Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 

Bild- & ljudmässan 2006 - ett bildreportage från Arken, Göteborg

Skriven av: Tomas_D700  |  Datum: 2006-09-08  |  14351 besökare

Bild- och ljudmässan årsmodell 2006 är nu över och de flesta bör, fulla av intryck, ha hunnit återvända till hemmets lugna vrå. En del tillbringade tre hela dagar på mässan medan andra fick nog redan efter någon timma. 

Den underligaste anledningen för att återvända till mässan återges nog av följande dialog efter mässans första dag:

Person A: -Vilken besvikelse! Vad säger du, ska vi hit i morgon igen?
Person B: -Vi blir väl så illa tvugna, vi har ju redan betalat... 

Annars var väl allt precis som det ska vara på en mässa. Trångt, varmt, besvikelser, glada överraskningar, oväntade möten och mycket snack. Musikvalet är som alltid ett diskussionsämne och jazzälskarna får som vanligt valuta för pengarna medan andra skakar på huvudet och muttrar "-varför spelas det ingen vanlig musik? nåt som man känner igen".

 

 

När ni alla har tömt era digitalkameror på bilder och börjat smälta alla intryck så vore det väldigt intressant att ta del av era funderingar och intryck. Vad var bra med årets mässa? Saknade ni något eller blev ni glatt överraskade över att springa på någon oväntad produkt? Några Aha!-upplevelser att förmedla eller känner ni mest för att muttra fram er besvikelse? Vad borde ha varit med och vad var med som kanske inte borde ha varit där? Dela med er av era erfarenheter helt enkelt.

Vårt bidrag får till att börja med bestå av en stor mängd bilder som förhoppningsvis ska ge er alla som inte hade möjlighet att besöka mässan en möjlighet att se vad som försigick på Arken i Göteborg dessa soliga septemberdagar. Ni som var där kanske upptäcker något ni missade eller så hjälper de till att fräscha upp minnet lite. Oavsett vilket, mycket nöje

 

 

Alla bilder hittar ni genom att klicka på länken "Diskutera vidare här" längre ned på denna sida. Alla tomma inlägg kommer fortlöpande att fyllas med bilder och när vi är helt klara så meddelas detta här.


                                                                        Viktigt!

Kommentartråden kommer att innehålla flera hundra bilder och kan, beroende på Internetuppkoppling, ta lång tid att laddal. Ett sätt att komma runt detta är att tillfälligt gå till den här sidan och ändra [Antalet inlägg att visa per trådsida] till 5 eller 10.

  

* Foto (där ej annat anges): Tomas_D700 - Bilder får ej publiceras utan respektive fotografs tillstånd *Prisjakt © 2000 - 2018 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.