Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos tonpaa
Medlem sedan: 2004-07-13
Senaste uppdatering: 2021-10-25 12:41:12
 Har 8 bilder i galleriet     145 filmer i filmsamlingen    skrivit 318 inlägg i forumet
 tonpaas forumprofil
 Galleri (8)  Filmsamling (145)  Annonser (0)  Gästbok (6)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (714)
 Synology DiskStation DS220j   9 timmar sedan
Grym produkt som är väldigt enkel! I med en disk på väldigt simpelt sätt och så är du igång. Full fart via nätverket och så står den stabilt i skåpet. Chassit kunde varit lite mindre plastigt, knakar till i det ibland. Lite bättre ljuddämpning i chassit hade varit önskvärt för att minska ljudet från diskar.
 Samsung WW14T654CLE (Vit)   2 mån sedan
Denna tvättmaskin fungerar mycket bra och mycket tystare än vår förra Samsung. Att den sväljer 10,5kg tvätt är perfekt för barnfamilj som våran. Perfekt med app som informerar när tvätten är klar. Add-wash är skönt om man råkar hitta ett plagg i huset som man glömt lägga i. Det andra betyget här är missvisande då han har betygsatt Mediamarkt och inte produkten som förmodligen var ett måndagsex som ej fungerade.
 Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52   2 mån sedan
En väldigt bra eltandborste när vi fick den men efter någon månad så börjar den låta illa och plasten på den rasslar. + Bra batteritid + Resefodral som man kan ladda tandborsten i + Rena tänder - Hal i handen - Skvätter en del - Byggkvalitén inte lika bra som Oral-B iO Series 8 - Känns inte lika vattentät på utseendet som Oral-B iO Series 8 - Efter ca 2 år så slutade den röra sig och slutade fungera Köp en Oral-B iO Series 8 istället!
 Oral-B iO Series 8   2 mån sedan
Riktigt nöjd med eltandborsten. + Byggkvalitén är bättre än Philips Sonicare Diamondclean 9000 + Tystare än min förra Philips Sonicare Diamondclean 9000 + Många program att välja på + Bra batteritid (dock hade Philips snäppet längre) + Skvätter inte lika mycket som Philips Sonicare Diamondclean 9000 + Bättre grepp i handen än Philips Sonicare Diamondclean 9000 + Bluetooth och app fungerade bra men används inte längre - Det går inte att ladda eltandborsten i resefodralet (med usb) som det går med Philips Sonicare Diamondclean 9000 vilket betyder att man måste man ta med laddstället och resefodralet
 Vogels VLB 200   2 mån sedan
Används till mina Elac BS 244.3. Fungerar perfekt och håller högtalaren på plats bra. Mycket bra att man kan vinkla den ganska mycket på olika sätt.
 Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC   2 mån sedan
Kvalitékabel med bra skärmning.
 Elac Discovery Z3   2 mån sedan
Vilket ljud från en så liten låda! Klart och detaljerat ljud med bra bas. Enkelt och smidig att ställa in med Wi-Fi och mobilappen. Stort plus att man kan köra både Wi-Fi och bluetooth. Perfekt för uterummet!
 Supra Classic 2.5 2x2,5mm   2 mån sedan
Bra och prisvärd högtalarkabel.
 Sony WH-1000XM3   2 mån sedan
Riktigt imponerad av dessa hörlurar! Grym noise cancelling och mycket bra ljud! Sitter väldigt bra runt öronen och blir aldrig osköna eller jobbiga. Gick fint att koppla till min PC för att spela spel med men även perfekt att använda till min Android mobiltelefon. Det jag verkligen uppskattar är att när man startar igång lurarna så ändras default ljudutgång till lurarna automatiskt i Windows och när man stänger av dem så ändras det tillbaka till den andra. Rekommenderar verkligen dessa!
 SteelSeries Arctis 7 2019 Edition   3 mån sedan
Bra gaminglurar för dem utan krav på ljudkvalitén. + Byggkvalitén (förutom volymscrollen som känns lite plastig och rörlig) + Snygg design + Skön passform och öronkåpor som ej blir jobbiga + Möjlighet att gömma micen + Bra batteritid + Bra räckvidd + Bra att man kan välja mellan bluetooth och RF - Finns ju hörlurar med bättre ljud men det förväntade jag mig - Micro-USB på en 2019 modell, kom igen nu
 Nintendo Classic Mini NES   4 mån sedan
Perfekt liten spelkonsol med bra urval av spel. Kopplat in den i hemmabioförstärkaren där den även får ström från usb-ingången. Enda nackdelen är att handkontrollen har alldeles för kort sladd, löste det med att köpa 1,8m förlängningskabel från ebay för 18kr.
 Nintendo Switch Pro Controller (Switch) (Original)   4 mån sedan
Riktigt skön handkontroll som sitter bra i handen.
 Nintendo Switch (2019)   4 mån sedan
Riktigt bra spelkonsol för både barn och vuxna. Roliga spel som man vill spela om igen efter ett tag.
 Elac BS 244.3   5 mån sedan
Riktigt grymma högtalare med stort ljud. Bra tryck i basen tack vare de stora basarna. JET diskanten ger ju såklart ett väldigt detaljerat ljud.
 SVS SoundPath Subwoofer Isolation System 4-pack   6 mån sedan
Grymt bra dämpfötter för subwoofern!
 Sonic Design Dämpkuddar för Subwoofer 28-50kg 4-pack   6 mån sedan
Bra dämpning!
 SVS SB-4000   6 mån sedan
Riktigt sjukt tryck från denna låda! Känns inte som att jag ens kommit i närheten av vad den kan klara av. Denna subwoofer kommer jag inte behöva byta ut någonsin, kanske köpa en till i framtiden.
 Elac Sub 2050   7 mån sedan
Bra tryck från denna låda! Stort plus för appstyrda inställningar, så smidigt! Används bara till film här hemma men ska tydligen vara en snabb och bra musiksub. Enda nackdelen är att den inte riktigt kan spränga på som SVS slutna subbar.
 Logitech G603   7 mån sedan
Perfekt smidig trådlös gamingmus som fungerar perfekt till spelen jag spelar. Batteritiden med vanliga batterier är ju fenomenal, fick musen i december 2020 och har inte behövt byta batterier än fast jag spelat mååånga timmar.
 nVidia Shield TV Pro 16GB (2019)   8 mån sedan
Helt klart den bästa mediaspelaren på marknaden! Snabbt och smidigt Android OS. AI-uppskalningen gör underverk.
 Supra FRHF STP Cat8 RJ45 - RJ45 1m   8 mån sedan
Bra kvalité!
 Intel NUC NUC8i7HVK (Svart)   8 mån sedan
Perfekt liten gaming-NUC! Mycket prestanda från en så liten dator och den blir inte farligt varm heller.
 SteelSeries QcK Mini   8 mån sedan
Riktigt bra musmatta!
 Microsoft Xbox Series X Wireless Controller - Carbon Black (Xbox Series X)   10 mån sedan
Grym handkontroll. Sitter perfekt i handen med bra grepp.
 Corsair Vengeance SO-DIMM DDR4 2400MHz 2x8GB (CMSX16GX4M2A2400C16)   10 mån sedan
Snabba och bra minnen. Inga problem.
 Kingston A2000 M.2 1TB   10 mån sedan
Inga problem med denna disk, installerade spel på denna disk laddar snabbt.
 Samsung 970 EVO Plus Series MZ-V7S500BW 500GB   10 mån sedan
Riktigt snabb disk som jag kör Windows på.
 Asus RT-AX82U   10 mån sedan
Denna ersatte min gamla Asus RT-N66U och skillnaden är att jag nu får min fulla internetfart i andra delen av huset med 5GHz. Tidigare fick jag endast 40% av min internetfart.
 QED Signature Audio S 2RCA - 2RCA 1m   11 mån sedan
Snygga kablar med bra kvalitékontakter!
 Asus RT-AX58U   11 mån sedan
Denna ersatte min gamla Asus RT-N66U och skillnaden är att jag nu får mycket bättre fart i andra delen av huset från var routern står så jag är nöjd med denna produkt.
 OnePlus 8T 128GB   11 mån sedan
Vilken fantastisk telefon! Oxygen OS är perfekt i mitt tycke, allt flyter på bra och känns snabbt. Snabbladdningen är larvigt snabb! Skärmen är väldigt bra och ljusstark! Batteriprocenten efter ca 50h med normalt användande hamnade på ca 20% vilken för mig är mycket väl godkänt. Utseendet är stilrent och Lunar Silver färgen är inte enkel solid silver utan lite skiftande nyans vilket jag gillar. Köpte till ett Karbon Bumper Case och vilket skal alltså, mjuk och len i handen samtidigt som den är rätt slim och snygg! Kan inte annat än rekommendera den här mobiltelefonen till alla som söker mjukvara och hårdvara i toppklassen för ett riktigt bra pris!
 LG OLED65B9S   1 år sedan
Ja vad ska man säga, bilden är riktigt bra helt enkelt! Om man jämför med min gamla LED från 2010 så är det som dag och natt haha och då menar jag speciellt på svärtan. Perfekt bild enligt mig och mina kriterier. När det ska vara svart så är det svart, detta är väldigt märkbart i filmen Gravity t.ex. Har testat spela via min HTPC och spel flyter på fint och snyggt i 1080p@120fps. Det är skönt och smidigt att navigera i menyer med hjälp av Magic Remoten där man slipper pila sig genom bokstäver när man vill skriva något. Har tidigare alltid "råkat" köpa TV-modeller som inte riktigt hållit måttet enligt mig men denna gång blev det helt perfekt. 10/10!
