Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos s.m.f
Medlem sedan: 2003-10-31
Senaste uppdatering: 2020-09-16 09:19:20
 Har 58 bilder i galleriet     213 filmer i filmsamlingen    skrivit 667 inlägg i forumet
 s.m.fs forumprofil
 Galleri (58)  Filmsamling (213)  Annonser (3)  Gästbok (8)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (270)
 Linksys WRT1900AC   5 år sedan
Inte alls så nöjd med denna. lever inte upp till hastighetsspecen i vanlig husmiljö. trådag var min cisco betydligt stabilare. Många udda val, som t.ex att har man macfiltrering så kan man inte köra gästnätverk, urkorkat.
 XTZ SUB 10.17   5 år sedan
Bra för sitt pris mycket trög start genom auto sense, alternativet är konstant påslagen. Tyvärr fungerar dessa två inte fullt ut hemma hos mig. För mig drar tyvärr fyndbörsen ner känslan av köpet än mer då deras då buy try verkar vara en pappersporodukt som dom inte är intresserade av att fullfölja.
 Fyndbörsen   5 år sedan
Har tagit upprepade kontaktförsök till att nyttja buy try vilket inte verkar vara högst på deras prioriteringslista
 Elac FS 249 BE   5 år sedan
Den bästa högtalare jag ägt och en av de bästa jag haft nöjet att lyssna på, trots att dessa "bara" kostar runt 40 000kr. Dom gör allt rätt, försöker inte ta sig an någonting den inte klarar av. Musikbilden är otroligt homogen med en dynamik som får mig att häpna varje gång. Dynamiken kräver ganska mycket kraft, men när den finns tillgänglig och om övrig utrustning har tillräckligt bra signal/brusförhållande är bakgrunden knäpptyst, elementen återger varje liten detalj med yttersta precision. Dessutom, med risk för att låta förälskad så fungerar högtalarna verkligen till all musik. Jag har kapitulerat.
 Supra Headphones Nitro   6 år sedan
Som hörlurar för ljud = 8 av 10, inget speciellt att klaga på. Men som headset för samtal, riktigt dåliga 2 av 10. Ljudet till mottagarna är fruktansvärt brusigt och lågt.
 Yamaha RX-A3030   6 år sedan
Riktigt, riktigt bra. Multikanalsljudet har en separation och detaljgrad som INGEN av konkurrenterna slår på fingrarna. Väldigt stabil och välbyggd. Andas kvalitet i klass med vad den kostar (20k). Videoväxeln är snabb, felfri och gör ett ypperligt jobb med sämre källor. När den dessutom säljs ut för nästan halva nypriset så finns det ingen anledning att tveka.
 Yamaha CX-A5000   6 år sedan
Riktigt, riktigt bra. Hade inte väntat mig en sådan förbättring från att byta upp mig från Rx-a3010 till detta försteg. Men förbättringarna är markanta på alla fronter och enorma på vissa. På musiklyssning håller den isär instrument, bakgrundsljud otroligt bra. Något som går igen på filmspåret. Helt klart är att integrationen med de fyra surrounderna är bättre, något som också gagnar ljudbubblan tillsammans med frontarna. I brist på hur det ska beskrivas.... :s Kort och gott så blir upplevelsen ruskigt bra. En djupare analys kommer efter någon ytterligare veckas speltid. Uppdatering: I min strävan efter att byta ut och uppgradera har jag riktigt svårt att hitta ett bättre alternativ i realistisk prisklass. Har hunnit testa marantz och onkyos top of the line. Den gamla Nu force och primare sp32(ej nya) och samtliga blir frånåkta, i vissa fall med råge. + Byggkvalitet Analog prestanda på hög nivå Högkvalitativ DA ESS9016 Sabre32 ultra Förbättrad Ypao rsc Spotify connect Hörbar lägre brusnivå jmf med integrerad håller sig sval(blir ej varm) - ej xlr ut på sub endast en xlr in
 Elac CC 241.2   7 år sedan
Samma höga standard som övriga Elacs produkter.
 Hifi Experience   7 år sedan
Ruskigt bra support och tillmötesgående som bara den. Högsta betyg.
 Primare A30.7   7 år sedan
Mycket trevligt slutsteg. Låter inte alls som de klassiska klass D stegen, alá B&O ice power stegen har tendens att göra.
