände att det förmodligen fanns mer att hämta hur högtalarna! Så valet på förstärkare var inte svårt och väl hemma och inspelad så låter det väldigt trevligt nu! Basen är fastare och mer kontrollerad, diskanten är mindre vass och den ökade effekten håller järngrepp om elementen. Allt låter mer neutralt och värmen som fanns i 200an är kvar, men här finns även mer luft och finess. De dynamiska kontrasterna i musiken blottas på ett naturtroget sätt! Jag känner igen mycket av ljudet från 200an, men allt känns så mycket mer avslappnat och vuxet, men med ett jävla klipp när det ska till!:) Bra och välutrustad DAC sitter inbyggt och även om jag ser det lite onödigt så finns även en BT anslutning tillgänglig. Det som saknas är egentligen WiFi och streamingfunktioner, men då jag kör med en NUC samt Heos Link kopplat till den så har jag inget behov av en inbyggd. Men sett till ljud och utseende, ja då är den klockren!
 Denon Heos Amp   2 år sedan
Recensionen gäller HS1 versionen. Driver mina utomhushögtalare (KEF Ventura 4) med denna. Det blev ett stort lyft mot min tidigare lilla V90 Amp från Musical Fidelity, KEF:arna behövde onekligen lite mer effekt för att blomma ut. Då jag kör Heos i hela huset var det ett smidigare val än tidigare (V90 och CC) och användargränssnittet och funktionen på Heos är bra, bara man har stabil uppkoppling. Kan tyvärr bryta ibland trots det, men mer sällan än ofta. Ljudet är bra, har dessvärre bara kört mina utomhushögtalare med den, men de växte helt klart med effekten som denna sitter inne på! Kan förmodligen driva mer trögdrivna högtalare utan större problem. Den bjuder på bra spelglädje och en fast botten. Bra med alla ingångar samt utgångar (sub mm) vilket gör den väldigt flexibel och kan användas till i stort sett alla applikationer.
 Klipsch R-15M   2 år sedan
Helt OK för sitt pris. Har dem som monitorer vid datorn mestadels för spel, men även en del musiklyssning. De kan skära lite i diskanten ibland när man spelar högt. För högt går det att spela med även relativt låg effekt. De är som sagt lättdrivna och spelglada, men saknar en del detaljer i mellanregistret och den djupaste basen finns av naturliga skäl inte där. Vissa tycker dessa låter lite burkigt, men har inte riktigt uppfattat dem som burkiga vid mitt lyssnande.
 Focal Electra 1028 Be   2 år sedan
Fantastisk finish och ett stort steg upp från Aria serien, som till sitt pris både låter väldigt bra och är välbyggd, men här är det en tydlig klasskillnad! Basen går djupt och är riktigt fast och mustig! Den känns aldrig bumlig och är skapligt snärtig! Röster släpper fint från högtalarna och skapar en härlig rymd. Ljudbilden är riktigt bred och framförallt djup. Massa småsaker och detaljer jag missat innan i låtarna framträder nu på ett väldigt trovärdigt sätt. De är rätt ljusa, så matcha med lite varmare förstärkare. Dessa kommer jag sitta länge med, funkar till all musik och jag anser att de är mer allround och mer förlåtande än Aria serien, samtidigt som Electra belönar dig med ett lugn och säkerhet som inte Aria var i närheten av.
 Atoll DAC100se   3 år sedan
Välbyggd och riktigt bra tryck i musiken! Många ingångar med både USB, optisk och coax. Som med resten av Atolls produkter är det en fantastisk dynamik i musiken, väldigt mkt stampa takten faktor! Väldigt prisvärd när man kan finna dem i Tyskland för runt 3500:- Full pott!
 Atoll IN200se   3 år sedan
Fantastisk maskin! Dynamik och kraft så det räcker och blir över! RIktigt rolig att lyssna på och fick verkligen liv i mina Focal Aria 936! Satte i tillvalskortet för DAC med en coaxialingång. Blev riktigt bra, men då jag ville och behövde fler ingångar blev det även en Atoll DAC100SE. Men utan tvekan är det en bra DAC om man vill ha en inbyggd och klarar sig med en igång!
