Sökresultat Sökningen pågår Sökresultaten dyker upp här efterhand. Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen.
Söker efter filmer
Söker efter produktkategorier
Söker efter användare
Söker efter gallerier
Sök forumtrådar
Stäng

Som registrerad användare på MinHembio kan du utnyttja många funktioner som du annars inte har tillgång till:

  • Skapa ett galleri och filmsamling
  • Skriva inlägg i forumet
  • Skapa prisbevakningar på Prisjakt
  • Annonsera gratis på Marknaden.
  • Ge omdömen på produkter och butiker

 Klicka här för att bli medlem.

Användarnamn  
Lösenord  
     
     
 
 Glömt ditt lösenord?
Klicka här
 

CANAL+ utökar samarbetet med HBO

Skriven av: dp79.com  |  Datum: 2007-06-13  |  1666 besökare

Med serier som Six Feet Under, Rome, The Sopranos, Deadwood och Sex and the City i ryggen så är HBO en mäktig aktör inom tv-världen.

För oss svenskar har det varit lurigt att följa HBO's serier, serierna har visats i olika kanaler och ibland har Viasat lagt beslag på vissa och CANAL+ andra.

Nu verkar det dock som CANAL+ fått till ett kanonavtal som säkerligen kommer att glädja en del av de som betalar för kanalerna från bolaget. CANAL+ har nämligen tecknat ett exklusivt treårsavtal med HBO och kommer från och med i höst kunna visa alla serier, långfilmer och dokumentärer från HBO.

CANAL+ kommer inte ha ensamrätt men kommer dock att kunna visa serierna före alla andra. Bland annat kommer CANAL+ börja visa serierna Flight of the Conchords och John from Cincinnati med start i höst, givetvis återkommer populära serier som Rome, Entourage och Big Love med nya avsnitt.

CANAL+ nämner även i sitt pressmeddelande om nyheterna som väntas under 2008. Det handlar bland annat om True Blood som Six Feet Under-skaparen Alan Balls står bakom. Andra serier som kommer visas blir Tell Me You Love Me, 12 Miles of Bad Road och In Treatment.

Hur det blir med hdtv återstår att se, tidigare har HBO varit restriktiva och hur nuvarande avtal är med CANAL+ är utformat framkommer tyvärr ej.

 

 Prisjakt © 2000 - 2019 Prisjakt   Denna sajt använder cookies.   Våra regler.   Personuppgiftspolicy.