 Supra Sublink 1RCA - 1RCA 10m   1 år sedan
Smidig och bra kabel som fungerar som den ska.
 Microsoft Xbox One Wireless Controller V2 + Adapter Windows 10 (PC) (Original)   1 år sedan
Mycket bra och skön handkontroll. Bra räckvidd på mottagaren och bra batteritid med vanliga batterier. Aldrig stött på problem.
 Onkyo TX-RZ840   1 år sedan
Väldigt nöjd med denna hemmabioförstärkare! Tydliga menyer och enkelt att ställa in det man vill. Hade tidigare en Onkyo TX-NR809 i nästan 10år och den var jag nöjd med men med RZ840 märker jag att det har hänt en del med hemmabioförstärkarna. Ljudet känns mer detaljerat, basen mer fyllig och punchig, även vid låg volym. Man känner att det finns lite mer kraft under skalet på denna än i NR809. Mycket positivt att man kan starta Spotify i förstärkaren direkt från Spotify appen på mobilen. Designen kunde varit lite mer stilren på fronten men ändå ganska bra. Fjärrkontrollen är väldigt tråkig, lätt och plastig men inget som drar ner mitt betyg. Lite tråkigt att det inte står på displayen vilket ljudformat som spelas i film, man måste trycka på infoknappen för att få veta.
 Panasonic DP-UB820   1 år sedan
Riktigt bra uhd blu-rayspelare med allt som behövs. Plus för HDR Optimizer. Enda negativa är att fjärren är väldigt tråkig och enkel jämfört med UB900 fjärren men tycker inte det drar ner mitt betyg med tanke på vad denna spelare presterar. Perfekt att man kan flytta subtitles och dimma ner dem.
 LG OLED65B9   1 år sedan
Ja vad ska man säga, bilden är sjukt bra helt enkelt! Om man jämför med min gamla LED från 2010 så är det såklart som dag och natt haha och då menar jag att när det ska vara svart så är det svart. Detta är väldigt märkbart i filmen Gravity t.ex. Har testat spela spel med min HTPC, t.ex. Doom 2016 flyter på extremt bra i 1080p@120fps. HDR och Dolby Vision på 4K UHD skivor är mycket trevligt att titta på och det är det TVn används mest till. Navigering i menyer med hjälp av Magic Remoten är skönt där man slipper pila sig genom bokstäver när man vill skriva något. Har tidigare alltid "råkat" köpa modeller av TV som inte riktigt hållit måttet enligt mig men denna gång blev det helt perfekt. 10/10!
 Sonic Design Dämpkuddar för CD/DVD/SACD 2-5kg 5-pack   1 år sedan
Bra dämpkuddar som lyfter upp min HTPC lite från hyllan för bättre luftflöde.
 Samsung UE55C6005   1 år sedan
Bra skärpa och bra färger. Svärtan är kass bilden är grå när den ska vara svart vid mörka scener. Ganska mycket clouding här och där som stör vid mörka scener men även lite fläckar vid vit bild. Att detta är acceptabelt enligt Samsung är ett mysterium. Fördröjningar vid spel är något man märker av tydligt, speciellt i FPS spel. Knapptryckningar för menyer känns sega precis som på min förra Samsung Plasma.
 Supra UHD8K 48Gbps HDMI - HDMI 1m   1 år sedan
Bra kvalité på kabel och kontakter.
 Supra UHD8K 48Gbps HDMI - HDMI 2m   1 år sedan
Bra kvalité på kabel och kontakter.
 Supra FRHF STP Cat8 RJ45 - RJ45 2m   1 år sedan
Bra kvalité!
 Supra FRHF STP Cat8 RJ45 - RJ45 0,5m   1 år sedan
Bra kvalité!
 ASRock Vision 3D 245B   1 år sedan
Ett av mina bästa köp! Allt har fungerat på första försöket. Inga problem med 1080p mkv, blu-ray skivor, DTS-HD MA och TrueHD. Windows 10 fungerar felfritt!
 Supra FRHF STP Cat8 RJ45 - RJ45 3m   1 år sedan
Bra kvalité!
 Chord Epic Twin 2Banana - 2Banana (par) 2m   1 år sedan
Riktigt bra och snygg kabel med Chords Ohmic banankontakter.
 Supra Jentech Sky 2x2,5mm   1 år sedan
Inga konstigheter. Bra och smidig kopparkabel.
 QED Signature Audio XT 2RCA - 2RCA 1m   1 år sedan
Grym kvalité på både kabel och kontakter.
 XTZ EDGE A2-300   1 år sedan
Omedelbart efter att jag kopplade in detta slutsteg på min Onkyo TX-RZ840 för mina Elac FS 267 så upplevde jag en förbättring på bas, mellanregister och diskant. Ljudet blev mer detaljerat och kontrollerat. Mellanregistret känns inte lika tillbakadraget som innan. Basen är mer punchig. Vid hög volym känns allt så kontrollerat jämfört med innan. Även vid lägre volym så blev basen tydligare. Har tidigare haft ett Primare A33.2 slutsteg och kan säga att det inte är någon skillnad i ljudet i mina öron. Kan inte annat än rekommendera detta steg för en grym effektökning för högtalarna. Den är dessutom i perfekt storlek vilket gör att den får plats perfekt i ett sidoskåp i min tv-bänk.
 Elac FS 267   1 år sedan
Mycket snygga högtalare med stort ljud! JET 5 diskanten ger ett mycket härligt detajlerat klart ljud med grym närvarokänsla. Dessa högtalare ersatte mina förra FS 248 och spelar dessutom lika djupt (30hz) vilket är imponerande med tanke på storleken. Fin tysk kvalité rakt igenom!
 Argon SUB1 Red Edition Subwoofer 1RCA - 1RCA 10m   1 år sedan
Snygg och smidig kabel! Bra kvalité på kontakter.
 Aktuella hembion (Photek)   1 år sedan
 Sonic Design Dämpkuddar för Högtalare 4-12kg 4-pack   1 år sedan
Perfekt för centern.
 Elac CC 241.3   1 år sedan
Centerhögtalare med mycket detaljerat ljud och bra röståtergivning. Snygg är den också!
 QED Signature Audio 2RCA - 2RCA 1m   1 år sedan
Snygg kabel med bra kvalitékontakter!
 Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm   1 år sedan
Efter ca 1,5 år så är beläggningen slut, mat fastnar lätt och bränns fast. Visst har jag kanske stekt med hög värme någon gång ibland men aldrig max. En Tefal Titanium Referens Wok panna har hållt i kanske 6 år utan att beläggningen tagit skada. Blir ingen Scanpan stekpanna för mig igen.
 OnePlus 7T 128GB   1 år sedan
Är väldigt nöjd med denna mobil som ersatte min Sony XZ Premium.
 Monster Ultra HD Black Platinum 27Gbps HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 3m   1 år sedan
En snygg kvalitékabel med bra kontakter! De andra nedanför skriver att den inte klarar HDR vilket är fel, denna kabel klarar HDR utan problem. Alla HDMI-kablar som är High Speed klarar HDR.
 Apple iPhone 7 32GB   1 år sedan
+ Designen är snygg och stilren + Stabilt operativsystem + Touch-ID fungerar bra + Apple släpper uppdateringar länge + Kameran tar bra och stabila bilder - Själva mobilen är sjukt hal att hålla i om man inte har skal - Operativsystem känns långsamt samt segt med dessa animationer på menyer osv. - Appuppdateringar går långsamt jämfört med Android - Uppdatering av operativsystemet tar lång tid jämfört med Android - Kort livstid på batteriet, blir dåligt efter ett år och klarar ej kyla så bra - Begränsat operativsystem
 Onkyo TX-NR809   1 år sedan
Bästa receivern jag ägt hittills! Ljudet är behagligt och kontrollerat även i mycket hög volym. Onkyo har förbättrat designen så nu är den riktigt snygg och stilren. TX-NR809 blir knappt varm, efter en heldag med konstant filmtittande så blir den bara ljummen och dessutom är den väldigt tyst av sig. Onkyo har verkligen lyckats! Inga som helst problem med HDMI eller kanaler som slutat fungera, kan vara för att jag har haft den stående rätt luftigt.
 Monster Ultra HD Black Platinum 27Gbps HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 1,5m   1 år sedan
En snygg kvalitékabel med bra kontakter! Inte så styv som jag trodde, då tycker jag Supras kablar är mycket styvare.
 Reference Audio High Standard 2.5   1 år sedan
Enkel och bra kabel för pengarna. Inga konstigheter. Används till surroundhögtalarna.
 Asus RT-N66U   1 år sedan
Mycket bra router! Det trådlösa fick ett lyft här hemma. Enkla och bra inställningsmöjligheter. Enda nackdelen är strömknappen som tappat fjäderfunktionen så fick modifiera att den alltid är intryckt.
 Mina bilder (BikerMike)   1 år sedan
 NetOnNet   1 år sedan
Mycket bra hemsida med mycket information om produkterna. Mycket bra priser. Mycket bra frakt- och betalningsalternativ. Mycket bra kundsupport via chat. Rekommenderar starkt att handla på netonnet.
 Dustin Home   2 år sedan
Bra utbud, snabba leveranser och bra information om produkterna. Inget att klaga på.