 Musical Fidelity V90-AMP   3 år sedan
Lite surr från min med, men inget som stör så mycket. Liten och smidig med ett bra ljud och skapliga resurser för sin storlek. Bra med inbyggd DAC. Kör min i uterummet tillsammans med ett par KEF Ventura 4, driver de med bra kraft och kontroll. Ljudet är klart och dynamiskt. Kör tillsammans med en Chromecast audio med optisk anslutning. Då man kan stänga av förstärkarens ljudreglage och köra den som ett slutsteg sköter man smidigt volymregleringen genom chromecasten genom mobilen.
 Focal Aria CC 900   3 år sedan
Otroligt steg upp från min gamla center, här har du väldigt tydlig dialog och bra med dynamik vid actionscener! Högtalaren är rätt smidig storlek trots dubbla 6,5" element. Jag har min placerad under tvn i tvbänken, vilket kanske inte är fullt optimalt med tanke på att den kommer rätt lågt samt sitter lite inklämt, men jag tycker ljudet är så pass tydligt och bra så den får sitta kvar då den smälter in väldigt bra i möblemanget.
 Focal Dome Flax 2.0   3 år sedan
Har dessa som bakkanaler tillsammans med Focals Aria serie. Klart och tydligt ljud med bra punch i filmerna för sin storlek och vävs ihop himla bra med resten av systemet. Till musik i stereo har jag ingen bild av hur de presterar, men i Pro logic music läget bygger de upp ett betydande omgivningsljud till det positiva. Välbyggda och väldigt smidiga att montera på väggen. Ersatte mina gamla konventionella stativhögtalare som tog betydligt mer plats, och dessa gör jobbet med bravur godkänt. Det enda negativa jag kan säga är att byggkvaliteten är lite bristande när man plockar av gallerna, då blottas en tråkig limskarv runt om högtalarens baffel... Kanske bara haft oturen med mina, men det är mindre attraktivt ut.
 Plantronics BackBeat Pro   3 år sedan
Väldigt nöjd med dessa, riktigt bra ljud, bra batteritid, bra att den kan vara ansluten till två enheter samtidigt. Helt ok räckvidd även om jag upplevt bättre på billigare lurar från Sony. Kan bli lite obekväma efter några timmar. Brusreduceringen ska jag testa på flyget om några månader, ska bli intressant och se om det funkar.
 Heco Metas XT Sub 251A   3 år sedan
Mkt välbyggd, snygg och tight! Update. Slutsteget brann upp efter drygt 2 år...
 Focal Aria 936   3 år sedan
Hade inte tänkt att byta upp mig i högtalarväg då jag var nöjd med de jag hade. Men efter provlyssning i butik så var jag såld. Härlig dynamik, stor ljudbild och luftig separation. Beställde mina från Frankrike och kom undan nästan 12000kr billigare (!). Funkar till all musik och det var ett krav jag hade då jag spelar väldigt blandat.
 Denon Heos Link   4 år sedan
Skaffade denna när den såldes ut för att ersättas med nya generationen. Då jag har en 5:a och två 1:or ville jag även ha möjligheten att spela samtidigt med min vanliga hemmabioanläggning. Funkar mycket bra och tycker ljudet är till det bättre jämfört det som kommer från min THX cert, ljudkort i HTPC:n Men åter till priset, en väldigt dyr pryl bara för att få en "accesspunkt" i Heos appen. Visst, den har ju en del utgångar och ingångar så användningsområdet är ju större än vad jag behöver, men egentligen så hade jag klarat mig med en chromecast audio enhet för 340kr istället....men nu är man låst till Heos så det är bara att bita i det sura äpplet:)
 Denon Heos 5   4 år sedan
Har denna i mitt uterum, där den gör ett riktigt bra jobb. Den spelar starkt och ljudet är detaljerat och med en riktigt bra botten, trots att det bara är en slavbas som sköter jobbet. Smidigt bärhandtag på baksidan, som borde inbjudit till att erbjuda den med batteridrift, så därför tappar den en poäng där. Dessutom skulle jag ibland vilja att den klarade att spela lite högre innan den känns bottnad. Men det är kasnke för att den ändå spelar i ett oisolerat uterum som gör att det är fysiskt omöjligt att spela högre med en så pass liten högtalare. Jag köpte min när de sålde ut denna modellen (innan lanseringen av HS2 modellerna) så priset landade på en rimligare nivå än ordinarepriset som jag tycker är i överkant.