 Epson EH-TW9200   7 år sedan
En tidigare vass projektor (EH TW9000) har blivit ännu bättre. Passar perfekt i vardagsrummet tack vare sitt stora ljusflöde, utan för omfattande kompromisser. Mår mycket bra tillsammans med Black diamond duk. Uppdatering: Kan nu utan att tveka hålla fast vid betyget 10. 3d är bättre, crosstalk och ghosting det minsta jag upplevt på NÅGON 3d projje med shutterglasögon. Kontrasten är synbart bättre, inte bara på pappret. Förmodligen stänger den ute ljuset bättre än tidigare modell. Jag vet inte hur dom gjort, men svärtan är några snäpp bättre. Kan kalibreras till absolut perfektion för den som är lagd åt det hållet. Jag är ruskigt nöjd med uppgraderingen.
 DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema   7 år sedan
Gör ett riktigt bra jobb.
 XTZ 99 W12.18 ICE   7 år sedan
Man får mycket för pengarna. Hade nog aldrig lyckats få till den som singelsub i mitt rum. Kör 2 och det blir betydligt mer homogent. Den sista förbättringen står dspeaker för.
 Pro-Ject Phono Box SE II   7 år sedan
Gör ett bra jobb i förhållande till priset.
 HiFi-Punkten   7 år sedan
snabba, trevliga, tillmätesgående.
 Pro-Ject RPM 5.1   7 år sedan
Jag har i "modern tid" spelat på väldigt få seriösa vinylspelare så mitt omdömme är baserat på hur nöjd jag är med spelaren utan att nödvändigtvis kunnat jämföra den mot konkurrrenter i samma prisspann. + Riktigt seriös tonarm. Välbalanserad och andas kvalitet. Läcker Stabil Känns oerhört exakt och välbyggd - Inget 45vars läge. Blir nog att skaffa en speedbox.
 Screen Innovations Black Diamond II TRF110BD 14 1.4 16:9 110" (244x137   7 år sedan
En duk som i mitt vardagsrum gör allt rätt. Ljusa väggar, fönster efter långsidan, vitt tak. Hopplöst fall kan man tro? Inte alls, bilden blir grymt bra, pop, kontrast, detaljer på mikro och makronivå. På kvällarna när jag sen släcker ner och mörkret lagt sig på utsidan... wow! Dess förmåga att inte sprida ljuset tillbaka är värt massor.
 Oppo BDP-105   7 år sedan
Uppgraderat från Bdp-95. För mig i det jag använder spelaren till så var uppgraderingen värd pengarna. Den känns snabbare, mer responsiv. Mindre mekaniska missljud, inget fläktljud. Mediahanteringen är mycket bättre. Netflix är inte nödvändigt men fungerar riktigt bra. Sist men inte minst så är ljudkvaliteten precis som innan fantastiskt bra.
 DIY 2st CSS SDX12 Subwoofers! (MattiasBGD)   7 år sedan
 Ljudfokus   9 år sedan
Snabb leverans, bra kontakt.
 Audio Pro Avanti A.90   9 år sedan
Väldigt homogena, snygga och prisvärda. Passar ypperligt till allt.
 The Prestige   9 år sedan
 X-Men - Quadrilogy   9 år sedan
 Watchmen (UK)   9 år sedan
 Sin City   9 år sedan
 Quantum of Solace   9 år sedan
 Robin Hood (2010) - Director's Cut   9 år sedan
 Pulp Fiction   9 år sedan
 Män Som Hatar Kvinnor   9 år sedan
 Sherlock Holmes: A Game of Shadows   9 år sedan
 Mästerkatten   9 år sedan
Bitvis riktigt rolig, men håller inte hela vägen. Såg sen svenska rösterna med barnen men det var tyvärr ingen rolig upplevelse...
 Avatar - Extended Collector's Edition   9 år sedan
Underhållande, väldigt lättsmält utan att vara negativt. Bra bild och ljud.
 Musikrummet i källaren (riand1)   9 år sedan
 The Purple Theater (akto)   9 år sedan
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   9 år sedan
 Dustin Home   9 år sedan
Bra priser, bra utbud, bra websida, MEN icke korrekt lagersaldo och kontakten från Dustin för att meddela försenad leverans var extremt långsam. Till samma order var även responsen från kundtjänst under all kritik. Nu när tiden för den nya leveransdatumet har passerat har jag ännu ingenting hör från butiken.
