Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 
Hemma hos ottovonkopp
Medlem sedan: 2005-07-23
Senaste uppdatering: 2017-12-21 09:59:45
 Har 8 bilder i galleriet     0 filmer i filmsamlingen    skrivit 1313 inlägg i forumet
 ottovonkopps forumprofil
 Galleri (8)  Filmsamling (0)  Annonser (0)  Gästbok (avaktiverad)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (36)
 Logitech Squeezebox Touch   2 år sedan
Finns fortfarande inget bättre system.
 Hegel H90   2 år sedan
Mycket nöjd. Kickade igång subben rejält. Klart och trevligt ljud. Enkel att använda. Bra drag för att vara 2x60 watt. Smidigt format. Får plats i de flesta TV\media-bänkar även med bananer. AirPlay tillsammans med Logitech Media Server och pluginet AirPlay Bridge funkar klockrent. Inbillar mig att det låter bättre än digitalt ut från Squeezebox Touch. Fjärren är dock lite plastig och "lätt".
 Audio Pro Link 1   2 år sedan
Tyvärr så är ljudet från den digitala utgången för dåligt för att jag skulle kunna leva med det så den returnerades. I övrigt funkar den som det är tänkt.
 Audio Pro Addon C5   2 år sedan
Suveränt ljud, enkel att installera, behövde inte ens appen, bara att trycka på wps knappen. Om du kör LMS så installera Airplay bridge så får du en Squeezebox på köpet som kan allt en vanlig Squeezebox kan.
 Rothwell In-Line Attenuators   2 år sedan
Helnöjd. Nu behöver jag inte ha volymen på subben nära noll vilket verkar ha påverkat ljudkvaliten negativt. Lite dyra kanske.
 Strong Range Extender   2 år sedan
Köpte en för att förlänga det trådlösa. Slutade med att jag stängde av WiFi:n i min Telia WiFi plus router och bara kör med en Strong 1600. Mycket stabil AP med bra täckning även på 5ghz.
 Yamaha A-S501   3 år sedan
Trevligt ljust och öppet ljud med tryck och driv i botten. Snygg att se på, bra kvalité på reglage och knappar. Bra DAC men jag tycker att DAC:n i Squeezebox Touch låter behagligare. Blir inte särskilt varm. Låter bäst med Pure Direct. Loudness-funktionen funkar fint på låga volymer och konstigt nog så låter även musik som blivit manglad i mastering-processen bättre med loudness på. Beror antagligen på att istället för att boosta bas\diskant så sänker loudnessen mellanregistret. Så istället för att bli lyssningstrött efter 10 sekunder (nyare pop\rock) så klarar man nästan hela Spotify Top 100. ;-) Update. Efter att använt den inbyggda DAC:n några veckor så tycker jag den låter bättre o bättre. Lite mer dynamik och ljup.
 Boston Acoustics A26   3 år sedan
Skönt ljud, bra pris, snygga.
 Audio Pro Addon T3   4 år sedan
Bra drag i köket nu. Perfa att ta med ut på balkongen. Hade en T9:a innan och den här låter nästan lika bra.
 Audio Pro Addon T9   4 år sedan
Tjoho! Vilket drag! Har ett par T20 som jag är väldigt nöjd med och behövde en ersättare för min Squeezebox Boom (R.I.P) till köket och det klarar T9 galant.
 Audio Pro Addon T20   5 år sedan
Full pott då jag inte har något att klaga på. Ljudet är behagligt och klart, inget som sticker ut. Basen var tunn de första timmarna men släpper rejält efter ett tag.
 Philips HTL9100   5 år sedan
Bytte ut min hemmabioanläggning mot denna och måste säga att jag är mycket nöjd. Perfekt till vardagsrummet. Klart och tydligt ljud till tv och film. Kollar jag på film så lägger jag surrarna i soffan bara. Låter kanon. Hängde upp den på väggen under tv:n. Subben står vid soffan. Nu behöver jag inte ta hänsyn till ljudet till musik, dvs behöver inte matcha frontarna och centern eller ha en stereo med bioingång utan jag får plats med en riktig stereo också. Lite dyr kanske. Musik låter ok, lite burkigt men som sagt, det får plats en riktigt stereo också.
 Audio Pro Wigo WI-160   5 år sedan
Bra bas, trevligt o öppet ljud i övrigt. Driver dem med en 2x30 watt förstärkare utan problem.