 Scanpan CTX Stekpanna Set 2 delar (20cm,28cm)   2 år sedan
Efter ca 1,5 år så är beläggningen slut, mat fastnar lätt och bränns fast. Visst har jag kanske stekt med för hög värme någon gång ibland men aldrig max. En Tefal Titanium Referens Wok panna har hållt i kanske 6 år utan att beläggningen tagit skada. Blir ingen Scanpan stekpanna för mig igen.
 Elac Vela CC 401   2 år sedan
Helt klart ett steg upp från min förra CC 241. Framför allt klarare ljud men även lite mer tryck. De har verkligen lyckats med designen!
 Webhallen   2 år sedan
+ Bra webbsida med mycket information om produkterna + Snabba leveranser + Stort sortiment + Fysiska butiker Rekommenderar verkligen Webhallen!
 Chord Epic Jumpers 2Spade - 2Spade   2 år sedan
Bra enkla jumpers som är bättre än bläcken.
 Reference Audio   2 år sedan
Snabb leverens och bra information i mail om orderbekräftelse, leveransbekräftelse osv. Bra information och bilder på hemsidan samt enkel navigering. Bra med 30-dagars faktura! Rekommenderas!
 Supra LoRad MD06-EU/SP MK3 Switch   2 år sedan
Bra kvalité och snygg! Bra tyngd i produkten!
 Däckonline   2 år sedan
Beställde två däck 3:e juli men inga däck kom på två veckor fast det stod att din beställning levereras inom kort. Ringde support två gånger och Däckonline vidarebefodrade en statusfrågan till lagret i Tyskland men får inget svar. Ringde en tredje gång men ingen ny info gällande leverans så avbeställde och hon på däckonline supporten annullerade ordern. Kan ej rekommendera detta företag om det ska ta mer än två veckor på att få däck levererade fast det står inom kort. Däckonline får två stjärnor istället för en för att supporten gjorde vad de kunde och var trevliga.
 Elac Sensible 2Banana - 2Banana (par) 3m   2 år sedan
Snygga kablar med bra kvalité!
 Seagate Expansion Desktop Drive 8TB   2 år sedan
Fungerar som den ska.
 Supra LoRad MD06-EU/SP MK3   2 år sedan
Bra kvalité och snygg! Bra tyngd i produkten!
 nVidia Shield TV 16GB (2017) (Remote Only)   2 år sedan
Perfekt produkt för mig. Snabb och fungerar utan problem.
 Moccamaster KBG962 AO   3 år sedan
Riktigt bra kaffebryggare! Kaffet smakar bättre än av våran gamla Philipsbryggare. Snygg och stilren.
 Seagate Expansion Portable Drive 4TB   3 år sedan
Fungerar som den ska.
 Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC CS-EU CEE 7/7 - IEC C13 1,5m   3 år sedan
Bra kvalité på kabel och kontakter.
 Seagate Expansion Desktop Drive 4TB   3 år sedan
Fungerar som den ska. Inga problem!
 Seagate Expansion Desktop Drive 5TB   3 år sedan
Fungerar som den ska. Inga problem!
 Sony Xperia XZ Premium G8141   3 år sedan
Återigen en perfekt mobil för mig och mina ändamål! Den känns verkligen "Premium" i byggkvalié och känsla. Riktigt kvick i menyer och öppnar appar väldigt snabbt! Fingeravtryck blir det lätt på baksidan men tack vare oleophobic coating så försvinner de lika lätt. Köpte till ett SCSG10 Style Cover Stand skal som automatiskt tänder och släcker skärmen, äntligen Sony! Youtubeklipp i 4K ser fantastiskt ut!
 Chord Epic Twin 2Banana - 2Banana 1m   3 år sedan
Riktigt fin kvalité på kabel och bananer.
 Supra LoRad MD04-EU/SP MK3   3 år sedan
Bra kvalité och snygg! Bra tyngd i produkten!
 Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC CS-EU/A CEE 7/7 (angled) - IEC C13 1m   3 år sedan
Bra kvalité och snygg!
 Panasonic DMP-UB900   3 år sedan
Perfekt!
 Elgiganten   3 år sedan
Snabb leverans, beställde mobilen i torsdags kväll, fick den på måndagen :)
 Profigold PGA Subwoofer 1RCA - 1RCA 5m   4 år sedan
Bra subwoofer kabel med bra skärmning.
 Nintendo Classic Mini SNES   4 år sedan
Perfekt!!
 Supra LoRad MD06-EU MK3   4 år sedan
Grym! Vikten gör att det känns som kvalité!!
 Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC CS-EU/A CEE 7/7 (angled) - IEC C13 2m   4 år sedan
Bra kvalité!!
 Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC CS-EU CEE 7/7 - IEC C13 1m   4 år sedan
Bra kvalité!!
 Chord Signature Jumpers 2Spade - 2Spade (par)   4 år sedan
Bra kvalité!
 Marvel Cinematic Universe: Avengers Assembled - Limited Edition (US)   4 år sedan
Grym box!
 Ben-Hur - SteelBook (UK)   4 år sedan
 The Fifth Element (US)   4 år sedan
 Terminator Salvation - SteelBook (UK)   4 år sedan
 Primare A33.2   4 år sedan
Passar perfekt till mina Elac FS 248! Jag upplever ljudet som varmt och behagligt men med det där lilla extra som får högtalaren att låta som den ska.
 Star Wars - Episode VII: The Force Awakens (3D) - Collector's Edition   4 år sedan
 Elac WS1235   5 år sedan
Perfekt surroundhögtalare för vägg.
 Samsung PS42Q97HD   5 år sedan
Mycket nöjd med denna tv som är min första platt-tv. Blu-ray ser bra ut, helt ok skärpa och fina färger! Kopplar jag datorn med hdmi så blir det även här helt ok skärpa och bild. Svärtan kunde vart bättre.
 Audioquest Cinnamon HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 2m   5 år sedan
Kvalitékabel med bra kontakter.
 Sony Xperia Z5 Premium E6853   5 år sedan
En värdig ersättare till min förra Z2. Jag förväntar mig inte så många förändringar av Sony, mer att de fortsätter med sina stabila, bra och snygga smartphones. Jag var väldigt nöjd med min Z2 men denna är snäppet vassare. Kameran är grym, bilder i dåligt ljus är bättre och den har SNABBare autofokus. Själva telefonen är inte så mycket större än Z2 så jag anpassade mig snabbt. Ett stort plus är att man nu slipper öppna en lucka för att ladda batteriet. Batteritiden är minst lika bra som Z2 om inte lite bättre t.o.m. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta med Sony så länge de levererar smartphones i samma kvalité som Z5 Premium. Kan verkligen rekommendera Sony MDR-NC750 Noise Cancelling hörlurar till telefonen, dämpade verkligen flygplansljudet på min semester förra veckan.
 Super 8 (BD+DVD)   5 år sedan
 Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB   5 år sedan
En riktigt bra spelkonsol där spel flyter på fint, blu-rayfilmer fungerar felfritt och ser bra ut. Den är väldigt tyst också (CUH-1206A). Verkligen nöjd!
 Kingpin Screens Crown Electric Screen CES240 16:9 104" (230x129,4)   5 år sedan
Bra förstaduk!
  hifi rigg med hemmabio (Per K)   5 år sedan
 Filmsamling (Chrono)   5 år sedan
 Holodeck 2 (Gonk)   5 år sedan
 Draper room (TLA)   5 år sedan
 Vardagsrum med Filmtema Atmos 5.2.4 (MikaelJ)   5 år sedan
 Musik och filmanläggning (Blåtand)   5 år sedan
 Sony BDP-S350   5 år sedan
Min första blu-ray spelare och det är inte en dålig en. Riktigt nöjd med bilden! Dessutom är användargränsnittet smidigt och enkelt! Spelar inte mig någon roll att den saknar stöd för att koda DTS-HD Master eftersom min receiver gör jobbet.
 Star Wars - Episode VII: The Force Awakens - Lightside Limited Edition (UK)   5 år sedan
 Ant-Man (3D)   5 år sedan
 Unknown (2011)   5 år sedan
 Seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB   5 år sedan
Snygg, snabb och tyst.
 Braveheart - SteelBook (UK)   5 år sedan
 Breaking Bad - The Complete Series Deluxe Gift Set (UK)   5 år sedan
 Avatar (3D) - SteelBook (UK)   5 år sedan
 Välkomna! (Phonophilos)   5 år sedan
 American Psycho - SteelBook (UK)   5 år sedan
 QED Signature Subwoofer 1RCA - 1RCA 3m   5 år sedan
Riktigt snygg och bra kabel med kvalité på kontakterna!
 Canon Digital IXUS 100 IS   5 år sedan
Bra och skarpa foton!
 Sin City - The Ultimate Killer Edition (UK)   5 år sedan
 Guardians of the Galaxy (3D)   5 år sedan
 Thor: The Dark World (3D)   5 år sedan
 Sony STM10   5 år sedan
Gör sitt jobb! Kan spela in högre ljud utan att det sprakar.
 Sony MDR-NC750   5 år sedan
Riktigt bra! Klart ljud och perfekt bas för min smak. Noise Cancelling funktionen fungerar över förväntan, speciellt på flygplan där man kan lyssna på musik utan att störas av flygplansoljudet.
 Sony MDR-NC31EM   5 år sedan
Mycket nöjd med dessa prisvärda hörlurar. Dämpar mycket oljud/brus från omgivningen vilket gör att man slipper höja musiken till nästan max. Bra bas och detaljrikt ljud! Rekommenderar verkligen dessa om du har en Sony Xperia Z2.