 Supra MET-S/B HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 10m   9 år sedan
Smidig i rör, men som påpekas här nedan så går det inte i flexslang, Men finns få tillfällen då man inte kan använda vp rörr.
 Gears of War samlingen! (soronen)   9 år sedan
 Killzone 3 - Helghast Edition (PS3)   9 år sedan
Läcker förpackning.
 Lite olika bilder på samlingen! (fittefan)   9 år sedan
 Mina bilder (Frans Jäger)   9 år sedan
 Grandview Fixed Frame Prestige Velvet 16:9 106" (235x132)   10 år sedan
Riktigt bra
 AKG K450   10 år sedan
Mycket bra för priset, här finns inget register som framhävts för att imponera på lyssnaren, dom är otroligt homogena, går djupt och spelar mycket rent. För priset är dom utan konkurrens
 Panasonic Viera TH-42PX80   11 år sedan
Bortsett från seg fjärrkontroll och lite sparsmakade inställningssmöjligheter är det en klockren tv om man inte måste ha full HD
 DLS R66   12 år sedan
Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig, var ett blindköp pga bra pris. Om något så var jag kanske lite skeptisk till dls, jag menar bilstereo fabrikat.... men jäklar. Välbyggda, väldämpade. 26kg styck. Visserligen trä imitation på faneren, men det kan jag leva med. Väldigt homogena. En snärtig bas även på låg volym. En sammanhållen ljudbild hela väggen från botten till toppen. Provlyssning rekomenderas.
 Audio Pro Avanti A.20 DC   12 år sedan
Snygg, hög kvalitet, fantastisk dialog, 100% ljudmatchning till Avantiserien.
 Sega Dreamcast   12 år sedan
Utan tvekan den bästa spelmaskinen på marknaden. Den blev otroligt bortglömd bredvid ps2 och dog en alldeles för tidig död. Även om Eu utbudet är fantastiskt så hittar du guldklimparna i japan. Utbudet på Shmups och fighters är massivt. Vga möjligheten gör att de spel som stödjer den upplösningen ser riktigt bra ut. Plocka upp och läs boken drömspel, efter det så har du också skaffat dig en dreamcast. Bara en sådan sak som att det fortfarande ges ut spel till maskinen, förvisso olicensierade, men ändå :)
 Supra X-ZAC Toslink - Toslink 1m   12 år sedan
Suverän, dessutom snygg.
 Nintendo Wii   12 år sedan
Virtual console är helt fantastiskt, design likaså, men det regelrätta wii utbudet har mycket kvar att bevisa.
 Sony PlayStation 3 (PS3) 40GB   12 år sedan
har det mesta.
 Harman Kardon HK 990   12 år sedan
Kontroll, byggkvalitet, flexibilitet, suverän i alla lägen
 Denon AVR-4308   13 år sedan
 Lite mera bio.. (IKD)   13 år sedan
 DLS RC55   13 år sedan
Helt i klass med högtalarna. Integrerar perfekt. Rösterna släpper riktigt bra. Panoreringar sker helt sömlöst mellan frontare och center.
 Sagemcom HD PVR 101-ST 250GB   13 år sedan
Egentligen en helt underbar produkt, men på tok för mycket buggar och barnsjukdomar, frysningar, skiftande ljud, etc etc. Hoppas på täta uppgraderingar så att usb och nätverk kan fås att fungera.
 Xindak FS-1 2Banana - 2Spade (par) 2,5m   13 år sedan
Väldigt bra för pengarna.
 Sony PlayStation 3 (PS3) 60GB   13 år sedan
Mycket som ryms i en och samma box. Hade det inte varit för blu ray och mediacenter funktionerna hade betyget blivit lägre. Spelutbudet lämnar fortfarande en del övrigt att önska. Men Blu ray och mediacenter passar mig perfekt
 NetOnNet   13 år sedan
Kundservice utan ett uns av tillmötesgående eller kundperspektiv.
