Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Fotoreportage från mässan i Malmö

Skriven av: Franz  |  Datum: 2005-10-22  |  12184 besökare

Efter två intensiva dagar är nu årets Hifi- & Hembiomässa i Malmö över. För er som inte är insatta ordnas denna mässa vart annat år. Övriga år ordnas en mässa på Arken i Göteborg. Mässan i Göteborg brukar vara något större.

Årets mässa lockade cirka 50 utställare och runt 2500 besökare. Med svenska mått är det väldigt många även om det kom något fler besökare senast mässan anordnades i Malmö. Visste ni förresten att den här mässan nu anordnats 10-11 gånger under cirka 20 år (arrangörerna var inte helt säkra på siffran)? Till en början höll man till på Sheraton Hotell men flyttade sedan till SAS Radison där man håller till idag.

Hur är det då att besöka en sådan här mässa? 2500 kanske inte låter så mycket men det blir snabbt trångt och som en följd av det väldigt varmt och dålig luft i lokalerna. Bortsett från detta finns det en uppsjö av fina system att lyssna, titta och känna på. Dessutom finns det ofta kunniga representanter att tala med eller varför inte träffa på lite andra pryltokiga människor. Skall man vara ärlig är dock förutsättningarna att få till kvalitetslyssningar/tittningar väldigt dåliga. Jag kan omöjligt tänka mig att när man designade dessa hotellrum hade någon som helst tanke på att de skulle användas som demo-rum för hifi-anläggningar. Inte nog med att akustiken i rummen är dåliga, oftast får man trängas med 10-20-talet andra som skall in och ut ur rummet.

Nu är det inte så hemskt som det låter. Tar man bara sina intryck med en nypa salt kan ett sådant här mässbesök vara riktigt givande. På sina ställen lät det riktigt trevligt alternativt såg riktigt trevligt ut.

För er som inte var där eller för er som ändå är lite nyfikna har vi lagt upp lite bilder från mässan. Dessa återfinns via länken strax härunder.


Här finner du bilderna


Prisjakt © 2000 - 2021 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.