 Denon Heos 1   4 år sedan
Helt OK ljud för sin storlek. Jag har en i köket och en på toaletten, och det blir helt OK bakrundsljud i hela huset. Parar man ihop dem i stereo lyfter de verkligen upp en nivå till. Basen är helt inte så kraftig som man kanske hade önskat, men den har trevligt toppregister. De är rätt tunga och inger verkligen ett kvalitetsintryck. Lite stökigt i Heos appen dock, där jag ibland får "spränga" gruppen med högtalare för då den tappar kontakten med spotify. Men det känns mer som en mjukvarubrist och inget som högtalaren i sig ligger bakom.
 Heco Ascada 300 BTX   4 år sedan
Vuxet ljud som fyller även stora rum med musik! Bra dynamik som påminner om Hecos övriga högtalare. Välbyggd och ger i vanlig Heco ordning ett väldigt gediget intryck. Det som drar ner betyget lite är att den medföljande fjärren är rätt riktningskänslig, man måste verkligen sikta in sig på högtalaren för att det ska fungera.
 JBL Yurbuds Leap Wireless   5 år sedan
Blev rekommenderad dessa på MediaMarkt. De skulle sitta som berget i öronen och leverera sjukt bra ljud. Ville ha ett par trådlösa då jag främst använder dem på gymmet och då jag sitter i rullstol oftast har mobilen kvar i stolen när jag hoppar över till vissa redskap. Dock är de väldigt svårt att få till att sitta bra i mina öron. Och får man väl dit dem så är det väldigt lätt att den mjuka gummiproppen viks i örat och funkar som öronproppar istället, mao man hör inget alls! Kabeln som går bakom nacken är rätt sträv och grov och fastnat lätt å kraken på en tröja vilket gör att det spänner i öronpluggarna så fort man vridet huvudet. Ljudet från kabeln fortplantas väldigt tydligt in i lurarna dessutom. Nu till ljudet. För mig som lyssnar på musik (läs hårdrock, rock etc, ingen house. RnB eller liknande skit) tycker inte att det är något märkvärdigt alls. Provade bara för att se att spela lite tyngre basmusik och visst, där gör det bra ifrån sig för bas levererar de i massor! Överföring och tillförlitlighet då? Nej tack, det är väl här det brister totalt. Så fort jag har en hand i vägen för örat eller mobilen så bryter det direkt! Det kan även räcka att du vrider huvudet en liten bit så kan det börja hacka. Om det har med svag BT signal från mobilen eller ej vågar jag inte svara på, men övrig BT utrustning jag har lider jag inte av såna problem iaf! Nu må de vara så att de passar andras öron, man gillar dunka-dunka och har telefonen bättre placerad till öronen, då kan jag ge dem godkänt, men i mitt fall, nej...
 REL Acoustics R 328   6 år sedan
Av de subbasar jag ägt innan har jag aldrig varit med om någon som integrerats så bra med musiken som denna! Helt underbar höjning av lyssningen när den spelar och det känns i bröstkorgen utan att det släpar eller blir bumligt. Kraften räcker gott till film med, men köpte den som musikförmedlade främst. Fantastisk byggkvalitet och fyller mitt 25kvm rum med högt i tak och sammanhängande med hall och kök utan problem!
 Heco Metas XT 301   8 år sedan
Som resten av Heco högtalarna så är de otroligt välbyggda för pengarna de kostar! Känns betydligt dyrare än va de är, å låter även dyrare än va de är! Köper man dessutom från tyskland så är det nästan pinsamt billigt!;) Används som bakhögtalare i hemmabioanläggningen, där de gör sitt jobb mer än väl! Klar och bred ljudbild, men bra tryck i basen trots sin storlek. Har inte så stor erfarenhet av stativare, men de känns mycket välljudande!
 Heco Celan 700   8 år sedan
GIck från Metas 500 till dessa och då jag redan var mkt nöjd med mina Metas så visste jag inte vad som väntade mig! Men jisses! Skillnaden var stoor och så otroligt spelglada och detaljerade de är! Otroligt bra pris i Tyskland med gör att dessa är vansinnigt prisvärda! Sen att de känns som att de kostar 3 ggr så mycket är ju bara en bonus! Full pott!
 Heco Metas 500   8 år sedan
Otroligt välbyggda, snygga, spelar grymt bra i mina öron. Kör mest uteslutande extremare metal, men funkar även till akustisk musik med! Drivs med en Pioneer AX3, än så länge utan bi-amp läget, men de kommer snart ske!
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.