 Centrum Q32 HD   13 år sedan
För priset finns inga invändningar. Jag är ruggigt inmponerad av vad en tv för 6000kr kan prestera med canal digitals hd tv box. Tv presterar över förväntan och klart tillfredsställande. Lite bättre respnstid hade inte skadat, framförallt märks det på hd material. Uppföljning 1 år senare, har fungerat utan problem, lite plastig och inte det sista i lyx, men MÅNGA vänner har blivit väldigt imponerade och bittert ångrat att dom lagt betydligt mer på sina tv apparater och fått sämre bild.
 Denon AVR-1908   13 år sedan
Lite krånglig innan man kommer på hur man navigerar, sen busenkel. Biampninen ger mycket bättre kontroll och för 5800kr finns absolut inget att klaga på. Bra bild, bra ljud och suveränt handhavande.
 Microsoft Xbox 360 Premium 20GB   14 år sedan
 Spelbutiken.se   14 år sedan
 Microsoft Xbox 360 Core System   14 år sedan
core med hdd + trådlösa kontroller och vga, så i princip en premium, men utan den fula kromade släden. Bortsett från det högljudda surrandet från spel som snurrar och fläkten så är den grymt bra.
 Onkyo C-733   14 år sedan
För priset ingenting. Smiskar mången dyrare dvd spelare på 2kanalsmusik.
 Onkyo A-933   14 år sedan
Liten, kraftfull, underbart ljud.
 Sanyo PLV-Z2   15 år sedan
Min första projektor. Vad ska jag säga, inte så lång erfarenhet, så för mig är detta himmelriket. Ser inte heller någon VB som flera gör.
 Nintendo Gamecube komponentkabel   16 år sedan
Ruskigt bra, men kort sladd. Lödde om min med audioquest komponentkabel.
 Supra HDMI - DVI-D Single Link 1m   16 år sedan
 Supra DAC-X 2RCA - 2RCA 1m   16 år sedan
Två par, mellan dvd och försteg samt försteg och slutsteg.
 Sony Ericsson S700i   16 år sedan
 Kenwood L-1000 M   16 år sedan
Kraftigt och välljudande dual mono steg. Sådana här kenwood produkter görs inte längre. Nu finns allt av denna kaliber under accuphase loggan.
 Kenwood L-1000 C   16 år sedan
Försteget har några år på nacken, men har inte hört någon bioreciever som är i närheten på musikåtergivning.
 Pioneer DV-868AVi   16 år sedan
Ruggigt bra dvd spelare. Fyller upp saknaden av min gammla high end spelare riktigt bra. Bilden är makalöst fin och den spelar musik bra för sitt pris. Edit(0412) har hunnit använda spelaren en längre tid nu och kan bara förstärka det positiva omdömet. Har haft hem betydligt dyrare spelare under tiden som inte har motiverat den stora prisskillnaden.
 Monsters, Inc.   16 år sedan
 Once Upon a Time in Mexico   16 år sedan
 Taking Lives   16 år sedan
 Bon Jovi: The Crush Tour (US)   16 år sedan
 Notting Hill (UK)   16 år sedan
 Rammstein: Live Aus Berlin (US)   16 år sedan
 Cast Away - Special Edition 2-Disc Set   16 år sedan
 The Mexican   16 år sedan
 Shrek   16 år sedan
 American Beauty   16 år sedan
 Taxi (1998)   16 år sedan
 Metallica: Cunning Stunts   16 år sedan
 A Night at the Roxbury   16 år sedan
 X-Men (2000)   16 år sedan
 Brainscan (UK)   16 år sedan
 The Hunted (2003) (UK)   16 år sedan
 The Big Easy   16 år sedan
 The Dentist   16 år sedan
 Duvans Vingslag   16 år sedan
 The Boondock Saints (UK)   16 år sedan
 Little Voice   16 år sedan
 Bleeder   16 år sedan
 The Ring: Ringu   16 år sedan
 Let's Talk About Sex   16 år sedan
 Hammerfall: Templar + Renegade Crusades   16 år sedan
 Farlig Förbindelse   16 år sedan
 KISS: Exposed   16 år sedan
 For Queen and Country   16 år sedan
 Hope and Glory   16 år sedan
