Hoppa till innehåll

Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Varning för DinMobil.net - en bluffbutik!

17 svar till detta ämne Butiksvarning Bluff
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1

Postad 10 September 2009 - 07:42

KaptenHaddok
  • KaptenHaddok
  • Amatör

  • 70 inlägg
  • 0
Tjena, tänkte bara kolla om nån råkat ut för det här företaget tidigare?

http://dinmobil.net/index.jsp

Förutom absurda priser och dåligt språk på hemsidan så reagerar man ju på uttalanden som:

Din mobil.net startade hösten 2008... ...företaget har flera år i rad blivit utnämnt till Sveriges bästa e-handel för mobiltelefoni mot konsument...



#2

Postad 10 September 2009 - 10:30

Unregistered1593
  • Unregistered1593
  • Användare

  • 158 inlägg
  • 0
;)
Förtroendeingivande text på den sidan! Glöm inte att de har varit Sveriges största mobilföretag sedan starten.
Otydlig information om ångerrätt och garanti/reklamation för övrigt. Endast kortbetalning.

#3

Postad 10 September 2009 - 10:37

masse70
  • masse70
  • Mega-Guru

  • 8528 inlägg
  • 0
Alla klassiska skolexempel på en mindre seriös butik. Dåligt språkbruk, endast kortbetalning, priser som är för låga för att just vara sanna etc.

Bara att hålla sig så långt bort man kan från dom.

Men alltid lurar väl dom nån lättlurad stackare som nappar på det låga priset som vanligt.

#4

Postad 10 September 2009 - 12:14

Carver
  • Carver
  • Wannabe

  • 35 inlägg
  • 0
Klara varningstecken på Dinmobil.net

S*** S**** V*******, en av aktörerna bakom "Din Mobil Uppland AB" (orgnr: 556781-2283) som Dinmobil.net ligger under står också bakom "Utmärkt Telefoni i Sverige AB" (orgnr: 556144-6849) som har en skatteskuld på 74.214 kr. Två olika bolag har också indrivningsärenden mot företaget. Telefonnumret som finns angivet på Dinmobils hemsidan går till en privatperson som säger att jättemånga har ringt hem till honom och frågat om "Din Mobil". Han säger sig inte ha något med företaget att göra.

Domänen skvallrar även den om att det är mindre seriösa aktörer bakom sidan. Den angivna adressen som användes vid registreringen finns inte, samma med telefonnumret. Postnummer 43423 som anges gå till Stockholm går i själva verket till Kungsbacka.

Edit: Vill inte bryta mot PUL så jag tar bort personens namn.

Redigerat av Carver, 11 September 2009 - 23:50.


#5

Postad 10 September 2009 - 12:46

KaptenHaddok
  • KaptenHaddok
  • Amatör

  • 70 inlägg
  • 0
Bra!

Då har vi lite info om dessa lurendrejare, förhoppningsvis snart googlebart genom denna tråd.

Hittade nämligen inget konkret på google när jag sökte efter dinmobil.net

#6

Postad 10 September 2009 - 14:38

Carver
  • Carver
  • Wannabe

  • 35 inlägg
  • 0
Google listar nu denna tråden när man söker på dinmobil.net.

#7

Postad 12 September 2009 - 20:12

janaydin
  • janaydin
  • Wannabe

  • 25 inlägg
  • 0
Såg också deras hemsida idag via annons på Eniro och reagerade likt trådskaparen på deras låga priser. Skumt att företagets postadress är en postbox i Uppsala men att telefonnumret går till en privatperson i Falkenberg.....

#8

Postad 12 September 2009 - 20:50

Unregistered1593
  • Unregistered1593
  • Användare

  • 158 inlägg
  • 0
"Är du inte nöjd med en vara? Inga problem, du kan alltid reklamera den."
Vad menar dom? Reklamerar gör man om det är något fel på varan. Annars är det väl ångerrätten? Vad menar dom med nöjd?

Redigerat av Unregistered1593, 12 September 2009 - 20:51.


#9

Postad 13 September 2009 - 10:46

AndersSten09
  • AndersSten09
  • Rookie

  • 2 inlägg
  • 0
Beställde en w995 med headset. Snabb support via mail, telefonsupporten är skitkass, ingen som svarade ..
fick iallafall min lur utan några som helst tekniska problem till ett fint pris. Leveransen var någon dag försenad dock.


Det dåliga språket, dålig telefonsupport - 3/5 stjärnor

#10

Postad 13 September 2009 - 14:40

Carver
  • Carver
  • Wannabe

  • 35 inlägg
  • 0

Beställde en w995 med headset. Snabb support via mail, telefonsupporten är skitkass, ingen som svarade ..
fick iallafall min lur utan några som helst tekniska problem till ett fint pris. Leveransen var någon dag försenad dock.


Det dåliga språket, dålig telefonsupport - 3/5 stjärnor


Nyregistrerad som rekommenderar ett företag vars aktörer är allt annat än seriösa. Jo men, tjena!

#11

Postad 13 September 2009 - 14:50

AndersSten09
  • AndersSten09
  • Rookie

  • 2 inlägg
  • 0

Nyregistrerad som rekommenderar ett företag vars aktörer är allt annat än seriösa. Jo men, tjena!