 Yamaha RX-A810   5 år sedan
Musik. Mycket bra. Nu låter mina gamla album som jag minns dem igen. T.o.m dåliga inspelningar låter bra och bra inspelningar låter ännu bättre. Mjukt och avslappnat ljud med bra tryck i hela registret. Jaha, smekmånaden är över. Till musik är den riktigt tråkig. Saknar helt tryck och driv. Film\TV. Ljudet blir lite för snällt ibland, saknar lite tryck i dialogen (kanske blir bättre med andra högtalare) samtidigt är den bra på att "jämna ut" högljudda effekter. Övrigt. Ett extra plus är att den inte är så djup. Ett minus är att det inte går att välja Adaptive DRC på\av per källa utan att gå in i en meny varje gång. Den möjligheten finns på 1010 och uppåt. EDIT: Går att komma runt med en Harmony och lite research på nätet.
 JVC EX-A10   5 år sedan
Mycket bra ljud som man inte tröttnar på. Med en liten sub fyller den rummet bra även med film o tv. Enda anmärkningen är att den tappar lite mellanregister om man drar på lite. Ställde om den till Singel Amp och kopplade i ett par Wigo 160 och det låter otroligt bra. Mycket bättre än RX-A810.
 Samsung UE50ES5505   6 år sedan
Film i HD ser bra ut. Lite grådaskig i bilden i övrigt. Plexappen är helt lysande bra.
 Hemmabyggda högtalarstativ (Ageve)   6 år sedan
 IKEA Mosjö TV-bänk   6 år sedan
Behövde en 180 cm bänk men hittade ingen så två Mosjö bänkar blev perfekt. Köpte till runda Bestå ben så blev det riktigt snyggt. Löjligt billigt var det också. Tar bort en stjärna då mittenhyllan börjat böja sig lite av tyngden från receivern. Uppdatering: Mittenhyllan har börjat hänga lite.
 Audio Pro Sub Wigo Mk II   6 år sedan
Skön bas som passar min musiksmak (70-80 tals hårdrock). Lite mjuk i karaktären så baskaggesmatter blir lite grötigt. Låter bra till film. Gillar de mjuka spikarna den står på. Lita hala bara. Ger den "Mycket bra" då jag inte har något att jämföra med direkt. Jag är nöjd iaf. Uppdatering. En Antimode och byte till RX-A810 så spelar den basskaggesmatter utan problem.
 Onkyo TX-SR608   6 år sedan
Bra även till musik. Var bara noga med Audyssey setupen. Intryck efter två års användning. Musik. Tråkigt och tröttsam ljud. Är ständigt inne och ändrar och pillar för att få till det. Film\TV. Passar inte i mitt vardagsrum, det blir lite allt eller inget. Kan tänka mig att den funkar bättre i ett dedikerat biorum.
 Sagemcom RT90-160 HD 160GB   6 år sedan
Gör sitt jobb. Strular lite ibland när man spolar i inspelade program.
 DSPeaker Anti-Mode 8033C   6 år sedan
Vet inte hur man ska göra den bättre så det blir en tia. Efter min Squeezebox så det den bästa pryl jag har.
 Boston Acoustics A25   6 år sedan
Både kul och avslappnat ljud.
 Biobygge (calymene)   7 år sedan
 Audio Pro Wigo WI-130   7 år sedan
Hängde upp dem på väggen på var sin sida om tv:n och det blev riktigt bra. Mellanregistret är tydligt, diskanten kunde vara lite mer framträdande och basen är tight. Updatering: Efter lite mer pill hit och dit låter även diskanten bra. Nästan för bra på vissa inspelningar.
 Audio Pro Wigo WI-120   8 år sedan
Kör den tillsammans med Wigo 130. Låter mycket bra.
 Mede8er MED400X   8 år sedan
Jag är nöjd. Om den kunde starta med Video Wall så hade den fått en stjärna till. Går med en moddad FW ifs.
 JVC SP-PW100   9 år sedan
Funkar fint till film. Lite bullrig till musik.
 D-Link DIR-615   9 år sedan
Löjligt bra till ett löjligt lågt pris. Streamar flac till Squeezebox och dvd iso till Boxee trådlöst utan hack.
 Samsung LE40B555   9 år sedan
Bra o billig.
 Philips HTS6510   9 år sedan
Seg att starta. Ljudet är sämre än sämst när man lyssnar på musik. Till film och tv så är den bättre än tv-högtalarna men det är knappt. Åker ut så fort som möjligt.
 Logitech Squeezebox Boom   9 år sedan
Helt fantastisk. Varje gång jag slår på den blir jag lika förvånad hur bra den låter.
 Logitech Squeezebox Classic   9 år sedan
Bästa pryl jag någonsin ägt.
 Casino Royale (2006)   9 år sedan
 Highlander   9 år sedan
 Det Femte Elementet   9 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2020 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.