 Natural Born Killers - Director´s Cut   16 år sedan
 Ricochet   16 år sedan
 The Perfect Storm   16 år sedan
 Friends - Season 1 (UK)   16 år sedan
 Exorcisten - Director's Cut   16 år sedan
 Rött Hav - Special Edition   16 år sedan
 Crouching Tiger Hidden Dragon   16 år sedan
 Livvakterna   16 år sedan
 Edward Scissorhands   16 år sedan
 Sjätte Sinnet   16 år sedan
 Moulin Rouge! - Collector's Edition   16 år sedan
 Road to Perdition   16 år sedan
 Daredevil - 2-Disc Special Edition   16 år sedan
 Forrest Gump - Special Collector's Edition   16 år sedan
 Jade   16 år sedan
 Det Femte Elementet   16 år sedan
 Snövit Och De Sju Dvärgarna   16 år sedan
 Skattkammarplaneten   16 år sedan
 Never Talk to Strangers   16 år sedan
 Bruce Springsteen: Live In New York City   16 år sedan
 The Tiger   16 år sedan
 The Legend of Bagger Vance   16 år sedan
 Fulltime Killer   16 år sedan
 The In-laws   16 år sedan
 Hitta Nemo - Specialutgåva   16 år sedan
 Öga För öga   16 år sedan
 Two Ninas   16 år sedan
 De Utvalda   16 år sedan
 Tube   16 år sedan
 Troja   16 år sedan
 9½ Vecka   16 år sedan
 Bichunmoo - Special Edition   16 år sedan
 Bon Jovi: Live from London   16 år sedan
 Bon Jovi: This Left Feels Right   16 år sedan
 Lejonkungen (1994) - Specialutgåva   16 år sedan
 Star Wars Trilogy   16 år sedan
 Scream 2   17 år sedan
 Scream   17 år sedan
 Spider-Man (2002)   17 år sedan
 xXx   17 år sedan
 Scream 3   17 år sedan
 För En Handfull Dollar   17 år sedan
 Ocean's Eleven   17 år sedan
 Dirty Dancing   17 år sedan
 Bad Boys II (2-Disc)   17 år sedan
 Den Siste Samurajen (2003)   17 år sedan
 Gladiator   17 år sedan
 Pulp Fiction   17 år sedan
 Fight Club - Digipack Edition   17 år sedan
 Seven (DK)   17 år sedan
 Braveheart - Special Edition (2-Disc)   17 år sedan
 Merlin   17 år sedan
 Apornas Planet 2001 - Collector's Edition   17 år sedan
 Good Will Hunting   17 år sedan
 Basic   17 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines   17 år sedan
 Donnie Brasco (UK)   17 år sedan
 Red Sonja   17 år sedan
 Conan Förgöraren   17 år sedan
 Harry Potter Och De Vises Sten   17 år sedan
 Harry Potter Och Hemligheternas Kammare   17 år sedan
 Conan Barbaren - Special Edition   17 år sedan
 Sagan Om Ringen: Härskarringen - Extended Edition   17 år sedan
 Sagan Om De Två Tornen - Extended Edition   17 år sedan
 Rambo - Special DVD Collection   17 år sedan
 The Matrix   17 år sedan
 The Haunting (1963)   17 år sedan
 Fredsmäklaren   17 år sedan
 Om En Pojke   17 år sedan
 E.T. - Special Edition   17 år sedan
 Mission: Impossible   17 år sedan
 Saving Private Ryan   17 år sedan
 Apocalypse Now Redux   17 år sedan
 The Crow (UK)   17 år sedan
 The Mask   17 år sedan
 Godzilla (1998) (UK)   17 år sedan
 Moonraker - Special Edition   17 år sedan
 Mission: Impossible II   17 år sedan
 Memento   17 år sedan
 Crying Freeman   17 år sedan
 Sleepy Hollow (1999)   17 år sedan
 Enemy at the Gates   17 år sedan
 Dog Soldiers (UK)   17 år sedan
 Halloween (1978)   17 år sedan
 Traffic   17 år sedan
 54   17 år sedan
 Tusen Tunnland   17 år sedan
 Ciderhusreglerna   17 år sedan
 The Watcher   17 år sedan
 The Gift (2000)   17 år sedan
 Chocolat (2000) - De Luxe Edition (2-Disc)   17 år sedan
 American History X   17 år sedan
 We Were Soldiers   17 år sedan
 Reservoir Dogs   17 år sedan
 The Kentucky Fried Movie   17 år sedan