 Google Chromecast (2nd Generation)   5 år sedan
Fungerar perfekt! Väldigt snabb på att casta bilden!
 Bad Boys I + II   6 år sedan
 Bad Boys + Bad Boys 2 (US)   6 år sedan
 Terminator: Genisys (3D) (US)   6 år sedan
 Tron: Legacy (3D) (UK)   6 år sedan
 Terminator Salvation - Limited Edition (UK)   6 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines - SteelBook (UK)   6 år sedan
 Mad Max: Fury Road - SteelBook (3D)   6 år sedan
 Titanic - Collector's Edition (3D) (UK)   6 år sedan
 Avengers: Age of Ultron (3D) (US)   6 år sedan
 Fury (2014)   6 år sedan
 Gone Girl - DigiPack   6 år sedan
 Nintendo Wii U Premium   6 år sedan
Snygg och trevlig spelkonsol! Perfekt att man kan spela gamla Wiispel och spel från Nes, Snes och N64 digitalt.
 Elac FS 248   6 år sedan
Verkligen underbara golvhögtalare! Har alltid haft ett stort "vill ha" begär för dessa högtalare. Basen är rapp som den samtidigt går djupt och diskanten är ljuvligt detaljrik utan att bli för vass! Klang lebt!
 Predator 3D - Limited Head Edition   6 år sedan
 True Detective - Säsong 1   6 år sedan
 Spelbutiken.se   6 år sedan
+ Bra priser (prisgaranti på spel) + Fri frakt + Bra utbud + Fick GTA 5 och Far Cry 4 till Xbox One på releasedagen (hade säkert tur med just dessa spel som hade release på måndagen och då skickades mina spel på fredagen innan) - För lite information om produkterna på sidan - Beställningar skickas bara på måndagar, onsdagar och fredagar
 XTZ Coax 1RCA - 1RCA 3m   6 år sedan
Snygg, tjock och välskapt kabel.
 Harman Kardon AVR 255   6 år sedan
Bra receiver efter några firmware uppdateringar, snygg är den också! Låter bra i både film och musik men lite tillbakadragen på detaljer. Nackdelen är HDMI-växeln som hänger inte riktigt ibland, vid paus av film på HTPC så tappar HDMI-växeln ljudet och man måste antingen byta källa eller starta om receivern för att få tillbaka ljudet. Att få Dolby Digital 5.1 från Xbox360 vid uppstart gick inte alltid smärtfritt.
 Jabra Rhythm   6 år sedan
Nöjd med dessa små lurar! + Klart ljud med helt okej basåtergivning! + Lång kabel och sitter bra i örat! - När man ibland dubbelklicka för låtbyte så höjs volymen till MAX i 2 sekunder och återgår till tidigare volym igen. Inte så trevligt för öronen.
 XTZ Coax 1RCA - 1RCA 1,5m   6 år sedan
Snygg, tjock och välskapt.
 Harman Kardon AVR 760   6 år sedan
Ljudet och kraften är bra men... Lämnade in första jag hade på service efter att en surroundkanal slutade fungera samt att centerkanalen sprakade/brusade som fan, fick en helt ny receiver (nytt serienr) från servicen som började strula på andra sätt. Centerkanalen sprakar/brusar fortfarande illa! Gjorde alla möjliga felsökningar, lät receivern stå ensam inkopplad i ett el-uttag med endast centerhögtalaren inkopplad, fortf. sprak/brus! Nytt fel var att receivern stängde även av sig efter 5 sekunder och fortsatte stänga av sig så länge man inte startade den direkt efter avstängningen, då fortsatte den att vara igång. Lämnade tillbaka även denna på service och så fick jag en ny receiver igen men även denna har sprak/brusljud i centerkanalen. För 17 990:- så tycker jag man inte ska få dessa allvarliga sprak/brusljud! Reklamerade H/Kn och tog en Onkyo TX-NR809 (10 990:-) som jag är riktigt nöjd med utan brus i centerkanal. Onkyon har även lite mjukare och behagligare ljud än H/K. Gillade H/K, designen är snygg och mycket kraft men för många fel som dyker upp! H/K är inte lika omtyckt hos mig längre.
 Sony Xperia Z2 D6503   7 år sedan
Börjar med att skriva att jag är supernöjd med denna fantastiska telefon! Det första jag möts av ur kartongen är en snygg telefon med premiumkänsla och kvalité. När jag sen startar den så märker jag direkt att den är snabb, stabil, utan lagg och allt startar snabbt. Enkel och smidig att ställa in så som man vill ha den. Gillar Sonys Androidvariant mer än "rena" Android. Riktigt imponerande batteritid. Över 3 dagars batteritid är standard för mig nu. + Hög byggkvalité + Batteritiden + Bra ljud i stereohögtalarna + Noise Cancelling lurarna låter riktigt bra och dämpar mycket oljud/brus + Skarp skärm med riktigt fina färger + Snabb utan lagg + Få förinstallerade "skräpappar" + Grym kamera + Magnetladdarkontakt + Vattentät (känns som en säkerhet) - Inga hittills enligt mig själv.. Rekommenderar verkligen denna telefon!
 Nuvarande (Druttaluring)   7 år sedan
 Microsoft Xbox One 500GB   7 år sedan
Fördelar: Tyst Snabb Bästa/skönaste handkontrollen jag spelat med Nackdelar: Finns inte så många spel än Ful och stor, ser ut som en VHS-spelare Bitstreamar ej lossless ljudformat på blu-ray
 Senna   7 år sedan
 Fargo - Remastered Edition (US)   7 år sedan
 The Shawshank Redemption - SteelBook (US)   7 år sedan
 Audio Physic,Densen,Audiospace,Yamaha (Peterwallbom)   7 år sedan
 Chord Signature 2Banana - 2Banana (par) 2m   7 år sedan
Snygg kabel av hög kvalité! Har tidigare kört med Chord Carnival Silverscreen och Chord Epic Twin men denna kabel är helt klart bättre!
 Chord Signature Jumpers (par)   7 år sedan
Bra kvalité på dessa jumpers!
 Chord Signature 2Banana - 2Banana 2m   7 år sedan
Snygg kabel av hög kvalité! Har tidigare kört med Chord Carnival Silverscreen och Chord Epic Twin men denna kabel vinner på allt!
 The Wolf of Wall Street - SteelBook (UK)   7 år sedan
 Vardagsrum med 2-kanal Revisited (dildoe)   7 år sedan
 Sennheiser CX 400-II Precision   7 år sedan
Bra bas och klart ljud utan att diskanten är för vass. Sitter bra i örat! Synd att det inte finns kontroll för att byta låt m.m. på sladden, bara höja/sänka ljudet. Nu efter lite inspelning så är inte basen lika dominant som innan.
 Sony Style Cover Stand SCR10 for Sony Xperia Z2   7 år sedan
Perfekt fodral till Sony Xperia Z2! Inget att klaga på.
 Logitech diNovo Edge (SV)   7 år sedan
Bästa och snyggaste tangentbordet jag haft. Bluetooth fungerar för det mesta bra men tappar kontakt under några sekunder ibland. Musplattan blev jag van med snabbt. Stort plus att det finns en vänsterklick knapp på vänster sida av tangentbordet. Bra batteritid!
 Hemmabio (toobiias)   7 år sedan
 2-kanals bio (anarkizt)   7 år sedan
 Nya hemmabion/spelrum (xxxPIMPxxx)   7 år sedan
 Mina bilder (Kasper af Habo)   7 år sedan
 My Place. (nova85)   7 år sedan
 Philips hue (romario11)   7 år sedan
 Rum V3 (ehyfatboy)   7 år sedan
 S.M.F Cinema (s.m.f)   7 år sedan
 Studenthembio och tv-spelsfrosseri (najk_)   7 år sedan
 Radhuset (Nuvarande boende) (Suomela)   7 år sedan
 Min hembio (poyle)   7 år sedan
 2.2 Stereo - Hegel, Dynaudio & BK Elec. (Flingan)   7 år sedan
 Nuvarande anläggningen (Snowie_)   7 år sedan
 Ny Lya (mostling)   7 år sedan
 Lägenheten (Bogge)   7 år sedan
 Sennheiser HD 270   7 år sedan
Slutna hörlurar med bra ljud men lite burkigt. Annars bra tryck i basen.
 Lägenhetsstereon (baconaboo)   7 år sedan
 Google Galaxy Nexus   7 år sedan
Denna ersatte min iPhone 4 16Gb och jag gjorde rätt i att byta. Denna mobil har fler möjligheter, snabbare navigering och mindre begränsningar! Batteritiden är snäppet bättre också.
 Elac CC 241   7 år sedan
Hög kvalité, snygg och framförallt mäktigt ljud. Dialogen i filmer låter riktigt bra!
 Elac BS 243   7 år sedan
Underbar högtalare som matchar mina övriga högtalare i både ljud och utseende! Känns verkligen som att den smälter in med ljudet från frontar och center när man kör filmljud. Detaljrikt ljud med snärtig bas. Låter riktigt bra för att vara så liten.
 Elac BS 203A   7 år sedan
Snygg och bra stativhögtalare. Basen är snärtig och låter riktigt bra för att vara så liten! JET III diskanten är detaljrik och framhäver ljud man inte tidigare hört så bra.
