Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Information för våra besökare

Välkommen till MinHembio.com, en av Sveriges mest aktiva mötesplatser för allt inom hemunderhållning. På denna sida presenteras en del av det vi erbjuder våra besökare samt vad man bör tänka på för att vistelsen ska bli så angenäm som möjligt.

Vad hittar man på MinHembio.com?

Nyheter, artiklar & recensioner

På förstasidan presenterar vi en mix av branschrelaterade nyheter, evenemangstips, intressanta artiklar samt recensioner av hårdvara och filmer. Klicka er vidare i varje sektion för att läsa mer. RSS-flöden finns för både nyheter och artiklar.

Gallerier

Vår gallerisektion är troligen Sveriges största samling av bild- och filmklipp relaterade till hifi och hembio. Inspirera andra genom att skapa egna album med foton och filmklipp av din hifi- eller hembioanläggning eller något annat som du gärna vill visa upp. Eller varför inte gå på upptäcksfärd och låta dig inspireras av alla andras album. I anslutning till de flesta album kan du lämna omdömen eller diskutera och ställa frågor i kommentarstråden. Albumets ägare kan stänga av dessa funktioner.

Vi erbjuder uppladdning av högupplösta bilder där medlemmarna kan zooma in intressanta områden eller där albumägaren kan markera vissa områden av bilden för att ange vad som finns där, både med text och med produktkopplingar.

Forum

Vårt forum är populärt och den givna platsen för frågor, diskussioner och för att träffa likasinnade inom hifi, hembio och övrig hemunderhållning. För snabb översikt så har vi infört direktuppdatering av nya foruminlägg på startsidan utan att webbsidan behöver laddas om.

Filmdatabas

I en av Sveriges största filmdatabaser med omdömen har du möjlighet att lägga upp din egen filmsamling, ge omdömen och ladda upp bilder om så önskas. MinHembios filmdatabas är den perfekta platsen om du letar efter bra filmer eller vill visa upp din samling!

Följande är bra att känna till

Sökfunktioner

För att förenkla tillvaron så har vi ett antal sökfunktioner till din tjänst.

Supersöken - kallar vi den sökfunktion som finns högst upp på varje sida. Den börjar söka så snart du matat in två tecken och presenterar sedan sökresultaten i realtid. Supersöken söker bland produkter, filmer, produktkategorier, tillverkare, användare, artiklar och forumtrådars rubriker.
Forumsöken - vår sökfunktion för att söka i forumet.
Medlemssöken - för att hitta andra medlemmar kan du använda medlemssöken.

Hur man blir medlem

Är du intresserad av att bli medlem så är det en snabb och smärtfri procedur som dessutom är helt gratis. Klicka här för att registrera dig. Notera att du i samband med denna registreringen även får ett användarkonto på Prisjakt, dvs. med samma användarnamn och lösenord.

Regler

I och med att du registrerar dig som medlem så accepterar du också alla de regler som finns för Prisjakt/MinHembio. Syftet med våra regler är att skapa en trivsam miljö för alla och genom att känna till och följa dem så bidrar du starkt till detta vilket vi tackar för. Reglerna kan du läsa här.

Kontaktinformation

Vid frågor som rör ditt användarkonto eller är av administrativ natur så når du oss på [email protected]. Om du glömt bort ditt användarnamn/lösenord eller har andra frågor så rekommenderar vi att du först tar en titt på sidan Vanliga frågor och i forumet Kommentera och felrapportera. Hittar du inte svaret på din fråga där eller i övriga forumet så är du naturligtvis välkommen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.