Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Vad är MinHembio?

MinHembio är en mötesplats för dem som är intresserade av hemunderhållning i alla dess former. Namnet "MinHembio" har hängt med sedan starten 1999 då domännamnet registrerades och inriktningen var just hembio. År 2003 övertogs domännamnet av Prisjakt Sverige AB och efter det att webbplatsen återlanserades i oktober 2005 så har den utvecklats och vuxit med en rasande fart, både när det gäller antalet medlemmar och intresseområden. Nästan exakt två år senare, den 25 oktober 2007, uppgraderades MinHembio till version 4 vilken introducerade en stor mängd nya funktioner och inte minst ett nytt utseende.

MinHembio.com är idag en av Sveriges mest aktiva mötesplatser för hemunderhållning och dess 1 015 000 medlemmar har hittills skrivit 4 450 520 inlägg. Förutom ett diskussionsforum så kan våra medlemmar läsa branschnära nyheter och artiklar, skapa gallerier/fotoalbum, lägga upp sin egen filmsamling, läsa filmrecensioner, köpa/sälja prylar i vår annonsmarknad och mycket annat.

Är du inte redan medlem så blir du det enkelt och gratis här.

Prisjakt © 2000 - 2023 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.