Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng
Svar på vanliga frågor
Registrering/Användarnamn
 Jag har glömt mitt lösenord:

Följ instruktionerna här!

Forumet
 Jag har ej tillåtelse att posta inlägg eller skicka PM:

När du registrerar dig som medlem skickas det ut ett mail till den adress du uppgav. I mailet finns det en aktiveringslänk som du måste klicka på för att "låsa upp" ditt konto. Tyvärr kan vissa mailprogram/spamfilter anse att det här mailet är ett spam. Titta därför även i eventuell skräpkorg efter mailet. Ifall du uppgivit en felaktig mailadress, t.ex. genom att stava fel, kommer det inget aktiveringsmail. Om du inte fått ett sådant mail kan du skicka ett mail till [email protected]. Glöm inte att ange namnet på ditt användarkonto.

Galleriet
 Jag kan ej ladda upp fler än 5 bilder i mitt galleri

För att minimera antalet oväsentliga bilder samt dessutom göra det lättare att hitta bilder med en viss produkt på, finns det ett produktkopplingskrav för bilder i galleriet. Du kan max ha 5 st bilder okopplade bilder i hela ditt galleri (inte bara i det aktuella albummet). Kravet gäller dock inte samtliga album utan bara av typen Hembioanläggning, Hifi-anläggning, Sekundäranläggning och i Dedikerat biorum. I övriga album finns inga sådana krav. Å andra sidan kan inte heller övriga album eller bilder därifrån hamna på våra topplistor.

Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2024 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.