Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Hemma hos vikeskar
Medlem sedan: 2006-07-12
Senaste uppdatering: 2018-11-22 16:29:16
 Har 0 bilder i galleriet     26 filmer i filmsamlingen    skrivit 437 inlägg i forumet
 vikeskars forumprofil
 Galleri (0)  Filmsamling (26)  Annonser (1)  Gästbok (0)  Mina omdömen  Poäng
Fördelning av betyg
Staplarna är färgkodade efter betygens ålder enligt följande:
Betyg från de senaste 3 mån    
Betyg från 3 mån till 1 år sedan    
Betyg äldre än 1 år
 Omdömen (6)
 Hemmy   1 år sedan
Beställde en diskmaskin 21/1 och fick den levererad 27/1 ,och då får man räkna in att det har varit helg också. Riktigt snabb leverans trots att jag fick mail om att dom beställt från leverantören så jag hade räknat med lite längre leveranstid. Men man vart positivt överraskad. Kommer beställa fler ggr
 Klask   1 år sedan
Köpte till sonen i födelsedagspresent (fyllde 6). Riktigt roligt även för mig som vuxen. Enkel att sätta sig in i oavsett ålder och passar verkligen hela familjen.
 Asus PCE-AC56   1 år sedan
Kalas nöjd med mitt. Plugga in och köra på. Får full täckning till routern i hallen genom 2 betongväggar. 5ms i ping , får ut 265/111 av mina 250/100 lina. enligt speedtest så jag har inget att klaga över alls.
 Corsair Vengeance LPX Black DDR4 2400MHz 8GB (CMK8GX4M1A2400C16)   2 år sedan
Har ett B450 moderkort , inga som helst problem. Ej testat och klocka eller något utan kört bara plug n play , fungerar felfritt.
 Audio Pro Addon T10 MK II   2 år sedan
Otroligt nöjd med min. Haft en grå sen i sommras. Mycket nöjd med ljudet, inte överröstande bas. Samt man ställer in lite mer inställningar direkt i spotify med så får man en riktigt bra ljudbild. Simpel att synka, tappar inte BT anslutningen. Så provlyssna om ni kan, ni blir inte besvikna.
 Apple AirPods   2 år sedan
Skeptisk till dessa och sen priset på det. Men efter jag testade en bekants så är jag helt såld. Så priset är helt OK, tanke på vad man får och bekvämligheten. Betalade 1500 för mina. Alltid haft vanliga trådade lurar/headset. Men nu ca 3v senare. Så jäkla nöjd. Dels är ljudet grymt bra. Micen fungerar felfritt. Smidigt med autopause av musik när man ploppar ur ena örat. Autoladdning av podsen när dom ligger i fodralet. Hitta i "hitta min iphone" om man skulle slarva bort dom. Två knackningarna på ena podden så aktiveras siri, så styr man mobilen via siri. Och framförallt bekväma för mig. Så dom som tvekar, se om ni kan testa någons osv så får ni sen överväga om det är värt pengarna eller inte, för mig va det inget snack om saken även om det är skapliga pengar för en student.
Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.