 Hollow Man (UK)   17 år sedan
 Men in Black II   17 år sedan
 The Matrix: Reloaded   17 år sedan
 Hero   17 år sedan
 Grease   17 år sedan
 The Running Man   17 år sedan
 Liftaren   17 år sedan
 The Animatrix   17 år sedan
 Cop Land   17 år sedan
 Swordfish   17 år sedan
 Tomorrow Never Dies - Special Edition   17 år sedan
 Blade Runner - Director's Cut (UK)   17 år sedan
 3000 Miles to Graceland   17 år sedan
 Rock Star   17 år sedan
 Queen of the Damned   17 år sedan
 Ransom - Special Edition   17 år sedan
 Grabben I Graven Bredvid   17 år sedan
 Beck: Hämndens Pris   17 år sedan
 Beck: Mannen Utan Ansikte   17 år sedan
 Beck: Kartellen   17 år sedan
 Beck: Enslingen   17 år sedan
 Beck: Okänd Avsändare   17 år sedan
 Beck: Annonsmannen   17 år sedan
 Beck 1   17 år sedan
 Beck: Pojken I Glaskulan   17 år sedan
 Beck: Sista Vittnet   17 år sedan
 Beck: Spår I Mörker   17 år sedan
 Beck: Vita Nätter   17 år sedan
 Beck: Öga För Öga   17 år sedan
 Beck: Pensionat Pärlan   17 år sedan
 Beck: Monstret   17 år sedan
 Beck: The Money Man   17 år sedan
 Ordinary Decent Criminal   17 år sedan
 House on Haunted Hill   17 år sedan
 Rocky (1976) (UK)   17 år sedan
 Diamantfeber - Special Edition   17 år sedan
 Leva Och Låta Dö - Special Edition   17 år sedan
 I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst   17 år sedan
 Man Lever Bara Två Gånger - SE   17 år sedan
 Octopussy - Special Edition (UK)   17 år sedan
 Men in Black - Collector's Series   17 år sedan
 I Sanningens Namn   17 år sedan
 Iskallt Uppdrag - Special Edition   17 år sedan
 Tid För Hämnd   17 år sedan
 Blodröd Sol   17 år sedan
 Världen Räcker Inte Till - Special Edition   17 år sedan
 Dr. No - Special Edition   17 år sedan
 Agent 007 Ser Rött - Special Edition   17 år sedan
 Goldfinger   17 år sedan
 Åskbollen - Special Edition   17 år sedan
 Mannen Med den Gyllene Pistolen   17 år sedan
 Älskade Spion   17 år sedan
 Ur Dödlig Synvinkel - Special Edition   17 år sedan
 Levande Måltavla - Special Edition   17 år sedan
 Minority Report - Special Edition   17 år sedan
 Die Another Day - Special Edition   17 år sedan
 I Manegen Med Glenn Killing, Berns/Grand   17 år sedan
 NileCity 105.6   17 år sedan
 Flykten Från Alcatraz   17 år sedan
 En Officer Och Gentleman   17 år sedan
 Armageddon - Special Edition   17 år sedan
 Pearl Harbor (2001)   17 år sedan
 Farväl Las Vegas   17 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans Förbannelse   17 år sedan
 Taxi 3   17 år sedan
 Terminator 2: Judgment Day - Director's Cut   17 år sedan
 The Matrix: Revolutions   17 år sedan
 Split Decisions   17 år sedan
 Shaft (2000)   17 år sedan
 Projecta ProScreen Manual High Contrast 16:9 86" (190x107)   17 år sedan
Fyller sin funktion mycket bra. Inte snyggaste "kassetten" för duken och lite väl känslig för att hitta rätt "rulla upp läge" Men bilden blir mycket bra tillsammans med sanyo z2
 Canton Ergo RC-L   17 år sedan
En högtalare som gör många saker rätt, men som inte bör bedömas i sin nyprisklass(20kkr). Nu går den att hitta för under 10kkr ny och då är den ett kap.
 Sony TA-N9000ES   17 år sedan
Troligtvis ett underskattt slutsteg som gör sitt jobb ordentligt och har mycket hög flexibilitet.
 Sony TA-E9000ES   17 år sedan
Trevligt försteg som dock har några år på nacken. Prisbillig att köpa in som begagnad. Hög byggkvalitet.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.