 Alien Anthology - Limited Egg Edition   7 år sedan
 Gravity (2013) (3D) (UK)   7 år sedan
 The Fugitive - 20th Anniversary Edition (US)   7 år sedan
 Rush (2013) (UK)   7 år sedan
 Gamla hemmabion (MikeVKR)   7 år sedan
 Baksmällan Trilogy   7 år sedan
 Pacific Rim (3D) (UK)   7 år sedan
 Finding Nemo - Metal Case (US)   8 år sedan
 Finding Nemo - Ultimate Collector's Edition (3D) (US)   8 år sedan
 The home theater (mickolito)   8 år sedan
 Mission: Impossible - 4 Movie Set   8 år sedan
 The Shawshank Redemption - SteelBook (JP)   8 år sedan
 Pappas leksaker (Kylesvaio)   8 år sedan
 v1.3: Marantz M-CR502 & Elac BS 403 (Fredrik_A)   8 år sedan
 Hemmabio anläggningen (Jimpstyle)   8 år sedan
 Ice Age - Box Set   8 år sedan
 The Next Three Days   8 år sedan
 Modig   8 år sedan
 Gymgrossisten   8 år sedan
Gymgrossisten har bra produktsortiment, oftast bra priser, bra service. Nackdelen är att leveranserna tar en dag extra än från t.ex. MM Sports.
 Argo   8 år sedan
 Circus Cinema - Ylva och Linda (Circus Cinema)   8 år sedan
 Django Unchained - SteelBook   8 år sedan
 Michael Jackson: This Is It (UK)   8 år sedan
 Schindlers list - 20th Anniversary Definitive Edition Box   8 år sedan
Skriv ditt eget omdöme här
 Max Payne   8 år sedan
 Life of Pi (3D) - SteelBook (UK)   8 år sedan
 Total Recall (2012)   8 år sedan
 Taxi Driver (UK)   8 år sedan
 Slumdog Millionaire   8 år sedan
 Projekt biorum i källaren (Freit)   8 år sedan
 Apple Smart Cover Polyurethane for iPad 2/3/4   8 år sedan
Riktigt bra skydd/fodral/stativ. Dock har det blivit lite märken på iPaden där magnetfästerna sitter.
 Sonic Design Dämpkuddar för Högtalare 12-28kg 8-pack   8 år sedan
Bra dämpning!
 Sonic Design Dämpkuddar för Högtalare 4-12kg 8-pack   8 år sedan
Bra dämpning!
 Sonic Design Dämpkuddar för Subwoofer 12-28kg 4-pack   8 år sedan
Bra dämpning!
 Mediarummet med ELAC FS 507 VX-JET MKII (epinephrine)   8 år sedan
 Elacifierat 2.0 - under uppbyggnad (csda)   8 år sedan
 Arbetet Slutfört! (Syltkrukan)   8 år sedan
 Sound by MA (Krabbe)   8 år sedan
 Lägenhet 3.0 :D (Candy store)   8 år sedan
 Cinema RED (DeathSquad)   8 år sedan
 Bio Rilly 2.0 (Rilly89)   8 år sedan
 QLN (hifimarcus)   8 år sedan
 Elac FS 207A   8 år sedan
Verkligen underbara högtalare! Diskanten är riktigt detaljrik och blir aldrig jobbig eller för vass! Rejält med bas men samtidigt snärtig och behaglig. Har upptäckt att jag hör en del nya småljud i vissa låtar jag inte hört tidigare med andra högtalare.
 B&W DM602 S3   8 år sedan
Riktigt bra högtalare, spelar rent med en snärtig och bra bas! Med en kraftig förstärkare så låter dessa riktigt BRA i både låg och hög volym!
 B&W LCR600 S3   8 år sedan
Denna center låter riktigt bra. Hade LCR60 S3 innan och den lät inte lika bra i basen, märkte detta speciellt i filmen Sin City som får centern att jobba! Testade Hot Fuzz på blu-ray nyligen och vilket jäkla tryck från centern i början av filmen.
 Supra HD 18Gbps HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 2m   8 år sedan
Bra prisvärd HDMI kabel. Hade förra modellen förut och då lossnade ytterhöljet från kabelns kontakt, inget som drabbade funktionen men det såg inte så snyggt ut. Dessa nya kontakter är riktigt bra och snyggare än de förra.
 Fyndbörsen   8 år sedan
Snabba leveranser och bra snabb support/service! Synd att inte alla produkter är fraktfria.
 NAD T754   8 år sedan
Denna hemmabioförstärkare spelar riktigt tungt, jämför man med min gamla T743 så ger denna mer kraft och stabilare ljud vid högre volymer :) Högtalarna lever ett nytt och bättre liv nu!
 Vardagsrummet (xarl)   8 år sedan
 Lägenhetsbio v2 (Kimme)   8 år sedan
 2-kanal (twotackter)   8 år sedan
 Media Vägg (HIFI-RAFO)   8 år sedan
 JBL Pro Homecinema! (Pelleplutt2)   8 år sedan
 radiuz 5-kanal (radiuz)   8 år sedan
 Äntligen hemma.(Gamla lägenheten) (TLA)   8 år sedan
 rayOletto HD (rayDreamer)   8 år sedan
 Mitt Vardagsrum m.m. (Svante Skoog)   8 år sedan
 Sovrum / TV rum (Pettson_)   8 år sedan
 Blu-ray & Dvd boxar (Pettson_)   8 år sedan
 Senaste konstellationen (BlackCola)   8 år sedan
 Nuvarande setupen! (exity)   8 år sedan
 Biobygget.se (Biobygget)   8 år sedan
 2.0 stereo (sweet_nothing)   8 år sedan
 Hemma hos Diggelito. (DigetZ)   8 år sedan
 Modern vardagsrumsbio och Hifi (niklasson)   8 år sedan
 En 19 årings (johan12)   8 år sedan
 Focal Aria 906 (fristil)   8 år sedan
 Hemambio projekt 2012 (Pepsico)   8 år sedan
 Huset med B&W hörnan =) (DanneEklund)   8 år sedan
 Filmprylar (Scandisc)   8 år sedan
 Hemma hos mig ... (Scandisc)   8 år sedan
 Vardagsrumsbio (mk III) (Mats_L)   8 år sedan
 Hembioconsult   8 år sedan
Snabb leverans och bra information i mail! Rekommenderas!
 Apple iPad 64GB (3rd Generation)   8 år sedan
Bästa köpet på länge! Denna ersatte min bärbara dator som jag nu har sålt. + Retina skärmen + Snabb + Bra batteritid + AirPlay + Smooth touchkänsla + Snygg design + Känns välbyggd (ingen plastig känsla) - En aning begränsad och låst - Ingen utforskare eller filhantering Rekommenderas verkligen!!
 Supra MET-S/B HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 10m   8 år sedan
Bra kvalité och bra kontakter! Stort plus att den har böjd kontakt i ena änden!
 SVS PC12-NSD   8 år sedan
Detta as till subwoofer passar helt perfekt i mitt vardagsrum. Skön, djup och tung bas! Filmljudet som den endast används till fick ett lyft från mina två XTZ 99 W10.16 jag hade innan. Kommer nog inte köpa något annat än SVS när det gäller subwoofer.
 Marantz & B&W (Mr Junior)   8 år sedan
 X-Men: First Class   8 år sedan
 Audioquest NRG-2 CEE 7/7 - IEC C13 0,9m   8 år sedan
Bra skärmning, kvalité och snygg kabel!
 Man on a Ledge (UK)   8 år sedan
 Jaws (UK)   8 år sedan
 Tinker Tailor Soldier Spy (UK)   8 år sedan
 Titanic   8 år sedan
 QED Reference Subwoofer 1RCA - 1RCA 2m   8 år sedan
Snygg och bra kabel med bra kontakter!
 Audioquest NRG-2 CEE 7/7 - IEC C13 1,8m   8 år sedan
Bra skärmning, kvalité och snygg kabel!
 Alice I Underlandet (2010) (BD+DVD+DC)   8 år sedan
 The Devil's Advocate   8 år sedan
 Game of Thrones - Season 1 - Gift Set (UK)   8 år sedan
 XTZ 99 W10.16   8 år sedan
Absolut prisvärd! Passade dock inte mitt nuvarande rum gällande basspridning så det fick bli en SVS PC12-NSD istället.
 Dark Shadows   8 år sedan
 Source Code   8 år sedan
 The Thing (2 Movie Boxset) (UK)   8 år sedan
 Colombiana (US)   8 år sedan
 The Avengers (2012) (US)   8 år sedan
 Apornas Planet: (R)evolution   9 år sedan
 Australia   9 år sedan
 Twister   9 år sedan
 2012   9 år sedan
 Sin City - Recut + Theatrical - SteelBook (DE)   9 år sedan
 Crank - Extended Cut SteelBook Limited Edition (DE)   9 år sedan
 Avatar (3D) (UK)   9 år sedan
 Demolition Man (UK)   9 år sedan
 Transformers: Revenge of the Fallen - Big Screen Edition (2-Disc) (US)   9 år sedan
 Transformers - SteelBook (UK)   9 år sedan
 Prometheus   9 år sedan
 Con Air (UK)   9 år sedan
 Gammal uppsättning (pekingsoppa)   9 år sedan
 The Terminator - SteelBook (UK)   9 år sedan
 Heat (1995) - Premium Collection SteelBook (UK)   9 år sedan
 V for Vendetta   9 år sedan
 Falling Down   9 år sedan
 Underworld (2003) - Unrated (US)   9 år sedan
 Råttatouille   9 år sedan
 Resident Evil: Extinction   9 år sedan
 The Protector (2005) (US)   9 år sedan
 Sherlock Holmes: A Game of Shadows   9 år sedan
 Sound of Music   9 år sedan
 Samsung G3 Station HX-DU020EC 2TB   9 år sedan
Gör sitt jobb bra! Kunde fått en 10a om den inte går i sleep-mode så snabbt. Har inga som helst problem med hårddisken på Windows 7 64-bit. Fungerar felfritt!