Okej, vill du fan inte ha min åsikt så bry dig inte. Orkar inte argumentera med folk som kritiserar allt. Synd
att TS inte kan få ett vettigt svar.

Såg ju inlägget när jag googlade och blev intresserad, reggade och svarade.. så svårt kan det inte vara att förstå.

#12

Postad 13 September 2009 - 15:33

Carver
  • Carver
  • Wannabe

  • 35 inlägg
  • 0

Okej, vill du fan inte ha min åsikt så bry dig inte.


Träffade jag en öm punkt?

Redigerat av Carver, 13 September 2009 - 15:43.


#13

Postad 16 September 2009 - 00:30

Unregistereda5afe3f2
  • Unregistereda5afe3f2
  • Användare

  • 137 inlägg
  • 0
Hej,
Vågar man beställa från de?Har någon mer gjort det?
Tack,

#14

Postad 20 September 2009 - 21:41

Jhon Freddy
  • Jhon Freddy
  • Rookie

  • 1 inlägg
  • 0
Ett klassiskt exempel på företag som är ute för att blåsa godtrogna kunder. På hemsidan finns inga kontaktuppgifter, ingen adress och ingen information om företaget. Företaget spåras till en box-adress som också är ett tydligt tecken på någon som vill hålla en dold verksamhet. Dessutom har den första tråden om företaget uppkommit för bara några dagar sedan. Varning!!!

Ett bra exempel på att företaget är en ren bluff är deras pris på HTC Hero, priset de tar för produkten uppgår till 3150 kr, vilket inte ens kan köpas på Ebay trots en relativt låg dollarkurs. Vanligen ligger produkten i prisklassen 5000 kr. Jag skulle uppskatta att tillverkningskostnaden för mobilen nästan är lika hög som priset de satt ut. Dessutom säljer företaget också föregångaren HTC Magic, som uppgår till förvånande 5419 kr, för en mobil som är betydligt sämre.

Allt talar för att företaget är oseriöst och bedriver bedrägeri. SE upp!!

#15

Postad 21 September 2009 - 07:55

USiT2009
  • USiT2009
  • Veteran

  • 1923 inlägg
  • 0
Inte nog med det... man kan även läsa detta på deras site

"Observera att du måste vara 18 år för att få handla hos oss."
"Observera att du måste vara minst 16 år för att få handla på DinMobil.net"

#16

Postad 21 September 2009 - 19:46

woa
  • woa
  • Rookie

  • 1 inlägg
  • 0
Hej jag sitter i styrelsen på din mobil uppland, vi har råkat ut för ett bedrägeri där någon har tagit vårt företagsnamn lagt upp en hemsida och sen lurar kunder. vi har absolut inget med detta att göra och vi bedriver ingen försäljningen gentemot privat marknaden och absolut ingen internet försäljning . vi har varit i kontakt med polisen idag och gjort en anmälan så vi rekommenderar alla som råkat ut för dinmobil.net att polis anmäla och så kan ni hänvisa till att det finns en anmälan gjord hos polisen Uppsala som just nu håller på med en utredning , polisen vill gärna ha in era vittnes uppgifter för att kunna sätta stopp för detta och eventuellt leda till en fällande dom så hör gärna av er till dom // W

Redigerat av woa, 21 September 2009 - 19:50.


#17

Postad 21 September 2009 - 22:18

johane77
  • johane77
  • Användare

  • 200 inlägg
  • 0
Mailsvar kommer från IP nedan...

70.33.246.150 CA CANADA ONTARIO TORONTO OBJECTNOVA INC

http://www.robtex.co...nmobil.net.html

http://[email protected]

Köp inte, ni är galna om ni köper något...

Redigerat av johane77, 21 September 2009 - 22:30.


#18

Postad 21 March 2011 - 16:24

MrGregersen
  • MrGregersen
  • Rookie

  • 2 inlägg
  • 0
Hej.
Mitt namn är Nicole Gregersen. Jag är den nya ägaren av domänen www.DinMobil.net - Denna webbplats är inte längre svenska registrerade men som ägs av mig - som är dansk - och två andra danskar.
Vi säljer inget på vår hemsida.

Ville bara meddela att sidan inte längre ägs av en idiot som fuskar människor.

Även om jag talar inte svenska, har använt Google Translate

Hälsningar,
Nicolai Gregersen
DinMobil




Även taggad med Butiksvarning, Bluff

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar

  • Ny 3D utskriven fjärrkontroll hållare
    nimman
    2026-06-08 07:49:07
  • Sofabaton X2
    hmarkstrom
    2026-06-07 10:02:24
  • Monterar kabelkanaler
    genstruktur
    2026-06-04 20:53:37
  • Två sittplatser men behöver två till
    genstruktur
    2026-06-04 20:51:09
  • Gavel akustikvägg
    genstruktur
    2026-05-23 08:15:25
  • Fler  |  Vilka bilder visas här?
Trendande produkter
Prisjakt © 2000 - 2026 Prisjakt   Cookiepolicy.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.  Hantera cookie-inställningar.