 Forrest Gump - SteelBook (UK)   9 år sedan
 Drive (UK)   9 år sedan
 Edge of Darkness   9 år sedan
 The Girl With the Dragon Tattoo   9 år sedan
 Huvudjägarna   9 år sedan
 Cowboys & Aliens (UK)   9 år sedan
 Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten   9 år sedan
 Crazy Stupid Love   9 år sedan
 American Gangster (UK)   9 år sedan
 Microsoft Xbox 360 Wireless Controller (Xbox 360/PC) (Original)   9 år sedan
Kopplade in den medföljande USB-mottagaren i min HTPC med Windows 7. Windows Update tog fram drivrutiner automatiskt och kontrollern fungerar felfritt till alla emulatorer jag provat. Riktigt skön handkontroll för både Xbox 360 och PC.
 Gamla bilder:Biograf Cinematica i gaml (Schonning)   9 år sedan
 Kill Bill: Vol. 1 + Kill Bill: Vol. 2 - SteelBook Edition (DE)   9 år sedan
 The Expendables - Extended Director's Cut (UK)   9 år sedan
 Warrior (BD+DVD) (UK)   9 år sedan
 Full Metal Jacket   9 år sedan
 Dagboken   9 år sedan
 Audioquest Cinnamon HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 1m   9 år sedan
Väldigt snygg och välbyggd kabel med riktigt bra kontakter!
 Limitless (US)   9 år sedan
 In Bruges (UK)   9 år sedan
 Audioquest HDMI-X HDMI - HDMI 2m   9 år sedan
Kvalitékabel som är snygg och smidig med bra kontakter!
 Audioquest Pearl HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 1m   9 år sedan
Snygg kabel med bra kontakter som levererar det den ska utan några som helst problem!
 Net2World   9 år sedan
Min första beställning på denna sida får toppbetyg! Snabb hantering och tydlig hantering av ordern. Gillar verkligen att man får tydliga mail med vad som sker med ordern man lagt. Bra packat och snabb leverans!
 Ben-Hur - Ultimate Collector's Edition (UK)   9 år sedan
 Biorummet växer fram... (kongo_fw)   9 år sedan
 Proshop   9 år sedan
La en beställning en måndag kl. 10.25. Hämtade ut paketet hos mitt postombud tisdag dagen efter. Snabb hantering av ordern, orderbekräftelsemail med kolli-nr, snabb leverans och bra packat. Enda jag kan klaga på är hemsidan som saknar specifikation på en del produkter.
 Event Horizon   9 år sedan
 Sucker Punch (UK)   9 år sedan
 Die Hard - Quadrilogy (UK)   9 år sedan
 True Romance (UK)   9 år sedan
 Netgear WNR3500L   9 år sedan
Inga som helst problem med denna router. Aldrig seg och hänger sig aldrig. Smidigt med USB-anslutning dock är överföringshastigheten till inkopplad usb-disk dålig och ännu sämre på storebror WNDR3700.
 GADGETS (Ambiance)   9 år sedan
 Elac LS Stand LS 70   9 år sedan
Snygga och stabila stativ!
 Plutonen   9 år sedan
 The Town   9 år sedan
 Cowb0ys Crib (Cowb0y)   9 år sedan
 Sucker Punch   9 år sedan
 Undergången - Der Untergang   9 år sedan
 Apple iPhone 4 16GB   9 år sedan
Snygg, snabb och smidig men det finns nackdelar. Ingen kontakt med Windows via bluetooth, ingen filhanterare och alldeles för mycket begränsningar för användaren.
 Hellboy - Director's Cut (UK)   9 år sedan
 Limitless   9 år sedan
 Biosalong (BudSpencer)   9 år sedan
 MM Sports   9 år sedan
Bra och stort produktsortiment. Bra priser. Snabba leveranser. Bra support. Möjlighet till 30-dagars faktura. Helt enkelt en perfekt kosttillskottssida! Enda anledningen att beställa från andra sidor är om MM Sports inte har produkten i deras sortiment.
 Knight and Day   9 år sedan
 Enemy at the Gates (US)   9 år sedan
 Vit, vitt och vita (rydharn)   9 år sedan
 Hifi och Hemmabio (disromance)   9 år sedan
 Husbygge med dedikerat bio/musikrum (Infinit NORD)   9 år sedan
 Min hembio (jonntronn)   9 år sedan
 Harry Potter: The Complete 8 Film Collection (UK)   9 år sedan
 Conan the Destroyer (US)   9 år sedan
 Conan the Barbarian (1982) (UK)   9 år sedan
 Déjà Vu   9 år sedan
 Ny bostad-vardagsrum (D.Man)   9 år sedan
 35an (darth väder)   9 år sedan
 Fast and the Furious - 1-5 Collection   9 år sedan
 Silent Hill (UK)   9 år sedan
 Scarface - Anniversary Edition Gift Box   9 år sedan
 ännu ett steg (mr Plutten)   9 år sedan
 Den Gröna Milen   9 år sedan
 i ena hörnan av min lägenhet (Noffe)   9 år sedan
 Bion 2011 (ÖrjanB)   9 år sedan
 Hemma hos reportage i HemmaBio (ÖrjanB)   9 år sedan
 Bad Boys (UK)   9 år sedan
 The Rock   9 år sedan
 Musik- och biorum (d00m)   9 år sedan
 Fast & Furious 5   9 år sedan
 My crib! (pungraev)   9 år sedan
 Vårt hem (TaXu)   9 år sedan
 Nyrustat Vardagsrum (Lundin)   9 år sedan
 Mina bilder (Ladman)   9 år sedan
 Budgetbiobygge (A Haddock)   9 år sedan
 The Fighter (2010) (UK)   9 år sedan
 Nuvarande setup i renoverat vardagsrum (bran)   9 år sedan
 Vardagsrumsbio (danielrut)   9 år sedan
 Smokin Aces (UK)   9 år sedan
 Firefly - The Complete Series (UK)   9 år sedan
 American Psycho   9 år sedan
 QED Performance HDMI-E HDMI - HDMI 1,5m   9 år sedan
Bra kontakter, bra tjocklek och fungerar perfekt!
 Goldkabel Highline HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 1m   9 år sedan
Snygg kabel men kontakterna har blivit lite dåliga..
 Taken (2008)   9 år sedan
 Transformers: Dark of the Moon   9 år sedan
 Chord Carnival SilverScreen 2Banana - 2Banana 1m   9 år sedan
Bra skärmning, bra kvalité och snygg!
 Chord Carnival SilverScreen 4Banana - 4Banana 2m   9 år sedan
Bra skärmning, bra kvalité och snygg!
 21Andreas nye kino. (21Andreas)   9 år sedan
 Vart ljudet kommer ifrån.. (FREDSTAh)   9 år sedan
 Crank 2: High Voltage   9 år sedan
 Minhembio.justnu - Galleri (psycho_nr1)   9 år sedan
 Lägenhet, 2:a, 66kvm (comp1337)   9 år sedan
 Evosex´s nya hus & Hemmabio (evosex)   9 år sedan
 Vardagsrum (uzzi)   9 år sedan
 Nya setupen (Meller)   9 år sedan
 My way of living (johneriksson)   9 år sedan
 The sound of Sweden (roffekungen)   9 år sedan
 Asus Eee Box EB1501-B0107/W0107   9 år sedan
Snygg och tyst dator med bra anslutningsmöjligheter som spelar upp 1080p film utan problem. Anledningen till att den inte får 10/10 stjärnor är att processorn inte är den snabbaste vilket gör att allmän användning känns lite segare än vanligt men använder man denna dator mest till film, musik och surfning så är det en perfekt liten HTPC. SNABB uppstart med Windows 7!
 vardagsrummet (GothiaTekSwe)   9 år sedan
 Jurassic Park - Ultimate Trilogy - Limited Edition Gift Set (DE)   9 år sedan
 Lägenheten, Heco samt Marantz (GAMLA fr (Snowie_)   9 år sedan
 Due Date   9 år sedan
 Watchmen - 2-Disc Special Edition   9 år sedan
 Mi casa, su casa (tiger99)   9 år sedan
 Hembiobutiken   9 år sedan
Mycket beröm till Hembiobutiken! Enkel hemsida, smidigt att beställa och bra betalningsalternativ. Sen får vi inte glömma de riktigt snabba leveranserna och den bra service/support de har. Slutgiltligen så har de även fraktfritt på allt och tre års garanti vilket gör detta till min absoluta favoritbutik när det gäller hembio och hifi!
 föra hifirummet (Morbror_Liten)   10 år sedan
 Jurassic Park - Ultimate Trilogy (DE)   10 år sedan
 Kontoret (Kroem)   10 år sedan
 Collateral (UK)   10 år sedan
 The Thin Red Line (UK)   10 år sedan
 Epson EH-TW3600   10 år sedan
Min första projektor och jag är riktigt nöjd med hur den presterar. Bilden är skarp med bra färger och spel flyter på riktigt bra! Svärtan kunde varit lite bättre men då får man gå upp på lite dyrare modeller vilket jag förväntade.
 Nya lägenheten (FireFox)   10 år sedan
 Pulp Fiction (UK)   10 år sedan
 Pulp Fiction (US)   10 år sedan
 Mitt mekka no.2 (Andreas.E)   10 år sedan
 Oceans (BD+DVD)   10 år sedan
 The Big Lebowski - Limited Edition Digibook (UK)   10 år sedan
 Rocky: The Undisputed Collection (UK)   10 år sedan
 Incredibles (UK)   10 år sedan
 Up (UK)   10 år sedan
 Upp (BD+DVD+DC)   10 år sedan
 Harry Potter: The Complete 8 Film Collection   10 år sedan
 X-Men - Trilogy   10 år sedan
 Die Hard - Quadrilogy   10 år sedan
 QED Performance Audio J2P 3.5mm - 2RCA 1,5m   10 år sedan
Snygg kabel med bra kvalité!
 Hemmabio Mark II (l2obban)   10 år sedan
 Vardagsrum med tema biostuk! (MrLelle)   10 år sedan
 The A-Team - Extended Cut   10 år sedan
 Bio i källaren Med Dolby Atmos (PERSSA)   10 år sedan
 Vibra Absorbent (Tema Isolator) 0-10kg 8-pack   10 år sedan
Märkte inte så jätte stor skillnad på ljudet, kanske att det blev mindre mullrigt och så slipper högtalaren få direktkontakt med stativet.
 Scarface - Limited Edition SteelBook (UK)   10 år sedan
 Star Wars - The Complete Saga (UK)   10 år sedan
 Unstoppable (2010)   10 år sedan
 Unstoppable (2010) (US)   10 år sedan
 Speed   10 år sedan
 Red (2010) (BD+DVD)   10 år sedan
 VM Acoustics VM-S1   10 år sedan
Snygg och enkel hylla.. perfekt!
 28 Days Later - Box Set (UK)   10 år sedan
 The Exorcist - Extended Director's Cut (UK)   10 år sedan
 Moon   10 år sedan
 The Fifth Element (UK)   10 år sedan
 Machete (UK)   10 år sedan
 Last Action Hero (UK)   10 år sedan
 Carlito's Way (UK)   10 år sedan
 Ip Man 2 (UK)   10 år sedan
 Tron: Legacy (UK)   10 år sedan
 Zombieland   10 år sedan
 Scott Pilgrim Vs the World (US)   10 år sedan
 The Pacific (US)   10 år sedan
 The Pacific (UK)   10 år sedan
 Casino   10 år sedan
 Memento   10 år sedan
 300   10 år sedan
 Valkyria   10 år sedan
 30 Days of Night   10 år sedan
 DVD SAMLING POKER HEMBIO (MrPresidento)   10 år sedan
 Illusionisten (2006)   10 år sedan
 B&W DM601 S3   10 år sedan
Mycket bra ljud för pengarna, används som surroundhögtalare i mitt system.
 The Expendables   10 år sedan
 The Expendables (US)   10 år sedan
 A Nightmare on Elm Street (1984) (US)   10 år sedan
 Resident Evil: Afterlife (UK)   10 år sedan
 X-Men - Quadrilogy (UK)   10 år sedan
 Min filmdatabas (Spanjoren)   10 år sedan
 Boogie Nights (UK)   10 år sedan
 Payback (UK)   10 år sedan
 Pirates of the Caribbean - Trilogy (UK)   10 år sedan
 Fight Club (UK)   10 år sedan
 Donnie Brasco - Extended Cut   10 år sedan
 Crank 2: High Voltage (UK)   10 år sedan
 Black Hawk Down   10 år sedan
 Benjamin Buttons Otroliga Liv   10 år sedan
 Baraka (UK)   10 år sedan
 Alien Anthology (UK)   10 år sedan
 X-Men Origins: Wolverine   10 år sedan
 Tropic Thunder   10 år sedan
 The Texas Chainsaw Massacre (2003) (UK)   10 år sedan
 The Island (2005)   10 år sedan
 The Hurt Locker (UK)   10 år sedan
 Sin City - Theatrical & Recut (UK)   10 år sedan
 Predator   10 år sedan
 Minority Report (UK)   10 år sedan
 Ip Man (UK)   10 år sedan
 Léon (UK)   10 år sedan
 Microsoft Xbox 360 Slim 250GB   10 år sedan
Snygg, tyst och grym spelmaskin!
 The Departed (US)   10 år sedan
 Cloverfield   10 år sedan
 Inception - Limited Edition Briefcase (UK)   10 år sedan
 Nya anläggningen. (Kai-El)   10 år sedan
 The Fifth Element ( Remastered ) (US)   10 år sedan
 Hembio (Robert_K)   10 år sedan
 Troy - Director's Cut (US)   10 år sedan
 Nya lägenheten (lantern spirit)   11 år sedan
 Hemma hos Gubbas (Gubbas83)   11 år sedan
 Min tonårs HIFI. (bittorent ak47)   11 år sedan
 Back to the Future - 25th Anniversary Trilogy (UK)   11 år sedan
 Serenity (UK)   11 år sedan
 Independence Day   11 år sedan
 Road to Perdition   11 år sedan
 Rec 2   11 år sedan
 Road to Perdition (US)   11 år sedan
 Pandorum (UK)   11 år sedan
 War of the Worlds (2005) (UK)   11 år sedan
 Rambo (2008) - Extended Cut (US)   11 år sedan
 The Book of Eli (UK)   11 år sedan
 Seven   11 år sedan
 The Descent (US)   11 år sedan
 Gran Torino   11 år sedan
 Nyckeln Till Frihet   11 år sedan
 Rec   11 år sedan
 Pre-HomeTheater 1.4 (Pontus_Loq)   11 år sedan
 Rädda Menige Ryan   11 år sedan
 NetShop   11 år sedan
Beställde datorn på onsdag kväll, skickades på torsdagen, fick datorn på fredagen och helgen blev räddad. Det kallar jag snabb leverans! Snabbt och smidigt!
 Apocalypto (UK)   11 år sedan
 Gamla lägenheten (marlov03)   11 år sedan
 The Bank Job   11 år sedan
 The Bank Job (UK)   11 år sedan
 Död Snö   11 år sedan
 Microsoft Xbox 360 E 120GB   11 år sedan
Mycket bra spelkonsol, handkontrollen är väldigt skön att spela med.
 Media Mount W6FT   11 år sedan
Smidigt och enkelt väggfäste! Bästa är att man kan justera tvn när den hänger där som en tavla :)
 Shaun of the Dead (UK)   11 år sedan
 Saving Private Ryan (UK)   11 år sedan
 Minority Report   11 år sedan
 The Fast and the Furious   11 år sedan
 Nintendo Wii Black   11 år sedan
Trevlig konsol! Roligt att man kan köpa gamla NES, SNES och N64 spel via Virtual Console! Tråkigt att Wii inte har HDMI bara..
 The Prestige   11 år sedan
 Sony Ericsson C901   11 år sedan
Är riktigt nöjd med denna telefon!
 Nintendo Wii Classic Controller Pro (Wii) (Original)   11 år sedan
Otroligt skön handkontroll, dock är den lite för lätt hehe kanske är bra men jag skulle vilja haft lite mer tyngd i den.
 Kill Bill: Vol. 1   11 år sedan
Ljudet i första fightscenen är i referensklass!
 Zombie Flesh Eaters   11 år sedan
Bästa zombie filmen!
 Gamla lägenheten 2.0 (pewi78)   11 år sedan
 Crank   11 år sedan
 Gladiator - Limited Edition SteelBook (UK)   11 år sedan
 Belkin SurgeMaster Maximum 8-Way (4+4) 3xTel 2xCoax Switch 2m   11 år sedan
Fungerar väl bra?
 The Curious Case of Benjamin Button (UK)   11 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines (UK)   11 år sedan
 No Country for Old Men   11 år sedan
 Pan's Labyrinth (US)   11 år sedan
 Planet Terror (UK)   11 år sedan
 Bad Santa (UK)   11 år sedan
 Blade Runner - Final Cut (AU)   11 år sedan
 Blade Runner: Final Cut   11 år sedan
 Gamla gamla lägenheten (marlov03)   11 år sedan
 Rambo - Ultimate Collection (UK)   11 år sedan
 Heat (1995) (UK)   11 år sedan
 Heat (1995) (US)   11 år sedan
 King Kong (2005)   11 år sedan
 Gamla lägenheten (CyberVillain)   11 år sedan
 Min vardagsrumsbio (MattiazK)   11 år sedan
 Transformers (2007)   11 år sedan
 Batman Begins   11 år sedan
 Blood Diamond   11 år sedan
 Forrest Gump (UK)   11 år sedan
 Quantum of Solace (NO)   11 år sedan
 Master and Commander: The Far Side of the World (UK)   11 år sedan
 Monsters, Inc. (UK)   11 år sedan
 I Am Legend (UK)   11 år sedan
 Inglourious Basterds - Limited Edition (UK)   11 år sedan
 Inglourious Basterds   11 år sedan
 Gammalt (Ekka)   11 år sedan
 Sony Ericsson K810i   11 år sedan
Snygg, enkel och inga strul.
 Min första anläggning! (urume)   11 år sedan
 Forrest Gump   11 år sedan
 Snatch (UK)   11 år sedan
 Shaolin Soccer (UK)   11 år sedan
 Braveheart (UK)   11 år sedan
 Digital Video Essentials (US)   11 år sedan
 Inbyggd Hemmabio (zteifel)   11 år sedan
 Patrioten   12 år sedan
 Shawshank Redemption (UK)   12 år sedan
 Iron Man   12 år sedan
 Master and Commander   12 år sedan
 The Blackening ver. 1.0 (The Blackening)   12 år sedan
 Hemmabion för många år sedam (Jokkmokksjocke)   12 år sedan
 Renovering Lägenhet (RoYYz)   12 år sedan
 Vardagsrum (stevenD)   12 år sedan
 Biorummet v2.0 (zchnigel)   12 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Vid Världens Ände   12 år sedan
 Vardagsrum (Joakim Junghard)   12 år sedan
 Minhembio-Gubben   12 år sedan
:)
 Min filmdatabas (bismark)   12 år sedan
 Multibrackets M Universal Wallmount Large 46-63"   12 år sedan
Smidigt och lättmonterat!!
 Gamla Lägenheten (Christian_Andersson)   12 år sedan
 The Complete Matrix Trilogy (UK)   12 år sedan
 Total Recall (1990) (UK)   12 år sedan
 The Matrix (US)   12 år sedan
 Resident Evil (UK)   12 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans Förbannelse   12 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Död Mans Kista   12 år sedan
 Mirrors   12 år sedan
 Kill Bill: Vol. 2   12 år sedan
 I Am Legend   12 år sedan
 Die Hard 4.0 (UK)   12 år sedan
 Commando   12 år sedan
 Blood Diamond (US)   12 år sedan
 Batman Begins (US)   12 år sedan
 1408   12 år sedan
 Sin City - Unrated Recut & Extended (US)   12 år sedan
 Quantum of Solace   12 år sedan
 Monsters, Inc.   12 år sedan
 Batman: The Dark Knight   12 år sedan
 Band of Brothers   12 år sedan
 Casino Royale - Deluxe Edition   12 år sedan
 Ny lägenhet (disromance)   12 år sedan
 QED Reference Silver Anniversary XT   12 år sedan
Ett lyft från mina förra högtalarkablar jag hade från biltema! Kablarna är snygga också!
 XTZ 10   12 år sedan
Låter okej till film men den är alldeles för mullrig i ljudet så till musik blir det inte mycket till bra bas.
 Mina bilder (zaph0d)   12 år sedan
 WD My Book Home Edition 500GB   12 år sedan
Snygg och snabb. Den är inte så tyst som jag önskar.
 Supra HD 18Gbps HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 10m   12 år sedan
Bra och prisvärd HDMI kabel. Synd att den är så stel och så känns den lite för plastig.
 Ambiance dedikerte HIFI. (Ambiance)   12 år sedan
 Mina bilder (MONTANA-HighEnd)   12 år sedan
 Starway Cinema (masse70)   12 år sedan
 Lägenhetsrenovering delux (wakker)   12 år sedan
 Cinema Airy nyrenoverat! (AiryJini)   12 år sedan
 Min Hembio v2.5 (Bullen78)   12 år sedan
 Gillestuga ombygg till hemmabiorum. (MGM)   12 år sedan
 Min enkla bio hörna (Ingemar100)   13 år sedan
 Gamla hemabioanläggningen 2008 (Advance Acoustic)   13 år sedan
 Band of Brothers - Tin   13 år sedan
Otroligt bra tv-serie!!
 Vitaminverket   13 år sedan
Mycket bra butik! Snabba leveranser, låga priser och bra sortiment. Rekommenderas!!
 Terminator 2: Judgment Day - Extreme Edition (US)   13 år sedan
TIN box
 Profigold PGV Antenna 9.5mm - 9.5mm M-F 5m   13 år sedan
 Pioneer DV-600AV   13 år sedan
Uppskalad DVD till 720p ser riktigt bra ut! Spelar även upp xvid/divx via USB-minne vilket är smidigt :)
 Cerwin Vega+NAD=Kärlek! (CoRnHoLiO)   13 år sedan
 BIO (morlock)   14 år sedan
 Hemma hos Davidsson (Davidsson)   14 år sedan
 Södra Centralgatan (nautiqu3)   14 år sedan
 Biorummet!! v1.0 (zchnigel)   14 år sedan
 Rummet... (Maltman)   14 år sedan
 Supra HD 18Gbps HDMI - HDMI High Speed with Ethernet 1m   14 år sedan
Blir väldigt bra bild med denna Supra HF100 HDMI kabel!
 Soundstyle XS122   14 år sedan
Mycket snygga och stabila stativ.
 Sony Ericsson K800i - James Bond Edition   14 år sedan
Snygg telefon, funktionerna är väldigt bra. Man lär sig telefonen snabbt, hade en Nokia innan. Bra bilder med kameran. Det enda jag tycker är dålig är att man inte fick med ett externt minneskort! :/
 NAD HTR-2   14 år sedan
Perfekt att styra TVn, förstärkaren, dvdn med.
 NAD T743   14 år sedan
Är riktigt nöjd med denna receiver!
 Goldkabel Profi Coax 1RCA - 1RCA 1,5m   14 år sedan
En kabel som fungerar mycket bra.
 Canon Pixma iP5200R   14 år sedan
Riktigt bra skrivare, Wi-Fi är nice!!
 B&W LCR60 S3   14 år sedan
Denna högtalare är jag riktigt nöjd med. Ljudet från högtalaren är riktigt bra! Den matchar även mina frontar helt perfekt!
 Tidigare anläggning (radiuz)   14 år sedan
 Vardags rum (DTSMarco)   14 år sedan
 Under konstruktion! (Mahti)   14 år sedan
 Min hembio (prosen)   14 år sedan
 Mitt vardagsrum (MAX_POWER)   14 år sedan
 Vardagsrummet som det såg ut i Linköping (kastebo)   14 år sedan
 Vardagsrummet V.1 (Benky)   14 år sedan
 Mein Hauptkino (Z3M-johan)   14 år sedan
 Vardagsrummet (JesperB)   14 år sedan
 År 2010-2012 (Glidtassen)   14 år sedan
 Gamla blåa lägenheten... (Suomela)   14 år sedan
 Gamla vardagsrummet (Hök)   14 år sedan
 Mina gamla bilder (Cedric)   14 år sedan
 Samsung SyncMaster 225BW   15 år sedan
 Lost - Säsong 1   15 år sedan
 Pumping Iron (US)   15 år sedan
 U-571 - Collector's Edition (US)   15 år sedan
Djup bas!
 The Texas Chainsaw Massacre (2003)   15 år sedan
 Fight Club - Special Edition (US)   15 år sedan
Grym digipack!
 Master & Commander: Bortom Världens Ände   15 år sedan
Otroligt bra ljud!
 The Haunting - Signature Selection   15 år sedan
Bra ljud i denna film!
 Unbreakable (2000) - Vista Series   15 år sedan
 The Terminator - Ultimate Edition (UK)   15 år sedan
 Memento - Limited Edition (US)   15 år sedan
Cool film!
 Total Recall - Special Limited Edition   15 år sedan
 Terminator 2: Judgment Day - Ultimate Edition (US)   15 år sedan
Fint TIN case på denna!
 Mina bilder (jaegarolle)   15 år sedan
 Gamla bion (BosnianX)   15 år sedan
 Förra bostadsrätten version 1 (Putte 83)   15 år sedan
 Min Stereo (Hmm?)   15 år sedan
 Pioneer DV-575A   15 år sedan
Fungerar utmärkt, har hittils spelat allt jag har stoppat i den :)
 Min hembio (assel)   15 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines (UK)   15 år sedan
 Minority Report   15 år sedan
 Exorcisten - Director's Cut   15 år sedan
 Carlito's Way (UK)   15 år sedan
 Collateral - Special Edition   15 år sedan
 American Beauty - The Awards Edition (US)   15 år sedan
 Shaolin Soccer   15 år sedan
 Braindead   15 år sedan
 Kung Fu Hustle   15 år sedan
 Jurassic Park III   15 år sedan
 Se7en (UK)   15 år sedan
 Kill Bill: Vol. 2   15 år sedan
 Terminator 3: Rise of the Machines   15 år sedan
 Snatch - Widescreen (UK)   15 år sedan
 LOTR: The Return of the King - Extended Edition   15 år sedan
 Sagan Om Ringen: Härskarringen - Extended Edition   15 år sedan
 The Butterfly Effect - (2-Disc)   15 år sedan
 Boogie Nights (US)   15 år sedan
 Mulholland Dr. (US)   15 år sedan
 Lost In Translation (US)   15 år sedan
 Fight Club - Collector's Edition   15 år sedan
 Donnie Darko (US)   15 år sedan
 Kill Bill: Vol. 1   15 år sedan
 Jurassic Park - Collector's Edition (US)   15 år sedan
 The Fifth Element - 2-Disc SE (UK)   15 år sedan
 The Usual Suspects - Special Edition (UK)   15 år sedan
 Requiem for a Dream   15 år sedan
 Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans Förbannelse   15 år sedan
 The Ring   15 år sedan
 Monsters, Inc. - Deluxe Edition   15 år sedan
 Road Trip   15 år sedan
 Saving Private Ryan - Limited Edition   15 år sedan
Riktigt bra film med bra ljud!
 Terminator 2: Judgment Day - Ultimate Edition (3-Disc)   15 år sedan
En av mina favoritfilmer!
 Sagan Om De Två Tornen - Extended Edition   15 år sedan
 Resident Evil   15 år sedan
 Braveheart - Special Edition (2-Disc)   15 år sedan
 Dum Och Dummare   15 år sedan
 Event Horizon   15 år sedan
 Predator - Special Edition   15 år sedan
 Road to Perdition   15 år sedan
 The Shining (1980)   15 år sedan
 Gladiator - 2-Disc Edition   15 år sedan
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.